AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / HLK:n VAKAVA 2009

HLK:n VAKAVA 2009

6 Vastausta 1 764 Lukukertaa
Kun VAKAVA onkin jo ensiviikolla niin aloin panikoimaan että järjestetäänhän 1. eli kirjallinen vaihe ihan Luokanopettaja-yksikön rakennuksessa? Mistään ei löydy tietoja (Tampereen yliopistolta löytyvät katuosoitteet sekä Helsingin 2. vaiheen suoritusrakennuksesta). Olen tulossa Keski-Suomesta joten vähän hikoiluttaa jos oikeaa paikkaa ei löydykkään. Kiitos avusta etukäteen!

Mitäs

soittaisit kyseiseen kouluun ja kysyisit? Jeesus ku oot tyhmä

Ehkä

Ihan kun olisin jostain lukenu, että ainakin Helsingissä paikka ilmotetaan paria päivää ennen koetta...

Tampereen koepaikka..

Itse opiskelen Tampereen yliopistossa ja luulisin että koepaikkana on luentosali D10AB, eli kun yliopiston päärakennukseen tulee tamperetalon puoleisista etuovista ja kulkee portaat alas, niin siinä on heti edessä kahvio ja luentosali oikeella... En ole tätä tietoa kyllä varmistanut mistään mutta viimevuonna oli kuulemma koe noissa tiloissa. Eiköhän siihen tule varmistus vielä, ja yliopistolta voi aina kysyä neuvonnasta jos eksyy :)

kiitos

Osuit oikeaan, selailin vielä tarkemmin helsingin yo-sivuja ja pienellä präntillä näkyikin että paikka julkaistaan sivuilla pari päivää ennen koetta ja löysinkin jo osoitteen jonne mennä :) kiitokset vastauksesta!

No minne?:)

Pistäsitkö tänne linkin mistä tietoo löytyy, en löydä sitä mistään!!
 /   /  /  / HLK:n VAKAVA 2009

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta