Järjestäytynyttä peittelyä

argumentointi

Olen huomannut, että tämä kaiken ufokeskustelun alas ampuminen on todella systemaattista ja kenties järjestäytynyttä. Yksittäisiä pentuja lukuun ottamatta jollain on tarve kieltää ja kiistää, leimaamalla kaikki jutut ufoista humpuukiksi tai muuten hulluiksi. Se on todella epärehellistä argumentointia keskustelussa ja viittaa siihen että "jollain" on tarve pitää todellinen ufo keskustelu aisoissa.

113

731

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • F.S.U.D.B

      Ufoja ei ole olemassa, on vain näköharhoja ja luonnollisia ilmiöitä joita luullaan joksikin muuksi.

      Systemaattisella ufojen kieltämisellä on syynsä.
      Ufojen tieteellistä tutkimusta ei koskaan käynnistetä koska yhteiskuntarakenteet muuttuisivat olennaisesti jos tiede alkaisi vakavaasti tutkia ufoilmiötä sellaisena tieteenhaarana josta voitaisiin saada positiivinen tulos.

      Positiivista tulosta ufoilmiöstä maan ulkoisen älyn ohjaamina laitteina ei koskaan saada, koska ufoilmiössä on kyse luonnollisista ilmiöistä sekä näköharhoista ja osittain mielenhäiriöisten henkilöiden hahraisuudesta.

      Elämä muualla avaruudessa on todennäköistä, mutta varmaa on ettei yksikään älyllinen siviilisaatio pysty koskaan matkustamaan tähtienvälisiä matkoja. Emme mekään.

      Yhteiskuntarakenteiden haurastuttaminen disinformaation levittämisellä ufoilmiöstä on epäsosiaalista ja paheksuttavaa, se tulisi kieltää lailla joka asettaa yksilölle ja yhteisöille vastuun yhteiskuntamme tukirakenteiden säilyttämisestä, rangaistuksen uhalla. Ihmiskunta on vastuussa omista teoistaan, se on ollut ja tulee olemaan tulevaisuuden ohjenuora planeettamme globaalin hyvinvoinnin edistämiseksi. Ei ole mitään maan ulkopuolista tahoa joka voisi tulla apuun, olemme yksin kaikkine ongelminemme, joista meidän on myös yksin selvittävä.

      Ufoilmiö, jolla ei ole minkäänlaista totuusperää, on tuonut mukanaan turhia odotuksia planeettamme moninaisten ongelmien ratkaisemiseksi oletetun maan ulkopuolisen älyn kautta. Tällaiseen olemattomaan pelastukseen tuudittautuminen ei edistä omia ponnistelujamme planeettamme ongelmien ratkaisemiseksi. Ufoilmiöstä on tullut jo osittain palvonnan kohde, uskotaan ja odotetaan maan ulkopuolisen tahon apua, vaikka sitä ei ole olemassakaan. Tämä on syy miksi kaikkialla maailmassa toimitaan ufoilmiön saattamiseksi pois ihmisten mielistä, antamalla ilmiöstä oikeaa tietoa täysin väärän sijaan.

      Väärä tieto vääristetään, niin että oikealle tiedolle annetaan tilaa.

      Tiede ei tutki olematonta.

      • Realismia

        "Ufoja ei ole olemassa, on vain näköharhoja ja luonnollisia ilmiöitä joita luullaan joksikin muuksi."

        On erittäin todennäköistä että ufoja on olemassa.

        "Ufojen tieteellistä tutkimusta ei koskaan käynnistetä koska yhteiskuntarakenteet muuttuisivat olennaisesti jos tiede alkaisi vakavaasti tutkia ufoilmiötä sellaisena tieteenhaarana josta voitaisiin saada positiivinen tulos."

        Ufotutkimusta harjoitetaan ympäri maailmaa ja ainakin Neuvostoliitossa se oli ihan virallista. Samaten ufo-havaintoja tehdään joka puolella maailmaa, eikä yhteiskuntarakenteet ole muuttuneet. Tosin positiivisia vaikutuksia on nähtävissä. Ainakin yksilötasolla on tyypillistä että ufokontakti käynnistää positiivisen kehityksen, joka ilmenee esim. henkisenä kasvuna. Laajassa mittakaavassa tämä tietysti voi edistää positiivista kehitystä koko yhteiskunnassa.
        Enemmistö kansalaisista on jo täysin tietoisia ufo-ilmiön perusfaktoista. Esim. Tähtien lähettiläs -kirja oli aikoinaan myyntitilastojen kärjessä ja Vieraita taivaalta ufo-dokumentti sai huikeat katsojaluvut. Eli oikea tieto ufoista ei mitenkään järkytä yhteiskuntaa, pikemminkin päinvastoin, tosiasioiden oivaltaminen kosmisista asioista tekee kansalaisista tasapainoisempia ja positiivisempia.

        "Yhteiskuntarakenteiden haurastuttaminen disinformaation levittämisellä ufoilmiöstä on epäsosiaalista ja paheksuttavaa, se tulisi kieltää lailla joka asettaa yksilölle ja yhteisöille vastuun yhteiskuntamme tukirakenteiden säilyttämisestä, rangaistuksen uhalla."

        Meinaatko lakkauttaa sananvapauden vai? Totalitarismi ei oikein sovi pohjoismaiseen demokratiaan.

        "Ufoilmiö, jolla ei ole minkäänlaista totuusperää, on tuonut mukanaan turhia odotuksia planeettamme moninaisten ongelmien ratkaisemiseksi oletetun maan ulkopuolisen älyn kautta. Tällaiseen olemattomaan pelastukseen tuudittautuminen ei edistä omia ponnistelujamme planeettamme ongelmien ratkaisemiseksi."

        Mutta todellinen ufoilmiö on pikemminkin aktivoinut ihmisiä toimimaan planeettamme parhaaksi.

        "Ufoilmiöstä on tullut jo osittain palvonnan kohde, uskotaan ja odotetaan maan ulkopuolisen tahon apua, vaikka sitä ei ole olemassakaan. Tämä on syy miksi kaikkialla maailmassa toimitaan ufoilmiön saattamiseksi pois ihmisten mielistä, antamalla ilmiöstä oikeaa tietoa täysin väärän sijaan."

        Toimitko sitten saman logiikan mukaan uskontojen saattamiseksi pois ihmisten mielistä?

        "Tiede ei tutki olematonta."

        Tieteellä ei ole mitään aavistustakaan siitä mitä on vaikka kymmenien tuhansien valovuosien päässä.


      • DarkNH


    • okkigaam

      Olikohan kyseessä loppuun kulunut lause: Kansallisen turvallisuuden takia.Minkä turvallisuuden, senkö että heikompi hermoiset pelkää.
      UFO:t nuolentävät kummajaiset on aikuisten oikeasti olemassa. Kuten heidän vierailunsakin täällä telluksella.
      Ei sitä tarvitse todistaa, riitttää kun tietää.
      maagikko

    • ryvästelijä

      Dokumenttien luokittelu, ryvästys ja tiedon erotteleminen on avainasemassa.

    • "Olen huomannut, että tämä kaiken ufokeskustelun alas ampuminen on todella systemaattista ja kenties järjestäytynyttä. Yksittäisiä pentuja lukuun ottamatta jollain on tarve kieltää ja kiistää, leimaamalla kaikki jutut ufoista humpuukiksi tai muuten hulluiksi."

      samoje henkilöide peittely yritystä ja samoje henkilöide miinus pisteide jakamista joka luo illuusio että mitää ei oo kerrottu eikä aihee oo ihmiste mielee ku totuus o päi vastaine. mikäli peittelyä ei oo o kaikki luettavissa helpommi eikä miinuspisteitä oo annettu vastemielisyydestäkää ku totuus o että peittelijöillä ja miinuspisteitä jakavilla ei oo puhtaat jauhot pussis.

      tuo o saamaa järjestäytynyttä rikollisuutta joka maailmassa arje tasolla koettaa peitellä ja salata ja leimailla toiste kustannuksella. ku joka toine huomautus o samasta aiheesta yhtä sisällöttömänä pari sana tai pari rivi kommenttina nii tuo o henkilö joka kärsii ohjelmoinni tuottamasta voimmattomuudesta tai tarkoituksellista peittelyä tuo jokaine ymmärtäe maalaisjärjellää.

    • änimöl

      MISTÄ IDEA UFON ULKONÄYSTÄ ON SIT MUKA ILMESTYNY.. IDIOOTTI! Mä en jaksais kirjoitella tähän mut on tahto. Jumala on olemassa, tuolla avaruudessa on sellaisia koneita joka saa teidät paskomaan housuunne samallailla ku paskotte housuun kunnon tripeillä... niinku sellaset ruikulit, et haisee teidän heikkouskoisien ajatukset ihan siltä... Ei ole pelkästään ufoja.. Meidän galaksi on kansoitettu. Tuolla on planeettoja joissa elää kauniita olentoja. Olen logiikan harrastaja ja olen kokenut asioita mistä te voitte vaan unelmoida ja joista teillä ei ole hajuakaan että sellaista olisi olemassa.

      • rtstrhewrthw

        äitis haisi kun sinut sai


      • /&%&%%¤¤#"#¤

        Vai oikein logiikan harrastaja. Eipä näy tuotoksessasi.


      • mölinä...

        "tuolla avaruudessa on sellaisia koneita joka saa teidät paskomaan housuunne"

        Tahtoo tuollaisen koneen. Olisi paljonkin käyttöä ja paljon kohteita.


      • A-seksuaali
        rtstrhewrthw kirjoitti:

        äitis haisi kun sinut sai

        No,no! Veikkaampa, että niin on haissut kaikkien meidän äidit meidät saadessaan. Ja isät ne vasta paskalta lemusivatkin. Jo, hommaa vääntäessäänkuin myös myöhemmin synnytyshuoneessa. Tai, karkuteillä ollessaan.


      • änimöl
        mölinä... kirjoitti:

        "tuolla avaruudessa on sellaisia koneita joka saa teidät paskomaan housuunne"

        Tahtoo tuollaisen koneen. Olisi paljonkin käyttöä ja paljon kohteita.

        REPESIN :D


    • DarkNH

      läski botti.

    • taivasta peittoon

      ATS:n foorumeilla ufo keskustelu aisoissa. Siellä ei ole hymynaamaa ja muita pellejä, peittelemässä asiallista keskustelua omalla sekavalla skeidalla.

    • Abs(Totuus)

      Olematonta ei tarvitse peitellä! UFOJA ei vaan ole.

    • eikä trollia ruokita

      Useat maat on kuitenkin julkaisseet omat ufo-havaintonsa, mutta lähinnä tässä onkin kyse todisteiden puutteesta. Kun niitä ei ole, niin väitetään jotta mystinen "hallitus" on ne salannut, vaikka taivaalle on jokaisella vapaa näkyvyys, eikä alien aluksiin liftaaminenkaan ole keltään kielletty. Siitä vaan jokainen bongailemaan ufoja niin paljon kun pupillit kestää, ja pyytäkää vaikka virtsanäyte humikselta todisteeksi jos satutte sellaisen kohtaamaan.

    • 20:30

      Lyhyesti sanottuna olisi se ihme jos vain meidän maapallolla olisi yksin elämää
      ja muualla maailmankaikkeudessa ei mitään, me olemme vasta kehityksessä
      alkutaipaleella vielä sata vuotta sitten hevonen ja kärryt oli yleisin kulkuneuvo.

    • änimöl

      Meidän tarkoitus on tanssia ja harjoitella hartautta, muut eliöt eivät sitä tee paitsi soidinmenoissaan tanssivat... Miksei ihmiset tee sitä tosissaan. Rahaa ei voi syödä ja talous kuolee. Sit on kaikki kiinni yhteistyöstä. Miksi ihminen omii asioita? Meidän on tärkeätä jakaa ja olla siitä iloinen että joillekin onni potkaisee. Haluaisin sekoittaa kaikki asiat ja karsia sieltä ne jutut jotka eivät kasvata. Haluan, että egoistit pyyhittäisiin pois maailman päältä. Meillä on paljon henkilökohtaista taistelua luvassa. Rakkautta, epätoivoa ja mystiikkaa. Ottakaa jo opiksenne, te ette ole yksin.

    • >>Se on todella epärehellistä argumentointia keskustelussa ja viittaa siihen että "jollain" on tarve pitää todellinen ufo keskustelu aisoissa.

      Ainakaan tällä palstalla sitä todellista UFO-keskustelua ei ole aikoihin esiintynyt. Onkohan koskaan?

      Suurin palstan pilaaja on ollut se :)

      • Bongattu!

        Ei todellakaan. Kyllä se suurin palstanpilaaja olet sinä. Multinicki


      • Bongattu! kirjoitti:

        Ei todellakaan. Kyllä se suurin palstanpilaaja olet sinä. Multinicki

        Neiti hyvä, en ole kirjoitellut palstalle muilla kuin omalla nimimerkillä, paitsi pari kertaa.


    • What'sUP?

      Teoriasi todistaa todeksi myös se, että miinuksia on sadellut parinkymmen verran. Nyt kyllä täytyisi tarkistaa näitten miinustelijoitten asiat.
      Ketä he ovat. On helppoa väittää tseään vaikka miksi tahansa juntti-inssiksi, vaikka ei käsissä pysy edes mopo. Eli ei tänne omia väittämiä, vaan palstallle laitetaan kirjautumispakko ja omat tiedot ylös, jotka sitten voitaisiin 24 toimesta vaikkapa julkaistakin. Katoaisivat trollit ainakin.

    • +-+-+-+-+

      Miinukset nousoo ja laskoo.

    • äölklljdsd

      KEKEKEE- KEKEK
      OLET MIELENKIINTOINEN KOMMENTOIJA MUTTA ONKO SINULLA YHTÄÄN KESKUSTELUN ALOITUSTA. HAHAA.
      Voisi jopa kuviella että olet niitä... kirjoittajia

      pelkkä huomio

    • ainoa motiivi

      "Ufoilmiöstä on tullut jo osittain palvonnan kohde, uskotaan ja odotetaan maan ulkopuolisen tahon apua, vaikka sitä ei ole olemassakaan. Tämä on syy miksi kaikkialla maailmassa toimitaan ufoilmiön saattamiseksi pois ihmisten mielistä, antamalla ilmiöstä oikeaa tietoa täysin väärän sijaan."

      -Eli Raamattua siteeraten: Minä olen herra sinun Jumalasi älä pidä muita Jumalia.
      (alasampumisten ja lapsosten ainoa motiivi jota voi sanoa motiiviksi. Kaikki muu herjaus ja alasampuminen on samaa sarjaa kuin koulun seinään kikkeleiden piirtely)

      • Kikkeliskokkelis

        Ei kai siinä mitään herjaamista ole, jos väittäämaan ulkoisen sivilisaation vierailun olevan erittäin epätodennäköinen tapahtuma. Rohkeimpien arvioiden mukaan (Draken kaava) teknisiä sivilisaatioita olisi galaksissamme korkeintaan muutaman tuhannen valovuoden välein. Maapallon löytyminen olisi enemmin kuin sattumaa, koska esimerkiksi Marconin ensimäiset radiokokeilutkin ovat edenneet vasta vähän yli sata valovuotta. Ja vaikka maapallo löytyisikin vieraan lajin toimesta, olisi matka fysiikan lakien mukaan lähes mahdoton toteuttaa.
        Seuraavaksi väitetään, että fysiikan lait ovat väärässä. Se on kuitenkin uskomukselle melkoisen heikko argumentti ja lähestyy juuri arvostelemaasi uskonnollista argumentointia. Sitähän mm. kreationistit harrrastavat evoluutioteorian suhteen.

        Faktatiedon väittäminen "lapselliseksi kikkelien piirtelyksi" on juuri sitä, lapsellista kikkelinpiirtelyä.


      • Faktoja täällä?
        Kikkeliskokkelis kirjoitti:

        Ei kai siinä mitään herjaamista ole, jos väittäämaan ulkoisen sivilisaation vierailun olevan erittäin epätodennäköinen tapahtuma. Rohkeimpien arvioiden mukaan (Draken kaava) teknisiä sivilisaatioita olisi galaksissamme korkeintaan muutaman tuhannen valovuoden välein. Maapallon löytyminen olisi enemmin kuin sattumaa, koska esimerkiksi Marconin ensimäiset radiokokeilutkin ovat edenneet vasta vähän yli sata valovuotta. Ja vaikka maapallo löytyisikin vieraan lajin toimesta, olisi matka fysiikan lakien mukaan lähes mahdoton toteuttaa.
        Seuraavaksi väitetään, että fysiikan lait ovat väärässä. Se on kuitenkin uskomukselle melkoisen heikko argumentti ja lähestyy juuri arvostelemaasi uskonnollista argumentointia. Sitähän mm. kreationistit harrrastavat evoluutioteorian suhteen.

        Faktatiedon väittäminen "lapselliseksi kikkelien piirtelyksi" on juuri sitä, lapsellista kikkelinpiirtelyä.

        "Faktatieto..."? Hehheh... Onko faktatietoa ns hörhöttely, mielenterveyslinkit, kanavakeijo- sanan hokeminen, lukemattomat trollialoitukset joita sitten itse jatkatte kun kukaan muu ei jatka ja sitten nimimerkit Kaksoisbalansoitu ja Kekek-kekek antavat vielä siihen ketjuun täyden tukensa (mikäli eivät ole itse aloittaneet koko trollia) ja sieltä tulee sanat "olkiukko", "ilmavoimien pommittama", keijukaiset ja tontut", joulupukki, anaaliabduktio yms yms.

        Tuota se on 95 prosenttisesti. Onko se siis mielestäsi mainitsemaasi "faktatietoa" vai vessanseinäkirjoittelua. Yritä vastata rehellisesti.


      • freelancer..
        Faktoja täällä? kirjoitti:

        "Faktatieto..."? Hehheh... Onko faktatietoa ns hörhöttely, mielenterveyslinkit, kanavakeijo- sanan hokeminen, lukemattomat trollialoitukset joita sitten itse jatkatte kun kukaan muu ei jatka ja sitten nimimerkit Kaksoisbalansoitu ja Kekek-kekek antavat vielä siihen ketjuun täyden tukensa (mikäli eivät ole itse aloittaneet koko trollia) ja sieltä tulee sanat "olkiukko", "ilmavoimien pommittama", keijukaiset ja tontut", joulupukki, anaaliabduktio yms yms.

        Tuota se on 95 prosenttisesti. Onko se siis mielestäsi mainitsemaasi "faktatietoa" vai vessanseinäkirjoittelua. Yritä vastata rehellisesti.

        "lukemattomat trollialoitukset joita sitten itse jatkatte kun kukaan muu ei jatka ja sitten nimimerkit Kaksoisbalansoitu ja Kekek-kekek antavat vielä siihen ketjuun täyden tukensa (mikäli eivät ole itse aloittaneet koko trollia)"

        Taas tulee foliopipolta hyvää salaliittosettiä. Varos niitä hornetteja taas;) Kyllä se totuus on se että tyhmyydellesi nauravat kylläkin useat ihmiset, mutta ilman mitään erityistä järjestelmällisyyttä.


      • fydtdsgsdfgs
        Faktoja täällä? kirjoitti:

        "Faktatieto..."? Hehheh... Onko faktatietoa ns hörhöttely, mielenterveyslinkit, kanavakeijo- sanan hokeminen, lukemattomat trollialoitukset joita sitten itse jatkatte kun kukaan muu ei jatka ja sitten nimimerkit Kaksoisbalansoitu ja Kekek-kekek antavat vielä siihen ketjuun täyden tukensa (mikäli eivät ole itse aloittaneet koko trollia) ja sieltä tulee sanat "olkiukko", "ilmavoimien pommittama", keijukaiset ja tontut", joulupukki, anaaliabduktio yms yms.

        Tuota se on 95 prosenttisesti. Onko se siis mielestäsi mainitsemaasi "faktatietoa" vai vessanseinäkirjoittelua. Yritä vastata rehellisesti.

        Rehellinen vastaus:

        En vastaa muiden kirjoittelusta. Väitteesi oli, että ainoa motiivi vastustaa on uskonnollinen ja muut ovat sarjaa "vessan seinään piirretty pippeli". Osoitin, ettei näin suinkaan ole ja että väitteesi on juuri sitä, mistä muita syytät. Myös asiallisia perusteita on esitetty vaikka kuinka paljon. Edellä esittämäni oli faktatietoa eikä trollausta.
        En näe mitään järkevää perusteltua syytä pitää alienvierailuja nykyisillä näytöillä totena. Ei näe moni muukaan.

        Miksi asiasta ei saisi laskea leikkiä? Ei kai ufoihin uskova porukka nyt niin tiukkapipoista ole? Voi pysyä poissa trollialoituksista. Ei niitä ole pakko lukea.
        Niihin ketjuihin kirjoittelen joskus itsekin, mutta silloin fakta on helposti erotettavissa pilasta.


      • Busted again.
        freelancer.. kirjoitti:

        "lukemattomat trollialoitukset joita sitten itse jatkatte kun kukaan muu ei jatka ja sitten nimimerkit Kaksoisbalansoitu ja Kekek-kekek antavat vielä siihen ketjuun täyden tukensa (mikäli eivät ole itse aloittaneet koko trollia)"

        Taas tulee foliopipolta hyvää salaliittosettiä. Varos niitä hornetteja taas;) Kyllä se totuus on se että tyhmyydellesi nauravat kylläkin useat ihmiset, mutta ilman mitään erityistä järjestelmällisyyttä.

        Tässä on tasan kaksi vaihtoehtoa joka kumpikaan ei imartele sinua eikä mahdollisia kollegoitasi elikä

        1) matkitte toistenne kirjoitustyyliä, käytätte samoja argumentteja, samoja trollauksia ja perusdissauksia suoraan debunkkaajan käsikirjasta (elikä olette niin idiootteja ettette keksi mitään uutta tai omaperäistä tai aiheeseen liittyvää)

        2) teitä on vain yksi tai kaksi tyyppiä jotka sairastatte jotakin ennestään tuntematonta identtistä psyykkistä sairautta (tämä perustelisi samankaltaisuudet termistössä ja asenteessa)

        Aivan ilman salaliittoteoriointia on ihan maalaisjärjellä selvää että teidän "etujanne" palvelee jopa ne kaikki vanhemman synnyttäneen alapään elimistöön liittyvät jutut koska tärkeintä tuntuu olevan että mistään ei keskusteltaisi joka liittyy otsikkoon.

        Tuota sairautta en tule varmaan koskaan ymmärtämään. Ihmisiä jolla on niin halveksiva, yksisilmäinen ja narsistinen käsitys kaikesta en huolisi minulle töihin, en kaveriksi, en naapuriksi, enkä edes istumaan viereiseen pöytään ravintolassa. Silloin sattuisi Juhaa leukaan kipeäksi Kummeli- slogania lainaten.


      • ..jatkuu...
        Busted again. kirjoitti:

        Tässä on tasan kaksi vaihtoehtoa joka kumpikaan ei imartele sinua eikä mahdollisia kollegoitasi elikä

        1) matkitte toistenne kirjoitustyyliä, käytätte samoja argumentteja, samoja trollauksia ja perusdissauksia suoraan debunkkaajan käsikirjasta (elikä olette niin idiootteja ettette keksi mitään uutta tai omaperäistä tai aiheeseen liittyvää)

        2) teitä on vain yksi tai kaksi tyyppiä jotka sairastatte jotakin ennestään tuntematonta identtistä psyykkistä sairautta (tämä perustelisi samankaltaisuudet termistössä ja asenteessa)

        Aivan ilman salaliittoteoriointia on ihan maalaisjärjellä selvää että teidän "etujanne" palvelee jopa ne kaikki vanhemman synnyttäneen alapään elimistöön liittyvät jutut koska tärkeintä tuntuu olevan että mistään ei keskusteltaisi joka liittyy otsikkoon.

        Tuota sairautta en tule varmaan koskaan ymmärtämään. Ihmisiä jolla on niin halveksiva, yksisilmäinen ja narsistinen käsitys kaikesta en huolisi minulle töihin, en kaveriksi, en naapuriksi, enkä edes istumaan viereiseen pöytään ravintolassa. Silloin sattuisi Juhaa leukaan kipeäksi Kummeli- slogania lainaten.

        PS junior "freelancer": Vastasit taas trollilla ja herjalla. Et vastannut kysymykseen. Taisi osua siis (taas) aika hyvin.


      • Kikkeliskokkelis
        Busted again. kirjoitti:

        Tässä on tasan kaksi vaihtoehtoa joka kumpikaan ei imartele sinua eikä mahdollisia kollegoitasi elikä

        1) matkitte toistenne kirjoitustyyliä, käytätte samoja argumentteja, samoja trollauksia ja perusdissauksia suoraan debunkkaajan käsikirjasta (elikä olette niin idiootteja ettette keksi mitään uutta tai omaperäistä tai aiheeseen liittyvää)

        2) teitä on vain yksi tai kaksi tyyppiä jotka sairastatte jotakin ennestään tuntematonta identtistä psyykkistä sairautta (tämä perustelisi samankaltaisuudet termistössä ja asenteessa)

        Aivan ilman salaliittoteoriointia on ihan maalaisjärjellä selvää että teidän "etujanne" palvelee jopa ne kaikki vanhemman synnyttäneen alapään elimistöön liittyvät jutut koska tärkeintä tuntuu olevan että mistään ei keskusteltaisi joka liittyy otsikkoon.

        Tuota sairautta en tule varmaan koskaan ymmärtämään. Ihmisiä jolla on niin halveksiva, yksisilmäinen ja narsistinen käsitys kaikesta en huolisi minulle töihin, en kaveriksi, en naapuriksi, enkä edes istumaan viereiseen pöytään ravintolassa. Silloin sattuisi Juhaa leukaan kipeäksi Kummeli- slogania lainaten.

        Olen alkanut kallistua sellaiselle kannalle, että sinun yksisilmäisyytesi ja vihollisten näkeminen joka paikassa alkaa olla jo lähes vainoharhaista. Vuodatuksesi menee selvästi yli normaalin kritiikkiin reagoinnin.
        Jos sinulla on joskus aiemmin todettu mielenterveysongelmaa, niin nyt olisi aika ottaa yhteyttä ammattilaisiin. Et varrmasti itse edes huomaa, mihin juttusi ovat lipsumassa. Muiden kirjoittajien harkittu salaliitto sinua vastaan kun vaan ei ole kovinkaan todennäköinen vaihtoehto.
        Ainakaan minä en ole salaliitossa mukana enkä matki kenenkään tyyliä. Pystyn varmuudella tunnistamaan itseni lisäksi ainakin kolme vastaajaa ja luultavasti heitä on enemminkin. Kaiken kritiikin kokeminen tuntemattoman vihollisen salajuoneksi ei ole oikein hyvä merkki. Luulen, että ymmärrät mitä tarkoitan.


      • freelancer..
        ..jatkuu... kirjoitti:

        PS junior "freelancer": Vastasit taas trollilla ja herjalla. Et vastannut kysymykseen. Taisi osua siis (taas) aika hyvin.

        "Taisi osua siis (taas) aika hyvin."

        No ei, ei osunut. Tuo sekava sohimisesi ja kuvitellun vihollisen harhainen näkeminen on pelkästään naurettavaa.


    • Näin se oli.

      Ufoilmiöistä lienee todellakin tullut jo eräänlainen uskonto ja palvonnan kohde joissain marginaaliryhmissä.

      Ja kun nämä marginaaliryhmät ovat lähes pääsääntöisesti aina myös lisänneet omiin uskomuksiinsa myös ufosalailun ja salaliitot valtaa pitävien taholta,niin pelkästään jo se selittää sen,että mikä on aloittajan perusajatus.

      Kyseinen perusajatus ei ole lainkaan uusi vaan se alkoi muodostumaan jo 1950-luvulla erään tunnetuimman ufohuijari George Adamskin ansiosta.

      Niistä ajoista näihinkin päiviin asti tällaiset ufosalailu ja salaliittokuvitelmat ovat säilyneet ja paisuneet kuin lumipallo.

      Tuossa edellä mainittiin,että ufotutkimus entisessä Neuvostoliitossa oli virallista toimintaa.Tällainen väite on täysin perätön syystä,että entisessä Neuvostoliitossa ufotutkimusta harrastivat vain pienet yksityiset ryhmät.

      Tällaiset ryhmät entisessä Neuvostoliitossa olivat koko ajan Neuvostoliiton silloisen turvalisuuspalvelu KGB:n seurannassa koko Neuvostoliiton ja sen sateliittimaiden alueella aina Neuvosto-Eestiä myöten.

      Perussyy tällaiseen jatkuvaan seurantaan oli siinä,että Neuvostoliitossa valvottiin tarkasti sellaisia ryhmiä,joita voitiin pitää kansanvihollisina,länsimaiden agentteina
      sekä myös vallankumouksen vihollisina.

      Kun joillain Neuvostoliiton alueilla arveltiin todetun ufo-ja humanoidihavaintojen lisääntymistä,niin kansalaiset pitivät niitä taivaallisina merkkeinä ja näin ollen uskonnon kannatus lisääntyi ja ihmiset alkoivat taas hakeutua kirkkoihin.

      Aina kun näin kävi,Neuvostoliiton johto ja politbyroo kutsui jonkun tunnetun akateemikon ja tiedemiehen esiintymään valtiolliseen televisioon ja antamaan lausuntoja valtion talustusnuorassa olevalle lehdistölle.

      Ja niinpä joku tunnettu akateemikko ja tiedemies kumosi väitteet ufo-ja humanoidihavainnoista todeten mm.,"tällaisia satuja keksivät vain heikkomieliset, taitavat valehtelijat ja satujen sepittäjät ja on syytä lopettaa tällaisten satujen keksiminen vaikka ne kiehtovia ovatkin".

      Ja aina todettiin virallisesti se,"että ufot ja humanoidit ovat vain länsimaiden
      keksimiä asioita joiden avulla lietsotaan sotahysteriaa ja niiden avulla kasvatetaan puolustusbudjetteja".

    • Kyllä jopa tällä palstalla on syntynyt ihan asiallistakin keskustelua jos joku on tehnyt hyvin kirjoitetun tiiviin avauksen jostain mielenkiintoisesta ufotapauksesta.

      Toisaalta onhan se selvää, että jos joku tulee tänne selittämään miten Kauan sitten kutsuttiin Galaktinen neuvosto kokoon ja myyttinen kutsu kulki lukemattomille valo-olennoille, auringon matkaajille, sateenkaarisotureille ja muille valaistuille olennoille useista tähtijärjestelmistä, niin ei sitä kukaan täyspäinen pysty ottamaan vakavasti ja palaute on sitten sen mukaista.

      • AngelHybrid Kenovalo

        Kyllähän me kaikki suvaitsevaiset sateenkaarisotureita arvostetaan. Pride-kulkueet kuuluu Stadin katukuvaan ja siutkin kai sinne viedään mekkaloimaan ufojen toimesta?


      • AngelHybrid Kenovalo kirjoitti:

        Kyllähän me kaikki suvaitsevaiset sateenkaarisotureita arvostetaan. Pride-kulkueet kuuluu Stadin katukuvaan ja siutkin kai sinne viedään mekkaloimaan ufojen toimesta?

        Haha, tuossa ehkä tarkoitettiin jotain muuta, tai mistäs minä sitä tiedän. :)

        Aika usein täällä näkee avauksia joissa on joko pelkkä linkki youtube videoon tai sitten linkin lisäksi todetaan, että mitäs skeptikot nyt sanotte. No eihän tuollainen saa aikaan kuin vihtuilua, mutta jos sen linkin lisäksi jaksaa perustella miksi juuri kyseinen video on hyvä, niin niiden perusteluiden kestävyyden tarkastelusta saattaa jo saada aikaan sellaista keskustelua jossa skeptikotkin ainakin suurimman osan aikaa osaavat käyttäytyä. ;D


    • astropoliisi

      "... Olen huomannut, että tämä kaiken ufokeskustelun alas ampuminen on todella systemaattista ja kenties järjestäytynyttä... "

      Minä olen huomannut saman ja tiedän syylliset ; Galaktiseen Liittoon pesiytyneet reptiliaanien rikollisliigat.

      • Idea sinulle

        Voisit ohjelmoida sellaisen satunnaisgeneraattorin jossa nuo sanavarastoosi kuuluvat sanat tulevat peräkkäin satunnaisessa järjestyksessä niin saisimme sitten kuulla höpinäsi välillä erimuodoissa kuin normaalisti ja kaikki tapahtuisi ihan automaattisesti.

        Ajattele: -Ufouskis kirjoittaa aloituksen, tai osallistuu keskusteluun, niin sinun koneeltasi paukahtaa siihen täysin automaattisesti kaikki lempisanasi kuten "galaktinen liitto", "reptilianit" yms. Voit vain nojailla tuolilla ja nauraa höröttää kun nuo ikuisesti hauskat juttusi ponnahtaa ruudulle kuin pop-uppina ja kaikkia vituttaa!

        Aivan mahtavaa! Nyt ei kuin kehittelemään vaan niin ei tarvitse naputtaa koko ajan.


      • Hyvät oddsit
        Idea sinulle kirjoitti:

        Voisit ohjelmoida sellaisen satunnaisgeneraattorin jossa nuo sanavarastoosi kuuluvat sanat tulevat peräkkäin satunnaisessa järjestyksessä niin saisimme sitten kuulla höpinäsi välillä erimuodoissa kuin normaalisti ja kaikki tapahtuisi ihan automaattisesti.

        Ajattele: -Ufouskis kirjoittaa aloituksen, tai osallistuu keskusteluun, niin sinun koneeltasi paukahtaa siihen täysin automaattisesti kaikki lempisanasi kuten "galaktinen liitto", "reptilianit" yms. Voit vain nojailla tuolilla ja nauraa höröttää kun nuo ikuisesti hauskat juttusi ponnahtaa ruudulle kuin pop-uppina ja kaikkia vituttaa!

        Aivan mahtavaa! Nyt ei kuin kehittelemään vaan niin ei tarvitse naputtaa koko ajan.

        Ohjelmiston nimeksi RTM. "Random Troll Machine"
        (Jeesuksen hyväksymä softa ja Hesekiel nyökkäilee vieressään hyväksyvästi. Pietari katsoo juuri rantatonttia viheriäisiltä niityiltä jahka aika jättää tai joku turpiin mättää)


      • astropoliisi
        Hyvät oddsit kirjoitti:

        Ohjelmiston nimeksi RTM. "Random Troll Machine"
        (Jeesuksen hyväksymä softa ja Hesekiel nyökkäilee vieressään hyväksyvästi. Pietari katsoo juuri rantatonttia viheriäisiltä niityiltä jahka aika jättää tai joku turpiin mättää)

        RTM on nyt kehitetty. Tässä käännös "idea sinulle" - tiukkapipon
        viestistä

        tämä alas että huomannut olen R-L L-K ufokeskustelun systemaattista
        COLLIER järjestäytynyttä mielenhallintalamputustA valo-olento ROSWELL
        idea sinulle isopyörä heittää vähRätelytaSO LOCH nESS IMPLANTTI
        p.erseessä ufot ja ALEX Rautaa miähet puuta


    • naurattee..

      Hyvä! Taas loppui jorinat kun palstan älykkäin hemmo laittoi urpoille luut kurkkuun ja nää nosti vanhoja lorujaan peittämään nolaamistaan. I love this shit!

      • olet pelle

        Eikös olekin melko noloa ylistää itseään "palstan älykkäimmäksi hemmoksi"? Olet pelkästään naurettava hörhö.


      • Olen tosimies
        olet pelle kirjoitti:

        Eikös olekin melko noloa ylistää itseään "palstan älykkäimmäksi hemmoksi"? Olet pelkästään naurettava hörhö.

        En ole naurettava sillä olen suorittanut diplomin Jedi-Akatemiassa.


    • järkevä keskustelu

      Missä kulkee järkevän ja ei järkevän ufokeskustelun raja?
      Tässä 10 tyypillistä mallikommenttia (ei kopioituja )
      Mitkä ovat järkeviä, mitkä ei:

      1) Suurella todennäköisyydellä monella universumin planeetoista on meitä kehittyneempiä elämänmuotoja.
      2) Jotkut henkilöt voivat "kanavoinnilla" saada yhteyden ulkoavaruuden olentoihin.
      3) On täysin mahdollista, että maassa on vieraillut vieraiden
      sivilisaatioiden avaruusaluksia.
      4) Alieenit voivat vaikuttaa tietoisuuteemme mielenhallintalampuilla.
      5) On todennäköistä, että avaruusolennot ovat ainakin auttaneet muinaisia Egyptiläisiä pyramidien rakentamisessa.
      6) Suurvaltojen johtajat saavat ohjeita avaruusolennoilta vaikka tätä ei
      julkisesti myönnetä.
      7) On mahdollista, että jotkut maan asukkaat ovat päässeet tutustumaan vieraan sivilisaation avaruusaluksen sisätiloihin.
      8) Alieenit täydentävät muonavarastojaan silpomalla lehmiä.
      9) Ei ole yhtään täysin sitovaa todistetta alienvierailusta.
      10) On mahdollista, että on olemassa jokin "Galaktisen Liiton"
      kaltainen avaruusyhteisö.

      • järkevä?

        1. Varsin luultavaa
        2. Hömpäppää
        3. Epätodennäköistä
        4. Hömpäppää
        5. Hömpäppää
        6. Hömpäppää
        7. Erittäin epätodennäköistä
        8. Hömpäppää
        9. Oikein
        10 Erittäin epätodennäköistä

        Minusta ei taida täällä olla keskustelijaksi.


      • järkevä2
        järkevä? kirjoitti:

        1. Varsin luultavaa
        2. Hömpäppää
        3. Epätodennäköistä
        4. Hömpäppää
        5. Hömpäppää
        6. Hömpäppää
        7. Erittäin epätodennäköistä
        8. Hömpäppää
        9. Oikein
        10 Erittäin epätodennäköistä

        Minusta ei taida täällä olla keskustelijaksi.

        Ei minuskaan, arvioni suunnilleen sama.


      • 99,naintinain

        1. Ei vaadi kovinkaan paljon.
        2. Kanavointi on itselleni lähes huuhaata, mutta en silti ole 100 varma etteikö. kun tiedeyhteisökin lämpenee ajatukselle "kuudennesta aistista".
        3. Aluksia nyt kummiskin. On vieraillut, vierailee parhaillaan ja tulee edelleen vierailemaan.
        4. Tietoisuuteemme voivat kyllä vaikuttaa, mutta että lampuilla..tulee vain se eräs suomalainen nainen mieleen.
        5.Ihmiset ovat käyttäneet koneita niiden rakentamiseen, historia kirjoitetaan vielä uusiksi sen osalta.
        6. Varjohallinot ehkä, mutta muuten ovat kyllä pressoja myöten pimennossa.
        7. Todennäköisesti ovat päässeet, mutta jotkut ovat myös joutuneet.
        8. Aukihan se on mistä ne kaikki johtuvat, mutta epäilen etteivät alienit niitä kuitenkaan syötäväkseen silvo.
        9. Luulen, että joillain on, muttei sellaisia todisteita että voivat myös toisille todistaa.
        10. Pienoin pakkohan se on.


    • Aivan sama kielletään vai myönnetään.
      Ufoja on.

      Lapsellista (mutta ehkä lohdullista) on uskoa siihen
      etteikö kukaan tai mikään taho harrastaisi "salaliittotoimintaa"
      ainahan siitä joku hyötyy.
      Ja mistä on hyötyä sitä myös harrastetaan.
      Ettekö tekin?

      Tämä ihan ilman "hörhöilyä" "uskonnollisuutta" tai "palvontaa".
      Mutta taidampa tästä painua syvyyksiin tappajahain kera:)
      Ihme ettei Spielberg ole tehnyt elokuvaa tappaja-usosta....

    • Totuus tiedossa

      Muinaisissa maalauksissa luolista aina viime vuosisatojen huippumaalareiden teoksiin saakka esiintyy ilmiselviä ufoja valoineen ja säteineen ja muoto on nykyaikanakin hyvin tuttu "lentävä lautanen" muoto.

      Skeptikot sanoo että kyseessä on taiteilijan "symboli" jollekin tuntemattomalle asialle.

      Ufot ovat paljon vanhempi "keksintö" kuin mitä samaiset tyypit väittävät. Skeptikoiden mielestähän ufot keksittiin Roswellin jälkeen ihmisten mielikuvituksen tuotteena.

      Totuus on että havaintoja on tehty aina ja niitä on dokumentoitu tuhansia vuosia aina Raamattua myöten.

      Toinen maailmansota oli suorastaan ufojen temmellyskenttä. Tuntui olevan kovin kiinnostava "näytelmä" tuo sota joillekin.

      http://www.google.fi/search?q=foo fighters ufo&hl=fi&tbo=u&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=MKEFUf7QK4fmrAeuiIDoCw&ved=0CDYQsAQ&biw=1440&bih=777

      Kieltämisen aika on ollut ohi jo vuosikymmeniä. Muistuttaa inkvisitiota tuo skeptikoiden plörinä ja kiusanteko. Se lienee tarkoituskin.

      • ghghgcgcfg

        Kas kun argeologit ja taiteen tutkijat eivät ole olleet asiasta samaa mieltä. UFO-piireissä tulkittiin keskiajalla pyhimysten pään päälle piirretty enkelipyörrekin merkiksi ulkoavaruuden oliosta. Pienessä nettikuvassa kun enkeleitä ei erota.
        Ja Inkojen lentokalat olivat alienien lentolaitteita.
        Egyptin hieroglyfien virhetulkinnoista on lukuisia esimerkkejä.




      • Näin se on nääs.
        kaksoisbalansoitu kirjoitti:

        Lisätään vielä, että kannataa seurata myös tätä blogia:

        http://ancientaliensdebunked.com/nuremburg-ufo-battle-debunked/

        Vähän kun lukee, niin ei tarvitse ainakaan tietämättömyyden takia levittää ufosontaa erilaisilla ufofoorumeilla. Kyllä näin on näreet nääs. ;D

        Kiitoset sinulla nimimerkki kaksoisbalansoitu näistä kahdesta linkistä! Itsekin etsin äsken vastaavia mutta nythän se on tarpeetonta.

        Nyt onkin jännää seurata sitä,että mitä nykyinen "Olen huomannut"-ufo ja salaliittosukupolvi (joita on ollut jo 1940-luvulta lähtien) niistä on mieltä.

        Ja mikäli olen heidän ajatus-ja haavemaailmansa oppinut oiken tulkitsemaan,niin vastine tulee ilmeisesti olemaan sellaista,että kyseessä on ilkeän kauhean kamalan
        negtiivisen eliitiin katala ilkijuoni ja dissausoperaatio.


      • Näin se on nääs. kirjoitti:

        Kiitoset sinulla nimimerkki kaksoisbalansoitu näistä kahdesta linkistä! Itsekin etsin äsken vastaavia mutta nythän se on tarpeetonta.

        Nyt onkin jännää seurata sitä,että mitä nykyinen "Olen huomannut"-ufo ja salaliittosukupolvi (joita on ollut jo 1940-luvulta lähtien) niistä on mieltä.

        Ja mikäli olen heidän ajatus-ja haavemaailmansa oppinut oiken tulkitsemaan,niin vastine tulee ilmeisesti olemaan sellaista,että kyseessä on ilkeän kauhean kamalan
        negtiivisen eliitiin katala ilkijuoni ja dissausoperaatio.

        Joo tykkään kanssa tuosta sivustosta. Siellä on tosi paljon hyvää asiaa.

        http://ancientaliensdebunked.com/the-nazca-astronautowlman-or-fisherman/

        Tuossa myös ihan järkeenkäypä selitys Nazcan astronautilla joka siis onkin kuva kalastajasta.

        Kannattaa kyllä kaikkien ancient astronauts teorioihin uskovien katsella tuo filmi ja kahlata tuo sivusto oikein ajatuksella läpi. Siellä on myös podcasteja.


      • oma kehu haisee
        kaksoisbalansoitu kirjoitti:

        Joo tykkään kanssa tuosta sivustosta. Siellä on tosi paljon hyvää asiaa.

        http://ancientaliensdebunked.com/the-nazca-astronautowlman-or-fisherman/

        Tuossa myös ihan järkeenkäypä selitys Nazcan astronautilla joka siis onkin kuva kalastajasta.

        Kannattaa kyllä kaikkien ancient astronauts teorioihin uskovien katsella tuo filmi ja kahlata tuo sivusto oikein ajatuksella läpi. Siellä on myös podcasteja.

        Välikehu itselle tekee hyvää ja sitten voikin vastata itselleen että "ole hyvä arvoisa ihailijani" ja sitten voi taas kirjoittaa samaa höpönlöpöä kuin aiemminkin.

        Tässä alasampumista:

        http://www.google.fi/search?q=ufos in old painting&hl=fi&tbo=u&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=T2AGUdyZAcPNrQfk0YHQBw&ved=0CCwQsAQ&biw=1440&bih=777#imgrc=_

        Se on hyvä että kaikki maailmankaikkeudessa on "järkeenkäypää" mikäli sallit siteeraamisesi ja on hyvä että on yksi henkilö universumissa tietää kaikkeuden salat ja tuo ne meille vähempiosaisille julki. -Ladies and gentleman: -Tuplatorvelo!


      • oma kehu haisee kirjoitti:

        Välikehu itselle tekee hyvää ja sitten voikin vastata itselleen että "ole hyvä arvoisa ihailijani" ja sitten voi taas kirjoittaa samaa höpönlöpöä kuin aiemminkin.

        Tässä alasampumista:

        http://www.google.fi/search?q=ufos in old painting&hl=fi&tbo=u&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=T2AGUdyZAcPNrQfk0YHQBw&ved=0CCwQsAQ&biw=1440&bih=777#imgrc=_

        Se on hyvä että kaikki maailmankaikkeudessa on "järkeenkäypää" mikäli sallit siteeraamisesi ja on hyvä että on yksi henkilö universumissa tietää kaikkeuden salat ja tuo ne meille vähempiosaisille julki. -Ladies and gentleman: -Tuplatorvelo!

        http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9WYzURYq1IY

        Tuossa on selitetty ufopellejen suosikit ja ei niissä mitään ufoja oikeasti ole.



      • kaksoisbalansoitu kirjoitti:

        http://www.youtube.com/watch?v=WaIjIwRooN4

        Tuossa vielä lisää. Kaikille kuville löytyy hyvin perustellut luonnolliset selitykset. Pitää olla aivan täysi imbesilli idiootti jos kuvittelee noista ufoja löytävänsä.

        Jotta asia ei jäisi kenellekään epäselväksi, niin tässä vielä aiheesta lisää myös hörhöjen suosimalta sivustolta. Ketju on ihan asiallista luettavaa myös skeptikoille:

        http://www.abovetopsecret.com/forum/thread879030/pg1


    • Lisää miinuksia!

      Kiitos! Miinusten määrä kertoo onnistuneesta ja osuvasta argumentoinnista.

      • älä raukka yritä

        Ei, kyllä miinusten määrä kertoo vain typerästä viestistä ja epäonnistuneesta argumentoinnista. Hörhöillä vain on epärehellisenä tapana vääntää musta valkoiseksi ja velat saataviksi.


      • Ja blaa blaa.
        älä raukka yritä kirjoitti:

        Ei, kyllä miinusten määrä kertoo vain typerästä viestistä ja epäonnistuneesta argumentoinnista. Hörhöillä vain on epärehellisenä tapana vääntää musta valkoiseksi ja velat saataviksi.

        Valehtelemisen, toistamisen, kopioimisen, kieroilun, lapsosten, herjaamisen, huonon huumorin ja matkimisen (jolle apinatkin ovat kateellisia) mestarit ovat himppasen huonoja henkilöitä arvostelemaan yhtään ketään.
        Sori vaan. Ei oikein vakuuta.
        Jankuta vaan lapsukainen jankuta.


      • blaa blaa ja
        Ja blaa blaa. kirjoitti:

        Valehtelemisen, toistamisen, kopioimisen, kieroilun, lapsosten, herjaamisen, huonon huumorin ja matkimisen (jolle apinatkin ovat kateellisia) mestarit ovat himppasen huonoja henkilöitä arvostelemaan yhtään ketään.
        Sori vaan. Ei oikein vakuuta.
        Jankuta vaan lapsukainen jankuta.

        Näkyy ottavan pahasti ajatuslaatikkoon kun ufohömpästä rakennettu korttitalo romahtaa. :)


      • Här-här!
        blaa blaa ja kirjoitti:

        Näkyy ottavan pahasti ajatuslaatikkoon kun ufohömpästä rakennettu korttitalo romahtaa. :)

        Ei ollenkaan ota. On hauska vaan härnätä neuroottista mieltäsi. Milloin on seuraava telttakokous muutes ja kenen vuoro on olla syntinen?


      • Lapsonen teltalta
        Här-här! kirjoitti:

        Ei ollenkaan ota. On hauska vaan härnätä neuroottista mieltäsi. Milloin on seuraava telttakokous muutes ja kenen vuoro on olla syntinen?

        Kukahan täällä on neuroottinen? Sekoittaa skepot ja uskovaiset toisiinsa, kirjoittelee lapsusista, herjaa rekattuja nimimerkkejä ja käy kuumana kuin hellakoukku. Asiallisia kommentteja sinulta ei ole juurikaan löytynyt.
        Et kai luule, että joutavanpäiväinen nimittely vaikuttaisi muihin samoin kuin sinuun? Jos ihmisellä on vähänkin terve itsetunto, ei hän herjoillesi korviaan lotkauta. naureskelee ehkä, kuten minäkin.


      • näin sielläjatäällä
        Lapsonen teltalta kirjoitti:

        Kukahan täällä on neuroottinen? Sekoittaa skepot ja uskovaiset toisiinsa, kirjoittelee lapsusista, herjaa rekattuja nimimerkkejä ja käy kuumana kuin hellakoukku. Asiallisia kommentteja sinulta ei ole juurikaan löytynyt.
        Et kai luule, että joutavanpäiväinen nimittely vaikuttaisi muihin samoin kuin sinuun? Jos ihmisellä on vähänkin terve itsetunto, ei hän herjoillesi korviaan lotkauta. naureskelee ehkä, kuten minäkin.

        Ja kaiken päälle kuvittelee kaksoisbalansoidun kirjoittavan kaikki viestit. Kaksoisbalansoitu lienee varaktori ja kukahan oli sutifoorumilla varaktorin pahin häiriköijä? Se oli rense eli sama pelle mikä täällä nyt käy tosiaan kuumana kuin hellakoukku ja vaahtoaa sutilta tuttuja sekavia uskovais-skepojuttujaan.


      • näin sielläjatäällä kirjoitti:

        Ja kaiken päälle kuvittelee kaksoisbalansoidun kirjoittavan kaikki viestit. Kaksoisbalansoitu lienee varaktori ja kukahan oli sutifoorumilla varaktorin pahin häiriköijä? Se oli rense eli sama pelle mikä täällä nyt käy tosiaan kuumana kuin hellakoukku ja vaahtoaa sutilta tuttuja sekavia uskovais-skepojuttujaan.

        Joo kaksoisbalansoitu(sekoittaja) on superheterodynevastaanottimen osa siinä missä varaktorikin. Ransu tosiaan veti sutilla aikoinaan herneen nokkaansa kun en oikein uskonut hänen abduktiojuttujaan.


      • Tuplanaurut
        Lapsonen teltalta kirjoitti:

        Kukahan täällä on neuroottinen? Sekoittaa skepot ja uskovaiset toisiinsa, kirjoittelee lapsusista, herjaa rekattuja nimimerkkejä ja käy kuumana kuin hellakoukku. Asiallisia kommentteja sinulta ei ole juurikaan löytynyt.
        Et kai luule, että joutavanpäiväinen nimittely vaikuttaisi muihin samoin kuin sinuun? Jos ihmisellä on vähänkin terve itsetunto, ei hän herjoillesi korviaan lotkauta. naureskelee ehkä, kuten minäkin.

        ...lämpö nousee ja selittely jatkuu. se koira älähtää jne. 8)
        ota ihan rennosti vaan ja jatka hassunauskaa jankutustasi. Ei näytä olevan sitä itsetuntoa eikä puhdasta omatuntoa kun pitää päivystää täällä aina vaan puolustautumalla kuin leikkikouluikäinen tyyliin "enkä oo - ite oot"
        Mä voin hei isällisesti osallistua leikkeihisi: -Hippa!

        Totuutta et pysty kuitankaan mistään asiasta muuttamaan mihinkään suuntaan suunsoitollasi hemmo.


      • Usnar.
        kaksoisbalansoitu kirjoitti:

        Joo kaksoisbalansoitu(sekoittaja) on superheterodynevastaanottimen osa siinä missä varaktorikin. Ransu tosiaan veti sutilla aikoinaan herneen nokkaansa kun en oikein uskonut hänen abduktiojuttujaan.

        Ransu?

        Onko nyt kyseessä TV2:en lastenohjelmassa esiintyvä koirahahmoinen käsinukke Ransu Karvakuono?

        Rodultaanhan tämä Ransu Karvakuono on keskikokoinen videonoutaja.

        Onko kyseinen keskikokoinen videonoutaja taas abduktoitu vai ovatko ilmavoimat käyneet pommitusreissulla?


      • sutina.
        Usnar. kirjoitti:

        Ransu?

        Onko nyt kyseessä TV2:en lastenohjelmassa esiintyvä koirahahmoinen käsinukke Ransu Karvakuono?

        Rodultaanhan tämä Ransu Karvakuono on keskikokoinen videonoutaja.

        Onko kyseinen keskikokoinen videonoutaja taas abduktoitu vai ovatko ilmavoimat käyneet pommitusreissulla?

        Ei se ole sama ransu, mutta molempia yhdistää eräs seikka: Jonkun toisen käsi perseessä.


      • Uuvis?
        Usnar. kirjoitti:

        Ransu?

        Onko nyt kyseessä TV2:en lastenohjelmassa esiintyvä koirahahmoinen käsinukke Ransu Karvakuono?

        Rodultaanhan tämä Ransu Karvakuono on keskikokoinen videonoutaja.

        Onko kyseinen keskikokoinen videonoutaja taas abduktoitu vai ovatko ilmavoimat käyneet pommitusreissulla?

        Kyselemäsi henkilö kai karkoitettiin SUT:n palstalta ja hän haki poliittista turvapaikkaoikeutta S-24 UFO sivustolta. Moden asemaan tottuneena hän ei osaa elää maassa maan tavalla, vaan pyrkii täälläkin päsmäröimään keskustelua mieleisekseen. Kun diktaattorin bannausoikeudet puuttuvat, joutuu ko persoona tyytymään henkilöihin meneviin herjoihin ja huuteluun nimimerkin takaa.
        Ymmärtää täytyy koditonta raa(n?)sua eikä naureskella enempää kuin korkeintaan kohtuudella. Jos ei sitten kommentti ihan vängällä vaadi vastausta.


      • voi olla toisinkin
        sutina. kirjoitti:

        Ei se ole sama ransu, mutta molempia yhdistää eräs seikka: Jonkun toisen käsi perseessä.

        Voi olla myös erottava tekijä, ransulla Nättilän käsi ja rensellä oma.


      • Uuvis? kirjoitti:

        Kyselemäsi henkilö kai karkoitettiin SUT:n palstalta ja hän haki poliittista turvapaikkaoikeutta S-24 UFO sivustolta. Moden asemaan tottuneena hän ei osaa elää maassa maan tavalla, vaan pyrkii täälläkin päsmäröimään keskustelua mieleisekseen. Kun diktaattorin bannausoikeudet puuttuvat, joutuu ko persoona tyytymään henkilöihin meneviin herjoihin ja huuteluun nimimerkin takaa.
        Ymmärtää täytyy koditonta raa(n?)sua eikä naureskella enempää kuin korkeintaan kohtuudella. Jos ei sitten kommentti ihan vängällä vaadi vastausta.

        Ransu tuhosi sutin ykkösfoorumin. Ei sillä että minulla mikään ikävä sitä olisi, mutta tämä on fakta ja tietysti ikävä asia sutin kannalta. SUTilaisten olisi pitänyt ymmärtää tarttua asiaan jo vuosia aikaisemmin. B. Borg teki lopulta oikean ratkaisun, mutta liian myöhään.


    • Hassuahan vaan

      Jaa se skepojen paljon peräänkuuluttama "hjuumori" ja "kevennykset" ei toimi kuin yhteen suuntaan? Heheh eikös olekin erityisen hauskaa?

      • Oikein hassua

        Ja mikä ettei. Kyllä minun mielipiteitäni saa pilkata.

        Valonnopeus maksimi hehehehe....
        Kanavointi ei toimi. hohoohohohoh...
        Replitiaaneja ei asusta ontossa maapallossa hihihihi...
        Katuvaloilla ei saa tuotetuksi mielenhallintaa hekolekoseko...

        Ps. Laita vaikka kommentin pvm ja aika, että tietää mihin olet viitannut. Vai oliko ihan vaan itse keksimäsi olkiukko?


    • Heehheeh

      Olkiukko on siitä hauska termi että sitä käyttää (ainakin mukamas) muutama eri henkilö täällä ja eräs rekattukin torvelo. Paljastaa kirjoittajan siinä missä nuo rensejorinat. Mielenterveyslinkittäjä sentään on ollut hiljaa tai vaihtanut "taktiikkaa"

      • 9+6

        Kyllä tuota sanaa näkee ihan yleisesti käytettävän kun tarkoitetaan kyseistä argumentaatiovirhettä (ja erittäin kuvaava), ei se niin harvinainen ole vaikkei jonkun sanavarastoon ehkä kuulukaan.


      • profile 3

        "Paljastaa kirjoittajan"

        Voi minkä salapoliisin maailma sinussa menettikään. Että oikein yksi sana paljastaa kirjoittajan. Ans ku mä nauran: Hah!

        "rensejorinat"

        Jos joku olisi yhtä lapsellinen kuin sinä ja tahtoisi leikkiä salapoliisia, niin ensimmäisenä hän luultavasti kiinnittäisi huomionsa tuohon hätäiseen ja kerta toisensa jälkeen toistuvaan reagointiin "rensejorihoihin".


    • Tähtien agentti.

      Itse olen muuten huomannut että tällainen peittely todellakin on systemaattista ja
      järjestäytynyttä ympäri maailmaa.

      Eli siis kaikissa yli 200:ssa maapallon valtiossa ja niiden kansojen keskuudessa.

      Erityisen järjestäynyttä ja organisoitunutta se on alkuperäiskansojen keskuudessa esim.Etelä-Amerikassa ja Australian aboriginaalien parissa.

      Ja mikäli Suomessa joku "olisi huomannut" ufokeskustelujan alasampumista,eli
      selväkielellä sanottuna eräät eivät kestä kritiikkiä ja eriäviä mielipiteitä,ja pitää
      niitä systemaattisina ja kenties järjestäytyneenä,niin silloin samanlaista toimintaa
      pitäisi olla ympäri maailmaa.

      Sellainenhan on täysin mahdotonta jo siitä syystä,ettei sellaista organisaatiota pysty rakentamaan joka puolelle maailmaa ja samalla koordinoida sen toimintaa ympärivuotisesti.

      Tällainen epäily systemaattisesta ja ehkä organisoidusta toiminnasta ainakin silloin kun eräät eivät olekaan asioista samaa mieltä ja tuovat esille muitakin näkökantoja,on ufo-ja alienfrikkien parissa aina ollut melko yleistä.

      Näihin epäilyihin vedotaan pääsääntöisesti aina silloin,kun omat arviot ja
      "todisteet" ovat,kuten aina ennenkin,erittäin huteralla pohjalla ja halutaan korostaa
      omaa itsetuntoa ja erinomaisuutta.

      Tällaisesta toiminnasta lienee tullut pysyvä osa ja eräänlainen takaportti erilaisissa
      ufo-ja alien marginaaliryhmissä.

    • Skepot ne on

      Totta se on. Suomalainen salailuorganisaatio on paljastettu. Ja kuka olisi uskonut, mikä on toiminut peitejärjestönä....Skepon perskeleet. Ihan muuta ne ovat kuin luontaistuotteita ja paranormaalia tutkimusta vastustavia teknofriikkejä. Se on vain peitehomma.

      http://keskustelu.skepsis.fi/Message/Message/368259

      "Todellisuudessa tarkoitus on saada kansalaiset tarkempaan valvontaan eli Uuden maailmanjärjestyksen tuleminen, mikä loppukädessä tarkoittaa ihmisten määrän vähentämistä 90%:lla."
      "Skepsis on mitä ilmeisimmin paljon muuta kuin väittää olevansa. Eli vahvasti sellaisen valvonnan osatekijöitä, joka on kiinteä osa sitä hallitsevaa porukkaa."

      Lukekaa linkistä tarkempi perustelu.
      Kolme puheenjohtajaa perä perää tietoliikenteen valvontaan tai salailuun keskittyneen valtionyhtiön leivissä. Neljäs vastaavissa valtion salamyhkäduunissa ollut ilmoittautui puheenjohtajakisaan, kun seuraavaa valitaan.

      Teikson Marttoja minä itse epäilin, mutta atisin arvata väärin.

      • igdfdutut

        Sori vaan. Salauslaitteeni pätkii joskus. Alkaa sekoittaa tekstiä silloinkin kun ei ole cipherillä.

        Piti olla että Teiskon Marttoja minä epäilin, mutta taisin arvata väärin. Heitin koko salaimen pois välistä. Nyt jos pääkonttori ottaa yhteyttä, pitää laite kytkeä nopeasti takaisin.


    • Leipuri Pulla.

      Itse olen aina epäillyt sitä,että tällaisen salailun takana ja pääorganisaattorina toimii Takaperämöllikkälän ompelusera ja tukijärjestönä toimii Suomen Nisu Ry.

      Tämän Suomen Nisu Ry:n peitetoiminta käsittää kotimaisen pullanvalmistuksen sekä pullaperinteiden vaalimisen.

      • huolestuttavaa

        Saattaapi olla totta.
        Viimeaikoina on kuitenkin ilmaantunut Kansainvälinen Karppausliiga, jonka agendana on Suomen Nisun nujertaminen ja pullamössöperinteen kaikinpuolinen tukahduttaminen. Karppausliigan valta paisuu kuin pullataikina ja Suomen Nisu on jo joutunut vetäytymään maan alle.


    • Kualkiäryleet

      Voisin noin yleisesti ajatella että Skepsikseen kuuluu poikkeuksellisen paljon Savolaisia kalakukkoimmeisiä. Heidän luonne kun on juuri sopiva tuohon hommaan.

    • Maber Donni.

      Tämän Kansainvälisen Karppausliigan agentit on vaikkapa jossain kahvilassa tai baarissa helppo tunnistaa heidän p-maisesta aurastaan.

      Tosin henkilöiden aurojen,ei siis lumiaurojen,tunnistaminen vaatii sitä,että on edennyt
      tarpeeksi pitkälle raja-ja muun joogan harrastamisessa akashakentissä.

      • paskasha

        Joo, täytyy eritoten varoa ympärillä liikehtiviä hyväkuntoisen näköisiä ihmisiä joilla on paskamainen ilme, kun käy baareissa ja kahviloissa erittäin salaisissa ufotapaamisissa ja neuvotteluissa.


      • GBI.
        paskasha kirjoitti:

        Joo, täytyy eritoten varoa ympärillä liikehtiviä hyväkuntoisen näköisiä ihmisiä joilla on paskamainen ilme, kun käy baareissa ja kahviloissa erittäin salaisissa ufotapaamisissa ja neuvotteluissa.

        Niin,on erittäin tärkeää myös värvätä galaktiset valtuudet omaava henkivartija mukaan tällaisiin erittäin salaistakin salaisempiin tilaisuuksiin.

        Kun tällainen galaktiset valtuudet omaava henkivartija (valotyöntekijä) on mukana
        erittäin salaisissa tapaamisissa jossain kahvilassa tai baarissa,niin silloin salaisen
        ufomatskun haltija voi huoleti tuoda näkemyksensä esille muille samanhenkisille.

        Lisäksi tällaisen salaisen ufomatskun haltija voi huoleti myös esitellä uusimpia
        keksintöjään,kuten vaikka suurjännitteillä toimivia leijukelkkoja,samanhenkisille
        tovereilleen.

        Kun illujen ja viranomaisten ilkeän kauhean katalat agentit näkevät vilauksenkin
        galaktiset valtuudet omaavasta henkivartijasta (valotyöntekijästä),niin he luikkivat kiireesti pakoon niin että poplarit paukkuu ja mustat Raybanitkin särkyvät!

        Tällaisilla galaktisilla GBI:in,eli Galactic Bodyguard Inc:in,henkivartijoilla on todellakin täydet galaktiset valtuudet!!!


      • koirakin häpee sua
        GBI. kirjoitti:

        Niin,on erittäin tärkeää myös värvätä galaktiset valtuudet omaava henkivartija mukaan tällaisiin erittäin salaistakin salaisempiin tilaisuuksiin.

        Kun tällainen galaktiset valtuudet omaava henkivartija (valotyöntekijä) on mukana
        erittäin salaisissa tapaamisissa jossain kahvilassa tai baarissa,niin silloin salaisen
        ufomatskun haltija voi huoleti tuoda näkemyksensä esille muille samanhenkisille.

        Lisäksi tällaisen salaisen ufomatskun haltija voi huoleti myös esitellä uusimpia
        keksintöjään,kuten vaikka suurjännitteillä toimivia leijukelkkoja,samanhenkisille
        tovereilleen.

        Kun illujen ja viranomaisten ilkeän kauhean katalat agentit näkevät vilauksenkin
        galaktiset valtuudet omaavasta henkivartijasta (valotyöntekijästä),niin he luikkivat kiireesti pakoon niin että poplarit paukkuu ja mustat Raybanitkin särkyvät!

        Tällaisilla galaktisilla GBI:in,eli Galactic Bodyguard Inc:in,henkivartijoilla on todellakin täydet galaktiset valtuudet!!!

        ...sarjiksia ahmitu kun piti läksyt tehdä ja sitten purat täällä lapsoksiasi vaikka bilsan kokeisiin piti lukea? Häpeä.


      • GBI.
        koirakin häpee sua kirjoitti:

        ...sarjiksia ahmitu kun piti läksyt tehdä ja sitten purat täällä lapsoksiasi vaikka bilsan kokeisiin piti lukea? Häpeä.

        Miksi yli 50-vuotiaan pitäisi lukea bilsan kokeisiin?

        Mutta kun joiltain loppuu järki niin ääni kovenee ja aina silloin tuodaan esille kuvitelmia finninaamaisista,lomalla olevista koululaisista jne..

        Keksikään nyt hitossa joitain parempia kuvitelmia!


      • Lycka till
        GBI. kirjoitti:

        Miksi yli 50-vuotiaan pitäisi lukea bilsan kokeisiin?

        Mutta kun joiltain loppuu järki niin ääni kovenee ja aina silloin tuodaan esille kuvitelmia finninaamaisista,lomalla olevista koululaisista jne..

        Keksikään nyt hitossa joitain parempia kuvitelmia!

        Onneksi olkoon sitten vaan. Taantuminen on alkanut etuajassa ja juttusi ova 14- vuotiaan ADHD- maalaispojan hykertelyä itsekseen.


      • emmiibee
        GBI. kirjoitti:

        Niin,on erittäin tärkeää myös värvätä galaktiset valtuudet omaava henkivartija mukaan tällaisiin erittäin salaistakin salaisempiin tilaisuuksiin.

        Kun tällainen galaktiset valtuudet omaava henkivartija (valotyöntekijä) on mukana
        erittäin salaisissa tapaamisissa jossain kahvilassa tai baarissa,niin silloin salaisen
        ufomatskun haltija voi huoleti tuoda näkemyksensä esille muille samanhenkisille.

        Lisäksi tällaisen salaisen ufomatskun haltija voi huoleti myös esitellä uusimpia
        keksintöjään,kuten vaikka suurjännitteillä toimivia leijukelkkoja,samanhenkisille
        tovereilleen.

        Kun illujen ja viranomaisten ilkeän kauhean katalat agentit näkevät vilauksenkin
        galaktiset valtuudet omaavasta henkivartijasta (valotyöntekijästä),niin he luikkivat kiireesti pakoon niin että poplarit paukkuu ja mustat Raybanitkin särkyvät!

        Tällaisilla galaktisilla GBI:in,eli Galactic Bodyguard Inc:in,henkivartijoilla on todellakin täydet galaktiset valtuudet!!!

        Ei meillä ole hätäpäivää, onhan meillä Suomalainen M.I.B, nimittäin Men In Beige, eläkeläisvetoinen iskuryhmä jonka arvojärjestystä eivät kaulukset kerro vaan tipat housunpunteissa. Kyllä he rientävät apuun jos tilanne sitä vaatii. Paitsi jos on 9 astetta pakkasta.


      • GBI.
        Lycka till kirjoitti:

        Onneksi olkoon sitten vaan. Taantuminen on alkanut etuajassa ja juttusi ova 14- vuotiaan ADHD- maalaispojan hykertelyä itsekseen.

        Maalaispoikia Stadissa? No,johan vitsin murjaisit mutta landepaukkuja pitää yrittää
        ymmärtää vaikka se joskus vaikeaa onkin.


    • No big deal

      En ihmettelisi jos joku lahkojohtaja tai muu äärimmäisyyksiin uskossaan menevä taho olisi palkannut jonkun sotkemaan keskustelua. Tosin nyt on ollut paljon rauhallisempaa lieneekö koulussa koejakso menossa.

      Onhan tuolta amerikan mantereelta ja lähempääkin paljastunut esimerkkejä siitä kuinka jotkut manipuloivat keskusteluja ja kulutustottumuksia verkkokeskusteluissa työkseen herjaten kilpailijan ideologiaa tai tuotteita.

      • ne väijyy...

        Joo, varo laktoositonta maitoa, siinä on implantteja ja siruja.


    • Sisänäköinen soul

      Ne pelkää ufouskonnollisen lahkon syntymistä Suomeen. Siksi koettavat pitää tätä palstaa pellepalstana.

    • Motiivin näkijä

      Salaopillisesti katsottuna:
      - jotkut suorittavat Merkurius-vihkimystä paraillaan. Tällaiset henkilöt pyrkivät aukottomaan totuuteen ja tietoon tieteen loogisuuden puitteissa. He ehkä pyrkivät samalla mitätöimään korkeammat näkökannat, jotka ovat heidän mielestään puhdasta satuilua, koska eivät ymmärrä näitä tarinoita. Heidän metodinsa on tieteen metodi, jos he sitä käyttävät.
      - ne jotka eivät osaa tieteen metodia sanovat olevansa kuitenkin loogisuuden ja järkevien argumenttien kannattajia. Näin he opiskelevat samaa tietoisuutta omalta tasoltaan käsin.
      - samat henkilöt torjuvat ufolahkoilun, koska se olisi takaisinpäinmenoa. Nykyaikana tarvitaan loogista ja tieteenmukaista ilmaisua. Tämä on vaativaa.
      - kun torjutaan empiirinen tieto, niin merkurius-tietoisuus saattaa heittää menemään samalla korkeammat tiedot pitämällä niitä loruiluna. Täysin toivottavaa heille.

      Tilanne on siis positiivinen ja toivottu salaopilliselle katseelle. Ulkoinen maailma näkee pelkän sekametelisopan eikä ymmärrä, koska ei näe motiiveja.

      • Torgumetointi.

        Vieläkös Suomen Nisu ja se Kansainvälinen Karppausliiga harrastavat sitä järjestäytynyttä ufopeittelyä?


      • Mix ei kiinnosta?
        Torgumetointi. kirjoitti:

        Vieläkös Suomen Nisu ja se Kansainvälinen Karppausliiga harrastavat sitä järjestäytynyttä ufopeittelyä?

        Outoa ettei tämä hörhiksille erittäin tärkeä aihe ei yhtään hörhistä hörhistä enää jaksa kiinnostaa.

        Ovatko hörhikset kenties vaipuneet taantumuksen syöverihin ja ovatko he tästä syystä unohtaneet sen aktivisteille aina kuuluvan valppauden?

        Tilanne tosin voi muuttua aivan heti kohta pian siitä syystä,että kohta kuulemma tulee joku valoaalto kun se Leijonaportti kohta avautuu jos erästä kanavoijaa on
        uskomista.

        Ja miksi emme uskoisi?


    • asiallisin-ikinä

      Verratkaa tätä ketjua tähän päivään. Täällä on täsmälleen samat ala-arvoiset argumentit edelleen käytössä. Sivuston "skeptisten" on erittäin turha kysyä, missä asiallinen keskustelu on.

      • Sylttytehdas

        Sama vajakkitrollivanhus on ollut jo vuosia trollaamassa näitä ketjuaja. Nicci on vain vaihtunut välillä.


      • nolofobi
        Sylttytehdas kirjoitti:

        Sama vajakkitrollivanhus on ollut jo vuosia trollaamassa näitä ketjuaja. Nicci on vain vaihtunut välillä.

        Varaktorifobiasta kärsivän vajakin viestit voi jättää omaan arvoonsa. Nikkejä hänellä kyllä riittää ja aikaa sotkea ketjuja.


    • levyjuuttunut

      kaksoisbalansoitu nimimerkki eli varaktori eli VCO kirjoitti 4 vuotta sitten tässä ketjussa:
      28.1.2013 13:41
      kaksoisbalansoitu kirjoitti:
      "Tuossa on selitetty ufopellejen suosikit ja ei niissä mitään ufoja oikeasti ole.
      Tuossa vielä lisää. Kaikille kuville löytyy hyvin perustellut luonnolliset selitykset. Pitää olla aivan täysi imbesilli idiootti jos kuvittelee noista ufoja löytävänsä"

      VCO kirjoitti tänään 4 vuotta myöhemmin puskasta hellakoukulle vastauksen Michio Kakua koskien, joka poistettiin tehtyäni ilmoituksen loukkaavasta sisällöstä:
      "Kaku on terveellä tavalla ufouskovainen, mutta sinä ufopelle olet imbesilli idiootti"

      Ei ole siis neljässä vuodessa ainakaan tullut mitään muutosta sanavalintoihin eikä retoriikkaan. Ero on vain siinä, että nykyään varaktori huutelee herjansa puskista. Ennen hän teki sen nimimerkillään.

      • jootäysinjumissa

        "VCO kirjoitti tänään 4 vuotta myöhemmin puskasta hellakoukulle vastauksen Michio Kakua koskien, joka poistettiin tehtyäni ilmoituksen loukkaavasta sisällöstä"

        Ei sitä VCO kirjoittanut, pösilö. Olet harhainen.

        Nimimerkkisi on osuva tavalla jota et ihan taida itse ymmärtää.


      • jootäysinjumissa kirjoitti:

        "VCO kirjoitti tänään 4 vuotta myöhemmin puskasta hellakoukulle vastauksen Michio Kakua koskien, joka poistettiin tehtyäni ilmoituksen loukkaavasta sisällöstä"

        Ei sitä VCO kirjoittanut, pösilö. Olet harhainen.

        Nimimerkkisi on osuva tavalla jota et ihan taida itse ymmärtää.

        Pitää muuten paikkansa. En ole enää vähään aikaan lukenut pyllykoukun postauksia ollenkaan joten en pysty niitä kommentoimaan. Muutenkin tässä on työkiireet haitanneet harrastuksia. Toisaalta kristallien keskellä joku olisi saattanut kuvitella tulleensa suorastaan New Age uskovaisen nirvanaan. No ei siitä sen enempää, mutta nyt ehkä olisi taas aikaa vähän kirjoitella tännekin.


      • yksi_silli_vaan-imbe
        VCO kirjoitti:

        Pitää muuten paikkansa. En ole enää vähään aikaan lukenut pyllykoukun postauksia ollenkaan joten en pysty niitä kommentoimaan. Muutenkin tässä on työkiireet haitanneet harrastuksia. Toisaalta kristallien keskellä joku olisi saattanut kuvitella tulleensa suorastaan New Age uskovaisen nirvanaan. No ei siitä sen enempää, mutta nyt ehkä olisi taas aikaa vähän kirjoitella tännekin.

        Hehheh,) "Nyt ehkä olis taas aikaa kirjoitella tännekin" :DDD Rahjulla on varmaan suomi24 viiri "työpöydällä" ja skeptikon perussanakirja siinä vieressä siististi avattuna kohdasta "Imbesillit idiootit", joka on alleviivattu. Vieressä pönöttää vielä komeasti kehystetty omakuva ja hiihtokilpailusta vuonna 1952 saatu hiihtokilpailun neljännestä sijasta saatu lusikka.
        Haukut youtube videot yleensä todistusaineistona ja itse käytit ylväästi youtubevideoita vastatodisteena tässäkin ja kerroit kaikkien tapausten olevan selvästi selitetty ja ratkaistu. Jos sitä mieltä olet, niin voitkin sitten poistua ja tehdä jotakin hyödyllistä. Mene liiteriin ja tee vaikka lintulauta.

        Kiitoksia, mutta sinun "kirjoituksiasi" ei kaipaa kukaan täällä. Voitte poistua.


      • KielletytTunteet
        yksi_silli_vaan-imbe kirjoitti:

        Hehheh,) "Nyt ehkä olis taas aikaa kirjoitella tännekin" :DDD Rahjulla on varmaan suomi24 viiri "työpöydällä" ja skeptikon perussanakirja siinä vieressä siististi avattuna kohdasta "Imbesillit idiootit", joka on alleviivattu. Vieressä pönöttää vielä komeasti kehystetty omakuva ja hiihtokilpailusta vuonna 1952 saatu hiihtokilpailun neljännestä sijasta saatu lusikka.
        Haukut youtube videot yleensä todistusaineistona ja itse käytit ylväästi youtubevideoita vastatodisteena tässäkin ja kerroit kaikkien tapausten olevan selvästi selitetty ja ratkaistu. Jos sitä mieltä olet, niin voitkin sitten poistua ja tehdä jotakin hyödyllistä. Mene liiteriin ja tee vaikka lintulauta.

        Kiitoksia, mutta sinun "kirjoituksiasi" ei kaipaa kukaan täällä. Voitte poistua.

        On sulla suuret tunteet :)


      • änkytiänkyti
        yksi_silli_vaan-imbe kirjoitti:

        Hehheh,) "Nyt ehkä olis taas aikaa kirjoitella tännekin" :DDD Rahjulla on varmaan suomi24 viiri "työpöydällä" ja skeptikon perussanakirja siinä vieressä siististi avattuna kohdasta "Imbesillit idiootit", joka on alleviivattu. Vieressä pönöttää vielä komeasti kehystetty omakuva ja hiihtokilpailusta vuonna 1952 saatu hiihtokilpailun neljännestä sijasta saatu lusikka.
        Haukut youtube videot yleensä todistusaineistona ja itse käytit ylväästi youtubevideoita vastatodisteena tässäkin ja kerroit kaikkien tapausten olevan selvästi selitetty ja ratkaistu. Jos sitä mieltä olet, niin voitkin sitten poistua ja tehdä jotakin hyödyllistä. Mene liiteriin ja tee vaikka lintulauta.

        Kiitoksia, mutta sinun "kirjoituksiasi" ei kaipaa kukaan täällä. Voitte poistua.

        Koko tekstisihän oli taas tuttua maanista paahtoa, mutta tämä solkotus se jaksaa aina huvittaa:

        >>hiihtokilpailusta vuonna 1952 saatu hiihtokilpailun neljännestä sijasta saatu<<

        Ilmeisesti siellä on kiihtymystila taas sitä luokkaa, että aivot lyövät huolella tyhjää ja neula pomppii levyllä.

        Hakeudu hoitoon.

        :)


      • olenkolähellä
        änkytiänkyti kirjoitti:

        Koko tekstisihän oli taas tuttua maanista paahtoa, mutta tämä solkotus se jaksaa aina huvittaa:

        >>hiihtokilpailusta vuonna 1952 saatu hiihtokilpailun neljännestä sijasta saatu<<

        Ilmeisesti siellä on kiihtymystila taas sitä luokkaa, että aivot lyövät huolella tyhjää ja neula pomppii levyllä.

        Hakeudu hoitoon.

        :)

        Tuo solkotus paljastaa melko varmasti hellakoukuksi joka puskista huutelee. Tyyli on kuin yksi yhteen rekisteröityneen helliksen kirjoittelun kanssa. Olenko yllätten päässyt varaktorifiilin alkulähteelle?


      • Olen toki samoilla linjoilla selkeästi tuon kirjoittajan kanssa. Minulla(kin) on näemmä apostoli. Suurmiehiä siis ollaan! Bodyguardit ja kaikki!
        Mutta en ole aikoihin viitsinyt vängätä asioista, jotka ei siitä mihinkään muutu. Siitä asiasta on kaikilla palstaa seuranneilla vuosien kokemus.

        Puhun nyt tietenkin avoimen keskustelun aggressiivisesta rajaamisesta ja rajoittamisesta henkilökohtaisuuksiin menemällä. Vaikka kuumakalle olen edelleenkin, niin en tykkää suunsoittamisesta yhtään. Metsä vastaa näköjään ihan hyvin ilman minuakin.

        Siksipä tuottaa vaikeuksia edes avata näitä ketjuja, kun tietää etukäteen jo mitä ne sisältää. Puhumattakaan, että osallistuisin aktiivisesti neliskanttisen palikan työntämiseen ämpäriin, pyöreän reiän kautta vuodesta toiseen. No thanks.


      • ainamuidensyytä
        HerraHellakoukku67 kirjoitti:

        Olen toki samoilla linjoilla selkeästi tuon kirjoittajan kanssa. Minulla(kin) on näemmä apostoli. Suurmiehiä siis ollaan! Bodyguardit ja kaikki!
        Mutta en ole aikoihin viitsinyt vängätä asioista, jotka ei siitä mihinkään muutu. Siitä asiasta on kaikilla palstaa seuranneilla vuosien kokemus.

        Puhun nyt tietenkin avoimen keskustelun aggressiivisesta rajaamisesta ja rajoittamisesta henkilökohtaisuuksiin menemällä. Vaikka kuumakalle olen edelleenkin, niin en tykkää suunsoittamisesta yhtään. Metsä vastaa näköjään ihan hyvin ilman minuakin.

        Siksipä tuottaa vaikeuksia edes avata näitä ketjuja, kun tietää etukäteen jo mitä ne sisältää. Puhumattakaan, että osallistuisin aktiivisesti neliskanttisen palikan työntämiseen ämpäriin, pyöreän reiän kautta vuodesta toiseen. No thanks.

        Tyypillisesti ulkoistat syyn siitä että kohtaat samat itsestäsi lähtöisin olevat asiat aina kun jotakin kirjoitat.

        Mihin huutoon vastasit silloin kun ivasit seksuaalivähemmistöjä, naisia, toisenrotuisia ja erityisesti mustia, sekä ABC- liikenneaseman työntekijöitä joita kuvailit kehitysvammaisiksi jotka eivät muita töitä edes saa?

        Kerro, mikä asia tällä palstalla vaati sinua haukkumaan tähän palstaan millään tavalla liittymättömät ihmiset? Mikä on se logiikka toimintasi takana?


      • ViisasPäätös
        HerraHellakoukku67 kirjoitti:

        Olen toki samoilla linjoilla selkeästi tuon kirjoittajan kanssa. Minulla(kin) on näemmä apostoli. Suurmiehiä siis ollaan! Bodyguardit ja kaikki!
        Mutta en ole aikoihin viitsinyt vängätä asioista, jotka ei siitä mihinkään muutu. Siitä asiasta on kaikilla palstaa seuranneilla vuosien kokemus.

        Puhun nyt tietenkin avoimen keskustelun aggressiivisesta rajaamisesta ja rajoittamisesta henkilökohtaisuuksiin menemällä. Vaikka kuumakalle olen edelleenkin, niin en tykkää suunsoittamisesta yhtään. Metsä vastaa näköjään ihan hyvin ilman minuakin.

        Siksipä tuottaa vaikeuksia edes avata näitä ketjuja, kun tietää etukäteen jo mitä ne sisältää. Puhumattakaan, että osallistuisin aktiivisesti neliskanttisen palikan työntämiseen ämpäriin, pyöreän reiän kautta vuodesta toiseen. No thanks.

        >>Puhumattakaan, että osallistuisin aktiivisesti neliskanttisen palikan työntämiseen ämpäriin, pyöreän reiän kautta vuodesta toiseen. No thanks.<<

        Huomaatkohan itse että kirjoitit ratkaisun aivan itse oman nenäsi eteen? Toistaiseksi tuntemattomien ilmiöiden selittämiseen avaruus-ukkeleilla ja henkimaailmoilla ei oikeastaan tuon parempaa vertauskuvaa löydykään. Menestystä paranemisen tielle!


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1806
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1593
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      51
      1542
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1468
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      11
      1263
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1142
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1113
    Aihe