AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  / Nail4you?

Nail4you?

3 Vastausta 963 Lukukertaa
Sattuuko kellään olemaan kokemuksia Nail4you nimisestä kynsitarvikefirmasta ja sen tuotteista?? Hinnat vaikuttavat olevan edulliset, ja valikoimakin hyvä, mutta en ole uskaltanut hankkia mitään, koska olen epävarma eri geelien yhdistelystä, minulla on nyt käytössä KauneudenParatiisin bonding, builder ja shining -geelit. Nail4you:n sivuilta en löytänyt edes myytävien geelien merkkejä enkä valmistajan tietoja. Olisi kiva kuulla asiantunevaa kommenttia eri geeleistä ja ennenkaikkea kannattaako eri merkkisiä geelejä yhdistellä?

Minulla käytössä myös

Käytin myös noita KP:n geelejä. Kokeilin kahta muutakin merkkiä, jotka nyt käytössä. En itse ole yhdistellyt eri merkkejä keskenään. En halua että ne reagoisivat jotenkin keskenään. Teen eri asiakkaille eri merkeillä vähän sen mukaan miten kovassa käytössä kynnet ovat jne. Olen tilannut tuolta nail4youlta lähinnä kynsitarvikkeita. Ovat siellä edullisia. Toimitus on ollut hyvä ja tyytyväinen olen tavaroihin ollut. Sinulle kysymys, oletko ollut KP:n geeleihin tyytyväinen? Kauanko olet tehnyt?

KP geelit

Juu. olen tehnyt vasta muutaman viikon, koulutus vielä hiukan kesken ja nyt harjoitteluaika menossa. Ainakin itse olen ollut tyytyväinen geeleihin, olen tehnyt itselle ja kavereille. Itse olin ajatellut hankkia nail4you:sta kaksikäyttöisiä kyniä koristeluja varten ja ne värigeelit olis myös kivoja, tietenki vois kokeilla ensin itselle ennenkuin tekee muille ja katsoa miten ne sopii yhteen.
Tilasin Nail4You:sta aloituspaketin ja olen yrittänyt laittaa geelikynsiä, mutta en ymmärrä, miksi geelilakka ei kovetu ollenkaan uunissa. Geeli on tosi paksua ja tahmeata. Asiakaspalvelusta ei vastata sähköpostiin. Osaako kukaan neuvoa, mikä on vikana? Uunissa on 36 W, joten sen pitäisi riittää.
 /   /  / Nail4you?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta