Parola, Hattulan Villi Länsi

PURA tämä paskamainen tilan...

Hattula, Parola järjestyshäiriöt ovat alkaneet ilmetä sen jälkeen, kun Parolasta lakkautettiin Poliisin paikallinen toimipiste. Siis, jo ennen Puran tuloa kunnanjohtajaksi (ei vasta sen jälkeen, kuten joku kepulisti R-kioskilla väitti).

Nykyinen järjestely ei takaa Parolassa kansalaisten turvallisuutta liikennekurin, ja yleisen turvallisuuden ja järjestyksen suhteen, vaan tilanne Parolan taajaman keskustassa on poliisin kannalta katsottuna (ennaltaehkäisevästi) täysin hallitsematon ja pahassa ristiriidassa siihen virkavastuuseen, joka alla mainitulle Hämeenlinnan Poliisin Turvallisuusosastolle asiassa kuuluu. Poliisihan tulee paikalle vasta, kun jotain ”vakavaa on jo tapahtunut”, kuten se katsoo asiaan luuluvaksi. Voiko olla mahdollista, että olen väärässä, jos väitän, että Parolan jatkuvien järjestyshäiriöiden suhteen Poliisi ei ole tehnyt sitä osuutta, mikä sille viranomaisena lakisääteisesti kuuluu?

(viittaus poliisin omille sivuille)
http://www.poliisi.fi/poliisi/hameenlinna/home.nsf/pages/CCDCCD2EC5F19867C2256C920038B6E5?opendocument
Hämeenlinnan kihlakunnan poliisilaitoksen organisaatio
Hämeenlinnan kihlakunnan poliisipäällikkönä toimii Lasse Aapio.
Hämeenlinnan kihlakunnan poliisilaitos toimii kahteen tulosalueeseen jakautuneena. Tulosalueet ovat poliisitoiminnan tulosalue ja lupahallinnon tulosalue (hallinto-osasto).
Poliisitoiminnan tulosalueen johtajana toimii apulaispoliisipäällikkö Martti Salmela. Poliisitoiminta on jaettu kolmeen osastoon, jotka ovat turvallisuusosasto, tutkintaosasto ja alueellinen osasto. Turvallisuusosaston johtajana toimii komisario Kari Pitkänen. Tutkintaosaston johtajana toimii rikosylikomisario Kari Suominen. Alueellisen osaston johtajana toimii rikoskomisario Mika Ranki.
Lupahallinnon tulosalueen/hallinto-osaston johtajana toimii ylikomisario Pertti Jantunen.

(II viittaus poliisin omille sivuille)
http://www.poliisi.fi/poliisi/hameenlinna/home.nsf/pages/8B7BB6E9F06A6EA5C2256C8000326E6C?opendocument

Turvallisuusosasto valvoo ja palvelee
Hämeenlinnan poliisilaitoksen turvallisuusosasto pitää yllä yleistä järjestystä ja turvallisuutta sekä edistää liikenneturvallisuutta.

Turvallisuusosaston kenttäyksikkö vastaa poliisin hälytystehtävien hoitamisesta ja valvonnasta, poliisivankila vastaa kiinniotettujen ja pidätettyjen vartioinnista, aluepoliisitoiminnasta vastaavat Hauhon, Lammin ja Janakkalan palvelutoimistot. Turvallisuusosaston tehtäviin kuuluu lisäksi mm. poliisikoiratoiminnan järjestäminen kihlakunnassa.
Hälytyspuhelut 112 ohjautuvat Hämeen hätäkeskukseen, joka jakaa hälytystehtävät poliisipartioille.

Ennalta estävää toimintaa
Turvallisuusosasto osallistuu lähipoliisitoimintaan koko kihlakunnan alueella. Ennalta estävää poliisityötä tehdään mm. kouluissa ja päiväkodeissa sekä muissa yhteisöissä luennoimalla tai muutoin opastamalla ja neuvomalla kansalaisia.

Toimintaa ympäri vuorokauden
Tyypilliset tehtävät liittyvät liikenneonnettomuuksiin, kotihälytyksiin, erilaisiin yleistä järjestystä ja turvallisuutta vaarantaviin häiriöihin ja rikoksiin, joissa tarvitaan välitöntä poliisin apua. Turvallisuusosasto tarjoaa palveluita joka päivä ympäri vuorokauden.
Me turvallisuusosastolaiset käytämme työssämme poliisin virkapukua. Voit kääntyä puoleemme erilaisissa turvallisuuteen liittyvissä asioissa ja ongelmissa

(Viimeisen kommentin rohkaisemana vetoankin kunnanjohtaja Martti Puraan ja komisario Kari Pitkäseen yllä olevan johdosta)
Turvaton kansalainen

12

3272

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • täyttämättä

      Poliisilla on resurssipulaa koko maassa. Satoja poliisin virkoja on täyttämättä rahapulan takia. Martti Puraan tai Kari Pitkäseen vetoaminen ei paljoa auta. Ottakaa yhteyttä on sisäasiainministeri Anne Holmlundiin, että poliisin toimintaan saadaan lisää rahaa.

    • Jankkua on turha syyllistää...

      Parolan keskustan ostarilla ja kirjastossa, sekä S-marketin edessä jne rähisevillä, räkivillä ja aikuisille sekä toisilleen v**** haistatelevilla rääväsuilla on kai vanhemmat. Koska noita kriminalisoituvia alaikäisiä pentuja (

      • juujoo

        Kaikki ketkä ovat Parolan ostarilla, vaikka vain näkemässä kavereitaan, eivät ole niitä jotka kriminalisoivat Parolaa. Joten miten voisi laittaa ihmisten nimiä jonnekin näkyviin kun eihän se käy kuitenkaan että ns. syyttömiä syytetään. Joten miten erotella sitten ne jotka tekevät pahojaan Parolassa.


      • vanhempien mollaus!

        eihän se vanhempien syy ole, jos nuoret tekevät pahojaan kylillä jäämättä kiinni siitä! mistä vanhemmat voisivat tietää, mitä heidän lapsensa ostareilla oikein touhuavat?! lapset ovat hyviä valehtelemaan, varsinkin vanhemmilleen! ja eikä kaikkien vanhempien kasvatusmetodeissa ole välttämättä valittamista, mutta ne joilla on, niiden nuoret saavat ne "kunnolliset" nuoret väärille raiteille! ei kaikesta voi AINA syyttää vanhempia, lasten omaa syytä se on, mit he kylillä tekevät! jokaisella on omat aivot ja harkintakyky!


    • vaitelias todistaja

      Poliisin partiointia Parolassa on todistettavasti lisätty. Katsokaa vaikka Rosollin lounasaikaan ostarin parkkipaikalle musta-maijoja on usein kaksin kappalein ja pitkiä poliisin roikaleita pyssyineen. Ei sillä voi mitää ongelmia olla. Aikoinaan vaan kai laskettiin lamavuosina kustannuksia, että sieltä kunnasta (Hattula) missä monet poliisit lounastaa voi turhana lopettaa kalliin poliisipäivystyksen, koska virkavaltahan esiintyy siellä todistettavasti ruoka-aikoina. Kyse on siitä, että hulikaanit ei noudata samaa aikataulua ja lukujärjestystä kuin poliisit. Turha sotkee siis poliisia ongelmiin, jotka ei sille kuulu. Käskekää niiden parolan alaikästen hulikaanien riehua poliisin paikalla ollessa lounasaikana, niin ongelma poistuu paluukyydillä putkaan Hämeenlinnaan. Tietysti on ongelmia, jos siellä riehutaan silloin kun poliisia ei näy paikalla! Sehän on luonnollista. Poliisille lisää palkkaa ja virkoja ja ammuksia ja nopeempia autoja takaa-ajoon. Kaasua silmille rosvoille. Tää oli mun mielipiteeni.

    • donitsit myöhemmälle

      totta. kerran poliisilla kesti tulla hätiin hämeenlinnasta parolan keskustaan n. 40 minuuttia! se on todella pitkä aika. hämeelinnasta ajaa 10 minuutissa parolaan. mitä jos olisi sattunut jotain vakavaa, ja sillä välin poliisit olisivat vain syöneet ruokansa rauhassa loppuun ja vasta sitten lähteneet köröttelemään parolaan!? ihme touhua poliisilta! välinpitämättömyyttä ja laiskuutta sanon minä!

    • muuta elämää?

      mitä kaikki kitisee täälä aina parolasta jossa teot ovat vaan vähentyneet ja haittaako niin paljon jos joku 40v teitä nuorempi luulee ittestään liikoja.

    • oskusasasasasas

      vittu mitä paskaa te puhutte !

      • sdsdsfdghsdgd

        ihan täyttä P*skaa


    • tiedetään...

      Suotta tuosta mainita, mutta on yleisesti tiedossa Kanta-Hämeessä, että Parolan teinit ovat maan surkeinta ja tyhmintä luuseriporukkaa...

    • WolFstein

      Eiköhän vika ole vanhemmissa ja vapaassa kasvatuksessa. Myöskin tämä jo legendaariseksi tullu tuhahdus "Ei meidän lapsi ole mitään tehnyt". Pari vuotta sitten tulin paikallisesta päihdyttämöstä aamuyöstä ja kaksi koltiaista yritti ilmeisesti ryöstää. Pahaksi onneksi pojille en ollutkaan se helppo saalis vaikka yksin olinkin ja en mikään iso kokoinen mies ole. Rikosilmoitusta en tehnyt kun katsoin kyseisten sankareiden jo saaneen opetuksen sen nopean 5 sekunnin aikana kun yrittivät kiinni käydä.

    • voi voi

      Niin lapsia on useammassakin perheessä niin monia ettei vanhemmat kykene tai jaksa olla läsnä heille. Saavat painella pitkin kylää jo pienistä pitäen itsekseen. Joskus annetaan rangaistuksia tai karjutaan ja sätitään, mutta ei osata olla johdonmukaisia eikä kunnon vakaita vanhempia. Surullista.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1876
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe