AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Finnairin nuorisohinta? Miten varaan?

Finnairin nuorisohinta? Miten varaan?

9 Vastausta 2 817 Lukukertaa
Miten onnistuu lennon varaaminen nuorisohinnalla (17-25v.muistaakseni)? Varaussivulla ei ole mitään kohtaa johon merkitä tämä vaihtoehto. Kai finskillä vielä sellainen ylellisyys on? Koska tää nuorten hinta taitaa olla reilusti halvempi ku perushinta. Ja eikö tähän sisälly matka-ajankohdan muutosmahdollisuus..? Pitääkö soittaa johonkin varaus?

heti

Heti siinä, kun lentoa alkaa etsimään ensimmäisellä sivulla www.finnair.fi, voi valita myös Nuoria (12-25) Aikuisia tilalle.

jipii

kuin aikuisella.

ei mulla!

ei mulla vaan sellasta näy! missäköhän vika ny mahtaa olla...? mulla ei todellakaan ole sellasta vaihtoehtoa! pitäiskö varata soittamalla johonki..? maksaa tietty vaa hirveesti jotku niiden varauslinjat..

opettele

Finnairin nettivaraussivulla vaihda alasvetovalikossa "Aikuisia" tilalle "Nuoria (16-25)". Ainakin kotimaanlennoilla näyttää saavan halvempia hintoja, mutta ei kuitenkaan alle normaalien alimpien hintojen.

Olethan...

Valinnut ensin kohteet? Matkustajatyypit latautuvat vasta sen jälkeen, kun kohde on valittu, koska mahdolliset matkustajatyypit vaihtelevat kohteittain...

ei muuten näy

Etusivulla ainakaan ei "pomppaa esiin", eli löysitkö kenties jostakin alavalikosta ???.
En ole varaamassa, mutta kiinnostaa kuitenkin tuokin mahdollisuus, lapset täyttävät pian 15 v ja joudun joillakin muilla yhtiöillä jo maksamaan aikuisen hinnan lipuista.

niillä on ollu

ongelmia noiden kans kai... Tai sit ihan harkittu juttu et välil näkyy, välil ei. Osaan kyllä käyttää nettiä, sori vaa, joskus muistan että toi nuorisohinta sielä näkyi, joskus taas ei. Välillä välähti ruudussa kun klikkasi ekan kerran, sen jälkeen ei taas näkyny. Taidanpa soittaa johonki asiakaspalveluun..

Kyllä minulla näkyy!

Kyllä se siinä heti aikuisia alla on "nuoria 16-25"
Ja olen kuukausi sitten varannut yhden ja tyttäreni osti juuri lähiaikoina. Edullisia on. Mutta kannattaa varata ajoissa. Nyt näkyy, jo ettei joulukuun kaikille lennoille löydy paikkoja. Varasimme muistaakseni jo syyskuussa joulukuun lennon.

korjaus...

ikä olikin 12-25 :) Mutta joka tapauksessa näkyy juuri nytkin tuo nuorisohinta.
 /   /  /  / Finnairin nuorisohinta? Miten varaan?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta