AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Bion-tuotteet, mistä saa?

Bion-tuotteet, mistä saa?

9 Vastausta 1 127 Lukukertaa
Mä haluisin kokeilla omaan ihooni noita Bionin tuotteita, koska niitä on niin paljon suositelleet, mutta ongelmana näyttää nyt olevan se, että en tiedä miten niitä saan käsiini, joten auttakaa, jos tiedätte! Omalla paikkakunnallani ei ole bion-kosmetologeja, mutta pystyykö niitä tuotteita tilaamaan joltain bion-kosmetologilta postin kautta vai vaatiivatko nämä kosmetologit, että pitäs mennä käymään siellä heidän luonaan, jotta voisivat kattoa sopivat tuotteet? Kattelin myös Bionin maahantuohan sivuja, mutta ei sieltä mistään löytynyt mitän kohtaa, josta voisi tilata tuotteita..? :/
Mistä olette saaneet kyseisiä tuotteita siis käsiinne, jos että Bion-kosmetologilta, olisin kiitollinen, jos kertoisitte. :)

sokokselta...

jos teidän kaupungissa on sokos sieltä pitäisi löytyä.:)

no ei

sokokselta vaan kosmetologeilta. Etsi jälleenmyyjät maahantuojan sivuilta www.bion.fi

Helsinki

Moikka
Viestistäs ei selvii mis päin suomee asustelet, mutta helsingissä ainakin vip clinic niminen paikka myy bion:in tuotteita.

goalas

oulussa ainakin on goalas niminen kosmetiikkaliike josta itse niitä ostan, kalliita ovat mutta suosittelen, enää en muihin tuotteisiin niitä vaihda. En sitten tiedä että onko tuo goalas vain oulussa..

tahtoo

Kellään kokemusta bion-glykolihappohoidosta? Toimiiko akneiholle? Kannattaako ylipäätään ostaa bionin tuotteita?
Bion ihonhoitotuotteitahan saa nykyään netistä kosmetologi-hintoja halvemmalla.. www.aknenhoito.fi
Omasta mielestäni ainoa hyvä merkki huonokuntoiseen näppyläihoon sekä akneen. Oon ite käynyt läpi lääkekuurit sekä apteekin ihonhoitotuotteet, ja mikään niistä ei auttanut mua. Ite oon tyytyväinen bioniin ja käytän sitä vastedes.
Mä tilaan Bion tuotteet just tuolta Aknenhoito-topkat-paikasta. Kauppa toimii erittäin hyvin! Tuotteiden hinnat siellä kohtuullisia ;)

Oon myös erittäin tyytyväinen Bion-tuotteisiin. Olen nyt käyttänyt pelkästään Bionin tuotteita n. 3 kk. Ihoni on vihdoinkin näpytön ja hyvän tuntuinen; ei hilseile eikä kiristä!

Mulla on ikää jo 40 vuotta ja olen kärsinyt n.20 vuotta finneistä ja epäpuhtauksista ja on tullut kokeiltua useampaakin ihonhoitosarjaa..Vihdoinkin löysin sellaisen, että tätä käytän jatkossakin ;)
http://www.vitobeauty.fi/ Saa nykyisin tilattua bionia
kosmetologilta tai netistä :)
 /   /  / Bion-tuotteet, mistä saa?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta