onko sunny beach pelkkä nuorison biletys paikka.

maija. j

onko sunny beach pelkkä nuorison biletys paikka,vai kannattaako sinne edes lähteä lomalle ,en halua katsella koko lomaa juoppoja kun en itsekkään juo alkoholia.vai olisiko bulgariassa joku rauhallisempi lomakohde vanhuksille jotka haluaa lomalla olla rauhallisessa paikassa ja nauttia aurigon otosta ja hyvästä ruuasta .ollaan jo varattu matka elokuussa sanny beachille .

18

1410

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • werty

      Suosittelen sitten vaihtamaan paikkaa...Esim... Finnmatkoilla on aika kattavasti muitakin paikkoja uskoisin, että myös kultahietikko on aikamoinen bilepaikka...Mutta jos kumpaakaan näihin ei mene..niin uskoisin että saa mukavan ja rauhallisen loman jos sitä tahtoo...

    • nhtrhi

      Sunny Beachin rannan siinä pääsä jossa sitsevat Helena hotellit on melkoisen rauhallista.

      • werty

        Mutta kyllähän sunny beach on kohteena jotain ihan muuta kuin rauhallinen..


      • sunnyfani
        werty kirjoitti:

        Mutta kyllähän sunny beach on kohteena jotain ihan muuta kuin rauhallinen..

        Wertyn kanssa eri mieltä. Vanhemmanpuoleinen pariskunta on ollut sunnyllä monesti. Hotelleja aina rannan tuntumassa, jossa musiikkikahviloita ym. Koskaan ei hotellin ulkopuolelta tuleva ääni ole häirinnyt. Ainoastaan joskus hotelliin saapuvat euroopan omistajat omalla käytävähäiriköinnillään ovat saaneet pinnan kireälle..lähinnä siksi, että käytävällä jotkut luulevat laulavansa kauniimmin..naapurit ilahtuu kun koputtelee oveen "automaattiherätyksiä" tai kokeilee seiniin korkkareilla kumpi kopisee kovempaa lattia vai seinät. Katumelu ei siis ole yhtään mitään.


      • werty
        sunnyfani kirjoitti:

        Wertyn kanssa eri mieltä. Vanhemmanpuoleinen pariskunta on ollut sunnyllä monesti. Hotelleja aina rannan tuntumassa, jossa musiikkikahviloita ym. Koskaan ei hotellin ulkopuolelta tuleva ääni ole häirinnyt. Ainoastaan joskus hotelliin saapuvat euroopan omistajat omalla käytävähäiriköinnillään ovat saaneet pinnan kireälle..lähinnä siksi, että käytävällä jotkut luulevat laulavansa kauniimmin..naapurit ilahtuu kun koputtelee oveen "automaattiherätyksiä" tai kokeilee seiniin korkkareilla kumpi kopisee kovempaa lattia vai seinät. Katumelu ei siis ole yhtään mitään.

        Totta tietenkin, mitä kukin pitää rauhallisena ja toki riippuu hotellista ja sen paikasta...Mutta jos ajattelee, että menee myöhään illalliselle vaikkapa 22-23 niin kyllä keskusta kannattaa ainakin kiertää kaukaa jos haluaa ruokailla rauhassa..


    • kesämies12345

      Kyllä sielä olevat lomalaiset aika kosteasti yleensä elävät...Suosittelen jotain muuta paikkaa, vaikka viereistä nessebaria tai vaikka varnaa...

    • Molemmissa käynyt

      Ehkäpä eläkeläisiä on vähän enempi siellä Varnan Kultahietikolla vaikka molemmat paikat ovat aikalailla toistensa kopiot. Varna pikkasen rauhallisempi. Kyllä Sunny Beachillä on vanhempiakin kun ei nyt ihan remunuorisohotellia valitse. Sehän on täyteenpuristettu paikka pelkkiä turisteja eri puolilta Eurooppaa, paikallisiahan ei ole kuin töissä. Mutta rannat ovat hyvät, meri puhdas, ruoka hyvää, ostosmahdollisuudet hyvät. ja turvallista liikkua. Nessebarikin on aivan vieressä. Tosin sitä musiikkijumputusta kuuluu joka paikasta ja todella kovaa. Siitähän se nuoriso tykkää. Korvatulpat mukaan varmuuden vuoksi niin saa yöt nukkua.

    • Rauhallinen paikka

      Suosittelen Bulgariassa Ozbor, Sveti Konstantinia, Albenaa tai Tsarevoa. Ne ovat rauhallisempia paikkoja jotka eivät ole niin nuorisopaikkoja ja joissa ei ole biletystä aamutunneille asti. Saa nukkua yöt rahassa toisin kuin Kultahietikolla tai Sunnu Beachilla.

    • voijeesusjamooses

      Ryyppäyslomalla Bullessa säännöllisesti käyvänä en voi ymmärtää näitä tapauksia jotka tietävät mm Sunny Beachin luonteen, mutta tunkevat sinne pakolla pahoittamaan mielensä, pahimmat raahaavat sinne vielä penikkansa katselemaan sitä touhua.

      Oikeasti, lähde jollekin kivalle Kreikan saarelle pieneen kylään ja kalliiseen hotelliin - saat olla rauhassa alkoholinjuojilta

      • dace

        Samaa mieltä. Vähän kuin lähtisi viikonloppuna tallinan laivalle ja ihmettelisi kun koko laiva on kännissä. Siellä ei muuta kun tee itselleen hallaa, kannattaa valita joku toinen kohde Bulgariassa. Kultahietikko ja Sunny Beach ovat tunnettuja bile paikkoja. En minäkään kyllä lapsiani veisi sinne, jos sellaisia olisi.


    • jhkkolhjju

      Ei minusta ole Sunny Beach mitenkään rauhaton , ja jos osaa valita oikean hotellin ,niin saa nukkua rauhassa. Lasten kanssa matkustavien kannattaa mennä hotelleihin ,joita matkanjärjestäjät suosittelevat lapsiperheille eikä mennä' nuoriso hotelleihin , eli pääasissa sikai(lu) halpoihin kahdentähden hotelleihin.

    • Jp12313

      Riippuu niin monesta asiasta mitä tarkoitat "rauhallinen". Meidän hotellissa oli nuorisoa ja lapsiperheitä, olimme enemmän sisämaassa päin. Trakia Garden 3 tähden perushotla.

      http://ulukomaille.blogspot.com/

      Lisää meidän viime kesän reissusta.

    • LomalleLompsis

      Tämä urpo vei lapsensa Sunylle viime kesänä 2-viikoksi. Lapset rakastivat paikkaa ja olisivat ehdottomasti halunneet lähteä sinne tänä kesänä uudestaan. Vaan aikuisetpa eivät suostuneet. Onhan sielä lapsille ihan hirveästi tekemistä ja näkemistä. Mutta iltaelämä on kyllä juurikin sitä itseään. Illallinen oli nautittava ennen klo 20.00 jos halusi syödä rauhassa (ja pitää kuulonsa - se musiikki soi JOKA ravintolassa ja TODELLA LUJAA)
      Mutta kaiken kaikkiaan on sanottava että mielellään sinne uudestaan menisin -ilman lapsia. Ihan mukava paikka ja hintataso on enemmän kuin kohdillaan.

    • Uudelleen matkaan

      Lasten kanssa oltu 2 vkoa Sunny Beachilla ja uudelleen menemme tänä kesänä.
      Pitää osata vain valita oikea hotelli. Bilettäjät harvemmin majoittuvat 4 tai 5 tähden hotelleihin. Ja siellä on ihan rauhallista muulloin paitsi yöllä. Mutta lapsiperheenä emme olleet liikkellä yöllä.
      Ei muuta kuin Sunny Beachille vain.

    • SB:lle taas

      Olen ollut Kultahietikolla ja Sunny Beachillä. Enemmän metakkaa oli Kultahietikolla. Tosin ei se ole meitä häirinnyt. Jälleen kerran tulevana kesänä suuntaamme SB:lle. Onhan siellä rantakadulla aikamoista hulinaa paikoin. Ja se häiritsee jos sitä ei suvaitse. Meitä se ei ole häirinnyt. Me olemme matkustaneet sinne aikuisten voimin että lapsiperheen kanssa. Yhteiset matkat. Kaikki ovat viihtyneet ja saaneet haluamansa lomalta. Hotellin olemme ottaneet aina hieman syrjemmältä. Ja keskikesällä siellä on enemmän porukaa ja "bilettäjiä".

    • Rosa50

      SB on nimenomaan biletyspaikka! Meno ihan sikailua iltaisin/ öisin. Eikä siellä tosiaankaan ole kovin turvallista liikkua ilta-/yöaikaan. Rauhallisempaa lomakohdetta Bulgariassa kaipaaville suosittelen ilmanmuuta Sozopolia. Siellä on myös paikallista asutusta ja elämää.

    • Hyvä paikka

      Me melkein viiskymppinen pariskunta olemme olleet neljä kertaa SB:lla, ja hyvin olemme viihtyneet. Ihan mainiosti kaikenikäiset ihmiset sinne sopivat. Menemme yleensä vasta elokuussa koulujen alettua, jolloin on vähemmän nuoriso, mutta olemme olleet myös aikaisemmin kesällä, eikä meno ole meitä haitannut. Tokin käymme lähinnä ruokaravintoloissa ja pubeissa, joten diskomenosta en osaa sanoa.
      Hotellin valintaan kannattaa kiinnittää huomiota. Hieman tasokkaampi hotelli ei välttämättä kiinnosta nuorisos, joka käy ns. vain nukkumassa hotellilla. Vaikka ei nuorison läsnäolo ole myöskään haitaanut hotelleissamme, koska iloinen hauskanpitohan on ihan positiivista. Tappeluja en ole koskaan nähnyt, ja muutenkin juhlinta on mielestäni ollut ihan asiallista.
      Liian kovaan meteliin tai hillittömään riehumiseenhan puuttuu henkilökuntakin, joten ei sellasita kannata liika pelätä tai miettiä, että sen takia ei lähtisi ko. paikkaan. Hyvä positiivinen meininki on aina ollut hallitsevinta SB:n kaduilla. Voisin mennä tänäkin kesänä

    • gobulgaria

      sunny beach sopii kaiken ikäisille .ei se juuri eroa muista bulgarian kohteista.itse olen käynyt kultahietikolla ,albenassa,sveti konstantin,sunny beach.eikä paikossa ole juuri eroa .nuoriso bilettää diskoissa ja vanhemmat jossain muualla.itsekkään en käytä alkoholia ollenkaan .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1866
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe