kynsikurssit

kynsientekijäksi?

missä helsingissä voi opiskella edullisesti ja kuitenkin laadukkaasti geeli sekä akryylikynsien tekemisen ja mikä on paras tukku tilata tuotteita yrittäjänä?

Kiitos vastauksista

18

971

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Itse tilaan Ceaserilta ja kynsitarvikkeesta

    • höpöhöö

      Samaa mietin.. Mistä halpa ja hyvä koulutus? Onko kiellään kokemuksia CENTIAN OY:stä?? Kuullostaa liian halvalta ollakseen totta...

      • ............

        katsoin noita centian oyn nettisivuja ja huomasin että opettavat pelkästään akryylikynsiä tekemään eli siitä ei kyllä paljon apua ole jos haluaa geeleillä tehdä...vähän kyllä muutenkin ihmetyttää että mitä sitä ehtii oppia yhdessä päivässä tai siis 6h, mitä se niiden koulutus kesti...


      • höpöhöö
        ............ kirjoitti:

        katsoin noita centian oyn nettisivuja ja huomasin että opettavat pelkästään akryylikynsiä tekemään eli siitä ei kyllä paljon apua ole jos haluaa geeleillä tehdä...vähän kyllä muutenkin ihmetyttää että mitä sitä ehtii oppia yhdessä päivässä tai siis 6h, mitä se niiden koulutus kesti...

        Sain sieltä sähköpostia kun kyselin kurssista:

        "Meillä on nykyään vain yhden päivän kursseja ja sisältö on aivan sama
        kuin kahden päivän aiemmalla kurssilla. Päivä on vain pidempi.
        Meillä opit kyllä tekemään samalla kummatkin kynnet.

        Geelikynsiin tarvitset lampun joka maksaa halvimmillaan noin 50 euroa
        mutta jos alat tekemään ihan ammatiksesi niin olisi hyvä olla tehokas
        ja nopea malli jotka maksavat noin 120 eurosta eteenpäin. Geeli
        itsessään on edullista ainetta ja purkki sitä maksaa noin 8 euroa.
        Aloituspakkauksessa saat akryylien tekoon aineet."

        Ihan asiallinen sähköposti, mutta epäilen silti, nettisivutkin oli jotenkin omituiset ja googlettamalla ei löydy mitään tietoa...


      • mil3

        hyvää koulu


    • M

      Itse tässä kanssa mietin tota Centian OY:tä. Olen itse tehnyt kotona (ilman mitään kursseja) nyt vuoden verran geelejä ja akryylejä. Akryyleitä en tehnyt kuin pari kertaa kun tuntuivat sen verran hankalilta. Mietin että olisiko tämä kuitenkin hyvä kurssi siihen tarkoitukseen, en kuitenkaan tarvitse opetusta ihan alusta alkaen. Kuitenkin olisi kiva saada ammattilaisen neuvoja noiden akryyleiden tekoon ja tuosta saisi vielä oikeudet tukkuun mikä olisi ihan kiva.

    • Kiinalaiset aineet

      Kyl kannattaa vaan itse oppia tekee niin ei mee rahaa turhaan. Ja kun tuo itse kiinasta tarvikkeet ja aineet niin hyvin pyyhkii kotona kun vaan tekee...

    • Hopoti hop

      No Centian Oy opettaa eniten geeleilla tekee sanoi kaveri joka oli kurssilla. Riippuu kumpaa haluaa opetella kuulemma. Monet ottaa ko paikassa kuulemma mutta vain 10 krt kursseja kuukaudessa sano. Ja kurssihinta ei sis. aloituspakkausta..

    • Purppura99

      MIss Lis Oy:ssä on pätevä ja ammattitaitoinen opetus. Sieltä saa myös laadukkaat tuotteet. Ei kannata tilata mitään Kiinalasia tai muitakaan halpatuotteita. Pilaat niillä vain kyntesi tai terveytesi.

      www.misslis.fi/

      www.perfect-lady.webs.com

    • Tiss Liss OO YYY

      Miksi Miss Lis Oy vaikuttaa kalleimmalta... Joku kertoi geelipurkin maksavan yli satasen ja muualla geeli 30 euroa...Ja sivellin 79 euroa ja muualla kympin. Joo, ihan halpaa on...Kandee kokeilla...

    • ding dong maa kutsuu

      voi teitä halpisurpoja.. te luulette sen olevan helppoa koska se näytää siltä. menkäähän nyt ja kokeilkaa onneanne niiden huonojen tuotteiden kanssa. sanonpa vaan ettei se ole helppoa hyvilläkään. ja usko pois kyllä se hinta hieman rajaa sitä laatua kuitenkin. sitä ei vaan harjaantumaton silmä ymmärrettävästikään huomaa heti.

    • M.

      Pronails- ehdottomasti. Se on ainut koulutus (ainakin näin uskaltaisin väittää), joka kestää useamman kuin parin päivän ajan. Kyllä se vaan niin on, että itsekin voi toki opetella, sitä en kiellä, mutta tärkeää on kuitenkin tietää sairauksista, erilaisita teko- ja huoltotavoista, ja tosiaan, kynsien teko oikeaoppisesti ei ole niin helppoa kuin uskoisikaan! ;) Vaikka hinta on korkea, maksaa kurssi itsensä takaisin myöhemmin :) Tämä on tietysti minun mielipiteeni, mutta itse olen todella tyytyväinen, että koulutuksen kynsialalle kävin juuri Pronailsin kurssilla! :)

      • Gina@

        Minäkin liputan ProNailsin puolesta! :)
        Koulutus vielä kesken, mutta todella tyytyväinen olen!


    • Taifooni

      Yleensä ihan perusteet riittää että osaa tehdä siistit peruskynnet. Niitä on niinpaljon koulutuksia pikkurahallakin. Jotka ovat tosi hyviä.

    • tonneja hukkaan

      Kalliin kynsikurssin käyneenä ja sen myötä erilaisiin ryhmiin ja Youtubeen perehtyneenä totean;
      Olisin ollut huomattavasti viisaampi, jos olisin aloittanut homman harrastuspohjalta, kotona treenailleen itselleni ja tekokäteen. (aineita ja tarvikkeita saa netistä tilattua kuka tahansa) Kysellyt neuvoja facebookin kynsiryhmissä ja seurannut keskusteluja. Katsonut tarkkaan mm. Youtuben kynsivideoita. Kun homma olisi ollut jotenkuten hanskassa, samaisten ryhmien kautta olisin osannut lopulta hakeutua itselleni sopivaan oikeaan koulutukseen (maksoi mitä maksoi).

      Nyt toimin täysin päinvastoin. Täys ummikkona (edes itselleni ei ollut koskaan rakennekynsiä teettänyt) hankkiuduin kalliille kurssille, jossa toki oppi asian perusteet (eli pääsi siis kotiin treenaamaan, mutta saman opin olisi saanut maksutta Youtubesta)

      Oma aikomukseni siis oli todellakin saada kynsimuotoilusta lisä yritykseni toimintaan. Siis ammattilaisuuteen. Tämäkin asia sitten selvisi vasta kalliin kurssin jälkeen, että kynsiammattilaisuus on hyvin kyseenalainen bisnes taloudelliselta kannattavuudeltaan. Kyse on aikavelotteisesta käsityöstä. Työ on hidasta ja aikaavievää. Käsityön alv. on korkea (joka siis vielä nostaa kuluttajahintaa) Kynsialalla on paljon (myös taitavia!!!) harrastajia, jotka tekevät kaveriperiaatteella kynsiä hyvinkin edullisesti, siis harrastuksenaan (en sano pahalla, mutta siis pimeästi kotonaan, olematta vastuussa yritystoiminnan lukemattomista kuluista, jolloin hintakontrasti muodostuu hyvin suureksi) Naapurin kaveri tekee taitavasti sunnuntaikynnet 40€:lla (jopa halvemmalla!) Kynsiyrittäjä maksaa päivätyöstään vuokrat, yel-maksut, tuloverot, gramex-, ym maksut, luottokunnan ja pankin korttipalvelumaksut , mainos- ja markkinointikulut ym ym... ja veloitettavan summan päältä vielä tilittää suoraan 24% alv:ta. Jotta tästä jäisi itselleen edes minipalkkaa, olisi oltava hyvin asiakkaita (n. 8-10h/vrk) nopea työssään, ja tuntiveloituksen tulisi olla ainakin 70€/h. Jos työhön käytetty aika siis on n. 2h, olisi veloituksen pyörittävä 140€ tietämillä. Ei siis liene vaikea päätellä, menisinkö "asiakkaana" sinne naapurin kaverille, vai viralliseen kynsistudioon.

      Ja koskapa itse heräsin näihin factoihin vasta kalliin kynsikurssin jälkeen (enkä siis aloittanut ammattitoimintaa alalla) neuvon mielelläni jokaista perehtymään asiaan ihan toista kautta. Huomautan myös, että ihan ammatilliseenkin toimintaan pyrkiessä, missään ei vaadita "diplomeja" tai virallista koulutusta. Työpaikkoja ei alalla ole, vaan jokainen kynsiyrittäjä on tmi:llä toimiva ammatinharjoittaja, yksityisyrittäjä. Oman kynsistudionkin voi perustaa kuka tahansa, ilman koulutusta. Ammattitaidon sitten toki kertoo se, tuleeko yrittäjälle asiakkaita...

      Liity siis vaikka facebookin kynsiryhmiin, joiden sivustoilta löytyy paljon linkkejä Youtube videoihin, tuotteisiin jne. Katso, näe, kokeile ja harjoittele. Itsellesi, tekokäteen, kavereille. (kynsikurssin hinnalla saat tuhottomasti tilattua aineita harjoitteluun!) Kun olet tarpeeksi treenaillut, noiden ryhmien keskusteluista olet myös löytänyt NE koulutukset, joihin sitten on järkevää satsata. En siis nimeä tässä ketään kouluttajaa, mutta omalla kokemuksellani voin kertoa, että olisin hakeutunut ihan ihan muualle (edullisemmin) jos olisin nämä ryhmät löytänyt ennen kynsikoulutustani. Hyviä koulutuksia on siis tarjolla sellaisillakin maahantuojilla/tukkumyyjillä, jotka myyvät kaikille, ilman y-tunnusta tai koulutusta. Ala etsiä fb-ryhmiä vaikkapa sanalla rakennekynnet (ja muista, että aina näissä isoissa ryhmissä on kaikenlaista soopaakin, mutta seassa paljon asiaa!) Treenaa ja lueskele ja katso videoita ainakin 1 vuosi, ja hakeudu vasta sen jälkeen HYVÄLLE kurssille.

      • tonneja hukkaan

        ja jatkan vielä. Suosittelen kyllä aloittamaan akryylillä, ja sen hallittua siirtymään geeliin... Voi olla monen mielestä hölmöä, mutta itse olen sitä mieltä, että akryylin hallittua geeli on "helppo nakki". Akryylin haitat on lähinnä haju (joka liiketyössä vaatii hyvät ilmastoinnit ym.) mutta sen kestävyys on kuluttavissa ammateissa huomattavasti parempi, kuin geelin. Molemmat tekniikat olisi hyvä osata, ja geelistä akryyliin siirtyminen on vaikeampaa mm. akryylin nopeuden vuoksi. Ja jos tähän jatkokommenttiin joku alkaa myrkyistä vaahdota, niin huomautan vielä, että molemmat tuotteet ovat siis akryylia. Toinen on ilmakovetteinen, toinen hajuttomampi valokovetteinen.


    • Rohkeesti matkaan

      Suomen pisin koulutus löytyy Odyssey Nail systemiltä. Ne voi käydä osissa ja valmistuttuasi olet ONS ambassador ja hallitset kaikkitekniikat, muodot, kisakynnet, salonkikynnet, koristelut. Suosittelen myös aloittamaan akryylillä. Itse koen geelin haisevammaksi mutta tämä on loppupeleissä mielipide kysymys.

    • hellouhei

      ainakaan ei kannata Riiminin kurssille mennä. Kävin Annikan kurssilla. Menin sen jälkeenOdysseyn kurssille ja voin sanoa, että pikkusen oli parempi kuin Riiminin rahastuskurssi.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1265
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1147
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1144
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe