Uskomaton Dokumentti! Syöpälääke joka toimii... Kertokaa muille

jaylaine

Uskomaton dokumentti syöpälääkkeen keksimisestä ja sen tuhansista menestystarinoista, katso Burzynski : Cancer is Serious Business video linkistä http://vimeo.com/24821365

Jos tunnet jonkun joka taistelee jotain syöpää vastaan niin ole hyvä ja kerro tämän lääkärin vastaanotosta heille! Toivoa on olemassa oli se syöpä kuinka vaikea tahansa..

kiitos etukäteen

30

2241

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Suomeksi!!!

      No mitään en ymmrrää. Tuon kun saisi suomen kielelle tekstiettynä!

      • Peer Reviewed!

        Olen katsonut tuon. Siitä selviää että Bryszinski erotti virtsasta ja verestä tiettyjä ainesosia jotka ovat tosi tehokkaita syöpäkasvaimia vastaan.

        Hän pelastaa paljon potilaita mm. aivosyövältä. Nämä potilaat olivat useimmat jo saaneet kuolemantuomion Mengelen perillisiltä.

        Bryszinski taistelee yhä lääketeollisuutta vastaan, joka on USA:ssa tosi vahvasti kimpassa viranomaisten ja tuomioistuimien kanssa.

        Videossa ilmenee kuinka absurdi tämä ihmisten auttamista vastustavan teollisuuden toimet tuhota kilpailu ovat.

        Esimerkiksi LIITTOVALTIO suoritti omia tutkimuksiaan salassa itse patenttien omistajalta, Bryszinskiltä, ja tuotti salaa 11 patenttia, joilla yritti kaapata Bryszinskin keksinnöt pois unohdettaviksi. Tämä ei tietenkään onnistunut, vaan kaatui oikeus-salissa, kunhan Bryszinski sai tietää tästä.

        Bryszinskin hoidot ovat kyllä kalliita, mutta elämä on. Saman hoidon voi saada juomalla omaa virtsaa, ja samalla paastoamalla puhtaalla vedellä. Jopa 2 - 4 viikkoa tällaista paastoa on todettu poistavan kasvaimen useissa tapauksissa.

        Googlaa Armstrong urine therapy pdf.

        Tuossa kirjassa kerrotaa virtsapaaston protokollat, sekä tuloksia eri sairauksiin. Armstrong toimi 1930 -luvulla.

        Eräs Intian pääministereistä, Morarji Desai, käytti aamuvirtsaa koko elämänsä. Hän oli yhä 90-vuotiaana pääministerinä!

        c c c c c c c c c c c c

        Sitten on tuo PEER-REVIEWED tutkimus joka paljastaa että tuomalla sähköä kehoon tietyillä taajuuksilla, paranee syöpä.

        Dr. Hulda Clark itse asiassa keksi tämän, ja aiemmin Rife, mutta hänkin oli sairausteollisuuden jahtaama.

        Clark kuoli 82 -vuotiaana, ja vähän kuolemansa jälkeen tuo yllä mainittu "löydös" julkaistiin. Huomaa että tuossa tutkimuksessa oli mukana yli sata potilasta, ja vain 13 potilaalta tarkistettiin että toimiiko hoito vai eikö. Tosi outoa???:

        http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19366446

        "Amplitude-modulated electromagnetic fields for the treatment of cancer: discovery of tumor-specific frequencies and assessment of a novel therapeutic approach.
        Barbault A, Costa FP, Bottger B, Munden RF, Bomholt F, Kuster N, Pasche B.
        Source

        Cabinet Médical, Avenue de la Gare 6, Lausanne, Switzerland. [email protected]
        Abstract
        PURPOSE:

        Because in vitro studies suggest that low levels of electromagnetic fields may modify cancer cell growth, we hypothesized that systemic delivery of a combination of tumor-specific frequencies may have a therapeutic effect. We undertook this study to identify tumor-specific frequencies and test the feasibility of administering such frequencies to patients with advanced cancer.
        PATIENTS AND METHODS:

        We examined patients with various types of cancer using a noninvasive biofeedback method to identify tumor-specific frequencies. We offered compassionate treatment to some patients with advanced cancer and limited therapeutic options.
        RESULTS:

        We examined a total of 163 patients with a diagnosis of cancer and identified a total of 1524 frequencies ranging from 0.1 Hz to 114 kHz. Most frequencies (57-92%) were specific for a single tumor type. Compassionate treatment with tumor-specific frequencies was offered to 28 patients. Three patients experienced grade 1 fatigue during or immediately after treatment. There were no NCI grade 2, 3 or 4 toxicities. Thirteen patients were evaluable for response. One patient with hormone-refractory breast cancer metastatic to the adrenal gland and bones had a complete response lasting 11 months. One patient with hormone-refractory breast cancer metastatic to liver and bones had a partial response lasting 13.5 months. Four patients had stable disease lasting for 34.1 months (thyroid cancer metastatic to lung), 5.1 months (non-small cell lung cancer), 4.1 months (pancreatic cancer metastatic to liver) and 4.0 months (leiomyosarcoma metastatic to liver).
        CONCLUSION:

        Cancer-related frequencies appear to be tumor-specific and treatment with tumor-specific frequencies is feasible, well tolerated and may have biological efficacy in patients with advanced cancer."


    • oi82cnfse

      Jotain tuossa selitetään syöpälääkkeestä (?) joka olisi hyväksytyksi tullessaan läpimurto tms. ja sen testaukset on käynnissä lääkeyhtiöitten vastustelusta huoliamtta tai jotain..

    • kakkakkaa

      Höh, taas tätä kakkaa...

    • hmmmh6335

      Kaikki on kakkaa.. kunnes se päätyy "virallisille" markkinoille..


      :)

    • Cellah

      Burzynski on siis kehittäny tämän lääkkeen jo kauan sitten mutta lääkeyritykset eivät suostu hyväksymään lääkettä kopska silloin kukaan ei kävisi enään soluhoidossa/säteilyhoidossa. Monet lääkefirmat ovat yrittäneet nujertaa Burzynskin oikeudenkäynneillä mutta eivät ole siihen pystyneet.

      Dokumentissa kerrotaan juuri syöpään sairastuneista. Ja jokainen joka käytti Burzynskin kehittämää lääkettä parani! Katsokaa dokumentti jonkun englantia osaavan kanssa. Omakin englannin kielen taitoni on aika keskivertoa mutta usassa asuva siskoni selitti tämän minulle.

      Eli: ihmiset jotka käyttivät Burzynskin lääkettä parantui kahdessa vuodessa 80% kun taas säteily hoidossa jää eloon 20%.

      On olemassa muitakin keinoja syöpää sairastaville kuin sairaalan tarjoaman hoidot. Kertokaa tästä eteenpäin että tieto leviäisi kaikille ja lääke tulisi kaikkien sitä tarvitsevien tietoon.

      Jokainen elämä on kallis!!!

      • dennis32

        Ajatelkaa miten korkeassa arvossa olevat ihmiset voivat olla niin ITSEKKÄITÄ että ajattelevat tässäkin asiassa rahaa! Hei eivät ajattele mikä mullistava asia tämä on maailmalle. Syöpään on löytynyt jo lääke, sitä yritetään vain salata meiltä!!


      • EU 4 Reich Mengele?

        EIvät kaikki parantuneet. Heti videon alussa ( jos on sama dokkari jonka olen itse nähnyt aiemmin), tytön isä kertoo että hänen tytär parani Bryszinskin hoidolla syövästä, eli syöpää ei enää löytynyt hänestä, mutta hän kuoli aiemmin annetun säteily- ja kemoterapiahoidon seurauksiin. Tytön isä syytti itseään vastuuttomuudesta antaa tyttärensä rahastusringin käsiin teurastettavaksi.

        Eikä näitä miljardibisneksen "lääketieteellä" murhaavia saada vastuuseen?


    • Essiac

      Mistä lääkkeestä siinä puhutaan? En ymmärrä piiruakaan englantia. Mut käytän Essiac:ta, ja sekin tuntuu olevan hirveen tehokas.

    • maallikko3434

      Tässä toinen uusi lääkeaine, jonka on raportoitu tuhoavan syöpäsoluja. Tutkimukset ovat kesken, mutta tätä on kokeiltu onnistuneesti monissa tapauksissa. Vaikuttava aine on dichloroacetate (DCA) ja sitä on mm. metaboolisen oireyhtymän (liikalihavuuden?) hoitoon tarkoitetuissa lääkeissä.Lääkeaine ei ole patentoitavissa.

      En ole mikään lääkäri enkä halua herätellä turhia toiveita, mutta omalla kohdallani tutkisin tämän asian tarkemmin jos muu ei auttaisi.

      Tutkimusryhmän sivut:
      http://www.dca.med.ualberta.ca/Home/Updates/2007-03-15_Update.cfm

      Tietoa aineesta ja sen käytöstä syöpähoidossa:
      http://en.wikipedia.org/wiki/Dichloroacetic_acid

    • Kakkakkakkaaaa

      Eipä ole kovin eettinen tohtori kun kehtaa laskuttaa hoidoista 40000 dollaria. Ei ainakaan mitään hyväntekeväisyyttä, yllätys yllätys...

      • Mistä maksaisit?

        Laskuttihan yksi syöpälääkäri 45 minuutin käynnistä 180 € 12,50 € toimistomaksua, ja tässä kuussa Suomessa. Pitäisikö ilmaiseksi vai?


      • juupajaapa123

        Burzynskin on pakko laskuttaa paljon koska hän ei siis saa tukea penniäkään tutkimuksiinka valtiolta kuten yleensä on tapana saada tärkeiden lääkkeiden tutkimuksiin USA:ssa.

        Ja rahaa tarvitaan koska:
        -Tuollaisen tehtaan perustaminen ja pyörittäminen ei ole halpaa.
        -Jatkuvat oikeudenkäynnit The Texas Medical boardia, FDA ja muita tahoja vastaan.
        -Lääkkeiden tutkiminen

        Ja tämä henkilö on siis keksinyt mahdollisesti todella tehokkaan syöpälääkkeen. Eikö hän jos joku ansaitsisi rahaa?


    • voihanräk

      JOS olisi todella kaikkiin syöpiin tehoava lääke olemassa, se olisi jo markkinoilla. Että jotkut jaksavat aina mennä halpaan...
      Jos haluaa mennä yksityispuolelle hoitoon, se maksaa. Julkinen terveydenhuolto ei tule syöpäpotilaalle sen kalliimmaksi kuin muunkaan sairauden hoito.

      • Mistä maksaisit?

        Mutta homma hoituu. Meniin yksityiselle puolelle, koska julkisella puolella ei tutkittu kaikkea, eikä oltu halukkaita edes selvittämään, onko sisäelimiin levinnyt, vaikka kyseessä tiedettiin olevan levinneen syövän. Yksityispuoella homma hoitui nikottelematta. Julkisella puoella kieltäytyivät tekemästä levinnenisyystutkimusta. Nyt vasta, kun olin teettänyt ne yksityisellä puoellla, nyt tuli sairaalasta tänään kirje, että he sittenkin suostuvat gammakuvaukseen ja levinneisyystutkimuksiin.

        No enää sitä en tarvitse. Ne on nyt jo tehty. Julkinen puoli jätti hoitosuunnitelmiin kirjaamatta alkusuunnitelmat, ja kun joka kerran vaihtui lääkäri, koko alkuperäinen hoitosuunnitelma heitti häränpyllyä. Yksityissairaalassa ihmettelivät, eikö mulle ole tarjottu tällaista endokriinistä hoidon käynnistämistä.

        Totta, siitä oli alussa puhe, mutta kun kukaan sitä ei ollut kirjannut epikriiseihinin, se vaan unohdettiin. Yksityispuoli käynnisti nyt hoidon.

        En luota hirveesti julkiseen puoleen. Siellä on jumalaton hönkä saparon alla, ei ehditä perehtyä asiakkaan ongelmaan. Kun syöpähoitajille jotuu soittamaan, aina on vastauksena, että pitää kysyä lääkäriltä, mutta kun ei tiedetä, koska lääkäri ehtii vastata kysymykseen, että he soittavat sitten takaisin, kun on saanut lääkäriltä vastaukset, ja vastauksen saamiseen toisinaan menee pitkäänkin.

        Kun olin keuhkopuolella, ja olisi pitänyt kommunikoida onkologin kanssa niin lääkärit sanoivat, kun pyysin, että sopivat onkologin kanssa, ettei se onnistu, ne on niin kiireisiä ihmisiä, ei niihin saa mitään yhteyttä.


      • pävö
        Mistä maksaisit? kirjoitti:

        Mutta homma hoituu. Meniin yksityiselle puolelle, koska julkisella puolella ei tutkittu kaikkea, eikä oltu halukkaita edes selvittämään, onko sisäelimiin levinnyt, vaikka kyseessä tiedettiin olevan levinneen syövän. Yksityispuoella homma hoitui nikottelematta. Julkisella puoella kieltäytyivät tekemästä levinnenisyystutkimusta. Nyt vasta, kun olin teettänyt ne yksityisellä puoellla, nyt tuli sairaalasta tänään kirje, että he sittenkin suostuvat gammakuvaukseen ja levinneisyystutkimuksiin.

        No enää sitä en tarvitse. Ne on nyt jo tehty. Julkinen puoli jätti hoitosuunnitelmiin kirjaamatta alkusuunnitelmat, ja kun joka kerran vaihtui lääkäri, koko alkuperäinen hoitosuunnitelma heitti häränpyllyä. Yksityissairaalassa ihmettelivät, eikö mulle ole tarjottu tällaista endokriinistä hoidon käynnistämistä.

        Totta, siitä oli alussa puhe, mutta kun kukaan sitä ei ollut kirjannut epikriiseihinin, se vaan unohdettiin. Yksityispuoli käynnisti nyt hoidon.

        En luota hirveesti julkiseen puoleen. Siellä on jumalaton hönkä saparon alla, ei ehditä perehtyä asiakkaan ongelmaan. Kun syöpähoitajille jotuu soittamaan, aina on vastauksena, että pitää kysyä lääkäriltä, mutta kun ei tiedetä, koska lääkäri ehtii vastata kysymykseen, että he soittavat sitten takaisin, kun on saanut lääkäriltä vastaukset, ja vastauksen saamiseen toisinaan menee pitkäänkin.

        Kun olin keuhkopuolella, ja olisi pitänyt kommunikoida onkologin kanssa niin lääkärit sanoivat, kun pyysin, että sopivat onkologin kanssa, ettei se onnistu, ne on niin kiireisiä ihmisiä, ei niihin saa mitään yhteyttä.

        kaverillani on stutent lääke joka on kutistanut kasvaimia puolella pääsiäisestä jolloin kasvaimet löydettiin pienemmät on hävinneet kokonaan ja onneksi hän ei sairastunut 4vuotta sitten kun ei ollut tätä eikä muutakaan lääkettä kyllä lääketiede menee eteenpäin koko ajan.Tämä on siis täsmälääke munuais syöpään johon ei ntaas tehoa esim. stytostaatti.Tätä syödään 4vkoa ja 2 vkoa taukoa.


      • sasta muura
        pävö kirjoitti:

        kaverillani on stutent lääke joka on kutistanut kasvaimia puolella pääsiäisestä jolloin kasvaimet löydettiin pienemmät on hävinneet kokonaan ja onneksi hän ei sairastunut 4vuotta sitten kun ei ollut tätä eikä muutakaan lääkettä kyllä lääketiede menee eteenpäin koko ajan.Tämä on siis täsmälääke munuais syöpään johon ei ntaas tehoa esim. stytostaatti.Tätä syödään 4vkoa ja 2 vkoa taukoa.

        Kyllä Sutent voi pienentää metastaaseja, mutta voi myös lisätä niitä - omaisella 9 metaria keuhkoissa, osa kutistuneet, osa ei. Haittavaikutukset ovat vaikeat. Ei oikein pysty kävelemään pahojen jalkaongelmien takia. Levinneisyyttä ei ole tutkittu. Hänellä menee neljä viikkoa Sutentia ja 2 viikkoa taukoa.


    • 20+1
    • ei vitsi

      Useita tehokkaita syöpähoitoja on hylätty erittäin kyseenalaisin perustein.Virallinen lääketiede on ensin bisnestä,sitten lääketiedettä.Niillehän riittää kun hokee loputtomasti "näyttö ei riitä",vaikka kaikki potilaat paranisivat.

      • ww3 people vs money

        Tässä siitä diklorietikkahaposta ja Mengelen perillisistä (hehän pakenivat huhujen mukaan juuri USA:n toisen maailmansodan loppumetreillä):

        "..Also because of the fact that it can't be patented, it's hard to make a large profit off of it. Due to this, pharmaceutical companies won't touch it, because it doesn't help their pockets.This is why this discovery isn't being celebrated and making front-page headlines.

        The hope is that independent companies can perfect this cure and manufacture it for the patients that desperately need it. It will be difficult going against a a major lobbyist business interest such as the pharmaceutical industry who have their hands deep in politicians' pockets, but the more the public becomes aware of this great discovery, the less can be done against it.

        So, spread the word, so this cure won't go the way of the apricot seeds cancer treatment or AIDS treatment. You also may want to rethink your position on Obamacare as pharmaceutical companies were one of the major proponents of the bill.

        It's sad that America is basically coming down to the people vs. major corporations as evidenced by this, Wall Street bailouts, GE getting to skip out on taxes, and so much more, while each tries to get crooked politicians to further their will..."

        http://technorati.com/lifestyle/article/the-cure-for-cancer-has-been/


    • kfjkdöghrigh

      ei ole ihme, että uudet asiat tuomitaan. Niin on tehty kautta aikojen.
      aikoinaan lääkärit eivät tajunneet käsien pesun merkitystä ja kymmenettuhannet naiset kuolivat lapsivuodekuumeeseen, kun lääkärit luulivat olevansa jumalia, jotka eivät voi lvittää tauteja.
      tästä tullut dokumentti telkusta ja löytyy kirjallisuutakin.
      Sama on varmaan uusien lääkeiden kohdalla, jos eivät saa hirveitä voittoja, niin lääkettä ei hyväksytä.

      • aattelepa ite

        Käsien pesun tärkeyden keksi kuitenkin lääkäri, ei satunnainen nettihörhö.


    • pävö

      Ainakin Stutent lääke on todettu munuais syöpään sopivaksi kaverini vointi on kohentunut huomattavasti kun kasvaimet ovat osa hävinneet ja osa kutistunut vaikka annostusta on pienennetty iho oireiden takia.

      • Not in the news..

        Fukushiman myrkyt leviävät koko planeetan ilmakehään ja sateiden kautta alas pelloille ja pihoille.

        Aspartaamia käytetään makeutusaineena.

        Fluoria on hammastahnassa ja laajasti myös kraanavedessä.

        Klooria käytetään melkein kaikessa kraanavedessä.

        Ihmiset säteilytetään GSM- ja Wifi -mikroaalloilla, kotona tosi voimakkaasti säteilevän mikroaaltouunin lisäksi.

        Olen mitannut mikroaaltouunin säteilyn silloin kun se on käytössä, ja oven ritilästä huolimatta, mittauslaite antoi satoja kertoja pahemman säteilyn kuin jopa älypuhelin tai langattoman netin Wifi-laite.

        Ylläoleva, sekä eri myrkyt joita kerääntyy ruokaketjussa, tarkoittaa että kuka tahansa voi saada syövän tai muun vakavan taudin. Pelkästään jos on lemmikki ja käy sen kanssa luontokävelyllä, voi tuoda punkin koiran turkissa, ja sitten lääkäri ilmoittaa että on fibromyalgia, MS-tauti tms., vaikka todellisuudessa kyse onkin borrelioosista. Punkin pistos antaa iholle läiskän vain 30% sairaustapauksista, toisin kuin yleisesti luullaan.

        Borreliosiin voivat pelkät antibiootit auttaa vain jos kuuri saadaan päälle sairauden alussa.

        Borreliosis on viheliäinen tauti joka mm. hermostoon tai sydämeen levinneenä vaatii pitempiaikaista hoitoa, silloinkin kun näyttää keskaria sairausteollisuudelle ja omaksuu hoidot jotka ovat parantaaneet muita, kuten tämän henkilön, joka jo valmistautuu seuraaviin olympialaisiin vaikeasta, pitkälle edenneest borreliosista parannuttuaan:

        http://www.youtube.com/watch?v=nzL1vlezCQM


      • oo.pp

        Kuinka kauan siitä on, kun kaverisi sai diagnoosin?


      • S U T E N T !!!!!

        Se on kyllä SUTENT eikä saamari Stutent !

        Sutent on hyvä lääke niin kauan kun tehoaa - sillä on myös haittavaikutuksia, kaverilla repesi sydänaortta ja syyllinen on Sutent.

        Usein käy niin, että syöpä pysyy kurissa mutta sisäelimet kärsivät.
        Kaverilla imusolmukkeissa kasvaimia, keuhkoissa ja nyt on löytynyt " jotain epämääräistä massaa haiman ympärillä" - että ympäri mennään ja yhteen tullaan..


    • pävö

      nyt kaverini on syönyt yli vuoden stutenttia ja olo kohentunut sen verran että käy töissä sen verran mitä eläkkeen päälle saa tienata tärkeetä on pitää mieli korkealla ja vaikka hän on mies hän alkoi syömään terveellisesti vihanneksia hedelmiä marjoja yms leipomaan leivät pullat itse.

      • pävö

        stutenttia muutettiin siten että syö nyt 2vkoa ja viikko taukoo jalkapohjat voi paremmin lisäksi käyttää nyt hunaja haudetta yöksi eli hunajaa sivelee jalkapohjiin käärii hyvin auttaa kuulemma siihen että pääsee käveleen.Hän on tehnyt keittiö remonttia kävely lenkkiä kunto on tosi hyvä olosuhteisiin nähden.


      • stofiili
        pävö kirjoitti:

        stutenttia muutettiin siten että syö nyt 2vkoa ja viikko taukoo jalkapohjat voi paremmin lisäksi käyttää nyt hunaja haudetta yöksi eli hunajaa sivelee jalkapohjiin käärii hyvin auttaa kuulemma siihen että pääsee käveleen.Hän on tehnyt keittiö remonttia kävely lenkkiä kunto on tosi hyvä olosuhteisiin nähden.

        Edelleen = S U T E N T !


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1769
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      42
      1568
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      46
      1527
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1477
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1457
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      2
      1122
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      2
      1102
    Aihe