AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Nuijamiesten lava Ylikiimingissä?

Nuijamiesten lava Ylikiimingissä?

8 Vastausta 835 Lukukertaa
Hei,

osaisitteko kertoa, minkälaista porukkaa käy tanssimassa Nuijamiesten lavalla. Minkä verran siellä on vapaana 25-40-vuotiaita kavaljeereja ja miten heitä noin muutamalla sanalla luonnehtisitte? Kannattaako siis käydä tarkistamassa tilanne?

Kiitos avusta!

Nuijapäitä

Yhteen käyntikertaan kolme vuotta sitten ja kuulopuheisiin perustuen paikalle ei kannata mennä ilman evästä ainakin, jos tanssiminen on ykkösmotiivi. Mutta käypä tarkistamassa ja valaise meitä nykytilasta.

Hietsu

Oulun Hietasaaressa käy tanssitaitoista väkeä, sitä suosittelen enemmin kuin Nuijamiesten lavaa.

Nuijamiestenlava

Höpö höpö että muka hietsu parempi paikka, siellä ei käy kuin tanssikurssilaisia jotka toisiansa hakee, nuijamiestenlavalla saa tanssia niin paljonko haluttaa ja porukka on mukavaa eikä turhia nipota kaiken kukkuraksi lavahan on aivan ihanalla paikalla kosken rannalla, eiku nuijamiestenlavalle tanssimaan.

Nuijamaata

Omien ja tuttujen viestien perusteella Nuijamiesten lavalla ei nimenomaan pääse tanssimaan kunnolla ilman evästä.

Ympäristöhän on sinänsä ihan ok.

Entäs Hussolan lava

Onko kenelläkään tietoa??

Kiitos!

Ylikiiminkiin vaan

Olen aivan täysin samaa mieltä, Nuijamiesten lavalla on paljon rennompi ja vapaampi meininki, kun taas Hietasaaressa on liian tiukkapipoista touhua. Molemmissa paikoissa tullut käytyä useamman kerran.

Kerran kävin!

Olin noin viisi vuotta sitten kaverini kutsumana Ylikiimingissä. Illan suussa kaverini pyysi että lähdettäisiin illan pääle lavalle (nuijamiesten lava).
Olimme jo jonkin verran juovuksissa kun saavuimme lavalle. Ikävää oli se, että lavan henkilökunta rahasti lipuista, päästi sisälle. Mutta alle 5 minuuttia meni kun meidät heitettiin ulos lavalta. Nuijat olivat miehet joo...
Tämä ulosheitto tapahtui siksi kun olimme kuulemma liian kovaäänisiä. :-)
Itsekin olen tulossa etelä-Suomesta lomalle ja ehdottamasti käyn lavalla tansseissa.naiset ovat mitä kauniimpia ja iloisia,turha nipotus poissa.
 /   /  /  / Nuijamiesten lava Ylikiimingissä?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta