AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / VAKAVA-koe -- Paikka hukassa!

VAKAVA-koe -- Paikka hukassa!

11 Vastausta 636 Lukukertaa
Olen hakemassa itä-Suomen yliopistoon lastentarhanopettajan koulutukseen ja hakupapereihin merkitsin tekeväni pääsykokeet Turussa. En kuitenkaan ole löytänyt mistään vastausta siihen, että minne pitää mennä! Lähetin jopa itä-Suomen yliopistolle viestiä aikoja sitten, mutta mitään vastausta ei ole vielä tullut :(

Ajattelin vain, että mahtaako joku tietää minkä ryhmän mukaan sitä pitäisi oikein lyöttäytyä? Kohtalotovereita kenties? HJÄLP!
Salijako tulee yleensä aika myöhään, ettei mitään paniikkia, vaikka et ole sellaista vielä mistään löytännyt. Kaikkiin Yliopistonmäen luentosalitakava-kohteisiin oli sama merkintä, eli teet kokeen jossain Yliopistonmäen luentosaleista (eli ainakin tiedät suunnan että missä päin :)). UTU:n sivuilla luki, että viim. 10.5. tulee salijako nähtäviin tänne: http://www.edu.utu.fi/opiskelu/opiskelijaksi/vakava.html ja sitten myös koepäivänä 11.5. klo 12.00 alkaen Luonnontiet. talo I:n aulassa.
Juu siis piti laittaa ett kaikkiin Vakava-kohteisiin oli sama merkintä :D:D Olin vain kopioinut tuon kohdan "Yliopistomäen luentosalit" ja painanut vahingossa ctrl+v enkä shift+v ison alkukirjaimen saamiseksi :D
Oi kiitoksia suuresti! :D Kauheeta ku ne laittaa ne paikat myöhään :O No mut toivottavasti löydän perille :))
VALINTAKOE

Hakija voi valita, missä seuraavista yksiköistä osallistuu VAKAVA-kokeeseen: Helsinki, Joensuu, Jyväskylä, Oulu, Rauma, Rovaniemi, Savonlinna, Tampere, Turku. Hakijan tulee sitovasti ilmoittaa valitsemansa koepaikkakunta hakulomakkeessa. Turussa aineistoon pohjautuva kirjallinen koe järjestetään 11.5.2011 klo 13.00–15.00 Yliopistonmäen luentosaleissa. Salijako on nähtävissä koepäivänä klo 12.00 alkaen Luonnontieteiden talo I:n (Yliopistonmäki) aulassa ja 10.5.2011 alkaen myös kasvatustieteiden tiedekunnan internetsivulla http://www.edu.utu.fi/opiskelu/opiskelijaksi/vakava.html. Hakijat osallistuvat valintakokeeseen ilman eri kutsua. Aineisto on kopioitavissa 30.3.2011 alkaen yhteishakuun osallistuvien yliopistojen Internetsivuilta. Turun yliopiston Internetsivuilta aineisto löytyy osoitteesta http://www.edu.utu.fi/opiskelu/opiskelijaksi/vakava.html.
hesaan menijöitä?? missä päin koe mahtaa olla?
Salijako tulee koeviikolla (eli ensi viikolla :P) tänne sivulle (kohta salijako)

http://www.helsinki.fi/vakava/ohjeet.html
Ja vielä laitan vinkkinä tällaisenkin, eli tästä näet helsingin yliopiston opetustilat ja esim. kuvat, että millaiseen paikkaan pitäisi mennä :D Eli jos tulee vaikka Porthania sali PI, niin pystyt klikkaamaan auki porthanian tiedot (osoite ja kuvat+salit) ja vielä katsomaan sen salinkin kuvat ;)

http://www.helsinki.fi/teknos/opetustilat/keskusta/default.htm
kiitosta kovasti :))
jokohan joensuun salijako on ilmestynyt? En löydä sitä itse mistään! Paniikki! :D
joensuu näkyy löytyvän tuolta samasta kun mulle neuvottiin ^^
:)
 /   /  /  / VAKAVA-koe -- Paikka hukassa!

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta