AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Mikä kissaa vaivaa?

Mikä kissaa vaivaa?

4 Vastausta 429 Lukukertaa
Muutama päivä sitten kissaltamme alkoi tippua kuolaa suusta aika runsaasti. Onko kenelläkään tietoa mistä tämä voisi johtua? Kissa kyllä nielee välillä ja syö myös tavallisesti.

pari vaihtoehtoa

esim. hampaissa vikaa tai haavauma suussa esim viruksen aiheuttamana.

....

minä käyttäisin lääkärissä, voi olla kurkkuun juuttunut jotain tai tuo voi kieliä elimellisestä viastakin (joskaan en nyt kuollaksenikaan muista että mistä viasta :P).

Tämä on 100% vastaus

Kissallani oli vähän aikaa sitten sama ongelma.Se nieleskenteli vähän väliä, mutta söi ja joi normaalisti.Kun sitten eräänä aamuna se alkoi kamalasti kuolata, soitin välittömästi eläinlääkärile.Käytin sitä eläinlääkärissä ja siellä sanottiin, että sillä voi olla kurkussa jotain.Eläinlääkäri katsoi kissani kurkkuun ja sieltä löytyi ruoho.Se oli puoliksi kurkussa ja puoliksi nenäontelossa.Ei varmaankaan kivaa.Käytä kissaasi eläinlääkärissä, niin, jos sen kurkussa on jotain, se poistetaan ja sitten se ei enää kuolaa.Tai sitten annat sen vaan olla, kyllä se ruoho(jos se on päässyt syömään sellaista) sinne ajallansa sulaa.Päätä itse, mutta tässä sinulle neuvo.=)

käytikkö

lääkärissä?
 /   /  /  / Mikä kissaa vaivaa?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta