AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / Bonuskirppis Tampere

Bonuskirppis Tampere

8 Vastausta 1 188 Lukukertaa
Käytin nyt sitä paikkaa viimeisen kerran. Omistaja kerää vain rahat pöydistä ja muutoin kaikki on ihan ala-arvoista. Paikasta saa harha kuvan että sielä käy paljon väkeä, koska se vain on niin sopivalla ohikulkumatkalla. Kuusi päivää on aivan ylihinnoiteltu, kun päälle tulee vielä hintalappu arkkien ja hälyttimien ostot, puhumattakaan hävikistä, joka lähtee varkaiden matkaan. Tiskin takana olevat talon myyjät selittävät että voivat olla löytötavaroissa, mutta ikinä heillä ei ole aikaa näyttää niitä, koska ne on piilossa tiskin takana. Myöhemmin olen huomannut että niitä on myynnissä talon omissa pöydissä ja kun utelin minne rahat menee niin sanoivat että hyväntekeväisyyten Lastenosastolle? Haluaisinpa nähdä yhdenkin kuitin! Taitaa mennä omistajan tai työntekijöiden taskuihin. Tuohon pöytähintaan tulisi olla jo huippuluokan valvontakamerat ja vaikka joku ammattitaitoinen myymäläetsivä silloin tällöin! Myös paikan siisteyteen ja puhtauteen olisi hyvä kiinnittää huomiota, odotan vain hetkeä milloin kuulemme ensimmäisistä täi tai lude tartunnoista. Vuodatuksen tarkoituksena oli kuitenkin tarkoitus kysyä että mitä jotain toista kirpputoria suosittelisitte? Kokemuksia?

bonusta

Bonuksesta tuo oli todella hyvin kirjoitettu ..näinhän siellä toimitaan....valitettavasti

Kilpailija ja kolmepistepirkko?

Joko taas joku kilpailija availee bonusta mollaavan ketjun ja kolmepistepirkko säestää. Vai olisiko kolmepistepirkko saanut aloitusviestin aikaan ilman kolmen pisteen kirjoitusmaneereitaan ja sitten itse vastannut aloitukseensa?

Samat tutut tarinat taas pramilla, kuin muutamassa näiden pönttöjen / tämän pöntön avaamisiissa bonus-ketjuissa. Voi vittu, etten paremmin sano...

skitsofreniaa

on tuolla ...luulosairaalla
Olen todella samaa mieltä...akka ottaa ylihintaa.pöydistä..yks (työntekijä....akka sekin)häärää keräten arvotavarat ..pöydiltä ja vie ...ne sammonkadulle myyntiin...ahneus ...kukoistaa ja haisee........pahalle..
Kannattaako kirpputoreille viedä arvotavaroita jos ei halua, että joku ostaa ne ja vie omaan pöytään?
Ja muutenkin..
Seuraileppa siellä työskentelevää harmaapäätä !..On aikas törkee ja esiintyy kuin paikan omistais , hyi helkkari tuota parturii.Oli hällä ammattina joskus.
Erehdyin vuokraamaan pöydän Bonukselta pitkän ajan jälkeen ja jo tavaroita viedessä tämä (mitä todennäköisimmin sama rouva, josta yllä on puhuttu) onnistui pilaamaan innokkaan ja iloisen suhtautumisen kirpparille tuloon. Nainen oli töykeä, epäkohtelias ja kova pomottelemaan. helvetti sentään mitä asiakaspalvelua! MInä siis maksan hänelle ja saan kaupanpäälle vielä kunnon haukut... En aio viedä rahojani siihen puljuun enää koskaan. Ja teen parhaani, että kaikki ystävät ja tuttavat tekevät samoin.

Kehotan siis välttämään pöydän vuokraamista Bonus-kirppikseltä.
Hän ei ole virallisesti siellä työssä.Kuinka hän voi toimia noin? voiko hän tehdä noita töitä siellä?(laskee laput asiakkaiden myynnistä ?)Voiko ylipäänsä toimia kuin olisi työntekijä?Taitaa olla oikeudellisesti todella väärin?
 /   /  / Bonuskirppis Tampere

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta