AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Korean kielen opiskelu

Korean kielen opiskelu

13 Vastausta 1 795 Lukukertaa
Oon 14 vuotias tyttö ja haluisin alottaa korean kielen opiskelun. Mistään en oo löytäny järkevää sivuu josta olis ees vähän apuu....
Jos joku tietää jonkun, jolta voi kysellä neuvoja, pliis, laittakaa viestii.
btjunkie :ssa on korean oppikirjoja. bookplus :ssassa on edullisia taskusanakirjoja ja oppikirjoja.
ainoo sivu suomeks jonka tiedän on kanjikaveri....
tietty englankuks löytyy aika paljo
*enkuks

...mitä oon taas miettiny =_="
Sitten kun yliopisto alkaa olla aiheellinen, niin Helsingin yliopiston Itä-Aasian laitoksella voi opiskella koreaa pääaineena.
Löysin korean opiskelu foorumin http://koti.mbnet.fi/begenius ja korean opiskelulinkkejä on myös.
Tosin englanniksi.
Itse olen käyttänyt tätä http://www.kanjikaveri.net/korea/ Siellä on hyvää ja perusteellista suomenkielistä opetusta. Englanninkielisistä suosikkini on TTMIK osoitteessa http://www.talktomeinkorean.com/ Siellä on videoita ja mp3: sia, etä kuuleekin vähän, miten sanoja vväännetään. Onnea opiskeluun!
Kiitos paljon =) toi talktomeinkorean on tosi hyvä
www.caisa.fi ->kielikurssit
Oon itekki 14 w tyttö :DD itekki halusin opiskella koreaa (opiskelen vieläkin)

Tältä sivulta opiskelen kieltä: www.seemile.com

ne opettavat kyl enkuks mut ne opettaa aika paljonki :D ite laitan muistiinpanot vihkoon niin voin myöhemmin sitte myös opiskella :))
Tietäisiköhän kukaan suomen kielisiä korean opiskelukirjoi, ku ne '' integrated korean '' on enkulla ja tuottaa vähän ongelmia ni oiskohan kellään tietoa suomenkielisistä? :D
Mä oon kohta 13v. tyttö ja haluaisin opiskella koreaa ihan valtavasti mutta harmi kyllä en löydä hyviä nettisivuja ja englanti on 6
Hei,

Valitettavasti korean kieltä opettavaa materiaalia ei pahemmin ole suomen kielellä. Helsingissä on työväenopistolla mahdollista saada korean alkeiskurssin korealaiselta opettajalta, joka osaa kohtalaisesti suomea. Hänelta on mahdollista saada myös yksityisopetusta.

Mahdollisesti voit löytää myös yksittäisiä suomalaisia, jotka ovat jo opiskelleet koreaa? Itse olin vuoden Koreassa vaihdossa ja olen alkeet opiskellut. Valitettavasti keskitason opetusta on huonosti saatavalla. Itse käyn nyt yksityistunneilla, opiskelen omillani ja pidän yhteyttä korealaisten ystävien kanssa.
Itte oon kattelu enkunkielisiä videoit, mut sit meni hermo kun ei ymmärtäny joittenkin kirjainten lausumiseroa, joten oon nyt ettimässä kirjaa siihe si. Ja 12 vuotiasolen.
 /   /  /  / Korean kielen opiskelu

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta