Asunto Hurghadasta

Egypt.

Onko kenelläkään kokemuksia asunnon ostamisesta Egyptin turistikohteista, esim. Hurghadasta?

13

5346

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ::::::::::::;;;;;;;;;;;

      mikä oli mielessäsi? Sharmissa ainakin on paljon ulkomaalisten omistamia asuntoja.

      • ASUNTO

        MYYDAAN ASUNTO Hurghada 100M 100M H 65 T


    • Saapasvili

      Hurghadassa rakennetaan valtavasti ja asuntoja on myytävänä joka kulmassa. Asunnoista on valtava ylitarjonta, joten kiirettä ostaa yhtään mitään ei todellakaan ole. Asuntojen hinnat eivät nouse enään talouskriisin ansiosta. Innokkaimmat ostajat, Venäläiset ja Britit, eivät osta kuten ennen.

      Egyptissä on paljon kivoja asuntoja myynnissä, jotkut uudet alueet ovat ihan siedettävät ja aurinko on takuuvarma.

      Eyptissä on kuitenkin erillaista asua kuin missään tahansa Euroopassa. Eli... ennen kuin päätät ostaa yhtään mitään, vuokraa asunto kuukaudeksi tai pariksi haluamasi alueella. Vain siten huomaat melutason ja alueen hyvät ja huonot puolet. Esim. naapurien aina vain hereillä olevat lapset, melu kadulla ja taksien tööttäämiset voivat käydä hermoille öisin. Myös lähistön yökerhot ja ravintolat pitävät mekkalaa piktälle yöhön. Kadut ovat törkeän likaiset ja rottia riittää, kun roskat heitetään kadulle.

      Asunnot myydään usein runkoina... ja sen jälkeen asunnon valmiiksi laittamiseen ja varustamiseen kuluu yhät paljon rahaa. Jos haluat suomalaista tasoa olevan asunnon, rahaa voi upota enemmänkin. Jos joku väittää toisin, niin valehtelee.

      Ulkomaalaiset saavat ostaa ja omistaa asuntoja, yrityksiä ja kulkuvälineitä. Älä osta yhtään mitään Egyptiläisen nimiin. Hanki kunnollinen juristi, älkä usko liikaa paikallisiin ystäviin. (Älä edes siihen juristiin). Et sinä suomessakaan kenelle tahansa kadulle tapaamallesi tunkisi tuhansia tai kymmenen tuhansia euroja taskuun jotta hän järjestäisi sinulle jotain.

      Käytä päätäsi ja älä tee mitään mitä et Suomessa tekisi ulkomailla!

    • asunnonvälittäjältä

      Suomessa pitkään asunut, siis melkein suomalainen asunnonvälittäjä asuu nyt itsekin Hurghadassa. Tunnen ja voin suositella www.meritalot.com.
      Olen ostanut itse toiselta myyjältä asunnon n. kaksi vuotta sitten, asunut siinä useita kuukausia ja odotan asunnon rekisteröinnin valmistumista. Asiat ovat siellä monimutkaisempia kuin meillä, mutta hoituvat sitten kuitenkin lopulta.
      En ole ketään suomalaista asuvaa kuullut siellä peteyn asuntokaupoissa, silti varovainen kannattaa olla.

      • villatar

        Olen myös ostanut samalta välittäjältä asunnon. Ihan kelpo välittäjä. Nyt myisinkin edellisen asuntoni pois Hurghadasta. 2 mh, olohuone-keittiö-yhdistelmä kerrostalossa. Jos kiinnostut, niin ota yhteyttä [email protected]


      • 11+2
        villatar kirjoitti:

        Olen myös ostanut samalta välittäjältä asunnon. Ihan kelpo välittäjä. Nyt myisinkin edellisen asuntoni pois Hurghadasta. 2 mh, olohuone-keittiö-yhdistelmä kerrostalossa. Jos kiinnostut, niin ota yhteyttä [email protected]

        Mitä ostaa muka asuntoa noin epävarmoista oloista, maasta?
        K-OH yhdistelmä 1 mh parv 3v vanhassa talossa 1500 EGP/kk sähkö vesi kaapelinetti tal mies n 200EGP/kk Sakkalassa,, rinteessä.
        Tekee nykykurssilla n 230€/kk = 2800€/v ja vuodenkin asumisen jälkeen olet PALJON VIISAAMPI ja tiedät miten toimia. Suosittelen


      • mika hintaa
        11+2 kirjoitti:

        Mitä ostaa muka asuntoa noin epävarmoista oloista, maasta?
        K-OH yhdistelmä 1 mh parv 3v vanhassa talossa 1500 EGP/kk sähkö vesi kaapelinetti tal mies n 200EGP/kk Sakkalassa,, rinteessä.
        Tekee nykykurssilla n 230€/kk = 2800€/v ja vuodenkin asumisen jälkeen olet PALJON VIISAAMPI ja tiedät miten toimia. Suosittelen

        Onko kenelläkään kokemuksia asunnon ostamisesta asuntoa Hurghadasta


    • Asunto1

      Onko kenellään kokemusta asunnon ostosta v2012 - 2013 ajalta.Olemme katselleet muutamia asuntoja Hurghadasta. Kaikki kokemukset..epäonnistumiset..Miten teitä on huijattu,vai onko mennyt kaikki hyvin.KIITOS.

    • Erämaan kaktus

      Ostin asunnon Hurghadasta kuusi vuotta sitten. Leimaveron maksaminen on juuri nyt menossa, sen jälkeen pitäisi tulla. ns. "vihreä kauppakirja". Tämä taitaa olla voimassaoleva käytäntö siellä. En koe tulleeni huijatuksi asuntokaupoissani. Asuminen siellä on erilaista, mutta monelta osin hauskaa.

    • Asunto 1

      Kiitos vsatauksesta. Minulle noin pitkät käsittelyajat ovat liikaa. Siis siirryn vuokraamaan asunnon.Katselin noita meritaloja - eiköhän sieltä jokin siisti asunto minulle ole ! !

    • kiinnostunut85

      Kiinnostaa tuo 11 2 kirjoitus. Saako tosiaan noin halvalla vuokra-asunnon plus muut jutut päälle? Voiko niitä vuokrata esim kuukaudeksi?

    • Anonyymi

      Mä olen ostanut n 65 m2 lomahuoneiston Shedwanista Hurgahadasta vuoden2007 syksyllä.En ollut aikonyut tehdä sitä, mutta ystäväni ,joka oli ostanut omansa samasta talosta ,sai minut manipuloitua siihen !Syynä oli , että miehen vaimo on suomalainen ja on siksi luotettavamoi kauppakumppani kuin joku egyptiläinen.Siitä osti monet suomalaiset ja talo ristittiin Ystävyyden taloksi. En olisi ikinä hankkinut asuntoa,jos olisin tiennyt, millainen tapahtuaketju ja mielipaha siitä seuraa. Yksinkertainen syy ja kiire olise.että pariskunta oli ostanut asunnon ja tarvitsi siitä rahaa pankilleen. Vaimo saapui Helsingistä pika pikaa rahojen hakuun luokseni ja sai pankkini kirjoittaman shekin.Vaikka olin maksanut asunnion koko hinnan varmaan ensimmäisten joukossa ,en saanut kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen, mikä oikeuttaa asunnon hallintaan elinaikananani ,muttei sisällä perintöoikeutta,vaan asunto jäisi kuoltuani rakennuttajalle kokonaan,.Perintöoikeuden siityminen edellyttää ns. vihreän kirjan hankinnan ja koska siihen tatrvittiin rakennuttajan papereita,hän ei niitä antanut. Tein monta matkaa sinne, mutta rakennuttaja ei edistänyt asiaa. viimein Hän lähti paperit mulle annettuaan toimistosta pois ja jätti minut yksin asiaa hoitamaan ,minua pompoteltiin virkailijalta toiselle. mukka mikään ei edistynyt.Varmaan viidennen virkailijan tapaamisen jälkeen soitin sieltä Suomen suurlähetystöön ja kerroin tilanteen,. Sieltä kehotettiin saamaan rakennuttaja henkilökohtaisesti paikalleja kertomaan hänelle,että teen asiasta rikosilmoituksen joko Suomen poliisille tai Egyptin poliisille. Soitin hänet tulemaan paikalle,kerroin soitostani ja Suurlähetystön terveisistä.Hän tuli ja kaikki sujui nopeasti.Vihreä kirja oli haettavissa muutaman päivän jälkee,Entiedä onko sulla kokemusta Egyptistä, Asuin aikoinani 4 kk Kairossa ja silloinen vuokraemäntä sanoi"Muista aina tämä.Tässä maassa sinä et voi luottaa kehenkään.Et isään,et äitiin,et siskoon et veljeen,et kehenkään!Niin se on valitettavasti ollut.Joka paikassa saa olla koko ajan valppaana,ettei joudu petkutetuksi!Muuten Hurghada on ilmastoltaan, hintatasoltaan ja hyvinja lyhyind lentoyheyksineen hyvä lomailupaikka ja oma asunto ja eläminen hotellissa on aivan toista ja parempaa.Säästää ,kun ei tarvitse maksaa jokaisesta ateriasta hintaa juomarahoineen, vaan ostaa tarvikkeet itse ja valmistaanopeatekoista ruokaa itse. tietää,mitä syö ja mitä siihen on laitettu.-Jos haluat keskustella kanssani ostoaikista, voisin informida monista asioista sinua. Yhteystietoni: 46769015259. Olen eläkkeellä ja asun toistaiseksi perhesyistä täällä Suur-Tukholman alueella.. Voin silloin myös antaa facebook-osoitteeniniin voimme keskustella messengerin kautta ilmaiseksi.Kerron sitten sinulle lisää asunnon ostosta Egyptistä.

      • Anonyymi

        kiitos


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      1967
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      51
      1701
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      55
      1617
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1547
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe