Miten voi kutsua demonin tai muun hengen?

hmmmjooh

Miten pystyisin kutsumaan luokseni demonin tai vaikka enkelin, jumalaa tai saatanaa en halua, koska kuolisin varmasti jos näkisin jonkun kumman. Haluaisin tänä yönä kutsua jonkun noista, ja aikoisin oikeasti laittaa muutaman kameran kattoon kiinni jotka kuvaisi ilmestyvän hengen, ja jos se olis paha esim demoni materiaallisessa muodossa, niin koittaisin vangita sen viedä armeijalle kidutettavaks, ihan oikeesti (no okei en pakolla vangitse, pitää kattoo minkä kokonen se on). Eli mitä mun pitäis höpistä vaikka jossain peilin edessä jotta saisin jonkun muun kuin itseni ilmestymään siihen?

53

5786

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • srhsdh

      "jos näkisin jonkun kumman." Tässä tapahtui kirjotus virhe, sori. Eli siis jos näkisin jomman kumman, lisääkin kirjotus virheitä varmasti on kun kirjotin tän nopeesti, mutta unohtakaa ne virheet ja kertokaa vastauksia!

      • tule.

        Olet pelannut liikaa Pleikkaria tai lukenut kauhusarjiksia. Enkelit ilmestyvät vain silloin, kun Jumala haluaa, eivätkä demonit ilmesty tavallisille ihmisille vaan vain tosi pahoille Paholaisen palvojille, eivätkä ruumiillisessa muodossa sittenkään, vaan näkyinä.


      • regerg

        Jos tuollaisiin kutsumispuuhiin ryhdyt, niin voit olla varma, että tulija on saatana. Varoituksen sana tämä.

        Jos nämä jutut kiinnostavat, pura uteliaisuutta lukemalla Lorna Byrne: Enkeleitä hiuksissani. Siinä on henkimaailmastakin kaikenlaista.


      • Anonyymi
        tule. kirjoitti:

        Olet pelannut liikaa Pleikkaria tai lukenut kauhusarjiksia. Enkelit ilmestyvät vain silloin, kun Jumala haluaa, eivätkä demonit ilmesty tavallisille ihmisille vaan vain tosi pahoille Paholaisen palvojille, eivätkä ruumiillisessa muodossa sittenkään, vaan näkyinä.

        Niin ei käy sinä ja pelisi vaan demonit ovat kutsuttava ne ei vät muuten tule


    • ja kysy

      Eniro 0100100 ..miten voin auttaa.

    • -loitsu

      On orbi olio ihmeellinen
      Luonnoltaan niin kummallinen
      Ihmissilmää usein välttää
      Filmille vain jäljen jättää
      Te jotka niistä kuvii saitte
      Meille tietekin ne myöskin jaatte
      On orbein selitykset monenlaiset
      Usein myöskin vastakkaiset
      Pölypalloi jotkut tarjoo
      Henkienergiaa, toiset vannoo
      Pilkkaa runo tää ei heitä
      Pohtimaan vaan kutsuu Teitä
      Siis, onko olemus tuo orbien
      Henkinen, vai onko maallinen?

    • sdfqaa

      mieluummi tapat ittes ku kutsut mitää noist varsinkaa demoneita. sä et ymmärrä mihi leikkii oot ryhtymäs jos teet to ja viel luulet et sä voisit vangita sen:D vaikka sä vangitsisit sen nii se riivais sua koko su loppu elämäs ajan eli ei kannata

      • DemonPokemon

        Vangitsen sen poke-pallooni.


    • etuskalla
    • Too Much RedBull

      Soita 020202 ja kysy Keijon osoitetta. Käyt kylässä, niin Keke manaa sulle oikein vi-tul-li-sen henkiolennon. Mullekin manas, eikä ottanut paljoa maksua. Sai vielä matalakorkoisen pikavipin. Ei siis Kekeltä, mutta siltä henkiolennolta. Ja pullakahvilla käytiin Teboililla kaikki kolme.

      • yftujdt

        *reps*


    • 78u769

      Onko toi se kuuluisa kanava-Keijo?

      • _toitoitoi

        jaa kuka toi ?


    • Armand Sahlberg

      Hankkiudu Sahlbergin suvun jäsenten yhteyteen, niin voit saada niskaasi JennaV:n nettikummituksen.

    • wolvery

      Kaikki täällä ei taida ottaa näitä hommia ihan tosissaan, että ne jotka pitää ketjun alottajaa hulluna niin voi sitten mennä suosiolla iltalehden sivuille jutustelemaan...

      Okei, ehkä hullua on yrittää napata joku demoni koska suhteet saattaa kääntyä toisin päin

      Ajattele kutsuvasi henkeä, vaikka omaa henkiopasta. Siis keskity ihan oikeasti, ei mitään hei-moi-henki-haluun-jutella-haluukko-tulla-käymään vaan ihan oikeasti yrität vaan vetää henkeä puoleesi. Äläkä unohda avointa mieltä, jos ei ole herkistyny asialle niin hommasta ei tule mitään.

    • Atte Ateisti

      Kuuntele heavy metalia.

      Tanssi sunnuntaina kotonasi kirkonmenojen aikaan.

      Lue Raamattua takaperin.

    • Henkienopas

      Mitä seksihullu meedio sanoi istunnossa oleville henkilöille, kun kuolleen henki ilmestyi?

      Vedetäänpä henkeä välillä.

      ;D

    • MaNaAjA

      No joo siis tälleen mä sen tekisin.

      1.Hommaa paperia,kynä,pata tai lasi astia, tulta ja kynttilöitä.
      2.Etsi joku rauhallinen paikka ja varmista ettei sua häiritä.
      3.piirrä maahan ympyrä ja sen sisälle pentagrammi.
      4.aseta pata/astia pentagrammin keskelle ja kynttilät sen viereen.
      5.Manaa olento taika sanoilla (voi katsoa joiltain netti sivuilta).
      6.kirjoita paperille aihe miksi kutsuit olennon HUOM! Älä suututa olentoa ne voivat olla agressiivisiä jos niitä härnää.
      7.polta paperi padassa/astiassa ja olento kertoo sinnulle hyväksyykö hän aiheen vai ei.
      Jos kaikki meni hyvin olento katoaa ja olet hengissä.
      VARO! Älä kerro olennolle nimiä tai asioita joita vihaat koska se voi aiheuttaa pahaa jälkeä.

      Muista että sinua on varoitettu...

    • paholaisenlutka

      Kerran soitin semmoseen "Escort" palveluun ja pyysin demonia. Sen jälkeen ku ilmesty ovelle tuli rumaa jälkeä ;/

    • MuNaAjA-

      No joo siis tälleen mä sen tekisin.

      1.Hommaa talouspaperia.
      2.Etsi joku rauhallinen paikka ja varmista ettei sua häiritä.
      3.Runkkaa niin että savu nousee kikkelin varresta.
      4.Ruiki siemennesteesi talouspaperiin.
      5.Pyyhi kikkeli.
      6.Vedä housut jalkaan ja pakene vuorille.

    • Taas nousee vanhaa tekstiä arkistosta. Mutta - hyvä esimerkki. Vastaukseni tähän:

      Ei missään nimessä kannata ottaa yhteyttä mihinkään henkiin, paitsi Jumalaan. Enkeleitkään eivät niinkään ole kutsuttavissa. Voi toki rukoilla Jumalalta enkeleiden varjustelusta, jonka Hän varmasti myös suo. Mutta mikäli leikkii henkien kanssa, ei voi törmätä ainakaan hyvään.

      Ouija-laudat ja kaikki henkien manaamiset - nuo avaavat portin suoraan helvetistä sinun henk.koht. elämääsi.

      Rukoile mieluummin että Jumala ilmestyisi sinulle jollakin tavalla :) Tuo lähimpänä sitä mitä todella kannattaa tehdä.

      • -ö-99kk

        Pari asiaa: olet väärässä, olet tyhmä, olet sairas. En tiedä parantaako ikäkään noita ominaisuuksia.


      • anteeksisaanut
        -ö-99kk kirjoitti:

        Pari asiaa: olet väärässä, olet tyhmä, olet sairas. En tiedä parantaako ikäkään noita ominaisuuksia.

        Olen nuorena ja tyhmänä pelannut spiritismiä-se toimii ikäväkyllä...Pysykää EROSSA pimeyden voimista,Jumalahan on tämän kaiken Luonut,eikös Hän sentään ole kiitoksemme ja tuntemisen arvoinen?!? Miettikää vähän,varoituksen sana.. En unohda koskaan,Jumalan oppikoulu,kiitos Herra Jeesus Kristus veresi voimasta,syntieni anteeksiannosta ja ARMOSTA! Kiitos! Ps. Jos olet yhä kiinnostunut sairaista jutuista,voit toki mennä lähimpään pöpilään tutustumaan,varmasti löytyy spiritisti/guru jos toinenkin...


      • uuusnnnndpo

        Ilmeisesti täällä on vain pelokas mies joka pelkää joutuvansa helveteen. Sori nyt vaan pastorin poika! mutta pari asiaa jotka sunkin kannattais tietää koska et ilmeisesti oikeen ymmärrä tätä maailmaa josta sä puhut.

        Ensinnäkin: Spiritismi ei avaa suoraa porttia helveteen,se avaa portin tasolle jota kutsutaan myös henkimaailmaksi jossa vaikuttaa myös ns.pahat henget joita voi myös tulla läpi. En kuitenkaan suosittele pelaamaan koska se vaara on että läpi tuleeki ei niin hyvä henki ja suojaukset pitää opetella jos haluaa pelata.

        Toiseksi: Demonit tarvitsee ihmiseltä itseltä luvan riivauksille koska niidenki on noudatettava universaaleja lakeja (vapaan tahdon laki) Ihminen kun ei aina ymmärrä tätä asiaa niin demonit kyllä käyttää hyväkseen tätä tietämättömyyttä. Ihminen ei aina edes tiedä että on antanut luvan kiusalle,nää otukset on mestareita harhauttamaan ihmistä.

        Kolmanneksi: Pahuudella on oma paikkansa ja tarkotuksensa täällä,itse valitset kumpaa polkua kuljet mutta kumpikin vie loppujen lopuksi samaan paikkaan.

        Ja vielä neljänneksi: Ei tää ole mitään uskonnolista sotaa mitä sun raamattus opettaa,ei todellakaan. Raamatussa on varmasti hyviäkin asioita mutta tää turha pelottelu ja valehtelu ei koskaan voi olla hyvästä.


    • Demsku

      Suosittelen yrittämään uudestaan noin 70 vuoden kuluttua (joojoo et oo enää hengissä) ja kutsumaan mun henkeä :D Meinaan, mun sielu on jo pimeyden peitossa ja sen takia olen loistavaa demoni materiaalia :)

    • viisastyttö

      En ite kannatai et kukaan ryhtyisi kutsumaan henkiä/demoja mut ite tekisin niin et pysyisi kaukana kaikesta niihin liityvistä ja jos oote viisaita tajuat varmasti jos ette niin ootte vähän tyhmiä en haluu loukata mut toi juttu on vähän pöljä ja miks ees kysyt tollasta mikset vaan kattoi googles ja kommentoin mikä on oikein

    • Pierutieteen_maisteri

      Syö purkillinen hernekeittoa kera ruisleivän ja piimän. Keitä myös muutama kananmuna ja syö ne. Jos et hernarista perusta, niin esim. kaalilaatikko, pavut, yms. käyvät myös, ja jouluaikaan lanttulaatikko. Mene huoneeseesi ja odota semmoset 15-30min. Sitten alkaakin pukkaamaan semmosta henkeä että huhhuh. Filmille et saa todnäk. mitään, sillä nämä henget ilmaisevat itsensä lähinnä äänen ja hajun avulla. Jos olet kovin herkkänenäinen/-vatsainen, niin en suosittele. Saatat silloin kutsua paikalle oksennus- ja ripulidemonit (lat. Demonius ykäys ja demonius pierius), ja niistä onkin hankalampi päästä eroon. Onnea yritykseen!

    • SaAtaNAa

      siis googlaa vaan eiköhän sieltä jotain vittu löydy xDD tai sitten vaan tapa ittes ja mee suoraan vaan helvettiin. MUkavaahan täällä on, ainaki ku täältä valtaistuimelta kattoo

      • Ärsyyntynyt

        Et siis oikeesti voi olla tosissas?!


      • Saatana? Oletko se tosiaan sinä 😀 (xdd kavereitten kaa on vedetty läppää et oisin saatanan lapsi ja et Jumala ois nainen ja se ois mun äiti)


    • bööööö

      Sano. "Pöööööööööö!"

      • Tarkentaja

        ... ja se pitää sanoa kuuluvalla äänellä kolme kertaa tasan keskiyöllä WC:n peilin edessä .


    • Perse_Reiska

      Mee hakeen Jyväskylän ruokkeesta !

    • eero-ja-piru

      Kerran yön tunteina autosuojassa poltin tupakkaa ja kiroilin jotain itseäni häiritsevää asiaa puoli ääneen perke vittu saatana vittu. Yllättäen näin autosuojan valossa varjon juoksevan lattialla. Ajattelin et se oli perhonen on valaisimella mut mitään elävää ei näkynyt. Merkillinen varjo näyttäytyi vain kahdesti. Haukoin henkeä, yriti tupakan savulla saada saman tapaista varjoa mut ei onnistunut. Oliko tää sitä demoni manausta :) :)

    • orip-aj-oree

      narreK nöy anietnut assajousotau nitlop aakkaput aj niliorik niatoj inäesti äävestiriäh aasia iloup
      neenää ekrep uttiv anataas uttiv. neättällY niän najousotau assolav nojrav naveskouj allaittal.
      nilettajA te es ilo nenohrep no allemisialav tum näätim ääväle ie ytnykän. nenillikreM ojrav iytyättyän
      vain kahdesti. Haukoin henkeä, yriti tupakan savulla saada saman tapaista varjoa mut ei onnistunut.
      niav itsedhak. niokuaH äekneh, itiry nakaput alluvas adaas namas atsiapat oajrav tum ie tunutsinno.
      okilO äät ätis inomed atsuanam (: (:

    • UskoJeesukseen

      Ei missään tapauksessa kannata ryhtyä leikkimään demonien kanssa, tai pelaamaan mitään spiritismiä. Demonit aiheuttavat paljon kaikenlaista onnettomuutta ja sairautta, sekä fyysisesti että henkisesti. Rukoile Taivaan Isää, että voisit unohtaa tuommoiset tuhoavat ajatukset. Jeesus rakastaa, ei tuhoa.

    • DemonErkku

      Demonin tulo on yleensä sattumaaa mutta myös mahdollista jos sen kutsuu. Yleisesti hyvä idea on ensiksi tutkittava Demonista kaikki tieto. Demonin kutsuminen pitää kuitenkin tehdä pimeällä ja ilman vanhempia mukaan voi ottaa myös jonkun muun mutta ilmestyy todennäköisemmin jos olet yksin. Jotta voit kutsua demonin se pitää ensin houkutella luoksesi. En anna ohjeita Demonin kutsumiseen sillä se on liian vaarallista, ellet kerran niin halua

      HUOM ÄLÄ LUE TEKSTIÄ JOS ET YRITÄ KUTSUA DEMONIA!!!!!!!!!!!!!!

      1. Päätä minkälaisen demonin haluat
      2. Ota ase jolla voit tappaa sen esimerkiksi, risti puukko kenties jotain mikä oli de monille tärkeää
      3. Älä välitä demonin ulkonäöstä sillä se voi näyttää viattomalta lapselta vaikka onkin hirveä peto.
      4. Varmista että olet yksin ja jätä jokin lappu vanhemmille tai tärkeille ihmisille silta varalta että demoni ottaa kehosi
      5. Äläkä koskaan älä koskaan anna sen nähdä kasvojasi sillä jos se näkee kasvosi se voi tulla piinaamaan ja yrittämään riivata sinua
      6. Tämä on tärkein sääntö, jos kutsut demonin ja se ilmestyy älä missään nimessä sen jälkeen käytä Ouja lautaa sillä se on sille kutsu sinun kehoosi!!!!!!!

      • inomeD

        tinomeD tavo nejulluh atieruoh !


    • pieruPertti

      Kova pieraisu WC:n peilin edessä tasan keskiyöllä.

    • Urmom

      Sanon vaan että, MITÄ VITTUA?!?! Oot iha selvästi sairas oikeesti hae apua oot varmaa joku 09-06 niinku ei helevetti xD luuletko että saisit sen vangittua? XDD luulen että suhde kääntyy toisin päin lollll vittu hanki apua ja ÄKKIÄ!!!

      • momrU

        nonaS naav ätte, ÄTIM AUTTIV?!?! toO ahi itsävles sarias itseekio eah aupa too aamrav ukoj 90-60
        ukniin ie ittevleh Dx okteluul ätte tisias nes auttignav? DDX neluul ätte edhus yytnääk nisiot niäp
        llllol uttiv iknah aupa aj ÄIKKÄ!!!


    • Aloittajan tavoittelema enkelien taikka demonien "kutsuminen" olisi jokseenkin kannattamatonta. Mikäli minkäänlaisia enkeleitä taikka demoneita ei ole olemassa, menee koko "kutsumiseen" käytetty aika ja vaiva hukkaan, vaikka voihan siinä jotain hupia olla, ehkä jännitystäkin.

      Jos "kutsumistoimiin" kuitenkin tosissaan ryhtyy, eikä siinä onnistu, seuraa siitä pettymys. Jos siihen puolestaan ryhtyy piloillaan, en oikein ymmärrä vitsiä.

      Ongelmallista asiassa on, että esimerkiksi quija-laudan kanssa temppuillessa saattaa sattumankaupalla samanaikaisesti kuulua jostakin kolahduksia taikka tapahtua jotain muuta, minkä laudan kanssa pelaava kokee johtuvan "henkien" yhteydenotosta. Vaikkei "henkien" olemassaoloon uskoisikaan, saattaa silti sattumalta kuuluva kolahdus taikka muu tapahtuma laukaista pitkään kestävän pelko- ja ahdistuskokemusten ketjun. Tämä siksi, että pelaaja saattaa alkaa epäillä, että jonkinlaisia "henkiä" olisi kaikesta huolimatta olemassa ja että ne seuraisivat ja ilmoittaisivat olemassaolostaan pelaajalle vielä pitkään pelin päättymisen jälkeenkin.

      Mikäli henkilö uskoo jo entuudestaan "henkien" olemassaoloon, ovat pelko- ja ahdistuskokemukset yliluonnolliseksi koetun yhteydenoton jälkeen sitäkin todennäköisempiä.

      On vielä otettava huomioon vaihtoehto, että mikäli "kutsuja" saisi aikaiseksi niinkin harvinaisen tapahtuman, että jokin demoni taikka enkeli reaalielämänoikeasti vastaisi kutsuun, tulisi paikalle ja vieläpä näyttäytyisi. Tällaisessa tapauksessa "kutsujan" aikaisemmilla uskomuksilla ei olisi väliä, sillä kokemus olisi todellinen. Se murskaisi ihmisen käsityksen niin todellisuudesta kuin omasta itsestäänkin ja kaikesta ympärillä olevasta, olipa hän pitänyt sellaisten olentojen olemassaoloa mahdollisena taikka ei.

      On vaikea ennustaa miten ihminen sellaiseen reagoisi. Luultavasti hän käpertyisi pelosta kokoon ja saisi kokemuksesta voimakkaan jälkitraumaattisen stressireaktion. Mikäli kokemus kestäisi pidempään kuin muutaman sekunnin, hän tulisi luultavasti joko hulluksi taikka alkaisi vähitellen hyväksyä uuden todellisuuden. Olipa reaktio kumpi tahansa, "kutsujan" entiset läheiset pitäisivät häntä kuitenkin hulluna.

      Toisin sanoen henkien "kutsuminen" on turhaa vaivannäköä, ellei sitä tehdä uskonnollis-kulttuurisseremoniallisissa tarkoituksissa, jolloin sillä on yhteisöä tiivistävä vaikutus. Muussa tapauksessa se on ajan tuhlausta, pään hakkaamista seinään taikka pahimmillaan se tekee hulluksi.

    • Pieru-Pertti

      Voimakas pieraisu WC:n peilin edessä tasan keskiyöllä !
      Siitä se lähtee kehittymään !

    • Anonyymi

      Mikä muuten pitää demonin tyytyväisenä jos ei voi antaa sieluja eikä häätää koska se on liitettynä sieluun?.......

      • 56kjy54

        En25nn kin: Sxxri5tismi av aa suaa po8yytia helv12eppteen,sjke avap7oa podfjrtin tasyt
        reourle ta kutsutrtyaan myuiös henkimertyilksi jsa vaiksjgtaa mghs ns.erhat hsfget skrta
        vfi seös ta pi. n kuite9era jkan suosertele ersäaaman kovya e vaxäa on eqå4ä läi tueki e nn v
        ä hki ja sudrukset pitopetella js haluauioa pelaertyta.
        kiu69salle,nää otuk8set on mestareita harhrtut78tapiuma9an irmistä.
        elu ei kos98kn i ollyuia hsöä8ästä.


    • Demoni.sielunsa.yhistäny

      Ei kannata kutsuu demoneja sillä mä en edes tehnyt mitteen ja demoni yhdisty mun sieluun.....

      • ööööööööööööööö

        n vaiea enönööuaa mitön ihmöin seölaiee reaöisi. Ltvöööati höä käeöyisi pelööta kökon a söasi kokeöuka voimkökaan jälkitöööttsen strsösetn. iäöli koköms ketöäsi pidöpään kuön muöaman seöunin, häö tliösi luulöasti jok hulööusi taik alöökasi vähelölen hyväsöy uudön todliösuuen. Opöa reöatio kuömi tahöna, ökusöööujan tit lähöeset pitäiövät hööäöntä kitöönkin huööölna.


      • closedcase
        ööööööööööööööö kirjoitti:

        n vaiea enönööuaa mitön ihmöin seölaiee reaöisi. Ltvöööati höä käeöyisi pelööta kökon a söasi kokeöuka voimkökaan jälkitöööttsen strsösetn. iäöli koköms ketöäsi pidöpään kuön muöaman seöunin, häö tliösi luulöasti jok hulööusi taik alöökasi vähelölen hyväsöy uudön todliösuuen. Opöa reöatio kuömi tahöna, ökusöööujan tit lähöeset pitäiövät hööäöntä kitöönkin huööölna.

        No nyt tuli asia täysin selväksi !
        Case cosed !


      • Anonyymi

        Demoni voi sanoa kaikkea scheissea kuten esim. ”minä sulaudun sinuun” tms. Kuitenkin kaikki liittyy siihen, että demoni uhkaa sun henkeä ja terveyttä.


    • Anonyymi

      Ala hengaamaan baareissa ja ”ystävysty” ihmisten kanssa. The Riff Baari Helsingissä on oiva henkien kutsumispaikka.

    • Ihanko oikeati kuvittelet saavasi demonin vangittua? Ennemmin se ottaa sinut hallintaasi tai menee kehoosi.

      Heitä joutavoimastasi tuollaisia ja lakkaa leikkimästä näillä asioilla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1816
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1593
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      51
      1542
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1478
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      11
      1263
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1142
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1123
    Aihe