AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Halvimmat vuokra-asunnot?

Halvimmat vuokra-asunnot?

61 Vastausta 4 772 Lukukertaa
mistäs kannattaisi hakea vuokra-asuntoa sjoella?
tarkoituksena olisi sinnepäin matkata hyvinkäältä. aika paljon kämppiä löytyy etuoven ja oikotien kautta.. ja sevaksella tälläkin hetkellä olis heti vapaata kasperissa..

entäs alueista.. 2 pienta muksuu tulee meijän mukana. kasperi on kuulemma aivan perseestä?
suht lähelle keskustaa olisi mukava päästä, kun ei ole varaa ottaa autoa mukaan :D

entäs baarit? musta tuntuu et ollaan härmän häjy kastia.. mutta mikäs se rokkimesta on, minkä kyltissä on nakkenakuttaja?

seinäjoki

Joo kasperin alue ei ole kovin suositeltava. Uppa on hyvin keskustan tuntumassa, mutta lapsia ajatellen se ei ehkä ole paras vaihtoehto. törnävä, pajuluoma, huhtala, ja pohja on ihan kohtalaisia paikkoja. Baareista sen verran, että nuorten paikat ovat onnela ja duuni, ja karma keikkuu siinä välillä. härmän häjyllä ehkä huono maine, mutta ei silti kerro koko totuutta paikasta, on myös wanhamestari, joka on sitten enemmän keski-ikäisten paikka, ja onhan noita pieniä bupeja toki paljon muitakin esim varttibaari(bar15) pataässä, hosdopa korpel, street, minibaari, ym.

Muuttakaa vaan

olette härmän häjyn asiakkaita, siellä ne muutkin häjyn asiakkaat asuu ja tappeloo. Sääliksi käy lapsianne, jos aijotte kapakoissa täällä alkaa hyppäämään.

heh

:D no ei sinne ryypiskelemään tulla joo, lähinnä nyt kiinnostaa kuka tarjoaa halvimmat asunnot, mutta vähän eksyttiin aiheesta.

itseäni vaan houkutellut mennä käymään härmän häjyssä kun ohi kävellyt esim provinssissa käydessä. kaveri toi sieltä paidan kun siellä kävi :)

onko tää rokkikellarikin aika pohjasakkapaikka? siitäkään löydy muuta tietoa, kuin yksi valokuva oven edestä, minkä nappasin kun sielläpäin viimeksi tallasin

Eikö teillä

ole muuta kyseltävää Seinäjoelta kuin kapakat? Eikö kiinnosta missä lapsille hyviä ja kehittäviä harrastuksia, missä lapsilla turvallinen ja huumehörhöiltä vapaa alue leikkiä, ulkoilla? Lapsille samanikäisiä kavereita, hoitopaikkaa...Kuulkaas olette saaneet ihania lapsia, nyt kun he ovat pieniä, heidän hyvinvointinsa pitää laittaa ensimmäiseksi, vasta

sitten kapakat.
Tervetuloa Seinäjoelle asumaan.

joo

lapset on vasta toinen alle puoli vuotta ja toinen 3.

kuten sanoin, keskustelu eksyin kapakoihin liiallisesti. enkä mä ole ikinä käynyt häjyssä, tai nähnyt sen asiakkaita.. itse en vaan suosi yökerhoja, vaikka nuori olenkin. Ei räkälä, eikä yökerho on hyvä :)

meidän pitäisi itse tulla sinne kiertelemään ja katselemaan kaupunginosia, jotta tietäisi mikä itseä kiinnostaa.. täällä netissä pyörii niin erilaisia ihmisiä, joten täältä on aika hakuammuntaa kysyä kaikkea. mutta olet aivan oikeassa, että olisi pitänyt kysyä noista päiväkodeista ja tuommoisista. en usko että seinäjoelta löytyy mitää huumehörhö aluetta, ei edes kasperista, mutta en puhu tiedosta, vaan ajatuksesta.
tietenkin asuinalue olisi hyvä, jos olisi pieniä lapsia muitakin, ja uskon (verrataakseni hyvinkään paavolaan) että kasperi on juuri sellainen, mutta porukka on siellä on vähän omaa porukkaa..

Menkää

se on lapsiystävällinen kaupunki ja ehkä edullisemmat vuokrat. No yhteiskuntahan vuokranne maksaa, jos ei teille ole työtä tarjolla. Vai onko mummola Seinäjoella?

miksi

lapua, vaan ei sjoki

Ei näin...

Ensinnäkin, en asu kasperissa ja olen häjyn vakioasiakas.
Riippuu mihin aikaan olet liikenteessä... Päivisin sielä näkyy jos jonkin näköistä porukkaa, mutta nykyään sinne on iltaisin myös "nuorehko" porukka löytänyt tiensä. Siellä jos jossain ihmisiä löytyy aina...
Useinko itse käyt kyseisessä paikassa kun tiedät asian niin hyvin?

?!?!?!

Kuinka halpoja vuokra asuntoja hyvinkäällä on kun siellä rahat riittää auton ylläpitoon?! Seinäjoelle muutettaessa ei rahat riitä....Outoo

joo ei

täällä ole halpoja asuntoja.
ja auto on rikki, joten ei täälläkään ole varaa pitää sitä, joten tuskin sielläkään, joten tämä tästä.

meillä on tällähetkellä 78,5m2 ja vuokra on 566€, mutta asunto on mielestäni huonoimmalla alueella hyvinkäällä.( juuri kyseinen paavola, josta aikaisemmin mainitsin) joten vuokra on sen mukainen, mutta toista asuntoa ei hyvinkäältä noin halvalla löydy.
varsinkin yksityisillä 30m2 yksiö maksaa vähintään 400€. mites siellä

Seinäjoella uskotaan

Seinäjoella uskotaan omistusasumiseen! Asuntojen hinnat ovat laskeneet ja nyt on aika ostaa, kun lainakorotkin on alhaalla.
Siirry sinäkin omistavaan luokkaan.

voi olla

mutta työtön puoliperävaununkuljettaja ja kotiäiti tuskin lainaa saa/ haluaa ottaa.
muuten..

muuttakaa

Halvat asunnot, esim.pirttikylä 3h ja k 350e
Siellä järjestetään töitä kasvihuoneilta ja kettutarhoilta.

äläs nyt

muuta. mee jonnekki muualle.

ehh

ja perustat mielipiteesi mihin?

muuta

vaikka johonkun asukkaita menettävään kylään, siellä o ainaki halvemmat vuokrat. ei seinäjoki mikää erityinen paikkanakaan oo.

Katsos me

Jokka veronmaksajien rahoilla viettää kapakkaelämää, niitä täällä on jo liikaa.

Seinäjoki on parempi kuin Lapua

Tyhmä paikka.

ääshjoki

kyllä tää o aika kuiva paikka, mieti ennenku tuut. joku näköjää lapuasta puhuu, älä muuta ainakaa jos haluat suuren baarivalikoiman. lapualla ei oo ku yks vain.

justjooo

ja meidän isä on parempi ku teidän isä!

Maksetaanko

kotiäideille palkkaa? Vai millänimellä sitä sanotaan, kun hoitaa itse omia lapsia kotona?

kotiäidille

kotihoidontukea kyllä.

kaikki

kaikki loiset Lapualle!

tervemenoa

tule sinäkin tänne. jos on lääkärille asiaa, niin saat ajan jo mukavasti puolenvuoden kuluttua, ja kun lopulta se päivä koittaa, ajat ovat myöhässä about 5 tuntia. :) toivottavasti siis ei terveyteen tuu mitää vikaa.

onneks

itse en ole kipeä korkeintaa kerran vuodessa jos sitäkään

jooei

oo käyny lapua mielessä, istumaan sinne körttiseuroihin :D niin kuin vaasalainen orkesteri laulaa..

eikös kuljetusliike ristimaa ole lapualta..

ristimaa

...

muuttaja

nukkua?

eihei

muuttaja herää seitsemältä joka päivä :) mutta väärästä kaupungista :R

Vieläkään tullut yhtään vastausta, kenellä halvimmat vuokrat?

Yksityiset eivät

työttömille ja noi kaupungin asunnot ovat sitten niitä kolmannen luokan kansalaisille tarkoitettuja. Laita kaupungin keskustaan piste ja piirrä ympyrä kilometrin säteellä niin sinne ympyrään jää alueet missä pärjäätte ilman autoa lasten kanssa. Tokihan keskustan asunnot kalliimpia, mutta kävellen asioinnissa säästää rahaa ja aikaa.

näin

jotkut vuokraa jotkut ei. itse en vuokraisi. enkä tosin työttömänä kehtaisi hakea asuntoa yksityiseltä.

täällä hyvinkäällä on ainakin todella vaikea saada asuntoa kaupungin kautta, kauheat jonot ja kaupunginasunnot ovat juuri niitä asuntoja, mitä ihmiset haluavat. vuokrat ovat halvat, yksityisillä aivan pilvissä. 400e on minimi, minkä maksat 30neliön yksiöstä, keskustassa satanen lisää.

kato tuolta

www.sevas.fi

halvimmat vuokrat

seinäjoella on niin kalliit vuokrat että älä tuu tänne,sevaskin nostaa vuokria jokavuosi että toimisto-ja pomot pääsee päivisin syömään komiasti ravintoloihin vaikka asunnot on tarkoitetut vähävaraisille kaupunkilaisille?

Näköjään

Korvaton saanut jotakin takaumia kun näin vanhoihin viesteihin vastailee...

Kasperi on

sama kuin Paavola Hyvinkäälle, en suosittele..

Seinäjoki

Mee Kärjenmäelle. Seinäjoen parasta seutua.

jep

näin vähän arvelinkin.. vaikkakin paavola rauhoittunut paljon, mitä joskus monia vuosia sitten ollut, mutta paavola on aina paavola

Näin on

Paavola on rauhoittunut paljonkin hulluista 90-luvun vaihteen vuosista. Molemmat Kasperi ja Paavola ovat siinä samassa kaupungin huonoin kaupunginosa -maineessa. Kaupungin vuokra-asuntoja eli maahanmuuttajia, työttömiä jnejne.

ÄLÄ

eksy Kasperiin, soon kunnon slummi.

jjj

muuta nurmoohin

pienet

kylät, esim. korsnäs, närpiö, pirttikylä, edullisia asuntoja, hyviä työpaikkoja, ovat tyytyväisiä saadessaan lapsiperheitä kyliinsä, että koulut pysyy
Koita muuttaa pirttikylään. 3h ja k 350e, oma puistomainen piha, ei kerrostalomaista asumista, aivan kuin omakotitalo.

just

Nää on taas näitä kasperin haukkujia jotka ei koskaan ole edes asuneet sielä kuulleet huhuja itse asunut kasperissa koko ikäni ei mitään ongelmia koskaan.

Sen paikan

siellä asumattakin! mm alibi-lehdestä löytyy hyvin juttuja =D

Lapualle tai ympäryskuntiin...

Ensinnäkin, laita lapset oman edun edelle, se on sinulle ja lapsillesi kaikkein tärkeintä tässä maailmassa.

Taitaa sinulla olla tiukkaa, joten:
http://www.lapua.fi/web/?c=202&nv=193&lang=fi

Vuokra-asunnot

Katoppa marttilan kortteerin sivut, siellä vuokrataan myös muille ku opiskelijoille. Joupissa esim perhekolmio vapaana ja voin kertoa että on rauhallista aluetta ja suht lähellä keskustaa.

niin olit

kastia.. omistatko myös käsiaseen?

en.

omista asetta, tai puukkoa.

kuten olen aikaisemmin sanonut, en ole ikinä siellä käynyt

Seinäjoella todella edullista

Vuokrat ovat Seinäjoella matalat alueella kuin alueella. Paradoksaalista, että edullisuus ei hyödytä mitään koska pohjanmaalla palkat ovat järjettömän alhaiset. Vaikka Hesassa maksaa enemmän vuokraa jää käteen silti rahaa enemmän ja jos käyttää loistavasti toimivia julkisia niin oma autokin on täysin turha. Oma talouteni parani huomattavasti hesaan muuton jälkeen, elämä yleensäkin sosiaalisesti jne. Matalat palkat, oman auton pakollisuus jne. tekevät Seinäjoesta loppupelissä paljon kalliimman kaupungin asua kuin Helsinki + helsingissä on mukavempia ihmisiä ja enemmän harrastusmahdollisuuksia ja kaikki mitä voi toivoa on lähellä.

kyllä

kuullut helsinkiläisten mukavuudesta ihan toista.

tes on tes

asuu sitä missä päin suomea vain, ja kuljetusalalla sitä noudatetaan.. tai ainakin pitäisi. ja se palkka tulee sen mukaan

helsinkiin en menisi ikinä

TES ei kerro palkkaa

TES ei suinkaan kerro mitään palkasta... Ainoastaa minimit, se on sitten paikkakunnasta / alueesta ja työntekijästä kiinni kuinka paska se palkkaus oikein on, eli kuinka lähellä TES:sin minimejä.

Jos olisit jo työelämässä, niin olisit tiennyt tuon ennen täysin turhaa kommentoimistasi.

Pohjanmaalla kyllä monellakin alalla palkkataso on todella alhainen, johtuen luultavasti työvoiman ylitarjonnasta.

Ja vaikka palkka unohdettaisiin, niin perkeleen kallista Seinäjoella on asua ja elää. PK Seudulla on toki paljon kalliimmat kustannukset ja palkatkin sitten kovemmat. Mutta muualla etelä suomen kaupungeissa pystyy elämään paljon halvemmalla kuin Seinäjoella, ja silti palkat ovat eteläsuomen tasoa.

Miksiköhän

on ihan toinen käsitys rahan riittävyydestä Helsinki vs muu Suomi? Johtuu varmaan siitä, että suurimmassa osassa työpaikoista palkka on sama asuit sitten Helsingissä tai Äkäslömpölössä. Ei ihan hirveästi lämmitä ne hyvät julkiset kun pienen kaksion vuokra on Helsingissä jo melkeen tuplat siihen mitä ne täällä Seinäjoella on. Saati sitten jossain Lapissa.

Aika harvassa duunissa

Aika harvassa duunissa on palkat samat edes eteläsuomessa yleensä ja sitten täällä pohjanmaalla. Tai ei ainakaan yhdessäkään sellaisessa työssä, jota meidän perheessä tehdään.

Palkoissa täällä seudulla noudatetaan usein TESsiä =( Eli aika tiukilla on toimeentule pohjanmaalla

Asumiskustannukset on toki Seinäjoella Helsingin seutua halvemmat. Mutta silti sitten taas kovemmat kuin Hämeessä (pl. tampere). En voisi kuvitellakkaan maksavani jossain muussa kaupungissa näin kovaa vuokraa slummissa kuin täällä. Toki asiaan vaikuttaa myös se, että sellaista parempaa kerrostaloasumista täällä ei ole ollenkaan.

Samaa mieltä

Todellakin! Muutin Seinäjoelta Helsinsinkiin ja elämänlaatu parani joka kannalta katsottuna. Ainut miinus on etten lähtenyt aikaisemmin. Pohjanmaalla ihmiset ovat sisäänpäin kääntyneitä toisin kuin Helsingissä. Täällä ihmiset ovat huomattavasti avoimempia. Palvelut kaikin puolin paremmat niin yksityiset kuin kaupungin. Eiköhän tullut asia selväksi tällä pienellä paatoksella.

Samaa mieltä

Todellakin! Muutin Seinäjoelta Helsinkiin ja elämänlaatu parani joka kannalta katsottuna. Ainut miinus on etten lähtenyt aikaisemmin. Pohjanmaalla ihmiset ovat sisäänpäin kääntyneitä toisin kuin Helsingissä. Täällä ihmiset ovat huomattavasti avoimempia. Palvelut kaikin puolin paremmat niin yksityiset kuin kaupungin. Eiköhän tullut asia selväksi tällä pienellä paatoksella.

hei

kiva kun lähdit, ei tule ikävä......;)helsinki ansaitsee sinut:)

Helsinki :)

Kiitos kommentista. Se nyt vain on niin, että paremmin täällä voin kuin Seinäjoella. Enpä olisi itsekään ennakkoon sitä uskonut mutta näin vain on ;)
Sinua on helppo uskoa. Pääsit pois Suomen rumimmasta kaupungista paikkaan, jossa on riittävästi sivistyneitä ihmisiä, jotka pitävät huolen siitä, ettei mikä tahansa rakennusliikkeiden törkeä rahastusprojekti mene hallinnossa läpi ja, että asuinympäristön viihtyisyydelläkin on joku merkitys päätöksenteossa.
pippeli tissi helvetti saatana
Ei tämä Kasperi ole ollenkaan niin paha paikka asua kuin huhutaan. On täällä toki muutama vuokrakerrostalo, jossa on vähän villimpi meininki, mutta suurimmaksi osaksi Kasperikin on hyvää aluetta. Etenkin lapsiperheille voin suositella Kasperin "reuna-alueita" ja Hallilanvuoren asuntoaluetta.

Muita hyviä alueita on esim. Pajuluoma, Kivistö, Pohja, Törnävä ja Kärki.
 /   /  /  / Halvimmat vuokra-asunnot?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta