AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  /  / Paras lääke hiusten lähtööön

Paras lääke hiusten lähtööön

11 Vastausta 3 531 Lukukertaa
Mikä paras lääke kasvattamaan hiukset takaisin
olen mies 32 v.

combo toimii parhaiten...

...jos on toimiakseen. Eli finasteridia huuleen ja minoksidiilia läträät päänahkaasi säänöllisesti. Kylkeen vielä ketokonazol-shampoo. Lisäksi voit koittaa buustata esim. Revivogenilla, Nisimillä ja lisäravinteilla.

korjaus edelliseen..

...tehokkain on dutasterid, mutta sitä ei tahdo saada lääkäreitä määräämään.

Paras lääke hiustenlähtöön...

Vitamiinikuuri, hormoonitasapainon parantaminen,
kuitupitoinen ruoka ja laadukkaat shampoot ja hoito-
tuotteet..esim. nisim.Päänahan liikuttelu ja sormenpää eli ns. pistehieronta. Tärkeintä on
vitamiinit: B,C,Mangnesium ja sinkki hiuksille ja 2kk ajan ns. hevoskuurina.

huuhaata

Nuo eivät auta perinnölliseen hiustenlähtöön juurikaan millään tavalla. Kuidut taas eivät auta mihinkään muuhun kuin suoliston toimintaan; paska tulee paremmin kun on jotain mikä siellä suolessa liikkuu. Kuiduissa ei ole ravintoaineita.

Joo mut

Joo, mutta EI-perinnölliseen hiustenlähtöön auttavat.

kys

onko jotain yhtä lääkettä?

Vain yksi lääke?

Kuten täällä on todettu, ei kai ole vain yhtä lääkettä maailmassa joka ratkaisi kaikkien ongelmat heti kertaheitolla. Olen käynyt kaikki mahdolliset läpi 10 v aikana, ja olen todellinen koekaniini, olen mies 40v. Lisäksi olen lukenut täällä netissä aiheesta todella paljon. Miestyypin hiustenlähtöön olen todennut seuraavat 5 asiaa auttaviksi, ja nämä tunnustetaan miestyypin hiustenlähdön auttajiksi! Muista tuotteista, ravintolisistä tms. en ole saanut mitään apua. Tässä lista ja jokaisen perässä hyvät ja huonot puolet:

1) LÄÄKE FINASTERIDI (hyvät puolet: useimmilla miehillä toimii hyvin ja pysäyttää hiustenlähdön,monille jopa alkaa kasvattamaan hiuksia kun DHT saadaan vähennettyä. Haitat: Monille tulee kuitenkin sivuvaikutuksina potenssiongelmia, särmän katoaminen miehisestä eros-voimasta, rintojen kasvua yms. Kaikki eivät myöskään halua syödä jotain lääkettä lopun elämäänsä, ja monet naiset arvostelevat jos heidän miesystävä tai aviomies syö jotain hormooneihin vaikuttavaa lääkettä...)

2) LÄÄKE MINOKSIDIILI (hyvät puolet: useimmilla toimii ja hidastaa hiustenlähdön, joillakin kasvattaa uusia hiuksia. Haittoina voi tulla ärsytystä päänahkaan koska tämä hierotaan päänahkaan, sydämen tykytyksiä yms koska tämä on verenpainelääke alunperin)

3) REVIVOGEN (hyvät puolet: suunniteltu nimenomaan miestyypin hiustenlähtöön, luontainen tehokas hoitotuote ja kliinisesti testattu, luontaistuotteista mielestäni ehkä paras. Huonot puolet: Hoitonestettä hieman vaikea laittaa päiväksi koska mukana luonnon öljyjä DHT-blokkereina,tulee helposti laitettua liikaa, illalla voi kuitenkin käyttää hyvin ja pestä pois aamulla.)

4) NISIM (hyvät puolet: erittäin miellyttävä shampoo ja hyvä hiuksien kasvattaja, sopii hyvin miehille, estää myös DHT:n syntyä. Kasvattaa kyllä hiuksia tehokkaasti. Huonot puolet: En tiedä vaatiiko pitkässä käytössä lisäksi finaa tai muita tehostamisia jos kysymyksessä miestyypin vaikeampi kaljuuntuminen.)

5) RAVINTOLISÄT SINKKI, SAHAPALMU-UUTE, SOIJA, MSM-RIKKI, B-VITAMIINIT, VALKUAISAINEET Ainakin nämä auttavat ainakin hieman miestyypin hiustenlähdössä ja esim. sinkillä ja soijalla on dht:n vähentäviä ominaisuuksia. Nämä eivät kyllä yksinään estä miestyypin hiustenlähtöä missään nimessä, mutta jotain pientä lisäapua näistä varmasti on....

Kommentteja???????

luonnontuotteet

Itse en ole ollut kovinkaan innostunut kokeilemaan mitään hormooniperäisiä hiustenhoitotuotteita. Siksipä eniten minua kiinnostaisi Revivogenin ja Nisimin vaikutukset hiustenlähdön pysäyttämisessä ja uusien hiusten kasvattamisessa. Itsekin olen tämän käsityksen asiaa tutkittuani ja keskustelupalstoilla pyörittyäni saanut, että näistä luonnontuotteista Revivogen ja Nisim olisivat ne toimivimmat.

Tuoteinfoja näiden kahden tuotteen kohdalla tutkiessani en löytänyt yhteneväisyyksiä yhdisteistä muuta kuin sahapalmu-uutteen kohdalla. Nisimin hoitonesteet näyttäisivät vain olevan puolet halvempia. Ovatko siis hintansa väärttejä vai turvautuakko suosiolla Revivogeniin? Mihinkään huuhaa -kokeiluihin ei olisi rahaa pistettäväksi, joten käyttäjien kokemukset perusteellisen pohjatiedon saamiseksi olisi hyvin toivottavaa.

Kiitoksia vastauksista etukäteen! :D

Vaikeas sanoa

Vaikea kai sanoa täysin varmasti mikä sopii kenellekin, ei kai ole olemassa yhtä tuotetta josta voisi sanoa että se toimii varmasti kaikille ihmisille. Toisille joku tuote aiheuttaa ärsytystä, toisille toimii tosi hyvin, jollekin ei toimi, ei kai 100% tuotetta ole. Mutta nuo mainitsemasi luontaiset tuotteet on parhaasta päästä, ei siitä mihinkään pääse. Mutta kokeiluja tämä vaatii ja pitkäkestoisuutta. Mulla on kyllä hyviä kokemuksia näistä mutta en nyt ala tarkemmin kirjoittamaan. Olen sitä mieltä että hieman pitää satsata kokeiluihin jotta huomaa mikä sopii parhaiten.Näin itse olen tehnyt.

Oliiviöljyä säännöllisesti

ei ole koskaan hilsettä, hiukset ovat muutenkin hyväkuntoiset. Päänahan hierontaa aina pesun jälkeen.

Kirjoittaja on poistanut tämän viestin

Kirjoittaja on poistanut tämän viestin

 /   /  /  /  / Paras lääke hiusten lähtööön
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta