AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  / MAJOITUS POWERPARK ALAHÄRMÄ KAUHAVA

MAJOITUS POWERPARK ALAHÄRMÄ KAUHAVA

5 Vastausta 2 700 Lukukertaa
Tässä olisi edullinen ja mukava vaihtoehto idyllisellä paikalla oleva lomamökki Alahärmässä Kauhavalla lähellä palveluja ja Powerparkia , uimapaikkaan 500 m , katso ja klikkaa http://lahdenlomamokki.suntuubi.com
Tiedä häntä.
Nettisivut ainakin hankalalukuiset, eikä hintaakaan löytynyt.
Eipä viitsi soittaakaan.
Kannattaa miettiä tarkasti,vuokraako lahden lomamökin! en suosittele lapsiperheille. Ikkunat rikki joissain ikkunoissa,jyrkät portaat sisällä,ulkoapäin oli tosi ränsistynyt vanha talo,tie kulki ihan talon vierestä.Vanha sauna,joka tosi ränsistynyt,likaista yms.Omakohtaisesti koettu ja pettynyt.
suomlaaista laatua.....
Mökki on saneerattu 2011-2012 lähes täysin, ikkunat on vaihdettu. Kotisivuilta löytyy uusia kuvia , jos kiinnostaa . Mielellämmme otamme vastaan negatiivista sekä positiivista asiallista palautetta suoraan , ei näin takanapäin.Hinta vaihtelee ajan kohdan mukaan tilanteestakin riippuen. Täällä Pohjanmaalla sääliä saa ilmaaseksi ja kateus on ansaattua * Lauri Tähkä * !!!!!
Jos haluaa täysin modernia mökkeilyä , niin tarjollahan esim. Powerparkin uudet mökit jne ! Meillä mökit ovat mummonmökin tyylisiä vanhaa kunnioittaen näin pyritty kunnostamaan ne asiakkaille , jotka pitävät tästä ;) Sehän on vain rikkaus , että löytyy erilaisia vaihtoehtoja !
Hinnat esiin, kun ne kuitenkin tiedetään. Näin vältetään turhat puhelinsoitot. Itse ainakaan viitsi edes soittaa noita, kun en tiedä, hintatasoa.
 /   /  /  / MAJOITUS POWERPARK ALAHÄRMÄ KAUHAVA

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta