AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  /  /  / Aneten suurin puute.

Aneten suurin puute.

7 Vastausta 695 Lukukertaa
Anten suurin puute on siinä että hän näyttää aivan kuin olisi kello paljon enemmän kuin tunti sitten. Lisäksi hänellä on äänessä alarekisterissä selvästi havaittavissa orinitologinen vivahde johon tarjalla ei ollut substanssia. Keskiäänillä Aneten äänessä kuuluu eristehilakanvatransistorin kohinasta huokuva kantavirran suhde collektorivirtaan joka taas tarjalla oli hieman unistorityyppinen värähtelijä joka kondensaattorimaisesti latautui ja liispasi lähellä kynnysjännitettä. Tarjan hemitologinen värinä vetosi lepakkoihmisten ultraäänen kuulemiskykyyn joten kun Tarja värähteli taajuudella rcl niin Lepakot resonoi .

Vastaus: 42

Mielenkiintoisia huomioita, varsinkin, kun täällä aiemmin on keskusteltu paljolti vain lepakkoresonaattoriin liittyvästä frontaalifiguurisesta erofrustraatiosta sekä vääränlaisesta frustratiivisuuden copingista ja objektivoinnista.

Hahaha

On se hyvä et jollaki riittää huumoria tamänkin aiheen parissa. Tekstistä päätellen oot 90% tarkkuudella teekkari?

Olet väärillä

Ewo paikansi stetoskoopilla oskilyraattorin kautta Tuomaksen atarin ylikellotetuksi josta johtui Anetten hieman virheellinen aika tieto. asia korjattu commodoren kasettiasemalla asennetun windoosin beetta version päivityksellä.

Myöskin

oikean säären ja brandiin kuulumattoman tekokuituisen asun alareunan vertikaalinen suhde ovat keskenään suistaneet Usan kiertueen kansainvälisen konfliktin partaalle.Äärikonservatiivit eivät näe uuden evouluutiteorian olevan totta. Kutsutaanko Ahtisaari rauhanenkeliksi ääriryhmien välille.

EI EI EI !!!

Mielummin se osama bin laden tai Tarja, heitähän yhdistää se että kumpikaan ei tykkää jenkistä eli olisivat selkeästi puolueettomia eli täysin luotettavia vai oliko se niin että Tarja ei tykkää myöskään Nightwishin pojista eli selvästi taitaa vaaka kallistua osaman puoleen.

jäljet johtavat Afganistaniin

Kyllä tässä jäljet johtavat Afganistaniin ja sen pääkaupunkiin Cabul:iin. Ahtisaari on voimaton tässä asiassa.

Siis

vastaiskuja odotettavissa operaatio Talvimyrskysssä. Luulenpa, että innokkaampia fundamentalisteja rauhoittaa tämä neitseellinen lumisade, joka pyyhkii valkoiseen vaippaan kaiken loan ja lian.
 /   /  /  /  /  / Aneten suurin puute.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta