Mikkosten maailma on pelottava

Syvä joki

Mikkosten maailma vaikuttaa todella pelottavalta. Timo TA:n itsekeskeisyys ja tittelinkipeys on läpitunkevaa. Timohan ei ole siis eläkeläinen, lapsikin sen tietää.

Timo TA:n asiantuntemus ja kiinnostus missejä kohtaan on todella silmiin pistävää, mutta samalla hän tarjoaa ylipainoiselle vaimolleen suklaata ja piruilee hänen "himoistaan".

Nina on selkeästi kasvanut kotiäidin, oikolukijan ja Timon itsetunnon kohottajan rooliin. Nina ja Timo osaavat varmasti yhdessä olla todella pirullisia viholiisilleen. Timon ja Ninan ylimielinen suhtautuminen ja kostonhimo ovat pelottavia.

Lasten esiintuominen on todella pelottavaa. Lapset katsovat Bonanzaa ja puhuvat kikkeleistä ja pyllyistä ja käyvät seurakunnan kerhoissa. Pelottavaa mistä lapset tällaisia kikkeli/pyllyjuttuja keksivät?

Upseerit on pop, mieliaihe silti missisuomi, älykäs mies seksikäs mutta donner on sivari häpeä, Sarkomaa huono äiti, rauhannaivistit, Halonen, raiskaus ja punapäinen suomi, homot, avoliitto on rintamakarkuruutta, feministien aivot g-pisteessä, vihreät ja ilmastonmuutos sekä pyörän tarakka, hyödylliset idiootit.

Mikkoset ovat on/off tyyppejä, aina oikeassa ja suvaitsemattomia. Mikkoset saavat elää omaa ummehtunutta oikeaa elämäänsä ja saavat toki tehdä siitä Timon käsikirjoittaman ohjelman. Onneksi emme ole Pohjois-Koreassa, joten ohjelmaa ei ole pakko jatkossa katsoa.

6

2349

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aika jännä sanavalinta Ninalta tuo rintamakarkuruus. Sillä rintamakarkuuruudestahan Timo T. A. Mikkosen jo aikuinen poika nimittäin syytti lehdissä isäänsä kun tämä erosi Tuire Mikkosesta.

      Eihän Mikkoset täysin väärässäkään ole kaikissa asioissa, mutta heidän vihaa täynnä oleva tyylinsä esittää ne, tuomitsevaisuutensa ja suoranainen pilkka eri mieltä olevia kohtaan on jotain uskomattoman pelottavaa.

      Ikävä kyllä Mikkosten jyräävä ajattelumalli ei ole ainutlaatuista. Samanlaisia eriävät mielipiteet tuomitsevia telaketjufanaatikkoja löytyy kaikista aatteista, puolueväreistä ja uskontokunnista. Ja eräänlaiseksi uskontokunnaksi luen myös ateismin.

      • väärin meni

        väärin meni


        Mikkoset on turvallisia, demarit ne yhteiskunta rauhaa yrittää horjuttaa, niitä kannattaa välttää.


      • ei vaiskaan

        Minä hoidan työkseni sellaisia, joilla silmät palaa päässä, kuten mikkosen rouvalla. kyllähän maailmaan h..ja mahtuu, mutta saahan siihen jo apua.... Puhuvat moraalista, vaikka ovat itse pukki ja salarakas... muistiko pätkii. jos tuo on onnellinen perhe , niin huh hh. rahat vaan on loppu ja yrittää pittää..ukko kulkee lehtiö kädessä kotona ja latelee mitättömiä ajatuksiaan, joita toinen onneton pönkittää, kun omiakaan ei ole.. oikeastaan tulee sääli, ellei se olisi sairautta..


    • _josefiina_

      Kaikilla ihmisillä on omat mielipiteensä, niin myös Mikkosilla. Kaikki ihmiset pitävät omia mielipiteitään ainoina oikeina, joten mitä vikaa on Mikkosissa? Suomi on vapaa maa, mikä tarkoittaa sitä että Mikkoset saavat sanoa mitä haluavat.

      Ja mitä tulee Mikkosten poikiin ja heidän "kikkeli/pyllyjuttuihinsa" niin ei ole olemassa ainuttakaan lasta joka ei sanoisi ääneen kikkeli tai pylly tai mitä nyt sitten ikinä sanovatkaan. Ala-asteella se vasta yleistä onkin, joten ei ole mitään syytä pelätä. Samanlaista huutelua harrastavat aikuiset miehet ja naisetkin, joten miksi se ei ole pelottavaa?

      Jos Mikkosten mielipiteet ja puheenaiheet häiritsevät tai/ja loukkaavat joitakin, on ehkä parempi olla kuuntelematta Mikkosten jutustelua. Mikkoset eivät ole vastuussa niistä, jotka heidän jutusteluaan kuuntelevat eikä heidän siksi myöskään tarvitse ottaa vastaan heihin kohdistuvia muiden mielipiteitä eli siis haukkuja. Järkevä ja omaa elämäänsä elävä ihminen pystyy jättämään toisten puheet omaan arvoonsa. Olkaamme onnellisia että me saamme olla millaisia haluamme eikä meitä arvostella kärkkäästi siitä syystä. Niinpä mekin voisimme antaa toisten olla sellaisia, kuin ovat emmekä arvostelisi toisia siitä miten ovat päättäneet elämänsä elää.

      • keppana65

        Josefiina says " Mikkoset eivät ole vastuussa niistä, jotka heidän jutusteluaan kuuntelevat .."

        Kuule, kyllä ihmiset ja Mikkoset ovat vastuussa siitä mitä sanovat ja tekevät. Ihan Suomen lain mukaan. Vai vihjaatko hienovaraisesti että Mikkoset olisivat syyntakeettomia?


      • keppana65

        " Niinpä mekin voisimme antaa toisten olla sellaisia, kuin ovat emmekä arvostelisi toisia siitä miten ovat päättäneet elämänsä elää. "

        Hienoa, Josefiina! Jospa Mikkosetkin jonain päivänä tämän oivaltaisivat! Vaikka turhaa taitaa toivo olla....


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      6429
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      527
      3749
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      189
      3629
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      172
      2824
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2529
    6. 290
      2278
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1613
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      110
      1502
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1449
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1230
    Aihe