AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Tuomioiden pituudet

Tuomioiden pituudet

3 Vastausta 441 Lukukertaa
Turun tuplaveitsisurma.

Pitivät kovana tuomiona lehdessä. 6,5v per ruumis kaverille joka on laittanut ennenkin ihmisen multiin Forssassa.

Onko se nyt kova sitten? En tiedä mikä oli tuomio ensimmäisestä, mutta tuskin missään muualla maailmassa saa sama tyyppi laittaa 3 ihmistä multiin alle 5-vuoden keskiarvolla.

Siinä kun on ahkera, niin 50-vuoden aikana saa 10 ihmistä hengiltä. Jokainen voi itse miettiä, onko tuomioiden pituudet kohdillaan suomessa.

Omasta mielestä 25-vuotta taposta ja 50-vuotta murhasta päivästä päivään olisi sopiva tuomiotaso.

Raiskauksesta 10-vuotta minimiksi päivästä päivään. Rikokset vähenisi ainakin sitä kautta, kun rikoksenuusijat ei olisi niin nopeasti tekemässä uusia rikoksia.

nii

käyttöön kaikista rikoksista rangaistukseksi kuolemantuomio. Näin saataisiin rikoksen uusijoiden määrä 0%:iin, eikä tarvittaisi vankiloita saati oikeuslaitosta. Äänestän sua ensi vaaleissa!

Oikein

Niin tai poistetaan kaikki rangaistukset ja aletaan porukalla silittelemään monimurhaajien päätä. Elämästäkin tulee jännittävämpää kun saa kulkea tappajien ja murhaajien keskellä eikä tiedä koska henki lähtee. Äänestän sua seuraavissa vaaleiss.

pienistä rikoksista suhteessa

isoihin saa liian helpolla tuomion. Ei oo mitään järjellistä suhdetta esim.:

-Järkyttävä joukkoraiskaus tai siis nyt törkeä hyväksikäyttö Itä-Suomessa, uhrille niin kamala tekotapa etten voi käsittää miten tyttöparka ikinä toipuu: yksi tekijöistä selvisi ehdollisella

- oman lapsen ja tytärpuolen seksuaalinen hyväksikäyttö: ehdollista

- koulu-uhkauksista sakkoja, mutta nyt niistä vaaditaan ehdollista. Miksi? Kun kenellekään ei tehty fyysistä pahaa ei trauma ole likittekään verrattavissa ylläolevan kaltaisiin tekoihin.

Lopputulos: Suomessa kannattaa käyttää hyväksi lapsia ennemmin vihanpurkutapana kuin kiukkun päiten harkitsematta soitettu puhelu. Näin on tarkoitus.

Murha: joissain tapauksissa selviää tosi vähällä. Hyvällä onnella pelkällä kuolemantuottamuksella eli ei kannata kätkeä ruumista. Täydellisiä murhiakin on, kaikkien kohtalo ei selviä koskaan.
 /   /  /  / Tuomioiden pituudet

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta