Shoppailu

kohta napaan

Tietääkö joku missä Kyproksella kannattas shoppailla jos sellasta aikoo? Eli missä kaupungeissa ois edullisempaa/parhaat kaupat? Oisko vinkkejä mis kannattee ehottamasti käydä?

10

8039

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 35

      hyvä kyssäri : tietoa tervetullutta myös tänne suuntaan :))

    • Larnaca052011

      Larnakassa ainakin on hyvät valikoimat :) Nikosiassa oli myös jotain kauppoja.
      Hintataso ei välttämättä ole kovin edullinen, mutta vaatteiden erilaisuus ja jos koot sopii, niin miksi ei.. Itse ainakin tykkäsin tosi paljon :)

    • Pegeia

      Ei kai Kyproksella sinänsä missään kaupungissa sen edullisempaa ole, saman hintaista joka paikassa. Toki nuo ainoastaan turismin ympärille nousseet taajamat kuten Ayia Napa, Protaras tai saaren toisessa päässä Coral Bay ovat kalliimpia kuin varsinaisissa kaupungeissa olevat liikkeet. Ayia Napasta löytyy kyllä varsin runsaastikin vaateliikkeitä sekä kulta/kello/aurinkolasimyymälöitä, mutta hintataso on ihan Suomen tasolla, osin kalliimpikin. Larnacassa shoppailumahdollisuudet ovat jo paremmat, varsinkin alennumyytiaikoina saattaa tehdä ihan hyviä löytöjä. Larnacassa on kansainvälisten ketujen myymälöitä ihan reippaasti, Mangot sun muut löytyy. Tavarataloja on myös, kuten Woolworth. Sieltä löytyy kamaa, jota ei taida Suomessa myynnissä olla. On myös hintatasoltaan kohtuullisen edullinen. Larnacassa kaupat on kaiken lisäksi kohtuullisen kompaktilla alueella heti rantaboulevardin takana olevassa kaupunginosassa. Löytyy helposti, jos on linja-autolla tullut esim. Ayia Napan sunnasta.
      Limassolista löytyy Kyroksen uusin ostoskeskus, My Mall, joka on jo ihan hyvän kokoinen ja sieltä löytyy lähes kaikki kansainväliset ketjut. Hyvä paikka, kannattaa ehdottomasti käydä jos siellä päin pyörii. My Mall on Limassolin vesipuiston lähellä Akrotiriin / Ladys mile Beachille menevän tien varressa.
      Nikosiasta sitten löytyykin valinnanvaraa ja paljon. Keskustassa on kaksi varsinaista shoppailualuetta, Ledra ja sitten uudempi alue joka levittäytyy vanhan keskustan eteläpuolelle. Larnacasta ja Limassolista tulevan B1 moottoritien varressa jokunen kilometri ennen Nikosian keskustaa on iso ostoskeskus, josta myös löytyy sitä sun tätä. Ostoskeskus on samassa läjässä Ikean kanssa, ja Ikean tolppamainos toimii hyvänä maamerkkinä etelästäpäin ajaessa.
      Paphoksessa kaupat on kahdessa kasassa. Rantaboulevardin lähettyvillä Kato Paphoksessa ja sitten varsinaisessa keskustassa, joka on rannasta päin pari-kolem kilometria ylämäkeen päin. Paphoksen suhteen sama juttu kuin muidenkin kaupunkien, kansaivälisten ketjujen myymälöitä on ihan riittävästi, Debenhams -tavaratalo löytyy sekä paikallista roinaa ja feikkikamaa myyviä kojuja myöskin.
      Feikkikaman myynti on Kyproksella todella yleistä. Kaikista rantakohteista Protaraksesta Limassoliin rantakaduilta löytyy kymmenittäin kauppoja, jotka myyvät feikkivöitä, -paitoja, -housuja ja niin edelleen. Eivät ole hinnan kiroissa, mutta laatu on nyt mitä sattuu.
      Eli tiivistettynä; kyllä Kyproksella ihan hyvät shoppailumahdollisuudet on, mutta jos hakee jotain tiettyä merkkiä/merkkejä niin silloin on varminta suunnistaa joko Limassoliin tai Nicosiaan.
      Tässäpä tätä, enempää ei jaksa kirjoittaa.

    • napa

      Ei ainakaan ayia napassa kannata tuhlata aikaa, jos ei haluu ostaa ylihintaisia fiorella vaatteita! =D vissiin Larnacassa just kaikki zara bershka mango yms, suomen hinnoissa tosin.
      Mutta muuten Ayia Napa on yks maailman parhaista paikoista, tulin viikko sitte ja haluun takasi!!!

    • 29

      Mihin perustuu tämä yks maailman parhaista paikoista... eniten baareja, vai? :)
      Jos ei ole bilehirmu, niin voiko paikkaa ihastua :)

    • napa

      Jep, ehkä siihen baarikatuun! =D Ei vaan, Ayia napalla on semmonen ilmapiiri, että ei ole kiire mihinkään, kaikki on kavereita keskenään ja elämä hymyilee. Ihan toinen juttu kun kävelisi suomen kaduilla. Toki johtuu varmaan siitä, että Ayia Napaan tulee ihmiset nimenomaan lomalle, mutta silti sanoisin että se on vielä eri kuin muissa lomakohteissa. Ayia Napallahan sijaitsee myös yksi maailman tunnetuimmista ja parhaista rannoista Nissi Beach, joten voisin silläkin sitä väittää maailman parhaaksi paikaksi. Vaikka itse olin toukokuussa joka ei ole vielä varsinaista sesonkia, iski Ayia Napa minuun ja lujaa. Ikinä ei oo ennen ollut näin kovaa reissun jälkeistä masennusta.

    • 21

      Kuulostaa kivalle, sillä matka Napaan on neljän viikon kuluttua ja koska kyseessä on eka reissu Kyprokselle, niin on mukava lueskella positiivisia juttuja paikasta :)
      Monethan kertovat, että Napassa ei ole mitään muuta tekemistä kuin bilettää??

    • JIMMUT

      Ollaan oltu monta kertaa lasten kanssa ja ilman Agia Napassa eikä kertaakaan olla bilettämässä käyty. Sieltä varmasti jokaselle löytyy just sitä mitä lähtee hakemaan. Me etsitään takuulämpöä ja sitä on aina saatu. Että ei pelkkä bilepaikka todellakaan.

    • 37

      tämä oli kiva kuulla :)

    • heheheeeeeeeeeeeeeee

      nostan!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1769
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      42
      1568
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      46
      1527
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1477
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1457
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      2
      1122
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      2
      1102
    Aihe