AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  / Näyttö vilkkuu!

Näyttö vilkkuu!

15 Vastausta 1 246 Lukukertaa
Moipparallaa. Ostin vain pari viikkoa sitten 1000 euroa maksaneen Acerin läppärin. Nyt koneen näyttöruutu vain vilkkuu ja ruudusta näkyy vain yläosa. (Tätä kirjoitusta kirjoittelen vanhalla läppärilläni). Kone täytyy toimittaa tietenkin korjattavaksi, mutta olisin halunnut vain tiedustella, että mikähän siitä nyt sitten oikein on pamahtanut...? Kone on viimeisintä huutoa; mm. led ja HD-näyttö...

Vilkuta takas hahahaha

Ettei vaan oo pupuntu koneella?
no takuuseen vaan, jos näyttö vilkkuu heti kun koneen käynnistää, jo biosissa niin selvä homma. Googleta mallin perusteella oisko kovinkin tunnettu ongelma.

hdmi

Lisäisin vielä vain tarkennukseksi, että nyt kun liitin koneen hdmi:llä televisioon, niin tv:n kautta katseltuna tietokoneen ruutu ei vilku lainkaan, mutta itse koneen ruutu vilkkuu kuitenkin samaan tapaan. Kertooko tämä teille asiantuntijoille mitään itse viasta?
Kuvan koko vois olla yksi tekijä.
Sitten toi vilkuminen johtuu myös näyttön ajurista.
eli onkos koneen mukana tulut cd:tä
Sieltä pitäis löytyä vga kansio ja sen sisältä setup.exe sen asennus

kyllä kertoo

itse näyttö on hajalla tai sitten koneen rungosta saranan kautta
näyttöön menevät liitäntäjohtimet pätkivät.
Jälkimmäinen on tosin yleensä vähän vanhempien koneiden riesa.
Korjattavaksi? Miksi? Laita resoluutio ja virkistystaajuus kohdalleen. Tai no, vie vaan huoltoon, saavat taas naureskella.

Windows huoh...

..eikö siinä edes näyttöä saa toimimaan oikein ilman säätöä?
Enemmän säätöä vaatii linuxjakelut joiden näytönohjaimen ajurit on lähinnä naurettavan surkeat ominaisuuksiltaan. Buahahaha, jos on vaikka työpöytätehosteet toiminnassa, vilkkuu videotiedostot katsoessa, buahahaha, xv:n bugi kaataa koko käyttiksen, buahahaha, xshm toimii mutta kuva on karmeeta katsottavaa, opengl saattaa toimia jos suljettu näyttisajuri haluaa toimia rikkomatta käyttistä, buahahaha ynnä muuta n00bille niin helposti korjattavaa, buahahaha. Windowsissa ei ole ajuriongelmia, buahahaha...
Juu eikhä linuxeisa toimi youtubet eikä ääkköset, suomen kelikin kirjottuu ihan miten hasusti näin... olen iha kusessa nyt kun ei olwe youtoubea eikä öökkösiä! Vaihsand taks Windowsiin, siinä kaki toimii...kellään ei koskaan windowsissa ongelmia ja ajureita on miljouna joka laiteelle.

joopaajoo

Koska teillä pennuilla alkaa taas koulu?
eikös ne koulut viieitään ala 8päivä tätä kuuta jee suomen suuret toivot rintää opin ahjoon

.......

"Laita resoluutio ja virkistystaajuus kohdalleen."

Olisivatko ne yht'äkkiä itsekseen menneet jotenkin vääriin taajuuksiin vai mitä tarkoitat?
Unohda koko juttu, ei kannata tarkistaa vaan vie huoltoon, siellä ne laittaa sen reson ja taajuuden kondikseen ja saat taas maksaa siitä hyvästä.
1000€ läppäristä sillä rahalla olis saanut kunnon koneekin.
eikä mitään acerin huolosta toiseen reisaavaa konetta huoltoreissu kestää aina tuon 4 viikkoo

war

joo, säädä näytön resoluutio ja virkistystaajuus kohilleen, ku eihän ne vältäämättä oikein ole, tai ei todennäköisesti olekkaan. Ja tarkista ja hommaa uusimmat ajurit näyttiksees, nii vai oliko sul windows 7, sen pitäis itte ettiä ja asentaa ajurit silloin ensimmäisellä kerralla kun koneen avasit. Uskon et näillä kahgella toimenpiteellä asia korjaantuu. Jos taas resot ja virkistystaajuus on kohillaan sekä ajurit uusimmat, nii koita poistaa näyttiksen ajurit ja asentaa uudellee, jos ei vörkkää nii sillon ilmeesesti näyttö rikki ja huoltoon ->
 /   /  /  / Näyttö vilkkuu!

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta