Rajatorppa millainen paikka asua?

Lainainen

Mistä johtuu, että Rajatorpasta löytyy halpoja kaksioita ja kolmioita vaikka alue on suhteellisen hyvien kulkuyhteyksien päässä keskustasta ja kuitenkin lähellä Myyrmäkeä? Ulkopaikkakuntalaisena kaipaisin vinkkiä ennenkö lähden asuntokaupoille.

59

11976

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Myös huomannut

      Johtuu siitä että lähes koko kerrostaloalue on entistä vuokrakiinteistöaluetta. Vakuutusyhtiö laitto ne myyntiin, ja sen jälkeen siellä ei hirveesti ole tehty mitään remontteja muuta kun omassa huoneistossa.

      Huomasin myös tuon hinta / sijanti joka mielestäni on ihan hyvä

      • En suosittele

        Myyrmäki alueena aika rauhatonta. Alueella paljon vuokra-asuntoja. En tosiaan suosittele ostamaan alueelta.

        Kannattaisi ottaa tarkemmin selvää alueesta, asujamistosta. Käydä vaikka paikanpäällä useamman kerran. Myyrmäen asemalla kannattaa myös käydä.


      • Anonyymi

        Pariviikkoositen poliisi ampui kalja varkaa t rajatorpassa että sellinen. Getho

        Pahimpia alueita vantaalla myytmöen lisäksi
        Ätietenkin t ikkurila ja korso ja hakunila a simonkylä .


      • Anonyymi

        Ihan karsee slummi getto kuin muutkin alueet vantaalla.

        Loputkin alueet pilataan vantaalla liiantiiviillämrakentamisella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pariviikkoositen poliisi ampui kalja varkaa t rajatorpassa että sellinen. Getho

        Pahimpia alueita vantaalla myytmöen lisäksi
        Ätietenkin t ikkurila ja korso ja hakunila a simonkylä .

        Yhdellä akalla on kaksi villakoiraa jotka huutavat paritalon pihalla yötä päivää. Ihan perkeleellinen ääni kuuluu koko Rajatorpassa.


    • muualle pois

      Rajatorppa on täynnä niitä pierun äänen läpäiseviä kerrostaloja ja rauhaton, huonossa maineessa oleva alue, vertaa vaikka Espoon Suvela. Alueelle on kasautunut työttymyys, epätoivo ja kaikenlainen osattomuus elämästä. Melkein aina voi sanoa, että kun pk-seudulla jokin alue on selvästi edullisempi jotakin toista on kyse juuri ongelmapaikasta. Tietysti jos sitten kuuluu siihen porukkaan jolla on takana loistava tulevaisuus ja vanhan viinan ja tupakan ym haju pitkin rappukäytäviä ja asuntoa ei haittaa niin alue on sopiva, muista järjestyshäiriöistä puhumattakaan.

      • Nappinuppu

        No joo täyttä paskaa suoraan sanottuna tuo kirjoitus. Mikään ei pidä paikkaansa. Kauanko sinä olet asunut rajatorpassa??? Et luultavasti koskaan niin pahasti menet metsään...


      • Anonyymi
        Nappinuppu kirjoitti:

        No joo täyttä paskaa suoraan sanottuna tuo kirjoitus. Mikään ei pidä paikkaansa. Kauanko sinä olet asunut rajatorpassa??? Et luultavasti koskaan niin pahasti menet metsään...

        Täysin paikkansa pitävää. Itse asuin yli 30 vuotta kahdessa eri omistusasunnossa. Alue rupesi muuttumaan levottomaksi sinauhasäätiön hörhöjen muutettua lastutielle. Useampi kymmenen narkkia ym. sekakäyttäjää pyörii pitkin kulmia kuseksimassa ja varastelemassa kaikkea minkä voi rahaksi muuttaa. Pyöriä varastelee ja kauppaa yksi asukas ympäri kerrostalo -ja omakotialuetta vapaalaa. Omaani viimeistä osakettani en siellä meinannut saada myytyä mihinkään hintaan. Kaupittelu vei lähes kaksi vuotta. Eipä jäänyt ikävä aluetta, johon muutin 80-luvun lopulla. Silloin oli kuin olisi lintukodossa asustellut.


      • Anonyymi

        Kauhee betoni lähiö.


    • naapurilähiöstä

      Onkos Rajatorppa vaopunut noin alas? Itse muistan ko alueen 70-luvun lopulta kun paljon koulukavereita asui siellä kivoissa asunnoissa ja koko paikka oli tosi mukava. Rajatorppa-päivilläkin tuli joskus käytyä, nuorisoa siellä piisas mutta meno oli varsin leppoisaa. Enpä muuten tiennytkään että valtaosa Rajatorpan asunnoista olisi vuokra-sellaisia, pitääköhän tuo tieto ihan paikkansa?

      • MMuik

        Itse asun Rajatorpassa ja melkein kaikki asunnot ovat omistusasuntoja. Tiedän yhden kaupungintalon, joka on rauhallinen, mutta SININAUHASÄÄTIÖN asukit kyllä pilaavat Rajatorpan. Herrat kittaavat kaljaa bussipysäkeillä ja jokapaikassa, missä voi istua ja tietysti kuseskelevat mihinkä vaan. Rajatorppa oli rauhallinen niinkauan, kun ko. herrat muuttivat sinne. Sääli niitä ketkä asuvat tämän talon naapurissa,


    • jos sais kerran

      Siitähän on ollut kirjoituksia pitkin Hesaria ym lehtiä miten kaikki vähänkin järkevät ja vielä kynnelle kykenevät pyrkii pois.
      Selittää halvat hinnat epätoivon kanssa.

    • Oopiskelja

      Sinne taidettiin juuri äskettäin rempata muutama kerrostalollinen kaupunkin/ hoasin asuntoja. Vuokralaisen näkökulmasta paikka ei olisi sijainniltaan laisinkaan huono.

    • siukku

      Älkääs hyvät ihmiset mollatko Rajatorppaa! Olen asunut siellä jo yli 10 vuotta eikä missään Helsinki-Vantaan alueella ole ollut näin rauhallista! Kaikkialle hyvät yhteydet ja halvat neliöhinnat. Suosittelen! Pahaa puhetta...

    • Rajatorpassa asunut

      Muutin Rajatorppaan vuonna 2006 kun piti saada asunto edullisesti ja viime vuonna sain asunnon myytyä jolloin pääsin samalla pois sieltä. Voin rehellisesti sanoa että Rajatorppa on Myyrmäen jälkeen pahimpia asuinalueita Vantaalla missä olen asunut.

      Päätin lähteä pois Rajatorpasta sen jälkeen kun sinne rupesi ilmestymään yhä enemmän elämän raiskaamia luusereita, rikollisia ja muuta roskaväkeä jotka tappelivat yhtenään myös lähikaupassa ja sen ulkopuolella. Juottoloita ja pubeja on alueella vaikka kuinka paljon, joten jos on viinaan menevä ei huolta juomisista.

      Jos edes harkitsee muuttavansa Rajatorppaan, neuvon välttämään Sahatietä sillä se on kokemukseni mukaan pahin alue. Autoa ei kannata pysäköidä vieraspaikoille sillä se naarmutetaan tai tuhotaan nopeasti mikäli vieraspaikkoja vakinaisina paikkoina käyttävät asukkaat eivät saa pysäköidä romujaan kaikille tarkoitetuille paikoille.

      Neliöhinnat ovat alhaiset Rajatorpassa, mutta niin on myös asumisen laatu yleisellä tasolla. Kerrostalot ovat 70-luvun alussa valmistuneita ja laadultaan erittäin huonoja. Äänieristys on olematon, tupakansavu leviää huoneistoihin ja hissit ovat mahdottoman pieniä. Lisäksi tavallisissa kerrostaloissa asuu ilmeisesti erään säätiön majoittamaa rupusakkia ja kellarimurrot ovat yleisiä.

      Putkiremontitkin tulevat tuonne piakkoin ja koska rakennukset on huonosti tehtyjä alun perin, tulee remontit kalliiksi kun kaikki joudutaan piikkaamaan auki. Haittoja ja huonoja puolia on kymmenen kertaa enemmän kuin hyviä Rajatorpassa. Eli lyhyesti sanottuna en suosittele tuota aluetta kenellekään järkevälle ihmiselle.

    • z

      Ei se Rajatorppa niin huono ole kuin mitä näistä kirjoituksista luulisi. Itse olen asunut Sahatiellä jo useamman vuoden. Taloyhtiö on hiljainen ja hyvin hoidettu, liikenne yhteydet ovat hyvät ja myyrmanni kävelymatkan päässä. Niihin puibeihin ei tarvitse mennä ellei halua. Asunnon neliöhinta oli halpa ja se että on 70 luvulla rakennettu näkyy suurempina huonekokoina, etenkin makuuhuoneessa, jotka uudemmissa taloissa ovat aivan minikokoisia.
      Huonoja puolia Rajatorpassa on parkkipaikat, joita todellakin on liian vähän, ja niitä vieraspaikkoja ei ole meidänkään talon pihalla kuin muutama ja usein läheisen kalliosuojan käyttäjät parkkeeraavatkin autonsa varatuille paikoille siirtäen ongelman asukkaalle ja se todellakin kiukuttaa. Tässä on kuitenkin yksi Rajatorpan hyvistä puolista monipuoliset liikuntaharrastusmahdollisuudet ovat aivan alueen sisällä ja vieressä. Naarmuttamisesta en ole kuullut, mutta en ihmettelisi, omankin auton puolesta joskus pelkään kun Rajatorpan toinen ongelma nostaa päätään eli ne ongelma asukkaat siinä yhdessä kerrostalossa. Näin talvella pakkanen pitää ne sisällä, mutta kesän tullen on näitä ihme hiippareita liiankin kanssa. Mukavasti sitä on kuitenkin omissa oloissaan saanut olla ja ulkona kuljeksia, ajattelenkin että aina kun on paljon ihmisiä niin näitä ongelmatapauksiakin joukkoon sopii. En suunnittele muuttoa pois ja olen tyytyväinen edulliseen asuntooni joka antaa minulle mahdollisuuden käyttää rahaa muuhunkin kuin asuntoon.

    • anonymous Vantaalta

      Itse asun myös rajatorpassa jo vuodesta 2006 ja nuo yllä kirjoitetut asiat levottomuudesta on ihan täyttä p*skaa. Ei pidä paikkaansa. Rauhallista seutua, lapsiperheitä ja vanhoja ihmisiä. Ostarilla pyörivät ne vakiojuopot muttei niistä häiriötä taikka haittaa ole ollut. Ei voi valittaa.

      • ihmettelin.

        Rajatorpan Alepassa on nykyisin heti aamusta jo sellasta kaatisjengiä ostamassa kaljaa ja röökiä, että oksettaa. Mikä helvetin puliakkojen ja -ukkojen ryysis Rajatorpassa on nykyisin? En asu Rajatorpassa mutta käyn joskus siinä kaupassa tai sanotaan - kävin.


      • sininauhasaatio
        ihmettelin. kirjoitti:

        Rajatorpan Alepassa on nykyisin heti aamusta jo sellasta kaatisjengiä ostamassa kaljaa ja röökiä, että oksettaa. Mikä helvetin puliakkojen ja -ukkojen ryysis Rajatorpassa on nykyisin? En asu Rajatorpassa mutta käyn joskus siinä kaupassa tai sanotaan - kävin.

        Lainaan "Lisäksi tavallisissa kerrostaloissa asuu ilmeisesti erään säätiön majoittamaa rupusakkia"


    • Siellä asunut

      Asuin 1995-1999 Rajatorpassa, joten siitä on kyllä aikaa. Ei se silloin ainakaan ollut erityisen ongelmainen vaan aika rauhallinen. Olihan siellä densoja, mutta ei niistä koskaan suurempaa harmia silloin ollut.

      Rajatorppa on 1970-luvulla rakennettua betonilähiötä joskaan ei pahimpia lajityyppinsä edustajia. Mutta tuon ajan rakennustekniikka oli mitä oli, ja kalliita peruskorjauksia ollaan tekemässä, tai ne ovat vasta tulossa, kaikki ne kasvattavat vastiketta. Siis vaikka asunto olisikin halpa, asuminen ei välttämättä sitä ole. Kaiken lisäksi asuntojen varustelu ei useinkaan vastaa nykyajan vaatimuksia, esim. omaa saunaa asunnoissa ei ole.

      Yhdistetään tähän se, että kutakuinkin ainoat alueen palvelut ovat niitä baareja, niin on helppo nähdä miksei alue välttämättä ole kovin houkutteleva ostajien silmissä, ja siitähän seuraa halvat hinnat.

    • Pesismailaa tarttis!

      Kyllä se pitää täysin paikkansa, että rajatorpan sahatien alue on muuttunut rauhattomaksi näiden sininauhasäätiön asukkien vuoksi. Jatkuvaa häiriötä ympäristössä aiheuttavat nämä säälittävät luuserit. Tänäänkin viimeksi katselin parvekkeelta, kun kaksi näitä "salkkuherraa" kokeilivat avata autojen ovia keskellä päivää valuessaan kämpilleen. Ihmetyttää tämmöinen tämmöinen asumismuoto, jossa maksetaan yhteiskunnan varoista juoppojen ja narkkareiden vuokrat ja nämä raahaavat aamusta iltaan olutta ja muita päihteitä asunnoilleen. Paikallisen alepan henkilökunta myy aivan avoimesti päihtyneille henkilöille alkoholia huomautuksista huolimatta. Pitänee taas tehdä ilmoitus tuonne tuotevalvontakeskukseen, että poistavat liikkeeltä alkoholin myyntiluvat. Itse olen myymässä osakettani ja muuttamassa pois, jos joku sen vielä sattuisi ostamaan. Ps. Olen asunut alueella vuodesta 87, joten turha kommentoida etteikö alue olisi muuttunut rauhattomaksi!

    • Lastutie 4:n asukas

      Totta puhut sahatien asukas. Eilen päivällä käveli ryhmä näitä sininauhatalon asukkeja talomme ohitse, kun tästä 3 miehen ja 2 naisen porukasta eräs nainen laski housut nilkkoihin. Pissata lorautti pihanurmikollemme keskellä päivää. Kyllä siinä riitti pihamme lapsilla ihmettelemistä, että mitä toi täti tohon pissii. Ei mitään ihmistapoja näillä asukkailla. Kyllä ne pitäis siirtää pikimmiten pois normaalien ihmisten asuinalueelta!

    • hohohoh

      :D::D::D se on se sahatien sininauhasäätiön sakki kuka rajiksen mainetta pilaa. hahaah ! harmi vaan ettei tää tieto mee niitten korviin sillä EI NIILLÄ OLE TIETOKONEITA :D :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD lol

    • Rajiksen asukas

      hohohoh, kyllä noilla asuntolan "valvojilla" on tietokoneet ja odotan mielenkiinnolla heidän kommenttejaan!

    • suomifanihh

      Supermarjosta tutun Sofian (Fiian) biisi nyt kuunneltavissa osoitteesta http://www.youtube.com/watch?v=gptc4h_-jKQ myös fanisivut löytyvät facebookista nimeltä FIIA käykäähän kuuntelemassa ja tykkäämässä :)

      • 6519498*989

        Ihan pe.....seestä!


    • Pesismailaa tarttis!

      Päivitystä sahatieltä. Autoihin murtauduttu viime yönä rikkomalla sivulasit. Navigaattorit ja soittimet ei kelvanneet, vaan oli kaikki tavarat heitelty ympäri autoa. Tekijöistä ei tietoa. Eli ei järjen hiventäkään tuollaisessa touhussa.

    • Huh-huh

      Puukko heilunut taas tuolla sininauhasäätiön asuntolassa eilen. Onneksi ei ketään ulkopuolista sentään. Saas nähdä milloin senkin aika on, kun tuota touhua seurailee naapuritalosta peloissaan. Eilisestä Varttilehdestä luettua

    • Huh-huh

      No johan tässä kyseisessä talossa tais mennä viikko ilman håiriöitä, kun taas heilui puukko. No onneksi toisiaan vain tuikkaavat

    • hohohoh

      tiiätkö kuka puukotti ja ketä? onko kaikki kumminkin elossa? :/

    • aktiivisia rasisteja täälä rajatorpassa ;)

      • mikkihiirifail

        Aivan! Jos haluaa asua rauhassa ilman että tarvitsee pelätä tuleeko puukosta vai ei, niin silloin on rasisti.

        Rappio on rehellisyyttä ja aitoa elämää. Rehelliset ihmiset ovat natseja.


      • mikkihiirifail kirjoitti:

        Aivan! Jos haluaa asua rauhassa ilman että tarvitsee pelätä tuleeko puukosta vai ei, niin silloin on rasisti.

        Rappio on rehellisyyttä ja aitoa elämää. Rehelliset ihmiset ovat natseja.

        Kiitos!
        Sain hyvät naurut tosta nimimerkki jutusta, vaikka onkin vanha viesti :)


    • Huh-huh

      Vihdoinkin nämä Sininauhasäätiön porukka on ruvennut tajuamaan, ettei tälläinen "vapaa" asuntola asuinlähiössä ollutkaan hyvä ajatus. Kahden vuoden aikana talossa kuollut useita ihmisiä päihteisiin. Nyt alkanut lähtölaskenta asuntolalle, jos ei ala tulla muutoksia, esim. päihteettömän asumisen vaatimusten täyttymiselle!

    • ex-rajatorppalainen

      Rajatorppa on rauhallinen paikka ja paljon rauhallisempi kuin Myyrmäki. Ainoastaan 2-3 taloa oni kaupungin tai Sininauhaliiton vuokrataloja, joiden asuntoja vuokrataan köyhille tms. Niihin taloihin ei kannata muuttaa. Asunnon myyjän on annettava kaikki tiedot talosta, joten tämä ei ole ongelma.

      Talot on rakennettu 1970-luvulla, joten myös tulossa olevat remontit kannattaa selvittää myyjältä (isännöitsijäntodistus).

      Rajatorppa on halpa sen takia, koska ei ole yhtään mitään palveluja (paitsi Alepa, Neste ja ravintola), vaan kaikki palvelut ovat Myyrmäessä. Jos on oma auto, ei ongelmaa ole. Jos ei ole omaa autoa, en suosittele Rajatorppaan muuttamista. Rajatorpan läpi ei mene bussia, joka menisi Myyrmäkeen, vaan pitää kävellä Rajatorpantielle tai Lastutielle. Rajatorpan läpi mene bussi, joka menee Helsingin keskustaan.

      • ex-rajatorppalainen

        Matka-aika Helsingin keskustaan bussilla on n. 35 min.
        Myyrmäestä menee juna, jonka matka-aika on n. 20 min.

        Rajatorppaan tulllaan rakentamaan uusi kerrostalo lähiaikoina nykyisen "ostarin" tilalle ja liiketilat tulevat tämän talon katutasoon..

        Jos on oma auto, jota käyttää joka tapauksessa, voittaa selvää rahaa tai saa yhden huoneen lisää samalla hinnalla(!) kun muuttaa Rajatorppaan Myyrmäen sijasta.

        Käsittääkseni Myyrmäessä on myös keskimäärin kalliimmat yhtiövastikkeet.

        Hinta riippuu tietenkin myös asunnon kunnosta eli jos talo on rakennettu 1970-luvun alussa eikä huoneistossa ole koskaan tehty mitään remonttia, huoneisto voi olla tämän takia erittäin halpa.


      • Rajis on hyvä mesta
        ex-rajatorppalainen kirjoitti:

        Matka-aika Helsingin keskustaan bussilla on n. 35 min.
        Myyrmäestä menee juna, jonka matka-aika on n. 20 min.

        Rajatorppaan tulllaan rakentamaan uusi kerrostalo lähiaikoina nykyisen "ostarin" tilalle ja liiketilat tulevat tämän talon katutasoon..

        Jos on oma auto, jota käyttää joka tapauksessa, voittaa selvää rahaa tai saa yhden huoneen lisää samalla hinnalla(!) kun muuttaa Rajatorppaan Myyrmäen sijasta.

        Käsittääkseni Myyrmäessä on myös keskimäärin kalliimmat yhtiövastikkeet.

        Hinta riippuu tietenkin myös asunnon kunnosta eli jos talo on rakennettu 1970-luvun alussa eikä huoneistossa ole koskaan tehty mitään remonttia, huoneisto voi olla tämän takia erittäin halpa.

        Stadissa syntyneenä ja läntisessä Rajatorpassa 12 vuotta nyt jo asuneena voin varmaan antaa oivan kommentin käytyyn keskusteluun : Rajatarorppa on rauhallinen lähiö Länsi-Vantaalla Myyrmäen länsipuolella. Jos kaipaat rauhallista asuinseutua ja hyviä ulkoilu/urheilumahdollisuuksia ja hyviä liikenneyhteyksiä (mm. dösät 360, 362 ajavat Nuijatietä pitkin Stadiin ja 51 Rajatorpan tietä lentokentälle ja 55 Tikkurilaan), suosittelen lämpimästi. Kuntosalit ja lenkkipolut löytyvät läheltä. Kulkuyhteydet ovat hyvät myös junalla (Myrtsistä 5 min välein Stadiin, matkaa Rajatorpasta 1000 m). Talot ovat 1970 luvun tyyliin betonipinnalla paikalleen valettuja, hyväkuntoisia ja äänieristys kohtuullinen verrattuna täysin elementtitaloihin. Julkisuvuremontit ovat tosin jo ajankohtaisia, kuten kaikissa pääkaupunkiseudulla noihin aikoihin rakennetuissa kivitaloissa. Maahanmuuttajia aluella ei juurikaan tapaa. Asunnot ovat omistusasuntoja ja alueella asuu kaikenikäistä ja myös hyvätuloista akateemista porukkaa. Alueella toimii yksi Nepalilainen ravintola Nuijatien alussa ja keskellä aluetta Alepa ja sen vieressä Pizzeria ja 2 baaria itäpuolella Rajista. Rauhallista seutua, joka tosin pari vuotta sitten tulleen "Siniristisäätiön ostaman vuokratalon takia Sahatiellä on saanut aikaan itäpuoleisessa Rajiksessa häiriöitä. Nuijatien länsipuolinen osuus on edelleen rauhallinen. Toki jokaisella aluella pääkaupunkiseudulla löytyy ns. "ongelmaporukkaa/ongelmataloja", eikä se välttämättä koko aluetta huonoksi tee, vrt. Töölö. Westend on sitten asia erikseen, siellä on varmaan omat ongelmansa... ;-)


      • Rajis on hyvä mesta
        Rajis on hyvä mesta kirjoitti:

        Stadissa syntyneenä ja läntisessä Rajatorpassa 12 vuotta nyt jo asuneena voin varmaan antaa oivan kommentin käytyyn keskusteluun : Rajatarorppa on rauhallinen lähiö Länsi-Vantaalla Myyrmäen länsipuolella. Jos kaipaat rauhallista asuinseutua ja hyviä ulkoilu/urheilumahdollisuuksia ja hyviä liikenneyhteyksiä (mm. dösät 360, 362 ajavat Nuijatietä pitkin Stadiin ja 51 Rajatorpan tietä lentokentälle ja 55 Tikkurilaan), suosittelen lämpimästi. Kuntosalit ja lenkkipolut löytyvät läheltä. Kulkuyhteydet ovat hyvät myös junalla (Myrtsistä 5 min välein Stadiin, matkaa Rajatorpasta 1000 m). Talot ovat 1970 luvun tyyliin betonipinnalla paikalleen valettuja, hyväkuntoisia ja äänieristys kohtuullinen verrattuna täysin elementtitaloihin. Julkisuvuremontit ovat tosin jo ajankohtaisia, kuten kaikissa pääkaupunkiseudulla noihin aikoihin rakennetuissa kivitaloissa. Maahanmuuttajia aluella ei juurikaan tapaa. Asunnot ovat omistusasuntoja ja alueella asuu kaikenikäistä ja myös hyvätuloista akateemista porukkaa. Alueella toimii yksi Nepalilainen ravintola Nuijatien alussa ja keskellä aluetta Alepa ja sen vieressä Pizzeria ja 2 baaria itäpuolella Rajista. Rauhallista seutua, joka tosin pari vuotta sitten tulleen "Siniristisäätiön ostaman vuokratalon takia Sahatiellä on saanut aikaan itäpuoleisessa Rajiksessa häiriöitä. Nuijatien länsipuolinen osuus on edelleen rauhallinen. Toki jokaisella aluella pääkaupunkiseudulla löytyy ns. "ongelmaporukkaa/ongelmataloja", eikä se välttämättä koko aluetta huonoksi tee, vrt. Töölö. Westend on sitten asia erikseen, siellä on varmaan omat ongelmansa... ;-)

        Siis tarkoitin Sininauha-säätiötä edellisessä kommentissa, en Siniristisäätiötä!


    • asdfv

      itsekkin ihmettelin tuota ja kuulin jotain että siellä on otettu kait vuokralle jotain entisiä rikollisia tai jotai..siis siellä on joku kohta mis asuu jotain hullui en tiedä tarkalleen minkälaisia..mut voisin silti muuttaa tuskin ne kimppuun käy=D

    • Rajatorppa on slummi

      Rajatorppa on ihmissaasteen kaatopaikka jos niin voi sanoa. Kannattaa käydä iltasella Alepan nurkilla, niin siellä on usein kaikenlaista juoppoa, narkkaria ja roistoa kyttäämässä. Ei Rajatorppa ihan yhtä paha paikka ole kuin Myyrmäki, mutta rosvoja olen nähnyt siellä asuessani vaikka kuinka. Kerran olin todistamassa kuinka mustalaiset varastivat olutta kaupasta ja joukkio odotti autossa kaupan ulkopuolella josta ajoivat pois. Kaikki tuntomerkit sain ylös ja jäivät luultavasti kiinni ellei autossa ollut vääriä rekkareita. Kerran olin auttamassa pidätyksessä kun narkkari alkoi riehua kaupassa. Tarinoita olisi vaikka kuinka paljon kerrottavana ja asuin siellä vain muutama vuoden.

    • 70rajislainen

      Vai semmosta Rajikseen nykyään kuuluu.
      Ihan kiva mesta se oli mukulana kyllä asua, muutettiin pois tosin jo 1982 kun olin 8 vuotias, että onhan siitä aikaa :D

      Nuijatie 13A ja 5 kerros, asunnon numeroa en enää muista, joku 32 saattais olla aika lähellä missä asuttiin, ostaria vastapäätä. Ostarilla tais olla sillon T-kauppaa, K-kauppa , pankkia, R-kioskikin avattiin joskus 1980, hienoa katsoa googlen streetviewistä että parturi se ainakin on edelleen siinä suurinpiirtein samassa kohtaa missä 80 luvullakin, ei kuitenkaan liene sama.

      Joku pubikin siinä oli ostarin vieressä jossa isäukko silloin tällöin kävi.

      Kaverin kanssa siinä lähikallioilla leikittiin 6 vuotiaana tulitikuilla ja meinattiin tuikata koko perkeleen mäki tuleen.

    • rajis rules

      En tiedä missä pumpuli westendissä nämä negatiiviset kirjottelijat on eläneet, mutta mistä löydätte uudeltamaalta mestaa missä ei olisi spurkuja, narkkareita, mustalaisia. Eli jokapaikassa niitä on ja 6 vuotta asuneena sanon kyllä että todella rauhallinen ja turvallinen paikka on.

      • ihmettelijä2

        Totta, taitaa olla jostain peräkyliltä kotoisin nämä kaikki valittajat.


    • krista1234

      Siis. Rajatorppa muuten on normaalien ihmisten asuttamaa seutua, paitsi siinä pommisuojan vieressä alepalta katottuna vasemmalla on sininauhasäätiön asuttama kerrostalo. Ne spurgut ei sun kimppuus käy, ellet auo itse suutas, muuten ne elää omaa elämäänsä. Ja siis siellä asuu ilmeisestikin valvojat ja päihdeongelmaiset ihmiset, tai entiset sellaiset. Osa niistäkin on suht fiksuja, voivat valvoa esim päivähuonetta itse. Suurin osa on alkoholisoituneita ihmisiä, joista ei ole mitään vaaraa. Kukaan sieltä ei ole hyvä kuntoinen, joten vaikka kimppuusi nyt kävisikin sellanen juoppo, niin sua ei voi sattua ellei se yks niistä istahda sun päälles, sillä nimittäin on mahaa xD No ei. Mutta siis ihan varmaan pikakävelyä pääset sellaista karkuun. Niille ei kannata tosiaan puhua yhtään mitään, niin ne ei haittaa sun elämääs millään tavalla. Useat rajiksessa ei edes tiedä sininauhasäätiöstä. Alepalla on pubeja 1 ihan vieressä, ulkomaalainen mies omistaa sen. Sieltä saa muuten pizzaakin. Ja siinä ihan vieressä on 2. En kuitenkaan usko, että törmäät niissä hirveästi niihin juoppoihin tai narkkareihin, sillä niillä on ihan oma pubi koko kerrostalo, ja ensinnäkään niillä ei ole yhtään rahaa koskaan. Rahaa on vaan halvimpiin alkoholijuomiin, ei mihinkään ravintolahintoihin :) Alepassa törmäät varmaan joskus heihin, mutta itse en ole törmännyt sielläkään niihin kovin useasti. Yleensä ne hakevat viinansa tai viininsä myyrmäestä. Kaljaa joskus alepasta, mutta se on niille vähän niinkun hätätapaus. Alepalla "notkuu" yleensä normaaleja opiskelijanuoria. Eli siis en suosittele esimerkiksi että lapsiperhe muuttaa sininauhasäätiön vastapäätä, sillä ei koskaan voi olla varma, voihan siellä joku narkkari saada vaikka piripsykoosin. Ja toiseksi, se meininki siellä ei ole hyvää esimerkkiä, ja kun lapsi kasvaa voi hän tutustua vääriin ihmisiin sitä kautta. Elikkä jos rajatorpasta valitsee kerrostalon mahd kaukaa sininauhasäätiön kerrostaloa, mielestäni mitään huolta ei ole. Myyrmäessä saattaa mielestäni joutua enemmän hankaluuksiin, ei maahanmuuttajien takia, vaan siellä nyt saattaa vaan olla vaarallisempaa porukkaa iltaisin. Mielestäni sinunauhasäätiön porukka on suht harmitonta vert myyrmäen porukka iltaisin. Tosin myyrmäessäkin voi asua ihan rauhassa jos vaan osaa valita seuransa oikein :) Paitsi siellä on kai ollut niitä mummonryöstöjä :/

      Ja painotan sanaa MIELESTÄNI :D Eli jos muutat rajikseen älä muuta ihan sen pommisuojan viereen! Ja jos muutat myyrmäkeen älä anna mummosi/lastesi kulkea yömyöhällä juna-asemalla :D Tai myyrmäen edessä. Mua ei kyllä kukaan ole yrittänyt ryöstää koskaan sielläkään, enkä nyt muutenkaan ole kummassakaan mihinkään vaikeuksiin ihmisten kanssa joutunut.

    • asukukki

      Asemaseudut ovat kaikkialla aina jollain tavalla rauhattomia, enkä suosittele missään päin maata pyörimään rautatieasemalla myöhään ja öisin. Myyrmäessä on erittäin rauhallisia ja mukavia asuinalueita ja palvelut ovat kivenheiton päässä. Tämä sama ilmiö on varmaankin kaikkialla, että saman alueen sisällä on erilaisia alueita.

    • tytteli 33

      Rajatorppa on täynnä niitä pierun äänen läpäiseviä kerrostaloja ja rauhaton, huonossa maineessa oleva alue, vertaa vaikka Espoon Suvela. Alueelle on kasautunut työttymyys, epätoivo ja kaikenlainen osattomuus elämästä. Melkein aina voi sanoa, että kun pk-seudulla jokin alue on selvästi edullisempi jotakin toista on kyse juuri ongelmapaikasta. Tietysti jos sitten kuuluu siihen porukkaan jolla on takana loistava tulevaisuus ja vanhan viinan ja tupakan ym haju pitkin rappukäytäviä ja asuntoa ei haittaa niin alue on sopiva, muista järjestyshäiriöistä puhumattakaan.

    • Tätäpäivää

      Kauheus on katsojan silmässä. Ainakin asumamme Nuijatienpuoleinen Rajatorppa on rauhallinen, turvallien ja valoisa lähiö hyvillä ulkoilu- ja kulkuyhteyksillä. Lapset viihtyvät, naapurit ovat vuosikymmeniä taloyhtiössä asuneita, tavallisia ihmisiä. Edullisten hintojensa ja tilavien asuntojensa puolesta Rajatorppa on minusta Vantaan parhaiten säilyneitä salaisuuksia!

    • tyytyväisyys10

      5 vuotta asunut Rajatorpassa, juurikin länsipuolella-huoltoasemien päässä.
      Mahtavat kulkuyhteydet, rauhallista, alepallakin paljon rauhallisempaa kuin lähialueen ostareilla. Kaikki yhteydet pelaa, juna myyrmäki, yhden pysäkin päässä helsinki; ihmettelen alueen hintatasoa, sillä esim .pähkinärinne oli Paljon levottomampi ja "juopokkaampi" Myyrmäen asemalla kun liikkuu päivisin, ei mitään hätää-kaikilla asemilla ilta/yö aikaan on tyyppejä uudellamaalla, valitettavasti!!

    • narkki-erkki

      En voi suositella Rajatorppaa, aivan kauhea paikka kaikilta osin.

    • Rauhatonta

      En muuttaisi perheineni Rajatorppaan enkä laittaisi lastani siihen kouluun. Levotonta, levotonta on.

    • tyl

      kyllähän niitä löytyy kaikenmoisia ihmisiä mutta jos mennään ihan katsomaan rajatorpan kerrostaloja jne,, niin mukavaa seutua tämä on ei mitään moittimista siinä ole .

    • Asukas

      Rajatorpassa on vain yksi kaupungin 3 kerroksinen talo ja sen vastapäätä yksi sininauhasäätiön vastaavan kokoinen matala talo eli ne on Rajatorpan itä-puolen ihan nurkassa. Kaikki muut asunnot on omistusasuntoja ja en tiedä johtuuko siitä mutta alueella ei juurikaan näy pakolaisia tai eri kansallisuuksia ? Asunnoissa on hyvä pohja ja tilavat huoneet. Taloissa julkisivuremontit pääasiallisesti alkaa olla tehty ja ne näyttää siisteiltä, mutta hintoja tiputtaa tulevat putkiremontit jotka on kirjattu useissa taloyhtiöissä vuodelle 20-21 tehtäväksi ja sen remontin jälkeen hinnat nousevat takas markkinatasoon. Etäisyydet noin 14 km rautatieasemalla ja 14 km Lentoasemalle ja liikenneyhteydet hyvät. Myyrmannin kauppakeskus reilun kilometrin päässä. Olen asunut täällä 11 vuotta eikä ikinä ole varastettu tai uhattu tai pelottanut. Olen kokenut oloni alueella turvalliseksi. Lapseni ovat myös käyneet koulut täällä ja ihan täyspäistä ystäväpiiriä heillä myös ollut. Täällä on myös paljon puistomaista tilaa ja uusitut koirapuistot ja leikkipuistot :)

      • ostaisko

        Ainakin tarjontaa piisaa, aivan tuhottomasti kämppiä myynnissä. Hinnoissa on varmaan tinkimisen varaa.


    • Anonyymi

      Rajatorppa on oikein rauhallinen asuinalue. Viisi vuotta asuneena en ole kertaakaan nähnyt mitään levottomuuksia.
      Hiljainen ja uivuva lähiö, Vantaan parhaiten säilyneitä aarteita! Ei huonoa sanottavaa.
      Suosittelen Rajista myös lapsiperheille.
      Rajatorpan koulu on kiva ja turvallinen koulu, jossa aika vähän ongelmia verrattuna esimerkiksi Itä-Vantaan kouluihin. Opetuksen laatu on korkealla ja koulu on perinteitä kunnioittava.

    • Anonyymi

      Ihan huono paikka! Oon asunu 11 vuotta ja kaikkialla vaa poliiseja, juoppoja, tupakoitsijat, ambulanssit,varkaat kaikkialla!!

    • Anonyymi

      Lähiravintolat vai juottooiota ei edes kunnon pissaa.

      Paljon köyhyyttä ja vanhoja hylättyjä ladoja

    • Anonyymi

      Tällainen on keskisuuren keskisuomalaisen omakotialueen yhteisöllisyys

      Demokratia on siinä huono että kun ihminen perheellistyy tärkeintä on oma leipä. Oma etu.

      Niin siksi pitää miellyttää kaikkia.

      Miellyttäminen onnistuu jos on hyvät välit niihin joilla on rahaa eli esim media on 1% hallussa. Heillä on aikaa ja rahaa tuhota ihmisem maine muiden silmissä. Rikkailla sius jotka elää toisten työllä.

      Rikkaita hyödyttääjoukkopahuus. Lauman turvin tehty sadismi porukassa. Esim 15 vuotta joukkovainoa yhtä perhettä kohtaan melukampanja. Ei yhtään arki iltaa tai vapaapäivää tai kwsäpäivöä ilman 9-21 meteli koirat hsukkuu kakarat karjuu kirkuu miehet paukuttaa mölisee kaasuttaa jne

      Satojen ihmistdn elämäntehtävä mobessa polvedsa tuhota yhden elämää.

      Tämä käytös, rikos yleistyy bisnes urheilun, mittariurheilun, oman kropan mittaamisteollisuuden, joukkourheilun kasvun myötä jossa marininkin mies mukana monella taviin

      Minum ja viattomien läheisten elämän on elisalla v 2007 töissä ollut mies maslittanut vihalle, sadismille, pahuydelle, nyt hön on raksatavaramyyjä. Vaimonsa kassa.

    • Anonyymi

      Rajatorppaan juuri pari kuukautta sitten muuttaneena niin ei mitään valittamista. Todella rauhallinen talo ja mukavia naapureita. Toki varmasti näkee myös "erilaisia" ihmisiä joilla päihdeongelma mutta eivätpä nuo ole minua ainakaan häirinneet vaikka kadulla tulevat vastaan ja iloisesti tervehtivät vaikka siellä alepan edessä joten eiköhän heilläkin ole oikeus jossakin asua

    • Anonyymi

      Rajatorpassa on alkoholisteja eli siitä syystä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1796
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1583
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      49
      1539
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1468
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      10
      1260
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1132
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1113
    Aihe