AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / verinen virtsa

verinen virtsa

2 Vastausta 1 093 Lukukertaa
Tänään huomasin, että kissani virtsa on veristä (leikattu tyttökissa) soitin sitten eläinlääkärille, ja kertoi kyseessä olevan todennäköisesti joko virtsatietulehdus tai virtsakivet. Antibioottikuuri aloitettiin heti ja lääkäriaika on maanantaina. Kissa on oma touhukas itsensä onneksi, ei vaikuta kipeältä. Ruokakin maistuu.

Onko kenelläkään muulla vastaavanlaisia kokemuksia? Onko ollut virtsatulehdus vai mikä kyseessä? Onko mennyt antibiooteilla ohitse?

Entäpä sitten tämä, pitäisi saada virtsakoe kissalta maanantain eläinlääkärikäyntiä varten. Miten ihmeessä onnistuu? :) kenelläkään vinkkejä?

Omalta

FUS-kissaltani otetaan virtsakoe ell-vastaanotolla, kissan ollessa hereillä, "ruutalla" suoraan vatsapeitteen läpi. Nou problem jos on osaava eläinlääkäri. Kotona virtsakokeen ottaminen ei meillä ainakaan onnistu mitenkään.

Pissanäyte

Kauha ja kertakäyttölääkeruisku on oivat välineet kyseiseen puuhaan.

Steriloi välineet kiehuvassa vedessä.

Kun kissa on laatikolla, odota, että se on aloittanut virtsaamaan ja ujuta kauha varovasti pepun alle. Kun kissa on ehtinyt aloittaa pissaamisen, se ei jätä sitä kesken, vaikka vähän häiriintyisikin toimenpiteestä.

Jos koppamallinen hiekkalaatikko, poista koppa jo etukäteen ;)

Ime kauhasta pissa ruiskuun ja toimita kahden tunnin sisään lääkärille tutkittavaksi. Säilytä jääkaapissa.
 /   /  /  / verinen virtsa

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta