Kolmilammen pieni pro-piiri

ikäloppuko 45v.?

Jaa-a tulipa todistettua taas kerran, että siellä pärjää tansseissa vain nuoret tytöt, joilla on riittävän vähän päällä ja hallitsevat tuon takapuolen pyörityksen.
Sitten heitä hakevat nuoret miehet, jotka hinkkaavat sylitanssia , oli ihan mikä vaan kappale tai tanssi kyseessä. Hakee kyllämyös vanhemmat miehet, jotka haluavat päästä kosketuksiin, fyysisesti...
Ei ole mitään toivoa päästä tanssimaan, jos on vähänkään vanhempi nainen. Eikä auta, vaikka tanssitaito olisi todellakin hyvä. Ja samaa hommaa Riutanharjulla, Satulinnassa ym. ym.. Valitettavaa mutta totta.

55

1478

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 50+

      Voi, ei sitten ollenkaan !
      45v. Ei ole lähellekkään ikäloppu. Itse olen 50 ja haen oikein mielelläni itseäni
      10v nuorempia tanssimaan.
      Tietysti jos odotat, että parikymppiset kilvan hyökkäävät sinua hakemaan niin
      se saattaa olla harvinaisempaa.
      Jos tämmöset keski-ikäiset herrasmiehet vielä kelpaa niin kyllä haetaan ja
      osataan kyllä tanssia. Tarvittaessa myös vauhdikkaat nykyiset muotitanssit.

    • Toivoa on:)

      Mietippä tarkkaan, kuka näistä miehistä olisi sinua kiinnostanut, muuta kuin tanssillisesti. Miehet hakevat niitä jotka heitä kiinnostaa muutenkin, eli tietty naistyyppi kiinnostaa vaikka ei ajattelisikaan sen kummempaa kuin tanssia. Olen itse huomannut sen. Olen seurannut kuinka erästä ystävääni hakevat tietyn tyyppiset miehet ja omalta kohdaltani voin sanoa samaa. Joskus näitä sattuu samalla tanssipaikalle ja joskus sitten taas ei. Odotahan vaan kun lomat alkaa, kyllä sinunkin tanssit pääsevät käyntiin. Et ole ikäloppu vaan nainen parhaassa iässä ja sitä jatkuu vielä pitkään. Ei kannata vielä luovuttaa. Tämä kokemuksesta lavoilla kiertäneenä.

    • Kolmioita kerrakseen

      Kultaisessa kolmiossa, Helsinki-Turku-Tanpere ihmisillä on enemmän rahaa kuin muualla Suomessa. Kilpailu hinkkauksessa ja pyörityksessäkin on siis kultaisessa kolmiossa intensiivisempää kuin muualla. Asemoi joskus itsesi ulos ja mittauta markkina-arvosi muuttotappio alueella. 45, hyvä5.

      • Nii

      • johanpomps

        jojo


    • Oikeat tanssit

      Mitä ihmettä siellä "etelässä" kitistään! Kolmilammi ym paikat toimikoot niikuin toimii ja varmaankin se on hyvä mutta tanssia oikeasti harrasteaan kaikessa mielessä muuallakin ja kun reipas avoin ja vilpitön mieli on mukana niin haetaan ja tanssitetaan. Niin ja myös osataan kyllä. Joten ulkokylille vaan sieltä cityvihreästä.

    • Isäukko

      Ettekö ole ollenkaan älynny et nämä 53-60v. miehet jotka tanssaittaa näitä 16-23v tyttöjä.Katsokaas ne on niitä onnellisia isiä joilla on monta tytärtä joita voi opettaa lavoilla tanssimaan.Vaan on niillä uskomattoman paljon niitä tyttäriä,niitä riittää ja riittää......

      Niin somaa....

      • Lady G

        Voi olla että noi "isät" ei pysty enään muuhun kuin tanssiin. Kyllä se vähän siltä näyttää.

        Minä en heidän vientiään kaipaa.

        Minulla omat omanikäiset miehet noissa paikoissa pyörittämässä, jos ei nyt muutamaa nuorempaa hakijaa oteta lukuun.

        On myös oma mies joka ei aina olemukana.


      • noniinnot

        nih


    • 8+3

      Itse olen sinua hieman nuorempi mies, ja käyn silloin tällöin tansseissa. Itse haen nuorimmista 50 -vuotiaisiin saakka. Tottakai nuorempia on kiva tanssittaa, miksipä sitä kiistäisin. Mutta on todella kivaa tanssia myös itseäni vanhempien hyvien tanssijoiden kanssa. Ikä ei todellakaan ole este, useat ikäisesi naiset (olet muuten nainen parhaassa iässä) pääsee jatkuvasti tanssimaan. Tiedän ettei tämä ole miellyttävää kuultavaa, mutta syy tai syyt miksi et pääse tanssimaan ovat oikeasti olemassa. Mahdollisia syitä ovat:

      - huono tanssitaito (useimmat luulevat osaavansa keskitasoa paremmin, mutta eivät osaa seurata vaan vääntävät vastaan tai eivät osaa kuin perusaskeleet)
      - ylipaino (pahoittelen, mutta maailma on pinnallinen ja niitä haetaan enemmän jotka miellyttävät silmää)
      - pahanhajuinen hengitys
      - epämiellyttävä käytös (nyrpeä naama)

      Valitettavasti kukaan ei kehtaa sanoa näitä sinulle suoraan, joten tuntematta tapausta en tiedä mikä / mitkä vaihtoehdot kohdallasi tulevat kyseeseen.

    • Suomen kunnia

      Miksi et mene Tampereen, Turun tai Helsingin salsabileisiin. Siellä on tarjolla nuorta, lihaksikasta, tummaa urosta keski-ikäisille leideille.

      Saat herroilta mustaa patukkaa ja vastalahjaksi maksat heidän kulunsa ja järjestelet heille pysyvät oleskeluluvat.

      Mikä tässä on nyt niin vaikeaa ?

      • Pusi pusi

        "Mikä tässä on nyt niin vaikeaa ?"

        Ehkä se on IKL:älläläisten luonne.


      • Tottatotta

        "Suomen kunnia" tiivisti olennaiseen. Noin se menee.


    • vakkakantensavalitse

      Oletkohan hieman yliarvioinut itsesi? Siis jos sua ei haeta, niin onko "vika" sinussa vai hakijoissa? Kannattaa hakeutua sellaiseen paikkaan jossa arvostetaan. 45wuotias ei enään kovin monen mielestä mielenkiintoinen ole. Mitä sulla olisi tarjottavana? Jos on 20 vuotias, niin sellaisella on aika paljonkin tarjottavaa, joten ei väliä onko edes erityisen kaunis, rahasta nyt puhumattakaan.
      Sitten jos vaihdevuodet alkaa olla päällä, niin jos aikoo olla erityisen suosittu, pitää olla timmissä kunnossa ja kasvot hyvännäköiset jne. Hyvä varallisuus taas auttaa siinä (kuntosali botaxia poskeen) ja jos mahdollista kurvata paikalle 50-100 tonnin Mersulla tai Audilla, niin kyllä mielenkiintoa riittää.

      Jos ko. asioita, avuja ei ole, niin sitten varmaan parempi unohtaa niiden urhojen tavoittelu ja siirtää katse sinne veteraani puolelle. Lisätietoa saa kun googlettaa sanat markkina-arvo jatai alempikeskitasonvanhempinainen haikailee ylemmänkeskitasonnuoremmanmiehen perään.

    • hjkghjfgjhfg

      Täällä palstalla vanhat miehet valittavat että nuoret tytöt tanssivat vain buggia ja vanhat naiset valittavat että nuoret tytöt tanssivat vain sylitansseja. Tästä voi varmaan päätellä kenen kanssa tulisi tanssia, jos omanikäisten ihmisten tanssitaito ei kelpaa. Paitsi jos on se nainen, joka valitti palstalla että nuoret miehet hakevat ja ei ehdi tanssimaan omanikäisten kanssa.

    • Kilot vaikuttaa

      Se vaan on niin, jotta jos yli 45v ja 10 liikakiloa, niin ei flaxi käy.
      Vaikkei pesä oliskaan mielessä, niin mukavanmpi tanssia normaalipainoisten kanssa.

      • Audiautoilijatar

        Joo, miehet kyl saa olla vaikka minkälaisia punkeroita, kunhan osaavat tanssia niin flaksi käy. Toista on meikäläinen pullukka, penkillä saa istuu ihan rauhassa ja katsella, millaisia pölkkyjalkoja parketilla pyöriteään, ja mielessään kuvitella miten kevyesti tuonkin osaa kuin viejä olisi. Ei auta autoaudi kun painoindeksi paukkuu!


    • Tanssiruoska.

      Kolmis on nuorempien ja Pavi varttuneemman väen tanssipaikka. Pavilla pääset paremmin tanssimaan.

      • Pavilla paremmin

        Tai siis ... Kolmis on lapsiperheiden tanssipaikka ja lasten leikittämispaikka.
        Pavi on aikuisten tanssipaikka. Pavi sopii sinulle parhaiten.


    • itkuvirsi

      Oothan sitä itsekin ollut joskus nuori nainen, mitä valitat.

      .

      • tanssionelämänivalo

        Totuus on että tutut tanssittavat tuttuja. Olen itse melkein 60v. Kaikki tanssituttuni ovat minua nuorempia. Jos joku tuntematon hakee tanssimaan niin on melko varma että hän on tullut tosi kaukaa. Minäkään en tohdi hakea muita kuin tuttuja, jotka ovat minua hakeneet.
        Tässä samalla haluan kiittää kaikkia Teitä, ihania miehiä jotka minua tanssittavat kun osutaan samalle lavalle. KIITOS!


      • markkina-arvo

        Heh hehe Aloittajaa on hinkattu ja höylätty parikymmentä vuotta lavalla ja nyt on sitten markkina-arvo mennyt.


    • hjhvykgvhj

      Ei mene provoilu läpi. Välillä valitat, että tanssivat aina pukkia ja kaikkeen musiikkiin. Nyt sitten väität että sylitanssia kaikkeen. Kun on valittaja niin mikä tahansa aihe käy.

    • saatille.org

      Tanssi on hyvä tapa selvittää markkina-arvo. Ihmiset suhteellisen selvinpäin, niin ei tarvitse laittaa mitää promillekertoimia. Kännissähän kaikki näyttää hyvältä, ja kinkereiden loppuvaiheessa ei hirveesti varaa valita. Lavalla taas jos on ikä, painoindeksi ruhossa ja lompakossa kohdillaan, niin voi hieman valikoidakin. Niin se vain menee. Kysymys on siis arvottamisesta, näin tämä on melkolailla kollektiivisesti päätetty ja ainakin toistaiseksi toimitaan näillä säännöillä. Ei siis kannata yrittää pelata väärässä sarjassa.

      • Hip twist

        Jaa. En tiedä markkina-arvosta, mutta minua kyllä haetaan paljon myös Kolmilammilla, vaikka olen jo viisissäkymmenissä. Saatille ei vaan pyydetä, mikä on mukavaa, koska en lähtisikään. Ei kai tästä voi päätellä muuta, kuin että ainakin joillakin miehillä on varmaan sama tilanne, ja hakevat minua vain, koska tietävät, etteivät joudu saatille. ;)

        Vakavasti puhuen, tanssitaito varmaan ratkaisee, sillä ainakaan minulla ikä, ruho ja tulot eivät ole kohdillaan. =) Valitettavasti taitoja ei vaan pääse näyttämään, jos ei pääse ollenkaan lattialle. Aloittajalle sanoisin, että kokeile itsekin sitä takapuolen pyöritystä; rentouttaa kummasti. Parempaa onnea ensi kerralla.


    • Kolmix

      Onhan se hyvä että viidakon laki karsii pois lavoilta rumat ja lihavat. On sitten mistä valita niistä paremman näköiseistä

      • Random Drift

        Haista pitkä sellainen pro-valittaja. Mikä ihmeen mania sinulla on aina kaivaa sitä paskaa mielestäsi palstalle. Ne ihmiset, jotka sanojesi mukaan valitsee paremman "näköiseistä", ovat aivan toisella asenteella orientoituneet, kuin sinä itse.


      • Kolmix
        Random Drift kirjoitti:

        Haista pitkä sellainen pro-valittaja. Mikä ihmeen mania sinulla on aina kaivaa sitä paskaa mielestäsi palstalle. Ne ihmiset, jotka sanojesi mukaan valitsee paremman "näköiseistä", ovat aivan toisella asenteella orientoituneet, kuin sinä itse.

        Käyttäisitkö vaikka jotain kielentarkastusta ennenkuin julkaiset tekstisi, että muutkin ymmärtää.


      • Kolmix näköiseistä
        Kolmix kirjoitti:

        Käyttäisitkö vaikka jotain kielentarkastusta ennenkuin julkaiset tekstisi, että muutkin ymmärtää.

        Tarkastaisitko ymmärryksesi ennen kuin kommentoit.


    • Kauko...

      Tietäisin vain yhteystietosi niin sovittaisiin tapaaminen salilla Tampereella ja käytäisiin tanssimassa vakiotanssit ja latinotanssit läpi. Vaikka pari joka tanssilajia. Jos sali sattuu olla niin tyhjillaan että ollaan kaksistaan, niin sitten vielä vakioimattomia päälle. Jenkkaa, polkkaa, masurkkaa, hamboa, salsaa.
      Eikös tämä ole aika kokreettinen ratkaisu sinun tanssipulmaasi?

    • tanssipalkka

      Minkäs ikäinen Kaaleppi on? Oosaako myös mamboa?

    • Kauko.....

      Mambo kun ei ole vakioitu niin osaamisesta voi olla montaa mieltä.
      Olen täysi-ikäinen joten ei pelkoa pedofiilisyytteistä.

    • Cha chaa

      Älä nyt viitsi. Olen yli viisikymppinen nainen ja pidän ihan vakituisesti hauskaa noissa paikossa.

      Yli kymmenenvuotta nuoremmatkin hakevat.

      Tanssin kaikkea mahdollista ja nauran ja pelleilen. Pidän miehetkin hyvällä tuulella.

      En ole päästänyt itseäni mamman mittoihin ja pukeudun aina silleen että erotun ja mukana on ripaus sexiä.

      Kokeile sääkin noita neuvoja, niin saatat onnistua.

    • Hello jive ee

      Huomenna 16.6.12 on Riutalla vanhempaa porukkaa, siis yli 40 vee on varmaan oikea arvioni keski-iästä. Suunnista sinne.
      Ei tarvi olla huipputanssijakaan. Siellä on foksaajiakin huomenna aivan taatusti.
      Enemmänkin tassivaa mahtuu sekaan.

      Tervetuloa myös miehet 45 ! Täältä tulee pari mukavaa ladyä sinne teitä hauskuuttamaan.
      Tanssitaan melkein mitä tahansa, mutta voidaan myös foxata välillä !!!

      Kakarat on isineen ja poikafrendeineen Jenkalla.

      Kato nyt vähän sinäkin aloittaja kuka soittaa missäkin ja kulje sen mukaan.

      • Jiveä

        Apuva, ajattelin mennä lauantaina just Riutalle mutta nyt iski vähän rimakauhu...ikää kun tällä leidillä on jo 60!?Käsijarru ei ole kylläkän (kuulemma)päällä:)


    • Adalmiiiiina

      Sunnuntaina Kolmilammilla Finlanders.

      Palstalaisia tulossa paikalle katsomaan nuoria tyttöjö liian vähissä vaatteissa takapuolta pyörittämässä.

    • enmiekään

      No mitäs sää ehtoopuolen emakko sinne työnnät pärstäs

      • mielikuvituspuuttuu

        Siis kuka näitä 100 vuotta vanhoja otsikoita oikein nostaa? Eikö päänupissta löydy mitään omaa ja uutta aihetta ??


      • 3lampi

        Toisaalta on sitä paljon huonompiakin nostoja, tämä jopa ajankohtainen. Kitinän aiheet eivät varmaan ole muuttuneet 10-15 vuoden kuluessa ja eikös kohta ole Kolmilammen avajaiset. Joten tämä toimii ensikertalaisille vähän niin paikan toimintaohjeena ja vanhoille muistutuksena, miksi minun ei tänäkään vuonna kannata käydä siellä.


    • ÄinäänMiniä

      Kandee Nadin ja Adalmiinan käydä mittauttamassa oma markkina-arvo tänäkin vuonna Kolmiksella.

    • sakkolihaa

      Mara64 on Kolmiksen Kurko

    • likkosahaa

      Eikä ole, mä olen. Eläköön uusi Kurko!

    • 922833744

      terdtrredggggtyr

    • huhhaa

      Vanhojen juttujen nosto on joskus osuvaa. Kuten ikäjuttujen, koska pöllöimmätkin joutuu huomaamaan että jopa hekin vanhenee. Ei ole montaa asiaa niin tyhmää kuin mollata iältään vanhempia, vanheneminen on nimittäin toinen kahdesta varmasta asiasta mikä mollaajalle itselleen varmasti tapahtuu.

    • pijuna

      Yrittäkääpä arvostaa naisia.

    • kuulapääpapat

      Ihanaa kolmiksella kattella kun pari vakiopappaa tanssittaa VAIN 30 v itteään nuorempia. Sedillä on pakko olla oma mamma kotona, koska tytöiltä eivät saa kuin tanssia. Ilta toisensa jälkeen. Pesää vois sedät saada, jos edes joskus hakis vain 10 v itseään nuorempia. Myötähäpeää tunnen, kun papat kliimaksin partaalla nuorikkoja yrittää vannabetanssitaidoillaan hurmata.

      • Mitämuutajäänytväliin

        Mutku myötähäpeä kertoo vain ja ainoastaan sinun ahtaasta mielenmaisemastasi niin miksi auot tyhjää päätäsi? Mitä se sulle tai kenellekään kuuluu kuka kenenkin kanssa tanssii tai tekee mitä vain tai on tekemättä? Eix sulla ole omaa elämää?


      • Herra52

        Niin.
        "Kertoo vain ja ainoastsan sinun ahtaasta mielenmaisemastasi"

        Näin se varmaan on. Muistan hyvin kun aloitin tanssiharrastuksen 45 vuotiaana. Kylla ekat kerrat ja vuodetkin oli järkkyä katsella näitä pappoja.
        Nyt ikää 52v. Nyt niihin ei enään kiinnitä huomioo (nämä sairaat kuuluu lavoille)
        Nyt vaan vanhetaan ja odotellaan koska itse tekee ensimmäisen haun 30 vuotta nuorempaan neitoon.

        Kellä on kokemusta, vois kertos alkaako nämä nuoret kiinnostaan vasta kun omat vehkeet lakkaa toimimasta? Vai onko tämä vain dementoitumisesta johtuvaa, ei tajua että haettavat on 30-50 vuotta nuorempia.
        Vaan luullaan aidosti hakevansa luokkakaveriaan Liisaa tai naapurin Maijaa johon oli ihastunut 50 vuotta sitten.


      • muistojenalbumista

        Muistan erityisesti tapauksen kun tanssin kolmekymppisenä erään taiteellisen wanhan herran kanssa, ja oli parasta vientiä parketilla, sellaista mitä nykyään ei edes saa. En ole katkera neljävitonen. Menee, ken uskaltaa.


      • naisetkertootytöille
        Herra52 kirjoitti:

        Niin.
        "Kertoo vain ja ainoastsan sinun ahtaasta mielenmaisemastasi"

        Näin se varmaan on. Muistan hyvin kun aloitin tanssiharrastuksen 45 vuotiaana. Kylla ekat kerrat ja vuodetkin oli järkkyä katsella näitä pappoja.
        Nyt ikää 52v. Nyt niihin ei enään kiinnitä huomioo (nämä sairaat kuuluu lavoille)
        Nyt vaan vanhetaan ja odotellaan koska itse tekee ensimmäisen haun 30 vuotta nuorempaan neitoon.

        Kellä on kokemusta, vois kertos alkaako nämä nuoret kiinnostaan vasta kun omat vehkeet lakkaa toimimasta? Vai onko tämä vain dementoitumisesta johtuvaa, ei tajua että haettavat on 30-50 vuotta nuorempia.
        Vaan luullaan aidosti hakevansa luokkakaveriaan Liisaa tai naapurin Maijaa johon oli ihastunut 50 vuotta sitten.

        Kallosi sisälmyksissä on vikaa. Myös tanssia harrastavat naiset ovat kallosi sisälmysten tilan näköjään huomanneet ja varoittaneet tyttöjä viallisista kallosi sisälmyksistä.


    • pappatanssittaa

      Osa nuorista tytöistä tanssii mielellään pappojen kanssa. Kyllä 90 prosenttia papoista jättää tytön hakemassa jos huomaavat sen olevan epäsopivaa.

      Sen verran tunneälyä papoilta löytyy.

      Tässä paritanssimaailmassa ns. Vanhempien naisten osa on karu ja julma. Kitkeryys on huipussaan ennen tosiasioiden tunnustamista.

      Se kuka kenenkin kanssa tanssii kuuluu vain näille kahdelle henkilölle keskenään.

      • mies_50v

        Tämä on vanha ketju, mutta koska en ole ennen kommentoinut, niin täytyy todeta, että minä en kuulu joukkoon. Tanssitan mielelläni myös itseäni paljon vanhempia, jopa yli 7-kymppisiä olen tanssittanut. Käytännössä kyse on vain siitä, kenen kanssa on mukava mitäkin tanssia tanssia. Kokemukseni mukaan vanhemmilla naisilla on hyvä tanssitaito, ja läsnäolon taito, heidän kanssa voi saada hyvinkin sensitiivisen tanssin aikaiseksi. Mainioita naisia he ovat 😊


    • Faktatkuntoon

      Vanhan naisen asema tansseissa on sama kuin muuallakin. Nuorella naisella on kysyntää. Nuorella miehellä ei ole, he ovat tykinruokaa. Vasta jos mies osoittaa pärjäävänsä kilpailussa muiden miesten kanssa, hänellä on arvoa. Tanssilavalla sen näkee selvästi. Se mistä naiset ovat katkeria, on oman etuoikeudensa menettämisestä, ei siitä että heitä kohdeltaisiin tasavertaisesti.

    • väärinhaettu

      Joskus mies on varsinkin jälkeenpäin itsekin sitä mieltä, että tuli ehkä sittenkin hakeneeksi väärää naista. Naiset ovat yleensä jo etukäteen sitä mieltä ja kateellisimmat miehet.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4649
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      124
      4260
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2790
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1774
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1679
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1670
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      94
      1625
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1583
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1531
    Aihe