Villa BomFim

,kenelle tuttu hotelli?

Onko kokemuksia kyseisestä hotellista? Olisi tarkoitus lähteä matkalle maaliskuussa ja hotellin sijainti,ravintolat ympäristössä kiinnostaisivat sekä räätälit.

5

2556

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaikeaa

      lukea näitä viestiketjuja. Siis tästäkin kyseisestä hotellista on kysytty ja vastattu. Hieman "vaivannäköä".

    • Anna I

      Villa BomFimissä 2000-luvun alussa. Ainakin siihen aikaan viehättävä ja siisti hotelli. Hotellialueella 2-kerroksisia rakennuksia vanhan porugalilaisvillan ympärillä. Pieni uima-allas alue, ranta lähellä. Ainakin silloin Villa Bomfimin omisti vanha goalaispariskunta, ja yöllä aluetta vahti vieläkin vanhempi yövahti.

      Huoneet hyvin basic-mallia, mutta siistit. Alakerran huoneissa ilmastointi, 2-kerroksen huoneissa tuulettimet. Oma ravintola, jossa on ihan hyvä ruoka. Useita ravintoloita lähialueella. Kannattaa myös poiketa "pääkadulta" ja "löytää" sivukujien ravintolat, joita ei välttämättä edes mainita matkaoppaissa.

      Henkilökunta kyllä ohjaa räätälille, jota suomalaiset kovasti kehuivat.

    • paikalla

      Todella kiva, rauhallinen ja mukavan pieni hotelli omassa puutarhassa aivan rannan tuntumassa ja silti aivan keskustan palvelujen vieressä. Hyvä valinta!

      • JTP

        Meillä oli tuo Villa Bomfim ykkösvaihtoehtona, kunnes myyntiin tuli Casa de Goa-hotelli, joka oli 10 . Kaikki sujui täydellisesti.
        Reissasin siis 7v tyttären kanssa.


    • Goalle toista kertaa

      Olimme Goalla ensi kertaa joulukuussa -06, Hotellimme oli Villa Bomfim. Ensikertalaisia kun oltiin, ei siis ollut vertailukohteita.

      Palvelu oli ensiluokkaista. Huoneet siistejä, siivous päivittäin. Oli mukava tulla takaisin päivän reissulta, kun vastassa oli siisti "koti", ja huonepalvelijamme olivat väsänneet pyyhkeistä mitä upeampia taideteoksia sängylle. Ihmeesti pyyhkeestä saa tehtyä vaikkapa joutsenet, krokotiilejä, taikka meritähtiä ym.

      Sijainniltaan hotelli on parhaimmasta päästä. Merenrantaan ei ole liian pitkä matka (n.500m),mutta kuitenkin sopivan matkan päässä esim. melulta, jota rannasta kantautuu.

      Aamiainen oli riittävän runsas ja monipuolinen. Jotkut ovat valitelleet aiemmissa lukemistani keskusteluissa, että aamupala on yksitoikkoinen, kun on samanlaista tarjolla joka aamu. Olen siltikin sitä mieltä, että jos aamiaiseen sis. puuroa tai muroja, munia keitettyinä tai paistettuna, paahtoleipää marmeladilla tai voilla, pekonia tai kinkkua, hedelmälautanen tai -mehua, teetä tai kahvia, on tämä aamiainen ainakin meille riittävän monipuolinen. Joskus, kun halusimme jotain ihan erilaista, menimme aamiaiselle läheiseen Cafeeseen, josta sai itse valita vitriinistä mitä halusi. Erikoiskahveja oli laidasta laitaan mistä valita. Tämä Cafe oli kivenheiton päässä Bomfimmistä.

      Meillä oli myöskin onnea matkassa sikäli, että tutustuimme pariskuntaan, joka oli lomailemassa samaisessa hotellissa jo yhdeksättä kertaa peräkkäin. Heiltä saimme kullanarvoisia vinkkejä, ja he toimivat myös jonkinverran oppainamme; saimme nähdä paikkoja, joihin ei taatusti ensikertalaisena olisi eksynyt.Heidän mukanaan kävimme mm. optikolla ja räätälillä, joiden palveluita he olivat käyttäneet. Ja paljon, paljon vinkkejä mistä kannattaa ostaa, mitä kannattaa maximissaan maksaa, mihin paikkoihin ei ole suositeltavaa ilta-aikaan mennä, heidän hyviksi kokemansa ruokapaikat ja ruoat, heidän kokemuksensa ja sattumuksensa..tarinoita oli riittämiin. Olemme heille paljosta kiitollisia.

      Bomfimmin edustalla päivystää taksikuskeja, joista yhdestä tuli meille ns. luottokuski. Aina sovittiin seuraavan päivän treffit ja aika, jos oli meno jonnekkin. Kuskilta saimme myös vinkkejä, jotka osoittautuivat hyviksi. Laitoinpa hänelle postikortinkin täältä Suomesta, kun niin tuli luvattua.

      Räätälistä vielä..tämän tuttavapariskunnan rouva oli teettänyt itselleen aivan upean pitkän, vuorellisen nahkatakin. Hintaa en nyt muista, mutta sillä hinnalla ei Suomesta saa minkäänlaista nahkatakkia. Puolisoni teetti 4 nahkaliiviä ja nahka-stetsonin; kaikki taisivat olla n. 20€/kpl. Liiveissä oli vuoret, tampit, povitaskut ja ulkotaskut, eli tekemistä niissä on ollut. Työn laatu oli hyvää, sen osasi puolisoni ex-ompelukonekauppiaana todeta jo ensisilmäyksellä. Tätä räätäliä voin siis suositella lämpimästi; "Ali Leather Boutique". Os. Brisa Resi. Complex, Shop 44, Naikawaddo, Calangute, Bardez-Goa.

      Juttua piisaisi vaikka kuinka, mutta tässä alkajaiseksi tämä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8366
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2555
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe