AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / häätäminen jos irtisanottu ei

häätäminen jos irtisanottu ei

9 Vastausta 996 Lukukertaa
Olen irtisanonut vuokralaiseni, koska myyn asunnon. Mitä sitten teen, jos vuokralainen ei määrätyn kolmen kuukauden kuluttua poistukaan asunnosta?
Voiko häätäminen venyä kovin pitkälle ajalle? Olen tehnyt irtisanomisen todistettavasti ja siihen on peruste...mutta jos asukas jää asuntoon, mitä teen?

Minä asuin kerran

En poistunut asunnosta, oli kaksi lasta, ei ollut toista asuntoa, ei nykyään ulos nosteta. Olisin kyllä lähtenyt heti jos olisi ollut asunto tiedossa.
Olen kuullut tapauksista joissa vuokralaista ei ole saanut pois yli vuoteen, perusteena se kun uutta asuntoa ei ollut.

Kyllä ulosottohiehet hommansa osaa

Näin kävi minulla kun pieni poikani yritty vastuttella huonekalujen ukos kantamista.Pysyi tiukasti sohvalla istumassa (8v).Näin Ulosottomiehestä löyty empatiaakin.Hän odotti minua ja saimme sovittua asuat.Huomio nyt kuitenkin että tllaisia ulosottomiehiä on harvassa.Kehoitan ota yhtettä,keskustele,suunnuttele.Jos vaan ihmettelee et,tapahtuuko jotain jamilloin,niin ihan varmasti tapahtuu

häh

Muista ottaa lääkkeesi ja kirjoittele sitt uudestaan niin minäkin saan siitä selvää..

Tämä

on täällä aikaisemminkin pyörinyt.Etkö sinä voi ymmärtää,että tämä edellinen kirjoittaja oli varmasti muunmaalainen ja suomemkieli on vaikea.Kukahan tarvitsisi lääkkeitään.?

??????????????

eli tarkotat että jos joku ei osaa kirjoittaa ni on heti ulkomaalainen? aika rasistista

En ole

sillä olen itsekin muunmaalainen.Mutta sinä olet ilkeä!

sitten vaan käräjille

ei muuta kuin hakemaan sitten päätöstä käräjiltä. Päätöksen saaminen kestää n.1,5kk ja sitten sen kanssa ulosottoon ja häätöpyyntö. sen jälkeen kestää noin 3viikkoa ja asukkaan pitäisi asunnon alkaa olla tyhjä.

no toivotaanpa siis

mennä siihen pisteeseen. Olen alusta asti sanonut vuokralaisilleni että olen myymässä asuntoa, joten ei voi edes perustella sillä ettei olisi ollut tietoa, ja irtisanomiseen on hyvät perusteet. He ovat alusta asti tienneet sen, mutta jos jotain ilmenee niin tartun kyllä tarmokkaasti asiaan. Kiitos paljon kaikille asiallisesti vastanneille!

kyllä

mukaan jos antaa häädön niin tietenkään ei saa lähtee suoraan sen 3kk jälkee ulos kantaa niitä huonekaluja ym,eikä siinä tartte odottaa myöskään sitä että löytyy uusi kämppä,riittää että häädön saanut löytää kamoilleen varaston tms.ja minä väittäisin olevani oikeassa koska ystävälleni on juuri näin käynyt.itselleni ei,onneksi.
 /   /  /  / häätäminen jos irtisanottu ei

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta