Allergiakauppa.fi

qaz<

Onko kokemuksia tuostaputiikista? Uskaltaako tilata jotain vaikka maksuvaihtoehdoissa ei ole postiennakkoa tms? Kiitos vastauksista :)

18

7785

    Vastaukset

    • ******

      En tilaa mistään jos ei ole postiennakkovaihtoehtoa, no yksi pulju on mistä uskallan ostaa, myös heti maksamalla, mutta muista en (sieltä tulee tavarat kahdessa päivässä tilauksesta).

    • TODELLA PETTYNYT

      joo ei tullut tilattu tuote kuukauden odottelunkaan jälkeen vielä no otin yhteyttä tähän allergiakauppa.fi ja ilmoittivat että maahantuoja on vaihtunut ja on toimitusongelmia, vielä kuukausi odottelua ja pyysin palauttamaan edes rahat takaisin mutta niitähän ei tieternkään kuulu että olipa sitten viimeinen kerta kun tilasin alergiakauppa.fi stä mitään HUIJARILIIKE

    • Bandihiitti

      Täysin sama homma kun yllä mainitussa. Taitaa olla yrittäjä pahasti kusessa.

    • Juujeejoo

      Itse sain saatavani konkurssipesältä. Kannattanee olla yhteyksissä.

      • JJL1979

        Nethit Networks Oy on ostanut konkurssipesältä varaston ja domainin. Uusi yrittäjä on hoitanut mallikkaasti aiemman yrittäjän pilaaman maineen palauttamista. Hyvittivät saamatta jääneet tuotteet vastaavalla lahjakortilla. Tavara tuli heti seuraavana päivänä tilauksesta. Ryhdikästä toimintaa!


    • Eipetetty

      Uusi omistaja ostanut konkurssipesältä varaston. Uusi yrittäjä on hoitanut mallikkaasti aiemman yrittäjän pilaaman maineen. Hyvittivät saamatta jääneet tuotteet. Lähettänyt korvauksetta tilaamanituotteet lisäbonuksella. Tavara tuli maksutta. Reilua palvelua.

    • 1joulupukki

      Kerran tilannut ja kaikki ok. Paketti saapui kahdessa päivässa ja kaikki tilaamani tavarat tulivat. Seurantakoodit sain myös söhköpostiini. Tyytyväinen olen.

    • lkdjdhhs

      Tilasin eilen ilmankostuttimen ja tänään tuli. Uskomatonta! En ole yhdestäkään nettikaupasta saanut tavaraa tällä nopeudella. Suositteluni!

    • Ostosmies

      Olen ahkera verkkokauppoissa asioitsija ja allergiakaupan palvelu on parasta mitä olen saanut. Ostin alkuvuodesta ilmankostuttimen/puhdistimen: Hinta oli kilpailukykyinen, tuote postitettiin todella nopeasti siististi pakattuna ja selkeillä käyttö-, palautus- ym. ohjeilla. Tuli sitten valitettavasti takuuhommia ja kun soitin palvelunumeroon, niin puhelimeen vastattiin suoraan ja asia hoidettiin mutkitta. Kaikki sujui kuin rasvattu. Rehtiä ja ripeää toimintaa. Viisi tähteä. Itse tuotteen tehokkuudesta en ole vieläkään täysin vakuuttunut, mutta juuri sitä sain mitä tilasin.

      • olen.tyytyväinen

        Samat sanat. Olen ostanut sieltä dyson pölynimuriin suodattimia ja suulakkeita. Lisäksi sain soittaessani hyvää palvelua siitä mikä suulake sopii parhaiten tarkoituksiini. Ilman tuota tietoa olisin todennäköisesti ostanut esim. verkkokauppa.comista siellä olevan tuotteen joka ei sitten olisi sopinutkaan ollenkaan. Se tuote jonka ostin ei verkkokauppa.comissa ole myytävänäkään mutta onni että löysin allergiakaupan nettisivut. Tuotteet myös kilpailukykyisiä hinnoiltaan. Toimitus oli nopea joten olen tyytyväinen.

        Nyt haluaisin kokeilla siellä myynnissä olevia pesuaineita esim. monikäyttöistä sitruunahappoa tai kreipintuoksuista saniteettisuihketta. Kaikki luonnontuotteita joten tällaiselle allergikolle kuin meikäläinen harva aine on hyvä. Onko joku kokeillut ja mitä mieltä?


    • Eienääkoskaantäältä

      Kunnon myyntipuheet ketjun perään, aika uskottavaa :)

    • Cuvi

      Tilasin ilmanpuhdistin/ilmankostuttimen. Muutamassa päivässä tuli tuote ja selkeät ohjeet mukana. Mukana oli myös palautus ohjeet. Nyt yksi yö kokeiltu ja hyvin nukutti. Ei tukkoisuutta eikä suu kuivana. Suosittelen!

    • Anonyymi

      On kokemusta Allergiakaupasta. Todella negatiivista. Tilasin pari vuotta sitten ilmanpuhdistimeeni suodattmen. Sain kyllä suodattimen, mutta on täysin sopimaton. Sain jotain mönjäteippiä, jolla se muka pysyisi paikallaan koneessa, ilman tuota mönjää, suodatin vain heilui (äänekkäästi) ilmanpuhdistimessani. Mitään vastausta en saanut reklamaatiooni. En suositelle. En kuunaan osta Allergiakaupasta yhtään mitään. Lieneekö tuo jo kadonnut ja mennyt konkurssiin. Törkeää "palvelua"!!

    • Anonyymi

      Älä osta täältä. Muualtakin saa. Sain hepasuodattimen. Se oli laitteeseeni liian pieni. Tuli mukana inho öklö liimanauha, joka piti laittaa seen suodattimen esunoihin. Koska se liimanauha oli kaksipuoista liimanauhaa, oli se öklö myös koneessa, tietty. Tein valituksen, en milloinkaan saanut korvausta.

    • Anonyymi

      Erittäin nopea toimitus! Tein tilauksen ti 18.1.2022 aamulla ja viesti tuotteen saapumisesta tuli jo ke 19.1.2022 illalla. Nyt tilamani laite on jo käytössä. Olen erittäin tyytyväinen. Aika näyttää, tuleeko takuutarvetta.

    • Anonyymi

      Valehteleetu, joka ei voi myöntää, ettäsuodattimen mukana tulleessa ökloteipissä oli molemmin puolin liimaa,mitälie. Siis sotki koko koneen.

    • Anonyymi

      En kannata tätä putiikkia. Mielelläni kyllä, mutta isoa miinusta annan. Pitäisi rehellisesti ilmoittaa (entisille) asiakkailleen, ettei vanhoihin ilmanpuhdistimiin enää saa uusia suodattimia. Ne olivat aikoinaan törkeän kalliita, nyt ei saa mistään enää. On todella asia mistä pitää informoida tarkkaan.

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1937
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1682
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1604
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1537
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1515
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1435
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe