AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / halvimmat renkaat?

halvimmat renkaat?

58 Vastausta 11 757 Lukukertaa
mikä rengasliike jyväskylässä myy halvimmat renkaat (continental) autoon?

continental ? oliks tää retorinen

no lohikosken oncar tai ari nuoran poikien liikkeestä haet hankookin tai marangonin renkaat alle ni jää rahaa vielä takapenkkiläisten dvd-soittimelle ja väh. yhtähyvät ovat alla

kysy myös tarjous päijätkumista , sekin on nyk. jyväskylän alueella

Kokemuksen

http://plaza.fi/moottori/testit/renkaiden-kestavyystesti

Hinta/laatusuhde on paras kun tarkastellaan merkkiä Michelin.

tota , onko renkaita järkeä ajaa

niin urasyvyyden kuin muunkin väsymisen osalta ?

195/65R15 satsi misukan E-S n. 425 euroon allepantuna

195/65R15 satsi marangonin verso n. 280 euroa allepantuna

Varmasti misukka kestää 1 kesän enemmän ... mutta missä menee "breik-iiven" ?

Itte ostan mieluummin viim 2.5 millin urasyvyydessä uudet marakatit kun taas ajan misukoilla finaaliin , 1-2 kesää saa mennä sateella kieli keskellä suuta

URASYVYYS on tärkeintä normitallaajalle ja normi nopeuksia / ennakointeja käyttävälle

Tota, juu

Merkkirenkaat eivät tarjoa yleensä mitään "yllätystä" liittyen ajo-ominaisuuksiin tai mihinkään muuhunkaan.. Eli niillä on hyvä ajaa.

Jopa kaksi kesää.. Ennemmin Falken kuin Marangoni tai vastaava LingLong Wanli Sunny tms.

1231313132

Romiksella on hyviä ja halpoja. Turha niitä uutena ostaa.

Ostin kalliit Nokian renkaat

kyseiseisestä perheyrityksestä sesonkiaikaan. Jo asennusvaiheessa kiinnityi huomioni erikois- alumiinivanteiden sisäpuolisten liimaamalla kiinnitettyjen pyöränpainojen rapsiminen helvettiin. Sen jälkeen toinen kundi "tasapainoituksen" jälkeen moukaroi ulkopintaan lyijypainon ja homma muka kunnossa. Vitut- ratti täristää niin että munat saa vatkata samaan hintaan. Mene valittamaan sano- niin mene vaan - oma vika. Kuvittelet poika että täristää- ota vähemmän. Kysyn vaan kenen kesärenkaat on istuneet kerta-asennuksella. perseestä koko ammitaito.

Huono

Minullakin on viimeiset Nokialaiset autossani, ja täristää, on tasapainoitettu sen kymmenen kertaa, ei auta, renkaiden täytyisi olla pyöreitä niin eipä täristäisi.

Ps. Onneksi talvirenkaat eivät täristä, ne eivät olekkaan Nokian valmistamat.
tarkotat, ni mun eka ja viimeinen kerta siinä liikkeessä tapahtui noin kymmenen vuotta sitten, kun ottivat jyrkästi kantaa ASIAKKAAN autoon. Renkaita etsitiin , niin toinen kysyi että tohon lotjaanko ne tulee.

Saivat jatkossa pitää niin mielipiteensä kuin renkaansakin mun puolesta.

Gummisepät

Ostin sieltä viime talveksi talvirenkaat - Savat vain tosin olivat, halpamerkki, mutta ovat olleet ihan hyvät ja palvelu oli ystävällistä syksyllä. Senpä vuoksi hain sieltä myös Goodyearin kesäkumit. Reilun oloista, kohteliasta palvelua ja olen siis ollut tyytyväinen sekä renkaisiin, että käynteihin ko. rengasliikkeessä.

Kysäseppäs

Vaajakosken auto- ja rengaspalvelu
Konttisentie 8
40800 VAAJAKOSKI
Puhelin: 014 665400

ei

älä missään nimessä sotkeudu tuohon vaajakosken nyrkkipajaan. todella surkea liike ja ammattitaidotonta väkeä.pysy kaukana!

tuolta on tullu ostettua

jos haluaa hyvää palvelua ja hyvät renkaat niin tuolta saa= http://www.ata-rengastiimi.com/

netistä vaan

Enää en ole vuosiin ostanut kivikaljaliikkeistä renkaita kun netistä saa koko setin mitä perus rengasliikkeestä pari.
niinpä! sinne meneminenkin on niin monen mutkan ja koukeron takana että perille tuskin löytää eksymättä
kyse oli siis vaajakosken rengasliikkeestä, sattui viesti väärään kohtaan...

Varastomyymälästä

199€ koko sarja ei paha. 225/45/17 Edellinen sarja maksoi 1200€, ikinä en osta merkkirenkaita.
Kannattaa kysyä Jyväs-Renkaalta, sijaitsee ahjokadulla seppälässä. Puh. 014675773

Käyttävät

tossa virmassa vanhoja tasapainoja.....

NO Mie

kattelin kanssa, että homeiset painot lyöty vanteisiin. Pikkasen eppäilen, kestääköhä paikallaan.

www.autopesula.net

Täällä tekevät allevaihtoja ja myyvät jopa renkaitakin. Palvelu on yleensä todella hyvää kun kartoittavat auton muutkin tarpeet samalla.

PoiKoolaiseltAaii

Halvemmalla, kun ei veroista välitä noin yleensä......Kuka nyt viittis maksaa, jos ei pakkoa tai valvota:O)

Ratsiat

Sesongin ajaksi rengasliikkeisiin...Pimeetä voimaa on siellä runsaasti ja ikinä ei ole valvottu....Tietoa on!

raamattu ja pappi

jos kerran on pimiät voimat valloillaan.
Kyllä Gummisepiltä oon saanut ehdottomasti parhaan hinnan ja palvelun tähän asti.
Minä kävin hakemassa Continentalit Kinkomaalta eikä ole tarvinut katua.
Joo, ilman muuta jyväs renkaasta jos ei ole niin väliä niinku millään. Työntekijät ei tahdo ottaa mitään vastuuta mistään, vanhoja painoja laitellaan, tubeless ventiileitä ei vaihdella, momenttiavaimet on turhia, välillä ollaan humalassa työaikana, käydään kaljakauppaa... yms... sieltä vaan hakee renkaita...
Olen huomannut saman asian kuin mitä ylemmätkin kirjottajat. Ja youtubesta löytyy videoita jossa liikkeen tiloissa ryypiskellään. Että silleen...
miksi halvipia etsimään? jos olet Jyväskylästä ja etsit halvimpia renkaita, niin kannattaa lopettaa autoilu. nimittäin tässä kylässä kaikki maksaa ja paljon.
Kyllä JKL:stä saa renkaat edullisesti jos viitsii vähän tutkia eri liikkeiden hintoja eikä vaan marssi suoraan ensimmäiseen liikkeeseen joka mieleen juolahtaa. Tein keväällä tätä selvitystyötä ja saman merkkisten ja -kokoisten välillä oli parhaimmillaan lähes 200 euron vaihtelu riippuen liikkeestä. Se isoin ja tunnetuin kauppaketju ei aina ole halvin vaikka niin luullaan, niissä hinnat voi pitää korkeana koska ison asiakaskunnan takia joku typerys ostaa ne korkeakatteiset renkaat kuitenkin.
Netistä saa renkaat kotiovelle halvemmalla kuin mistään Jyväskylän tai minkään muunkaan Suomen kaupungin kivijalkaliikkeestä.
Eipä tuokaan enää pidä paikkaansa.
Päijätkumista ostin Continentaalit lähes netin hinnalla. Suosittelen.
Sieltä ostan mistä halvimmalla saan!
http://www.kumiseta.fi/renkaat/ puuppolasta!
Juuri noin, kumisetä myy ja edulisesti, itse en koskaan osta mistään muualta kuin kumisedältä Puuppolasta.
Keskisen Vesalta?
Juoksukumit oy ei maksa mitään
Vannetukku.fi

Sanon vaan mielipiteeni, mutta koskaan en ole ajanut niin passskoilla renkailla kuin Continental. Sunnyt on äärettömän hyviä, vaikka ovatkin halpoja.
ostin testivoittajat halavalla,lisäksi sain nopean ja ammattitaitoisen palvelun + pullakahvit.
Itse hain kanssa Gummisepiltä Nokian Hakka 5:set eilen ja omasta mielestäni sain hyvinkin halvalla, eikä ollut edes mitää pari vuotta varastossa seisoneita vaan tänä vuonna valmistetut. Palvelu etenkin pelas niinkuin piti... toisin kuin Jyväsrenkaassa, istuskelin sen 5 minuuttia "asiakaspalvelussa", mutta eipä sitä myyjää missään vaiheessa tullut :) välillä hallin puolella olevat korjaamoukot vilkuili, että vieläkö se siellä könöttöö, mutta eivät sitten kuitenkaan asian eteen mitään tehneet!
Pyysin tarjousta Jyväsrenkaasta, kun suuri varaston tyhjennys ja hyvät alet??? ... soitin muihin paikkoihin niin sain 100 euroa halvemmalla – sama merkki ja koko. Omistajaa ei oikein kiinnostanut kaupanteko, katteli mieluummin seiniä! Ei enään Jyväsrenkaalle... ois pitänyt uskoa jo ekakerrasta.
Mene illalla asema-aukiolle ja pyydä niskalippaisilta tarjous, toimitusaika on yleensä yksi yö, kohtuuhinnat.
ei muutakun nastat pois ja baanalle nm kyllä lähtee.!!!!!!!!!!!!!
Ei halvoilla moottoritielle (120) .Saab 900 i,oli kun lastu laineilla,tuuli ja ohi ajavat aiheutti heittelyn .Elikkäs;ostan nopea ajon renkaat.
Köyhän ei kannata ostaa halpaa
sillä keljonkankaan poikosella paskin palvelu. oli niin ylimielinen puhelimessa et ei ikinä sieltä vaikka sais kuinka halvalla. ei luulis olevan varaa,huono maine leviää nopeammin kuin hyvä.
Minä 15 vuotta sitten ostin renkaat Poikoselta, ja minusta palvelu oli hyvää, firma oli silloin entisessä Karjakunnan kiinteistössä Keljossa.
15 vuotta sitten ?! Karjakunta tosiaan.
15 vuotta sitten poikonen oli töissä jyväs-renkaassa.
Mie se ostin nastarenkaat Kutvosen Kumilta Seppälänkankaalta vuonna 89, hyvät ol, ja on vielähhii.
yksinkertaisesti kaikkien kanssa en tule toimeen, onneksi suurimman osan

t: Juha Poikonen
MR-Rengas ky Puulaakintie 4 ostin sieltä testivoittajat huomattavasti edullisemmin kuin muista liikkeistä.
Itse ajelen nastat poistettu - mallisilla. En suosittele. Mutta ilmaiset oli, sain kun vaihtoi uusiin edellinen omistaja.

Uusia renkaita ostaessa kannattaa kysellä kaikista liikkeistä, äkkiä ne läpi käy puhelimitse. Eikä ainoastaan yhtä tiettyä rengasta vaan vaikka testivoittajasta seuraavia, testivoittajasta helposti pyytävät enempi hintaa.

Hinnoissa on eroja.
Netistäkin voi tilata kunhan osaa itse vaihtaa. Muuten voi se vaihtotyö viedä edun. Hakuun renkaat netistä tms. niin löytyy liikkeitä jotka myy.
minä taas hain tikkakoskelta kun tein soittokierroksen jyväskylän liikkeisiin
eikää se vartin ajo maksa kuin vaivan nopea alleasennus ja tasapainotuskin tuntuu olevan ok¨mutta tosiasiahan on että halpuus aina houkuttaa
Tuolla edellä valitettiin että renkaat täristää rattia vaikka useita kertoja tasapainoitettu.

Tuttu ilmiö mutta ei välttämättä renkaiden syy, ensiksikin vanteet tulisi pestä ennekuin laittaa niille uudet kumit, joko itse tai sitten rengasfirmassa, moni firma pesee kyselemättä.

Toinen syy voi olla aurauskulmat tai kulunut raidetanko, välttämättä vanhoila renkailla ei täristä edellä olevien vikojen takia, itsekin aikoinaan mietin pääni puhki mikä vika kun täristää vaikka kaksi kertaa tasapainotettiin ja kolmatta kertaa en enää viitsinyt mennä tai en iljennyt.

Vika löytyikin kuluneesta raidetangosta vai mikä hammastanko se nyt oikealta nimeltään onkaan.
Minulla Jyväsrenkaasta todella huonoja kokemuksia, kannattaa mennä suosiolla muualle vaikka maksaisi enemmän niin ei tarvitse vahinkoja korjailla sadoilla euroilla... vahinkojen lisäksi asiakaspalvelu syvältä, asiakas haukutaan ja syyllistetään jos reklamoi. Maksan mieluummin vaikka tuplahinnan!
,,,,,,,,,
Vianorillla ainakin kalleimmat ja asennus päin persettä!

-Prätkän renkaisiin väärät sisuskumit.
-Yksi uusi talvirengas kesti 2000 km,ei hyvitystä.
-Jokaiseen renkaaseen väärät ilmanpaineet.
-Päällikt ei vastaa sähköpostiin.
-Enduropyörän piikkirengas asennettu väärin päin.
-Toisessa liikkeessä 150,- euroa halvemmat renkaat.

Kiertäkää VIANOR KAUKAA,Lidliä vastapäätä.
Hankasalmen nesteeltä kannattaa ostaa, siellä ei pitkiä jonojakaan.
 /   /  /  / halvimmat renkaat?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta