AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / koira yskii

koira yskii

11 Vastausta 18 323 Lukukertaa
Mikäköhän koirallani on kun se on yskinytb jo neljä päivää, kuullostaa tosi pahalata? Voisko sillä olla jotain juuttunut kurkkuun? Miten saan sen oksentamaan?

Koiranoksetus

Koiran saa oksentamaan suolalla. Tee suolasta veden avulla peukalonpäänkokoinen pallo ja sitten pallo koiran kitaan mahdollisimman syvälle. Kohta lentää laatta.
Olen kyllä sitä mieltä että kannattaa viedä koiraa hyvin pian eläinlääkärille. Jos kurkkuun on tosiaan tarttunut jotain, saattaa olla että siellä pesii jo tulehdus. Ja toisaalta taas jos yskä ei johdukaan mistään roskasta niin lääkärin tulee selvittää mahdollisimman pian mistä se johtuu. Nyt saattaisi olla vielä jotain tehtävissä, mikäli koiralla on jotain vakavampaa hätänä.

Yskä

Oletko madottanut koirasi? Jos on matoja niin koira voi yskiä.Minun koira yski ja yökki,vein eläinlääkäriin ja oli nielutulehdus.

kennelyskä?

Soitin lääkärille ja kysyin, sanoi että tod. näköisesti se on kennelyskää mitä on nyt liikkeellä. Suositteli höyryhengitystä ja lyhyitä lenkkejä.

Voi olla

Jos ne ei auta mitä lääkäri neuvoi niin sitten kannattaa viedä tutkittavaksi.

yskä

Onko se muuten reipas vai väsynyt, hengästyykö helposti? Myös sydänvika saa aikaan yskimistä kun nestettä kertyy keuhkoihin.

Jollei koira itse tee edes jonkinlaisia oksenteluyrityksiä, mistä ilmenee että sillä saattaisi jotain kurkussa olla kiinni, niin en kyllä kehoittaisi oksettamaan sitä turhaan, suolalla aiheutettu oksentaminen on joskus niin rajua että kurkun verisuonet rikkoutuvat ja se on jo huonompi juttu. Suolaoksetusta käytetään vain äärimmäisen tiukassa paikassa.

...

Minusta tuntuu että se yrittää oksentaa,m mutta en ole varma, välillä tuntuu että kohta se tukehtuu, leikkii paljon, mutta nukkuu myös paljon! Onko se tarttuvaa, tarttuuko se meidän toiseen koiraan joka on vasta pentu?

kennelyskä

Kennelyskä on erittäin tarttuva tauti. Kestää 1-2 viikkoa. Aikuinen koira kestää sen yleensä hyvin, mutta pienelle pennulle se on hengenvaarallinen. Kyllä noi oireet kuulostaisi juuri siltä enemmän kuin miltään muulta. Koiran voi rokottaa kennelyskää vastaan, mutta mitään täysin tehokasta rokotetta ei muistaakseni ole vielä kehitetty. soitappas eläinlääkärille ja kysy lisää.

yskiminen

Kannattaisikohan koirasi mennä käyttämään eläinlääkärillä, ellet sitä ole jo tehnyt?

Meidän koiralla nimittäin oli kanssa röhä (varsinkin öiseen aikaan), ja se vaikutti juuri siltä kuin joku olisi jäänyt kurkkuun kiinni. Käytimme sitä eläinlääkärille ja sen vatsasta otettiin kuvat. Siitä saatiin selville, että sydän oli laajentunut ja vettä pääsee keuhkoihin. Nyt lääkkeiden voimalla yskä on vähentynyt, tietenkin omat riskinsä on aina olemassa.

Toivottavasti koirasi voi jo paremmin, eikä kyseessä ole mikään pahempi!

Koirani

Koirani yski ja vein eläinlääkäriin. Ensin epäiltiin kennelyskää, vaikka oli rokotettu. Sai monta antibioottikuuria, ei auttanut, yskä vain jatkui. Sitten otettiin keuhkoista röntgenkuva. Todettiin kasvain keuhkoissa. Sitten koira ei enää kauan elänytkään. Tuntui yskiessä, että jotain oli kurkussa, välillä epäiltiin nielutulehdustakin. Sitä ei kuitenkaan ollut. Olisiko kasvain ollut jo nielussa asti?

Voi olla sydänläppä!

Koska meidän koira nimenomaan yski ja me luultiin että sillä vois olla joku keuhkomato tai että se koittaa oksentaa, mut sit kun me vietiin se lääkärille, niin sillä todettiin sydänläppä ja se sai lääkkeet!
Mun koira yskii kun sd vähän liikkuu,ja en tiedä mistä se johtuu, pitäisikö viedä lääkäriin? Oisko kenelläkään antaa neuvoja. PS. Koira on jo 7 ja puoli vuotta.
 /   /  /  / koira yskii

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta