THANN day spa Stockmannilla, ÄLKÄÄ menkö

järkyttynyt

Kävin Stockmannin yläkerrassa olevassa hoitolassa hand & foot spa hoidossa, joka oli melko kamala kokemus. Olen vieläkin järkyttynyt siitä kuinka huonoa kohtelua ja ammattitaidottomuutta sain osakseni. En suosittele kenellekään menemistä kyseiseen paikkaan!

Olin odottanut hoitoa innolla, ja kaikki aikaisemmat jalka- ja käsihoidot eri paikoissa ovat olleet hyviä kokemuksia. Tähän kyseiseen pakettiin piti kuulua perusteellinen jalkojen - ja käsien hoito hieronnoilla. Mutta sain kyllä jotain aivan muuta. Ensinnäkin jo tullessa minua vastassa oli todella tympeä hoitaja, joka ei edes tervehtinyt. jalkakylvyn jälkeen hän sanoi vain, että kuivaa jalkasi ja tule tähän. Tässä vaiheessa ajattelin, että onpa tylyä, mutta se ei haittaa kunhan hoi-taa asiansa hyvin. Hoito oli kaiken kaikkiaan todella hidasta ja suurimman osan ajasta vain odottelin huoneessa kun hän haki jotain tavaroita, tai valmisteli huoneessa jotain, tai odotimme kun esimerkiksi KUORINTA-aine imeytyy. Jalkoihini sain kynsien leikkauksen, jotain tippoja kynsinauhoille, jalkakuorinnan, naamion, lakkauksen ja rasvan. Kokonaan jäi siis pois kynsi-nauhojen hoito ja jalkahieronta. Jalkoja ei myöskään pesty kuorinnan ja naamion jälkeen, pyyhittiin vain märällä rätillä koko ajan saman pyyhkeen päällä. Jouduin siis pesemään jalat kotona, koska pohkeisiin oli tarttunut pyyhkeestä kuorinta-aineen ja naamion jämiä. Märkä ja likainen pyyhe oli siis jalkojeni alla koko hoidon ajan.

Perusteelliseen käsihoitoon kuului puolestaan kynsien päiden viilaus, kynsinauhaöljy, käsikylpy, kynsien lakkaus ja pikaisesti sutaistu rasva lopuksi. Pois jäivät siis kynsinauhojen muu hoito, käsien kuorinta sekä käsihieronta.

Olin hoidon jälkeen todella järkyttynyt ja kysyin hoitajalta että onko tapahtunut jokin erehdys ja olen saanut väärän hoidon, koska niin paljon hoidosta jäi pois. Hoitaja sanoi, että sen vuoksi jäi asioita pois, että minulla oli kynsilakat sormissa ja varpaissa kun tulin hoitoon. Hoitaja sanoi että yleensä hoitoihin pitää tulla ilman lakkaa, koska lakkojen poisto kestää niin kauan. Kerroin, että aikaa varatessa minulle ei oltu sanottu, että lakat pitää ottaa kotona pois. olisin kyllä hyvin voinut ottaa jos olisin tämän tiennyt. Hoitaja ei suostunut sanomaan enempää vaan sanoi että voin mennä tiskille jos minulla on muuta sanottavaa.

Menin sitten tiskille ja sinne tuli paikalle joku henkilö (joka ei myöskään esittäytynyt). Otin esitteen pöydälle ja kerroin, että en ollut tyytyväinen saamaani hoitoon, koska se ei vastannut lainkaan esitteen kuvausta. kerroin mitä sain, ja mitä jäi saamatta. Tämä henkilö sanoi että minulla oli kuulemma paljon lakkaa varpaissa ja sen vuoksi siinä meni niin kauan ottaa ne pois eikä muita hoitoja voitu tehdä. Kerroin, että otan myös itse lakkoja usein pois kotona, ja tässä kestää maksimissaan viisi minuuttia, eikä tämä mielestäni voi olla syy siihen, että hoidosta jäi niin paljon pois. Kerroin myös uudelleen että minulle ei aikaa varatessa kukaan sanonut että pitäisi tulla ilman lakkoja. Minulle tarjottiin hyvitykseksi jalkakuorintaa ja hierontaa, mutta kerroin että en halua tulla kyseiseen paikkaan enää uudelleen tämän kokemuksen jälkeen.

Eniten olen edelleen järkyttynyt siitä, että kukaan ei pahoitellut minulle tapahtunutta, tai pyytänyt anteeksi. sain mielestäni todella ala-arvoista kohtelua ja palvelua. En voi vieläkään ymmärtää kuinka tällainen ammattitaidoton ja ennen kaikkea tyly hoitaja voi olla töissä tällaisessa paikassa.

Vielä kaiken huippuna lähtiessäni toinen hoitaja juoksi perääni ja antoi mukaan pienen kynsilakan, joka kuulemma kuuluu hoitoon. Minun hoitajani ei tästä ollut maininnut sanallakaan.

Olen todella järkyttynyt ja pöyristynyt tällaisesta hoidosta, enkä takuulla suosittele kenellekään tähän paikkaan menemistä!

20

12690

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VÄLTTÄKÄÄ!

      Hyvä että joku muukin sanoo tämän ääneen! Vastaan jo ennen kuin luen avauksen, koska kokemukseni ovat täysin ala-arvoiset. Lisää mielipiteitä ketjuun! Ei ikipäivänä pitäisi Stockmannin kaltaisessa luotettavassa paikassa olla tuontasoista paikkaa.

      Petkutusta ja rahojen riistoa! Hyi!

    • Kyllä näin on

      Lainaus: "kerroin että en halua tulla kyseiseen paikkaan enää uudelleen tämän kokemuksen jälkeen"

      Tämä on varmasti myös monen muun kokemus. Toiminta tilanteessa, jossa hoidosta huomautetaan, on myös täysin ammattitaidotonta. Taitaa olla tässä nyt melkoinen ongelma Stockmann paran pitkällä ajalla ja paneutumisella luotettavaksi muodostetun emorakennuksen tiloissa. Thann on tekohienoa pintaa, jonka taakse kätkeytyy tyly ja täysin ala-arvoinen vedätysfirma.

      Jos on muissa kauneushoitoloissa käynyt edes pari kertaa tätä ennen, tietää että kyseessä on paikka, joka ei päivänvaloa kestä.

      Tarkastajien vuoden kestävät pistokokeet käyntiin ja Stockmann myöskin miettimään, kannattaako tällaista paikkaa sallia tavaratalon tiloihin. Työntekijöiden todelliset karvat ja ammattitaito kannattaa myös panna luupin alle.

      • Hemmotteluhoitoa

        Ajattelin juuri hankkia ystävälleni syntymäpäivälahjaksi lahjakortin kyseiseen hoitolaan koska olen kokeillut Thann ihonhoitoaineita ja todennut ne todella ihaniksi. Pitäneekö kuitenkin vielä harkita asiaa? Mitä mieltä olette, onko tilanne Stockan hoitolassa parantunut? Palvellaanko siellä hoitoon tulevia ulkonäön perusteella eri tavoilla?


      • Anonyymi
        Hemmotteluhoitoa kirjoitti:

        Ajattelin juuri hankkia ystävälleni syntymäpäivälahjaksi lahjakortin kyseiseen hoitolaan koska olen kokeillut Thann ihonhoitoaineita ja todennut ne todella ihaniksi. Pitäneekö kuitenkin vielä harkita asiaa? Mitä mieltä olette, onko tilanne Stockan hoitolassa parantunut? Palvellaanko siellä hoitoon tulevia ulkonäön perusteella eri tavoilla?

        Dominique on poikkeuksellisen upea Medexin/Thannin hoitaja. Aivan ihana huolellinen, sympaattinen ja ujohko työnsä taitaja. Käyn aina hänellä ja samoin ystäväni. Ansaitsisi jonkunlaisen tunnustuksen työstään.


    • hienohelmavalittaa

      menitkö rumana ja räjähtäneenä sinne ;) katsos ne palvelee sitä, kellä on rahaa ja kuka sen myös näyttää. oisit selvittäny mitä siihen kuulu!

    • Sami9

      Mie oon saanut maailman parhaita hoitoja tuolla.

    • Pasi Soppa Sormunen

      sami9 et todellakaan ole, olet itse työntekijä sielä varmasti ja tulet tänne kiilottamaan kuvaanne. paskaahan toi on, testattu on.

      t. entinen jalkahoitaja

    • kahtiarevennyt

      Pasi Soppa Sormunen.. mä jumaloin sun kommenttia.. repesin kahtia sen nasevuudelle.. pakko sanoo.. mutta samaa mieltä.. eka ja vika kerta oli vähän aikaa sit ku kävin ja saivat kyllä kunniansa kuulla ihan kasvotusten...

      • Hihihi

        Hahahaa voi teitä valittajia


    • palvelua!

      Kauheeta ku maksaa isot rahat ja saa tollasta palveluu! Ite oon käynyt High Care:in hoitolassa, tosin Munkkiniemessä Hoitola Tähtiolossa. Siellä oli ainakin hyvää ja ystävällistä palvelua ja kasvo- ja vartalohoidot tosi laadukkaita. Stockallakin on High Care 7. kerroksessa, en oo siellä kyllä käynyt, mut samoja hoitoja kai sielläkin on tarjolla.

    • Ritva

      Ompas hurjaa tekstiä, mulla on ollu hyvä kokemus .. Olin balancing nimisessä hoidossa jossa hoitoja teki hieronnan vartalolle ja kasvohoidon. Sain tämän lahjaksi mieheltäni. Hoidon jälkeen suosittelin myös ystävilleni. Toivottavasti löytyy myös niitä kellä on ollut hyviä kokemuksia.

      • Liisa-ihmemaa

        Hyvä kun varoitit, vaikka mulla on yks ihan oma hoitaja :)


    • Pelottava kokemus

      Tuossa aiemmin joku kysyi, onko tilanne parantunut. Oma kokemukseni on tammikuulta 2014, ja voin kertoa, että huonompaa hoitoa olen saanut ainoastaan kerran elämässäni.

      Selkähieronta tarkoitti selän ihon hinkkaamista nopeaan tahtiin sieltä täältä. Kyseinen "hieronta" tuntui lähinnä epämiellyttävältä. Hieronta oli kuitenkin niin lyhyt, että en ehtinyt sanoa hoitajalle asiasta mitään, kun jo siirryttiin seuraavaan vaiheeseen, eli kasvohoitoon. Kasvohoidossa hoitaja levitti hoitovoiteita kasvoille hyvin nopeaan tahtiin, kovalla kiireellä, ja lähes aggressiivisen tuntuisesti. Jouduin kaksi kertaa pyytämään hoitajalta, että hän hidastaisi liikkeitään, ja muuttaisi kosketuksensa pehmeämmäksi. Hoitaja vastasi kummallakin kerralla "okei", mutta ei muuttanut käytöstään. Sitten kasvoille levitettiin joku naamio. Naamion vaikuttamisen aikana tehtiin käsi- ja jalkahieronta: noin 5-10 sekuntia per käsi/jalka, epämääräistä välinpitämätöntä hinkkaamista sieltä täältä, tämäkin nopeaan tahtiin. sitten hoitaja ilmoitti, että "tulen takaisin 10 minuutin kuluttua" ja häipyi. kuulin vain ovenkolahduksen. Jäin makaamaan hoitohuoneeseen korviin valuva naamio kasvoilla ja laput silmillä. ei mitään kysymyksiä missään vaiheessa tyyliin, että onko kaikki hyvin tms. Tässä vaiheessa ajattelin, että nousen ylös, käyn pesemässä naamani, ja häivyn paikalta. Naamion jäljiltä kasvoihin olisi kuitenkin todennäköisesti jäänyt kiristävä tunne, eikä minulla ollut omaa kasvovoidetta mukana, joten päätin jäädä... No, oltuaan aikansa poissa hoitaja tuli takaisin, poisti naamion - myös osan tukkaan valuneesta - ja laittoi kasvovoiteen, taas epämiellyttävän kovakouraisilla liikkeillä ja kovalla kiireellä. Sitten seurasi päähieronta, joka oli melko huono. Kaikki tämä yhteensä noin 200 euroa.

      Ihmettelen, keitä täällä käy? kenties venäläisiä turisteja? Palvelu on tympeää ja välinpitämätöntä, ja "hemmotteluhoidosta" tekee mieli paeta kesken pois.

      En viitsinyt valittaa asiasta liikkeeseen suoraan, koska a) asenne oli tympeä, joten tuskin he palautteesta korjaavat tapojaan, ja b) korvauksena olisin varmaan saanut korkeintaan jonkun uuden hoidon, enkä minä halua mennä tähän hoitolaan koskaan enää.

      En suosittele Stockmaan Thann Day Spa hoitolaa kenellekään.

    • Ei vakioasiakas

      Sain lahjakortin selkähierontaan. Palvelu oli töykeää. Aasialainen hieroja ei osannut suomea. En kehdannut sanoa lahjan antajalle, mutta en pitänyt hoidosta. Itse hieronta oli ok, mutta hieroja oli tyly ja tympääntyneen oloinen. En menisi uudelleen.

    • ramor

      Osaatko kertoa, mikä kauneushoitola on hyvä ja missä saa rahalleen vastinetta tavallinenkin ihminen? Kyselee AM

    • Sirimas

      Sain lahjakortin THANN day spahan jonka käytin tammikuussa 2016. Palvelu oli valitettavasti hyvin samankaltaista kuin aikaisemmissa viesteissä on kuvailtu; töykeää, ammattitaidotonta ja ei vastannut esitteen kuvausta. En suosittele!

    • Rentoutunut

      Olen käynyt paikassa ehkä viitisen kertaa viimeisen parin kolmen vuoden aikana ja kokemukseni on ihan päinvastainen. Joka kerta täydellinen asiakaskokemus ja siksi luen tätä ketjua hämmästyneenä. Olen käynyt useissa paikoissa ja tämä on ammattitaidoltaan, ystävällisyydellään ihan paras. Lauantaina taas uudestaan rentoutumaan.

      • Spa-asiakas

        Ilmeisesti tässä paikassa on monenlaisia työntekijöitä. Olen käynyt pari kertaa hieronnassa ja ensimmäisellä kerralla tiskillä oli vastassa juuri tämä tympääntynyt ihminen. Itse hieronta oli ihana. Toisella kerralla myös tiskillä seisoi ystävällinen henkilö ja koko käynnistä jäi hyvä mieli. On ikävää, että täällä leimataan heti paikan työntekijäksi jos uskaltaa sanoa eriävän (positiivisen) mielipiteen. Minä olin tyytyväinen saamaani palveluun ja suosittelisin muillekin. Piste.


    • Nainenkohta40

      En yleensä kirjoittele tällaisiin, mutta tuli harmi paikan puolesta tämän mollaamisen vuoksi. Käytän tuolla myytäviä Medexin tuotteita jo monen vuoden kokemuksella ja kyllä suosittelen. Ihan voitte itse googlettaa, mm. Tanskassa moneen kertaan vuoden ihonhoitotuotteeksi valittu sarja. Samoin käyn Thann Day Spassa välillä hieronnassa. Käytän aina samoja henkilöitä, joista pidän. Varmaan myös fiiliskysymys, kuka tykkää millaisesta hoidosta ja hoitajan tyylistä. Ja sitä paitsi siellähän on omistaja vaihtunut tuohon alkuperäiseen 2011 viestiin verrattuna.

      • Juupajuuuu

        Henkilökunta kehuu itseään


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1265
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1147
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1144
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      2
      1120
    Aihe