AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Muodikas kampaamo?

Muodikas kampaamo?

15 Vastausta 2 237 Lukukertaa
Suosittele kampaamoa Varkaudessa! Ollaan muutettu juuri paikkakunnalle ja nyt pitäisi löytää joku paikallinen kampaamo missä alkaisi käydä. Haluaisin jonkun nuorekkaan kampaajan, joka osaisi leikata muodikkaat hiukset. Ja huolellinen ja siisti työnjälki pitää olla! :)

...

Kampaamo Sinikka Puurtilassa :)
Kannatan myös häntä ja tytärtä.

vikkelät sakset

Forumissa VIKKELÄT SAKSET ! Olen käynyt Katilla jo vuosi kaudet ja ollut aina todella tyytyväinen leikkaukseen ja väriin!

Lumi

Kauppakadulla on tosi hyvä...

Kannatan

Lumi-kampaamoa.

hyvä

kampaamo inga savontiellä osaa katsoo mikä malli kellekin sopii hyvä ilonen inga

Hyväksi havaittu

Taitosakset. Hyvä palvelu ja jälki loistavaa!
ILLUUSIO! Terjohan on oikea parturitaidon patriarkka. Erittäin luotettava, uskalias ja taitava saksien kuin veitsenkin käsittelijä. Vastaavaa saksijälkeä ei juuri nuoressa veitsi-ikäluokassa näe, harmi, sillä veitsellä leikkuu ei sovellu jokaiselle hiustyypille. Takuuvarma 10

ILLUUSIO

Illuusio on ehdottomasti Varkauden paras kampaamo. Hintansa arvoinen. Terjolla on silmää leikata ja värjätä upeasti ja rohkeutta ehdottaa asiakkaalle sopivat vaihtoehdot. Lisäksi hän tekee tavattoman upeita kampauksia! Suosittelen kokemuksen syvällä rintaäänellä!

joo-o..

Illuusio on hyvä paikka, kun Terjolle menee. Mutta sen muijan käsittelyyn jos joutuu, niin tukka on pilalla. Ei saksia osaa käyttää ja kaikki lähtee sieltä samalla mallilla mitä hän itse on.

Itselläni todella hyviä kokemuksia Tepin Tukkaluolasta! suosittelen :)

terjo on yliveto

ite hänen opissaan aikoinaan olleena tykkäsin ihan sata lasissa!!! sen miehen opit on kantaneet pitkälle, ei kukaan ole osannut yhtä hyviä veitsileikkauksia opettaa sen jälkeen... ja se mitä ite tehnyt muissa kaupungeissa tuon ajan jälkeen, oon saanut vaan kehuja, että kuka on opettanut :)
Iso kiitos gurulle :) Ammattitaitoa ja ihmistuntemusta on vaikka muille jakaa, illuusio ehdottomasti, vaikka pitemmästäkin matkasta!!

Ihan pakko vastata:)

Vaikka menee aiheen vierestä, enkä ole ketjun aloittaja. Tuli tosi hyvä mieli kun ihmiset kertovat positiivisia kokemuksia, tämä palsta on välillä aika masentavaa luettavaa. Kyllä Varkaudessa osataan:) Aamukahvikin maistuu heti paremmalta kun on hyvä mieli ja hymyilyttää:D

Rentouttavaa viikonloppua meille kaikille ja kiitos teille ketjun positiivisille vastaajille:)

HIUSFIX

Hiusfix Navitaksessa on aivan ykkönen! Tytöt on siellä niin iloisia, että siellä käy todella mielellään, ja osaavat ehdottaa uusia malleja jne.

TRENDI-HIUS Kauppakadulla

Aivan yliveto paikka, sieltä saa juuri sen mitä haluaa. Vastaanottamassa aina iloinen ja asiallinen Heidi.
Kampaamo NaNa on Savontie 35 - kampaamo ja kauneushoitola naisille, miehille ja lapsille. Palvelu PARASTA ja Trendi on uusinta!!!
 /   /  /  / Muodikas kampaamo?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta