Iki katkera Lenita Airisto

mielipuolista puuhastelua

kokoomuksen piikkiin. Lenitalla on taito saada media liikkeelle lähes asiassa kuin asiassa, jossa varsinkin sohitaan sinne tännee mielipuolisella kiihkolla.

Nytkin tämä Halosen arvostelu osoittaa naisen todellisa luonteen heikkoutta. Väite etteikö Halonen ole ollut naisten asialla presidentti kausinaan ei pidä paikkaansa. Monet ratkaisut osoittavat sen.

Halosen tehtävänä ei ole presidenttinä korostetusti lähteä mummuliikkeen veturiksi, kuten Lenta typeryydessään esittää Iltasanomissa.
Halonen on naisena osoittanut, että nainenkin pärjää. Lenitalla taitaa olla jokin psyykeen liittyvä ongelma. Pettymyksiä elämän tiellä ja erityisesti miesten keskuudessa. Miehet kun pitätävät häntä kansakunnan naispellenä.

12

4916

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Helinä-keiju3

      Ylipäällikkönä Halonen ei ole nostanut ketään naista kenraliksi, mutta omalle miehelleen kyllä antoi ylennyksen. Tätä menoa tästä maasta ei kyllä tule Halosen peräänkuuluttamaa Amazonlandiaa.

    • Eero J!

      Lenita on ollut iäti katkera feministi. Ikä alkaa tehdä häneenkin tehtävänsä 70v. Kaikkea ei kannata ottaa todesta.

      • saa julkisuutta

        Lenita on jostain käsittämättömästä syystä lehdistön lellikki. Teki tai sanoi miten typerää tahansa, pääsy lööppeihin on turvattu.

        Lehdistö tuntuu oikein kiihottavan Lenitaa kaikenlaiseen Halos/Demari-vastaiseen propagandaan.

        Ämmä istuu kaikissa EVA/EK:n seminaareissa, eturivissä vuorineuvosten kanssa, linnunpönttö päässä. Lenitan "kirjat" saavat uskomattoman julkisuuden vaikkei niitten myyntimääristä uskalla kukaan kysyä. Millä rahoilla Lenita elelee luksuselämää ja kiertelee ympäri maailmaa haastattelemassa "talousvaikuttajia". Verotuksessa Lenitan tulot ovat alle siivoojan palkan.

        Mainittakoon, että Lenita nimitti itseään työläisnaiseksi jo 30 vuotta ennen Kokoomuksen työväenpresidentti/puolue-kikkailua. Herrojen-Lenita on varsinainen liero jota tuskin vähempää voi hoitajien palkat kiinnostaa.


      • hämmästynyt....
        saa julkisuutta kirjoitti:

        Lenita on jostain käsittämättömästä syystä lehdistön lellikki. Teki tai sanoi miten typerää tahansa, pääsy lööppeihin on turvattu.

        Lehdistö tuntuu oikein kiihottavan Lenitaa kaikenlaiseen Halos/Demari-vastaiseen propagandaan.

        Ämmä istuu kaikissa EVA/EK:n seminaareissa, eturivissä vuorineuvosten kanssa, linnunpönttö päässä. Lenitan "kirjat" saavat uskomattoman julkisuuden vaikkei niitten myyntimääristä uskalla kukaan kysyä. Millä rahoilla Lenita elelee luksuselämää ja kiertelee ympäri maailmaa haastattelemassa "talousvaikuttajia". Verotuksessa Lenitan tulot ovat alle siivoojan palkan.

        Mainittakoon, että Lenita nimitti itseään työläisnaiseksi jo 30 vuotta ennen Kokoomuksen työväenpresidentti/puolue-kikkailua. Herrojen-Lenita on varsinainen liero jota tuskin vähempää voi hoitajien palkat kiinnostaa.

        Meillä on tietysti erilaisia mielipiteitä asioista, ja Lenita saa tietysti sanoa
        omansa >johdatti Suomen miehet muuten
        pois noista kauhistuttavista valkoisista
        sukista TUOKIN oli pieni asia, mutta
        maailmalla bisnestä ajatellen suuri asia.

        Lenita on kaunis iätön Nainen, joka
        on varmasti yksin tienannut oman
        omaisuutensa >ei siis ole ollut
        kenenkään elätti vaan esimerkillinen
        uranainen.

        Ja hänen tulonsa jos on pienet, niin
        ei hän firman omistajana ole
        pakotettu maksamaan itselleen
        huimia palkkoja, eikö niin?

        p.s. aikoinaan italialainen muotiguru totesi
        KAUNIS NAINEN ON AINA KAUNIS NAINEN
        >IKÄÄN KATSOMATTA


    • mieltä Lenita Airisto on

      jostain asiasta - no tietysti juorulehtiä. Paljon ei ole annettavaa tuolla mammalla maailmalle, sen verran on urautunut maailmankatsomus.

    • Feikki ja falski

      Lenita Airisto haukkuu Tarja Halosta


      Näin kerran Airiston töölöläisessä apteekissa ilman meikkiä. Se oli karmea näky.

      Airistolla on aina sotamaalaus kasvoillaan. Se on maski, naamio, jonka taakse kätkeytyy pätemisen tarpeeseen kiinni jäänyt onneton ihminen. Airisto on koko elämänsä yrittänyt lunastaa olemassaolonsa jollain täysin merkityksettömällä asialla. On säälittävää, ettei ihminen opi mitään pitkän elämänsä aikana.

      Airistolla on ollut koko elämänsä rooli päällä ja se on ollut kokopäivätoimista teeskentelyä vuosikymmenestä toiseen. Sellainen on taatusti raskasta ja se on vastenmielistä katsottavaa.


      Airisto ei ole oikeastaan saavuttanut tai tehnyt elämässään mitään arvokasta tai oikeasti merkittävää.

      80-luvulla hän vei Suomi-kuvaa maailmalle omassa yrityksessään. Hän kohteli työntekijöitään törkeästi, pahemmin kuin koiria. Hän huusi, raivosi, haukkui ja nimitteli ihmisiä purkaen omaa vihaansa heihin. Tästä voisi joku media tehdä jutun ja etsiä käsiinsä haastateltavaksi näitä ihmisiä.


      Airisto alkaa vihdoin tajuta, että ne hänen oikeistolaiset arvonsa, joita hän on ihannoinut koko elämänsä, ovat täyttä paskaa, jotka vain vahingoittavat suurinta osaa ihmisistä.

      Se on hirveä tunne, kun tajuaa olleensa väärässä joukkueessa koko elämänsä ja oivaltaa, tietää sitten itse, että on toiminut, tehnyt väärin koko elämänsä ...


      Airiston miesmaku on ollut surkea. Kumppaneiksi ovat kelvanneet varastettu raha tai pinnallinen taide miesten muodossa. Hän oli naimisissa suomenruotsalaisen rääpäleen kanssa. Seurusteli myös rahalla pelaavan ja keinottelevan taidetta ymmärtämättömän surkimuksen kanssa. Lähes kaikki hänen miehensä ovat olleet tätä samaa mitätöntä ja selkärangatonta sarjaa. Ei miehiä, joista löytyisi oikeasti jotain arvokasta ja merkityksellistä. Vakka kantensa valitsee.


      Airisto on kateellinen Tarja Haloselle, jonka ei tarvitse pelleillä pukeutumisillaan. Halonen ei koreile vaatteilla turhaan. Hän ei ole mikään harakka, kuten Airisto on, etenkin pääkoppaansa myöten, johon on tainneet useammatkin haaskat pesiytyä.


      Halonen on sopivan tyylikäs. Hän käyttää kivoja vaatteita, jotka eivät vie huomiota ihmisestä ja asioista.

      Halonen on tehnyt lähes koko elämänsä arvokasta ja merkittävää työtä. Hänen miehensä työ on ollut myös merkityksellistä ja arvokasta yhteiskuntaa ajatellen.


      Airisto on lisäksi ollut maho, joka on varmaan johtunut lähes 80-vuotta kestäneestä nälkäkuurista.


      Lenita Airiston elämä on ollut turhaa ja tyhjänpäiväistä. Lenita Airisto on turha ja tyhjänpäiväinen julkkis, kaiken oikean arvostettavuuden ja arvokkuuden vastakohta.


      Ainoa hyvä asia Airistossa on ollut, se että hän on jotenkin ehkä edistänyt naisasiaa. Sille asialle hän voisi omistautua, jos haluaisi vielä yrittää toimia jonkun tärkeän asian puolesta ja vääryyttä vastaan.

      • ''.''.''.''.''.

        Kiitos feikki ja falski .. ei ole mitään lisättävää ainakaan just nyt tuohon mitä kirjoitit.

        Kiitos kirjoituksestasi..
        Suurin osa suomalaisista on kanssasi samaa mieltä.
        ..


      • Anonyymi

        Naisasian eristäminen on tärkeää. Millä saataaisiin naisille lisää sivistystä, jolla he osaisivat
        arvostaa muista ihmisiä heidän oikeiden tekojensa mukaan? Hyvät ja huonot puolet voidaan aina tuoda rehellisesti esille. Kaikilla meillä on ihanteemme. Toisilla se on Halonen
        ja toisilla Airisto. Voi olla kallellaan itään tai länteen. Meille suomalaisille on tullut yhä
        tärkeämmäksi olla kallellan länteen tärkeistä syistä. Hyvä, että jostain ihmisestä toinen
        voi löytää edes yhden hyvän puollen. Se osoittaa, että peliä ei ole vielä kokonaan menetetty. On siis vielä toivoa olemassa ja hyvyyttö.


    • Olen kaunis!

      Rakki-Akka-Pomo on pahinta mitä tiedän. Tehkääpä tutkimusta.Vain yksi asiallinen naisjohtaja on sattunut 23.n työpaikkani aikana.Pysyi varsinaisessa asiassa, eli työssä ja tuloksissa. TUTKIMUSAIHE ! - liekö mm. ulkonäkö-menestys-ikä asiat vaikuttaneet.

    • jotain Pelleä on

      Mistä Te tiedätte Lenitan tulot, että siivojan palkka mukamas? niin kuin ketjun kirjoituksen alkupäässä on? Kertokaa!

    • Sovinisti Simo

      Sosialisti Demareita saakin aivan vapaasti haukkua ja näillä Neuvostomielisillä meneekin huonosti. Ei auta veronmaksajien kustantamat AY jäsenmaksut ja verovähennykset.
      Naisasiaa alkaa tässä maassa ollakin jo hieman liikaa, sukupuolella harvemmin on merkitystä, vaan pätevyydellä ja ahkeruudella.
      Monista miehistä on tullut nykyisi yhteiskunnan reppanoita, kyllä ne akat on iät ajat osanneet vallan ottaa lähes joka huushollissa.

    • Anonyymi

      Orpolla on sukissa EK-logo.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1445
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1225
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1222
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1205
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe