AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Parhaat ja huonoimmat

Parhaat ja huonoimmat

27 Vastausta 1 623 Lukukertaa
Sain kerra Melodissa huonoa palvelua, parivuotta takaperin. oon siitä lähtien käyny pizzat ostamassa Starista. Hyvä palvelu, ja tosi kohteliaat työntekijät, kotiinkuljetus toimii hyvin :) ja hyvät pizzat!

Kebabit ostan aina Izmiristä. Siellä on maukkaat kebabit. Kebab ranskalaisilla, miedolla kastikkeella ja tuplaliha siihen nii lähtee nälkä :)
Hämeenlinna parhaat kebabit. Mutta yks aika tympeä työntekijä :( siitä miinukset, mut hoitaa hyvin annokset! :D


Sanokaa mielipiteenne eri pizza- ja kebabmestoista :)

Topkapi on paras

Topkapi voittaa kaupungin pizza- ja kebabpaikat .
Palvelu ja kuljetus pelaa . Kokeilepa orientalkebabia , se on parhaita , ei muissa lajeissa ole moittimista , mutta oriental on suosikkini .

Vaikea sanoa tyhjentävästi

Ihmiset tuppaavat jämähtämään tuttuun paikkaan vuosikausiksi, pitäisi ehkä kierrellä enemmän ettei leipäänny tiettyyn paikkaan. Mutta mielestäni Mevlanassa hyvät, etenkin pitsat. Kapakkikin ihan ok, mutta ehkä Kimenessä vielä paremmat. Izmirissä pitsalla kanssa käynyt, ei pahaa sanottavaa.

Izmir on suosikkini!

Melodissa kieltämättä on parhaat kababit mutta palvelu on kyllä aivan syvältä, kuljetuksia saa aina odottaa jopa reilun tunnin ja sittenkään ei tiedä tuleeko oikeat pizzat / kebabit ja ovatko ne ylipäätänsä lämpimiä. Izmir on mielestäni paras pizzeria kun lasketaan kaikki osaamiset yhteen = hyvät kebabit miinuksena kuitenkin salaattipuoli ja pizzat ovat mielestäni kaupungin parhaat (vain parolassa paremmat) ja isona plussana on palvelu ja erityisesti se että pizzeriaa pyörittää kolmenhengen perhe (ilmeisesti isä ja poika + suomalainen rouva) eikä koko suku. Makuasioista ei voi tietenkään kiistellä mutta suosittelen Izmiriä ehdottomasti. Kokemusta on monesta paikkaa mutta sitä huonointa on mahdoton sanoa.

???

olisinkin kysynyt että kuka on se tympeä niistä kolmesta? Itse en ainakaan ole nähnyt siellä muita työntekijöitä, ja kun izmirin porukka on lomalla niin kioski on kiinni.

miten

muka kovin erilaisia keskenään olla? Raaka-aineet on samat, samoin laitteistot. Hienoisia eroja olen havainnut lähinnä märkyysasteissa.

Sama baskerimies toimittaa ainekset joka paikkaan.
Työntekijät näyttävät myös kiertävän paikasta toiseen. Mikähän siinä on takana? Vai onko ne jotain sukuketjuja?

Star on hyvä, Inter samoin, vaikka samalta ne joka paikassa maistuu. Izmiriä täytyy käydä tutkimassa, kun sitä kehutaan.
Maistuu luultavasti kebabilta ja pizzalta.

TOP-KAPI

Todella hyvät täytteet, asiallinen ruokailla ihan paikan päällä, huippukivat omistajat ja aina hyvä palvelu :)

ja mikä

jossa tehdään 11h/pvä 6pvää viikossa ilman ylityökorvauksia ja alipalkattuina ilman lomia???

tekes

tekes pizzeriassa on parhaat kebabit ja pizzat mutta hinta on kyllä karmiva verrattuna mmuihin mestoihin

Tekes!

Tekes on paras!!!!!

LIITTOON

Jos kuuluu liittoon niin ei tasan tee! Niin, että kenen vika? Ja, ihan aikuisten oikeasti ..ei tarvitse edes kuulua liittoon, kun vaan ottaa yhteyttä omaan työsuojelupiiriin, selostaa tilanteensa ja ilmiantaa työnantajansa.

Suomessa kun ei kenenkään tarvitse alistua sheikkien orjiksi!

vaan kun

sieltä omistajien mailta tänne työhön. ei ne mitään suomen laeista tiiä.

Tee sitten jotain!

No, jos tiedät työntekijöitä sorrettavan, niin tee ilmoitus. Ilmeisesti kuitenkin tunnet porukan, kun tiedät työajoistaan ?

Kyl se on niin

Melodi on kyllä paras. hinnat kohdillaan ja pitsat mahtavia :) ja aina tullu alle tunnissa kotiinkuljetuksella. Mutta kotipitsa jyrää!! vaikka kallis se on..

kallis

melodi alkaa oleen pikkuhiljaa kalliimpi kuin kotipizza!!!

melodissa ärsyttää

se iso ukko joka päivystää siellä iltaisin samat likaiset haalarit päällä joilla työskentelee kaatopaikalla yök etoo onneksi on vaihtoehtoja

Vastauksia

Mun mielestä Don Sergion pizzat voittaa hinta-laatu -suhde kilpailus.

kyllä

on hyvä, mutta en osta koska se on ketju ja suomalainen ja näin sen omistajan haastattelun naistenlehdessä enkä aio ruokkia sitä suuta.

kotipitsa

ne on niin onnettomia ja kalliita ja vesikin maksaa erikseen eikä sitä saa edes kannussa.Ei paljo huvita maksaa 16 ekee perhelätystä joka juuri vastaa muiden 5:n eken lättyä.Ennemmin menee sit buffaan tai raxsiin saa sit koko rahan edestä syödäksen ja juodakseen.

samalla

esmes interistä kunnon perhepizzan ja 1,5 litran limun ja siellä on pahaa silmää torjuva lasiamuletti, jota kotipizzasta ei todellakaan löydy.

Se on maku

Odotahan jos makunystyrät vaikka kehittyy..

Itsekin ennen haukuin kotipizzan ja heikot täytteensä, ennenkuin opin oikeasti maistamaan mitä syön. Nyt ei voi enää kakomatta syödä näitä "ei ole ananasta ota jalopeno, sama hinta, sama maku"-pizzoja.

kaikki hyva

minu mielesta kaikki olla todella hyva paikka. Tosi iso ja maukkaita pizzoja ja kebabit. minä myös pizzeria ja tarjota vaan paras ruoka. sinä tuoda minulle raha mina anta sinulle paras pizza ilma karva. nimea ei minä mainita. tule silti. ehdoton valkosibali olla se mika olla minun salaisuus. terve tuloa!

entinen

kaikki sylkee pizzaan ja kebapiin tai siis jo aamusta niihin täytteisiin ja kastikkeisiin.

Sama pätee sekä koti että ulkomaisiin pizzapaikkoihin, nakkikioskeihin ja parempiin ravintoloihin. Se on vanha kokkivitsi ympäri maailman.

Hyville asiakkaille (miellyttävyys, sex appeal & tippi) ruoka valmistetaan niistä syrjään laitetuista pienistä kulhoista.

Jos habitus tai käytöksesi eivät miellytä, tai on muuten huono päivä, saat takuulla "extraa" lähes jokaisessa ravitsemusalan liikkeessä. Koskee myös anniskeluravintoloita.

toihan

oikein varsinaista analyysia!

ja niin

valitettavasti.

MÄTÄÄ LIHAAA

Lukekaa ilta-sanomia niin siinnä on juttu hyvästä kebablihasta. Kuinkahan moneen hämeenlinnan kippolaan sitäkin on jaettu. Nyt meni mielenkiinto kyseisiin paikkoihin. Maksan enemmän ruuasta ja käyn tulevaisuudessa syömässä vaan näissä hämptönin suomalaisissa ruokapaikoissa. Taatusti on hygieenisesti ja hyvistä ja puhtaista tuotteista tehtyä ruokaa.

ihan

metodit on käytössä suomalaisissakin ruokapaikoissa, jokainen ammattilainen sen tietää. Annoksiin yleensä vain räitään, mutta pahempaakin olen nähnyt ja tehnyt.
Riippuu ihan asiakkaasta.

ärsyttää

Se mikä minua ärsyttää on se, että nämä "leipurit" vetää saatanan tupakkaa paikkojen ulko-oven vieressä ja tulee sisälle samalla oven aukaisulla kuin asiakkaat. Käsiä ei pestä vaan suoraan lisukkeiden kimppuun paljain käsin. Näin loppu minunkin pizzan syönti. Olette suomessa, peskää perkele kätenne ennen kuin alatte leipoon.
 /   /  /  / Parhaat ja huonoimmat

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta