Krizantem Katya

Elokuussa lähtö

Olisiko kellään kokemuksia tästä hotellista?

5

1971

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 12

      On kokemuksia. Tulimme kuukausi sitten sieltä parin viikon reissulta. Hotelli on peruskamaa, kolmen tähden luokkaa. Henkilökunta on erinomaisen mukavaa ja ystävällistä ja meininki on kiva. Ruoka on jees muttei taivaasta. Ravintolassa on aika lailla tasapaksut valikoimat joskin runsaahkot. Rauhallinen hotelli oli meidän kokemustemme mukaan eli yöllä ei häiritse mikään diskomelu tai muukaan. Hotellihan sijaitsee Alanyan keskustasta muutaman kilometrin päässä, mikä rauhoittaa aluetta kummasti.

      Yksi suomalainen perhe tosin valitti, ettei saanut nukuttua yöllä siitä syystä, että naapurihuoneessa oli venäläisiä iso porukka ja pitivät meteliä aamuviiteen asti joka yö. Ryyppäsivät, huusivat ja hakkasivat seiniä kuulemma.

      Vessanpönttömme hajosi matkan loppupuolella siten, että se piti kovaa, suhisevaa ja pumppaavaa ääntä puolen minuutin välein yötä päivää. Sanoin respassa peräti kolme kertaa asiasta ja se luvattiin aina laittaa kuntoon mutta koskaan asia ei järjestynyt. Mikä lie.

      Yksi helkkarin iso ongelma todellakin oli: hotelli oli täynnä venäläisiä. Venäläiset valtasivat kaikki paikat ja etuilivat törkeästi kaikissa jonoissa. Baaritiskillä ei kannattanut odottaa kiltisti ja kohteliaasti omaa vuoroaan sillä sitä ei tullut koskaan. Venäläiset etuilivat ravintolassa porukalla ruokajonoissa ja koukkivat kakuista mansikat ja kastikkeista lihapalat niin, ettei muille jäänyt kuin liemet jäljelle. Kun showkokki paistoi esimerkiksi pizzaa niin kaksi venäläistä riitti viemään kaikki siivut itselleen niin, ettei muille jää mitään, vaikka viipaleita olisi riittänyt viidelletoista. Venäläiset mättivät kaikkea lautaset täyteen eivätkä syöneet kolmasosaakaan ottamistaan ruoista vaan ne menivät suoraan roskiin. Roskiin laitettavat ruoat tietysti maksamme me muut hotelliasiakkaat, ei hotelli niitä ilmaiseksi tarjoa.

      Meillä paloi tosiaan käpy näiden venäläisten kanssa ihan todella kahden viikon lomamme aikana. Sanoimme hotellillakin, että emme tule tähän hotelliin - emmekä mihinkään muuhunkaan vastaavaan - ennen kuin tiedämme, että venäläisiä ei ole paikalla. Hotellissa on tiedostettu asia. Sanoivat, että ovat huomanneet kuinka skandinaavit ovat kadonneet muualle, kun venäläisiä rupesi olemaan paljon. Meidän oloaikanamme hotellille pystytettiin jopa uusi ravintola, jonne venäläisillä ei ole asiaa. Se oli tosin auki vain yhtenä iltana viikossa (koska muita kuin venäläisiä ei ole todellakaan hotellilla ravintolan pyörimisen kannalta riittävästi) ja sinne pitää tehdä pöytävaraus ja maksu oli 8 euroa. Suositeltava homma kuitenkin, pöperöt ovat erinomaisia ja kaikki muukin loistavaa, maisemia myöten.

      In summa: Venäläisiä lukuun ottamatta mukava paikka - mutta venäläiset saattavat todella pilata lomakokemusta. Luxusta hotelli ei tarjoa mutta leppoisaa ja mukavaa ilmapiiriä kylläkin. Ja jos venäläiset eivät metelöi naapurissa niin ilmastoiduissa huoneissa on miellyttävän rauhallista öisin.

    • minäpidin:==))))<3

      Kokemusta on, mielestäni ihana hotelli ja totta aivan täynnä venäläisiä vuodenajasta riippumatta. henkilökunta mukavaa ja söpöjä miehiä. :O)
      bileitä ja discoja silloin tällöin, ihan mukavia ne paitsi että hyvä kuntoiset venäläiset ne siellä enimmäkseen bailasivat. yöllä välillä heräsi kun venäläisest jotai sextailivat mutta muuten mukavaa. halpoja basarikauppoja lähiympäristössä :) hyvä yhteys suoraan rannallle.

    • wpfogjspodfjhgapojg

      Kokemusta myös täällä! Jos haluat viettää lomasi töykeiden, ylimielisten, kielitaidottomien venäläisten keskellä, niin valinta on ilman muuta Krizantem Katya. Aloita aamusi klo 6 (klo 7 on jo myöhäistä) varaamalla pyyhkeillä aurinkotuolit, sillä muuten itänaapuri on ehtinyt ensin. Altaalla ollessa saat kuunnella (haluat tai et) venäläistä poppia. Varaudu ruokailuissa siihen, että venäläiset tungeksii ja ohittelee, hamstraa mielettömät määrät ruokaa, eikä kuitenkaan niitä syö. Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Hotelli ihan ok, ruoka ok, henkilökunta ok. mutta.... venäläiset pilanneet paikan aivan täysin.

    • Jänskättää!

      Minulla olisi ensi keväänä lähtö turkkiin ja majoittaudumme juurikin kyseiseen hotelliin. Eikö siis hotellin henkilökunta puuttunut näiden venäläisten riesojen käyttäytymiseen?? :OO Melko järkyttävää jos näin on. Btw. Eräs ystävättäreni kertoi että Turkissa vilisee jos jonkin moista öttimönkiäistä pitkin katuja siiskin huomasitteko mitään sellaisia hotellissa? Millainen hotellin yleissiisteys oli? Oliko hotelli mille ikäluokalle suunnattu ja oliko hotellissa aktiviteetteja nuorille, noin kahden kymmenen ikäisille?

    • wpfogjspod

      Venäläisten touhuun ei puututtu, koska hotellissa ei juurikaan muunmaalaisia ollut ja kai ne sitten tuo enemmän rahaa kuin muut. Vaikka siis hotellissa on all inclusive, niin olihan siellä myös maksullisia asioita, joita me emme tosin tarvinneet, eli sikäli olimme varmasti "huonompia" asiakkaita kuin venäläiset. Eipä hotellilla juuri mitään aktiviteettejä nuorille ollut, jotain tikkakisoja ja vesipallomatseja siellä kerran päivässä käytiin. Joka ilta oli jonkunlaista ohjelmaa, mutta vain pari kertaa kahden viikon aikana siellä oli mitään oikeasti katsottavaa. Öttimönkijöitä emme havainneet ja hotelli oli muuten ihan siisti. Ja kuten jo aiemmin totesin, henkilökunta oli ihan tai oikeastaan tosi mukavaa ja ruokakin ihan syötävää ja monipuolista. Tuo hotellihan koostuu kahdesta hotellirakennuksesta, joilla molemmilla on oma uima-allas, isomman hotellin altailla on vesiliukumäki ja allasbaari ja juurikin tuo allasalue oli pyyhkeillä varattu jo kukonlaulun aikaan. Mutta pääsääntöisesti tuon pienmmän rakennuksen altaalle mahtui hyvin.
      Ei se tosiaan mikään paha paikka ole, ihan ok, lukuunottamatta noita itänaapureita. mutta menkää ilman ennakkoluuloja, voihan se olla, että meillä kävi vaan huono tuuri niiden suhteen..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      134
      5385
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3337
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1867
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1840
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      72
      1542
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      12
      1443
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1317
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      20
      1288
    Aihe