AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  /  / Maikkarin

Maikkarin

14 Vastausta 855 Lukukertaa
To/Pe välisen yön Chat-juontajina Suvi ja Tommi. Suvilla rikkinäinen langaton mikrofoni joka hurisee ajoittain suunnilleen samalla tasolla kuin audiolevel niin että puheesta ei tahdo saada selvää.

Tulee yön aikana kymmeniä, jos ei satoja viestejä joissa asiasta valitetaan. Pahimmillaan suunnilleen yksi viesti kolmesta. Jopa Kajaanissa oleva valvoja toteaa jotain olevan vialla.

Mitä tekevät juontajat? Kokeilevat varttitunnin ja toteavat että: "Meillä ei hurise joten vika on varmaan katsojan telkkarissa, vanha tai jotain. Maikkarin äänitarkkailu ei huomaa muka mitään ja kertoo heidän mukaansa asian olevan "kunnossa". Tilanne jatkuu samanlaisena. Lopulta valitusviestitkin sivuutetaan olankohautuksella.

Hyvä puoli on siinä että valitusviestejä tuli niin paljon että sillä tuotolla saa uuden mikin. ;)

Pysytään asiassa

Muistun sinua kuitenkin siitä,että Suvi Lappalainen ja Tommi Myller ovat hyviä juontajia.

C tiimi säätää, siinä vika

Aikas monesti on nois "suoris" sätes mikin patterit loppu. Miks ne et TARKISTA ennen lähetystä onko ruuti kuivaa???? Jos hitto ei osaa, niin laittakoot äänimiehen puomin kans mikittää, niin ei olis säätöö. Taikkas sitten ihan langallinen mikki, halpa ja toimii!! Hieman hupasaa... tulloo alotteleva paikallis telkku mieleen.

Ehkei

>...mikin patterit loppu.

Se ilmenee yleensä huonona audion laatuna tai äänen puuttumisena kokonaan. Tässä tapauksessa oli kysymys selvästä viasta koskapa se korjaantui heti kun Suvi otti lähettimen käteensä. Siis selvä kosketusvika tai kapasitanssiongelma.

Senkin katsojat kertoivat useampaan otteeseen mutta ei mitään vaikutusta. Aina vaan lähetin takaisin pöydälle ja hurina alkoi heti.

Laajempikin

Maikkarin tekniikka tuntuu olevan muutenkin vähän hakusalla. Esim. netti-tv eli Katsomo käyttää vieläkin Microsoftin muinaista videoformaattia vaikka jopa Yle, Jungnerin(MS:n mies) johdolla, on siitä luopunut. ;)

Onko syynä osaamattomuus, työvoimapula vai yksinkertaisesti katsojan aliarviointi?

Sinne pitää saada se hujoppi töihin

Se tiesi kaiken!! ketä tietää sen.

Tarkoitat varmaan

Hän ei koskaan aliarvioinut asiallista katsojapalautetta vaan realistina myönsi nöyrästi, jopa suorassa lähetyksessä, että ruudun toisella puolella on populaatio on niin suuri että asiantuntemus on vähintään tuhatkertainen studioporukkaan verrattuna. ;)

Pieni

>...asiantuntemus on vähintään tuhatkertainen...

Yhtään Miikan omaa osaamista vähättelemättä. Todellisen asiantuntijan tunnistaakin siitä että tämä ymmärtää sen ettei itse voi kaikkea tietää.

Touhu on karannut käsistä,TÄYSIN.

Kyllä kaveri sen verran katsojia kunnioitti,että ei istunut sisällä villapipo tai lippis päässä. Oli myös armeijan käynyt kaveri. Miikan aikana oli osastomme vanhukset sekä henkilökuntakin joskus yön hiljaisina tunteina katsomassa chat-ohjelmia ja voin sanoa,että pysyttiin kielenkäytönsuhteen asialinjalla.Nyt siellä tehdään ihan mitä lystää. Lasketaan TOSI TÖRKEITÄ peekaivamisviestejä läpi,hihitetään monen ihmisen voimin kuin lastentarhassa. Huudetaan keskellä yötä älyttömyyksiä.Kaikki kontrolli on täysin kateissa. Mutta näin se menee,karavaani kulkee,mutta tulee myös pysähtymään.

Tommi Myller

Toimittaja Myller tietää varmasti myös äänitystekniikasta,joten erillistä äänitarkkalijaa tuskin ohjelma tarvitsee.

Lapsellista

Tommi on sanonut sukunimensä ihan itse lähetyksessä niin ettei sitä täällä tarvi julistaa.

On myös rehellisenä miehenä myöntänyt ettei ymmärrä tekniikasta mitään joten mikä oli viestisi anti? ;)

Mies rintaliiveissä n. 15min

Mies uläkroppa paljaana rintaliiveissä,harvinainen näky. MSS-viesti kyseessä ja kasvot tunnistettavissa. Ruudussa noin 15min. Hieman ennen viitä ilmestyi kuva ruutuun.

Lapsellista touhua

Tommi M on erittäin suosittu juontaja,uskon että hän on joskus ylellä Petran tapaan .Yle-x arvostaa kielitaitoisia juontajia.

Katsojissa vika

Siis katsojassa pitää todella olla jotain vikaa, jos moista paskaa yleensä viitsii katsoa. Mutta ei hätää :

maikkari on juuri ilmoittanut korvaavansa kaikki tsätit ja interaktiiviset skeidat tällä huippu-uutuudella :

Helvetin hyvä juttu

Pääsee noista kolmesta pipo/lippispää miehestä eroon. Aikamieskin lippis päässä leikkii toimittajaa.
 /   /  /  /  / Maikkarin

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta