AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / AKU ANKAN REKISTERINUMERO ..

AKU ANKAN REKISTERINUMERO ..

3 Vastausta 1 530 Lukukertaa
Väitetään, että Kilon poliisiasemalla asui entisten rikosten uhrien haamu ( siis vanha SYP:n talo ). Ja päinvastoin kuin Aku Ankalle, niin poliiseille, jotka ajoivat autoa, jossa oli Aku Ankasta tuttu rekisterinumero, kohtasi Hanhimainen onni tulla ylikonstaapeleiksi, Komisarioiksi, jopa Ylikomisarioiksi tai Osastopäälliköiksi. Eläkkeellä olevat rikospoliisit kertoivat hotelli Arthurin baarissa, että mm. nykyinen SUPO:n terroristipäällikkö P.Selin olisi istunut pelkääjän paikalla. Tämä veisi hänet pitkälle..
Muita Komisarioita on KRP:ssä ja Helsingin poliisissa.. Tiedättekö henkilöitä, jotka saivat nostetta pelkästään istumalla Akun autossa ???

Tiedetään..

Nargetan huumepoliisiylipäällikötnimismiehetkärjäoikeudentuomaritpatrianjohtajat, yms..

313

Aku Ankan auton rekisterinumero on eri lähteistä riippuen joko pelkästään numero 313 tai kirjaimin NOVA 313 tai NUOVA 313.

Huono-onniset jäivät ihmettelemään ...

Rikosten uhrien haamu hiipi öisin pääkaupungin poliisilaitoksilla ja jollain vempeleellä pääsi huoneisiin, joissa oli hakemukset virkoihin. Eräs eläkkeelle jäänyt rikospoliisi kertoi, että oven takaa kuului muminaa : Nämä ovat niin huono onnisia, etteivät pääse ...
Haamu poimi hakemuspapereista aina ne, jotka eivät olleet ajaneet Aku Ankka-autoa ja heitti silppuriin. Siksi nykyisistä poliisijohtajista useat ovat ainakin olleet Aku-autossa !
 /   /  /  / AKU ANKAN REKISTERINUMERO ..

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta