NIGHTWISH = KÄSITTÄMÄTTÖMÄN AHNE BÄNDI

UuupunutFani

Siis tuo jatkuva rahanyhtäminen alkaa oksettaa enemmän ja enemmän

NIGHTWISH LISÄSI VIP-LIPPUJA MYYNTIIN - FANIT NÄRKÄSTYIVÄT

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/musiikki.shtml/1630158/nightwish-lisasi-vip-lippuja-myyntiin--fanit-narkastyivat


€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€

Nightwish kertoo Facebook-sivustollaan tavallisen konserttilipun ostaneiden pystyvän muuttamaan lippunsa VIP-lipuksi lisämaksua vastaan.

€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€

Yhtyeen kanssa tapaamiseen oikeuttavien lippujen myyminen Olzonin eroamisen jälkeen on aiheuttanut närkästystä Nightwishin ihailijoiden keskuudessa. Osalle Olzonin lähtö on edelleen vaikea pala purtavaksi. Osa yhtyeen ihailijoista pitää VIP-lippuja törkeänä rahastuksena Olzonin lähdön jälkeen.
– VIP-lippujen lisääminen ei hyvitä sitä, että Anette poistettiin, eräs ihailija kritisoi.
– Olen jo ostanut kaksi tavallista konserttilippua. Minun ei pitäisi joutua maksamaan 200 dollaria VIP-kohtelusta, toinen ihailija jatkaa.
– Yhtye haluaa kiittää ihailijoitaan tuesta pyytämällä lisää rahaa normaalin keikkalipun nostamisesta VIP-lipuksi. Se ei kuulosta minusta kiltiltä ajatukselta.

Sanattomaksi vetää.

43

578

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sldfklskdf

      Niinpä.
      Ja vaikka tätäkin solistin erotuskohua puolustellaan ja vedotaan miten hyviä tyyppejä miehet on, faktaa on myös se miten Tarja aikoinaan erotettiin, eli erittäin törkeästi ja loukkaavasti.
      Vaikka miten hehkutetaan lempeyttä ja hyväsydämisyyttä, ei oikein mene läpi...
      Money talks, vaikka miten käänneltäis ja seliteltäis.

      • ministry

        Nimenomaan, money talks. Ei se solisti number one muuten olisi uhkaillut kylmän tyynesti lähtöä bändistä päivän varoitusajalla - piittaamatta siitä että sovittuna oli koko Amerikan rundi. Cabuli halusi hilata taksoja korkeammalle. Mikä bändin jäsen uhoaa olevansa kaiken keskipiste ja laittaa kaiken puurtamisen veitsen terälle sillä perusteella?
        VIP lippu on vapaaehtoinen ostos, ja ihan normaali käytäntö.


    • Onko pakko olla VIP

      Hmmm... Onkohan se VIP -lippu sitten pakko ostaa? Saman verranhan se maksoi myös silloin kun Anette vielä oli bändissä. Eihän itse keikkalippu maksa yhtään enempää kuin aikaisemminkaan. MTV3 yrittää nyt epätoivoisesti saada lisää klikkauksia täysin turhilla uutisilla.

      • NW VIP

        Komppaan. Ap:n ja maikkarin mielestä Nightwishin olisi ilmeisesti pitänyt upgradata kaikki liput VIP-lipuiksi?!

        Jos / kun Floorin tulon myötä VIP-lippujen kysyntä on kasvanut, niin ei voine olla väärin kasvattaa myös tarjontaa.

        Nightwishille ja sen faneille toivotan kaikkea hyvää :)


    • Roope talks

      Tuomaksella tuntuu olevan tämä "kaikesta korvaus ja lisää rahaa" ? asenne ; D

      • eira_12

        Rahastus ennen kaikkea...


    • Entinen fani

      Aikamoista fanien kusetusta.

    • Fanitapaamiset

      Onpa MTV3:n sivuilla tolkuton uutinen ja linevätkö uutisen kommentoijat koskaan osallistuneet maksulliseen fanitapaamiseen. Tässä uutisen perusasiat:

      1. Kaikissa Nightwishin US:n kiertueen konserttipaikoissa ei ollut fanitapaamista tarjolla, nyt tulee olemaan ja jokunen fanitapaamislippu myydään lisää niihin konsertteihin, joissa nämä liput oli myyty loppuun.
      2. VIP-fanitapaamislippuja on rajoitettu määrä konserttilipuista, esim. jos konserttisali vetää 2000 paikkaa, kalliimpia VIP-lippuja voisi olla ehkä 50 kpl. Valtaosa konsertin lipputuloista tulee tavallisten lippujen myynnistä.
      3. VIP-lipun ostajat saavat nimikirjoituksia ja kuvata esiintyjiä. Olen nähnyt jossakin esim., kun teinityttö koskee Marcon partaa, ja tapauksesta otetaan kuva. Bändin jäsenet saavat olla fanitapaamisessa välistä pelleinä, ihan hyvä, että saavat siitä korvauksen.
      4. Johtuu varmaan Floor Jansenin mukaan tulosta, että VIP-lippuja tarvitaan normaalia enemmän.
      5. Uutisessa lukee "fanit närkästyivät". Tämä ei pidä paikkaansa, jotkut fanit närkästyivät, toiset taas olivat iloisia lisä-VIP-lippujen tarjonnasta.

    • Piiri pieni...

      Sanoit, että johtuu Floor Janssenin mukaan tulosta, että VIP-lippuja tarvitaan normaalia enemmän. Bändi siis jo rahastaa "väliaikaisella laulajalla" myymällä lisää VIP-lippuja. Kohta kai julkaistaan kirja Ameriikan kiertueelta 2012 ja rahastetaan Anetten lähdöllä. No elokuvan teko on varmaan ollut kallista - kaikki on pelissä.

    • Teho Eero

      "Sanattomaksi vetää"
      Parempi olisi jos pysyisit täältä paskaa suoltamasta poista

    • kahvipapu:)

      Tämä alkaa mennä uskomattomaksi! Onkohan kohta mahdollisuus että: maksakaa 10 000 niin Anette tulee takaisin tai osta USAn kiertuepaita, Aneten kuvalla... Rahastusta!!!

      • Mainosta NW:n Avulla

        Kahvipavulle vastaan.
        Kun Anette julkaisee sooloalbuminsa, hän pääsee rahastamaan Nightwish-maineensa avulla. Nimenomaan Nighwishin ansiosta Anette on saanut kansainvälistä tunnettavuutta sekä tunnettavuutta myös kotimaassaan. Anetten Allison Avenue -bändi oli huonosti tunnettu Ruotsissa ja tuntematon ulkomailla. Esim. Nightwishin musiikkivideot ja konserttitaltioinnit Anetten aikana ovat saaneet paljon yli sata miljoonaa katsomiskertaa. Kenenkään laulajan mainosbudjetti ei riittäsisi sen tunnettavuuden ostamiseen, minkä Anette on saanut Nightwishin avulla.


      • Kätilöksi se tahtoo
        Mainosta NW:n Avulla kirjoitti:

        Kahvipavulle vastaan.
        Kun Anette julkaisee sooloalbuminsa, hän pääsee rahastamaan Nightwish-maineensa avulla. Nimenomaan Nighwishin ansiosta Anette on saanut kansainvälistä tunnettavuutta sekä tunnettavuutta myös kotimaassaan. Anetten Allison Avenue -bändi oli huonosti tunnettu Ruotsissa ja tuntematon ulkomailla. Esim. Nightwishin musiikkivideot ja konserttitaltioinnit Anetten aikana ovat saaneet paljon yli sata miljoonaa katsomiskertaa. Kenenkään laulajan mainosbudjetti ei riittäsisi sen tunnettavuuden ostamiseen, minkä Anette on saanut Nightwishin avulla.

        En usko, että Anette lähtee varsinaisesti sooloURAlle. Hän voi tehdä soololevyn tai jopa useampia, jos ostajia/rahoittajia löytyy, mutta en usko, että hän yhtään haluaa mihinkään kiertuerumbaan tai musiikkibisnekseen ylipäätään. Muut asiat ovat tällä hetkellä tärkeämpiä, kuten perhe ja terveys. Mutta voihan hän jonkin MP3:n pukata kotisivullensa aina joskus, fanit saavat haluamansa (uskokaa tai älkää, hänellä on niitä kyllä) eikä tarvitse kokonaan laulamasta lakata. Anette voi liittyä ajan kuluessa myös johonkin bändiin, joka ei niin fanaattisesti keikkaile.


    • popporni

      Mikä bändi jakaa VIP liput ilmaiseksi? Tekeekö ne sen toistuvasti ja saavatko sen VIP kohtelun siis kaikki lipun ostaneet?
      Ja antaa jokaiselle tavallisen lipun ostajalle mahdollisuuden tapaamiseen, valokuvaan ja nimmareihin keikan jälkeen? Noin parituhatta käteltävää siis, eihän siihen menisi kuin pari kolme tuntia, vaikka takana on jo täysillä vedetty keikka ja pitkä matka bussissa.
      Alkakaa luetella bändejä jotka suovat jokaiselle yleisössä olleelle tapaamishetken joka on tavallisen lipun ostanut. (1500- 3000 hlöä)
      Vai pitäisikö suorittaa n. 50 hengen arvonta kaiken muun järjestelyn seassa että ne viisikymmentä pääsee sitten ilmaiseksi takahuoneeseen. Ne kakstuhatta fania melkein joka yö yksitellen tavattuna voisi jo olla raskasta kohtalaisen monelle.Se on kuulkaa paljon helpompaa myydä ne viiskymmentä VIP lippua niille fanaattisimmille faneille.
      Ja tosiaan, eihän sitä VIP lippua ole edes pakko ostaa.
      Niin, Aneten aikaan sai siis myydä niitä erikoislippuja, ja muut bändit saa myydä niitä, mutta ei Tuomalsen porukka. Niinkö?

    • VIP FANI

      TUOMASSS!! pitääkö tästä lähtien fanien maksaa sulle 10000€ tai ENEMMÄN lipusta jotta pääsee konserttiin?

      • ministryfan

        Ei sun tarvitse maksaa 10 000 e. Takaan sen.
        VIP lippu on yleinen käsite suosittujen bändien fanitapaamisen tai muun erityiskohtelun saamiseksi. Joillekin käsite on vieras, mutta kun sen pari kertaa tyhmemmällekin vääntää rautalangasta, se yleensä menee jakeluun.
        Suositun bändin on mahdotonta tavata takahuoneessa keikan jälkeen kaikki tuhannet fanit, he eivät ehtisi seuraavalle keikalle muutaman sadan km päähän siihen ryhtyisivät. (käsite suosittu bändi = sillä on paljon faneja, yleisö on ihan villinä riemusta nähdessään sen livenä)
        VIP lippujen kysyntä on Nightwishin keikoilla kasvanut Floorin mukaantulon jälkeen.
        Yleensäkin kaikki bändit haluavat vastata kysyntään.


      • VS VIP-Fanille

        Valitettavasti olen kuullut että uusi käytäntö on että ensin pitää ostaa VIP-lippu 10000€ , jotta saa luvan ostaa sen varsinaisen VIP-lipun , joka maksaa 10000€ tai enemmän.


      • viivi
        VS VIP-Fanille kirjoitti:

        Valitettavasti olen kuullut että uusi käytäntö on että ensin pitää ostaa VIP-lippu 10000€ , jotta saa luvan ostaa sen varsinaisen VIP-lipun , joka maksaa 10000€ tai enemmän.

        höpönlöpön


    • sutarik

      Sairasta tommonen rahan nyhtäminen

      • A

        Miten luulisitte fanitapahtuman onnistuvan jos 2000 ihmistä sulloutuisi backstagelle. Vip-lippu on mahdollisuus, ei rahastusta. Kaivakaa kateelliset pöljät nokkaanne ja olkaa hiljaa.


    • La&Ta

      Uupunut fani, samaa mieltä kanssasi. Voi heitä; sinne se viattomuus hukkui rahasampoon.

    • Vippiliput

      Nimimerkille "La&Ta" ja kaikille muillekin yhtä tyhmän viestin esittäjälle: Jos bändi saa runsaasti lisäpyyntöjä VIP -lippujen tarpeellisuudesta niin miksi niitä ei saisi laittaa lisää myyntiin?? Tiedättekö yhtään miten tarkkaan ajoitettua amerikan kiertue on? Välimatkat on pitkiä ja ne mennään kiertuebussilla. MTV3 tai muu media saa uutisoida omasta päästään ihan mitä vaan, mutta amerikassa täytyy, ihan niinkuin Suomessakin, yrittää kaikin keinoin vastata fanien pyyntöihin. Kaikkia paria tuhatta fania ei tietenkään voi takahuoneeseen päästää, siksi tämä VIP-lippu. Ei sitä ole pakko ostaa!

      • sivusta seuraaja

        Juuri näin. Rahastuksen ammattibändi Kiss myy VIP lippuja hintaa 220 eskoo jolla
        Pääsyliput parhailta alakatsomopaikoilta
        Herkullinen buffet-illallinen ennen konserttia
        Nimikoitu pöytä seurueellenne ravintolasta
        Vaatesäilytys sisältyy hintaan
        VIP-tiloissa DJ nostattaa tunnelmaa
        Events Club -henkilökunnan palvelut

        Tuoreilla yrteillä maustettua vihersalaattia ja caesarkastiketta
        Cajun-paahdettua lohta ja inkivääri-Frichea
        Parsa-melonisalaattia rucolapedillä
        Antipasti-valikoima: paahdettua paprikaa, marinoituja artisokkia ja luomuoliiveja
        Talon leipää ja levitettä

        Tateilla täytettyä porsaanfilettä
        Tummaa portviinikastiketta
        Seesamperunoita

        Sitruuna-juustokakkua salmiakkitäytteellä
        Kahvi/tee

        Ja bändin pitäisi tulla paikalle. Ystäväni osti edellisellä kerralla ko paketin. Gene piipahti pöydässä noin minuutin ajan ja jakoi nimmarikortit ja häipyi, muuta bändiä ei edes näkynyt. Tuota sanon minä rahastukseksi.

        Tottakai bändi tai kuka tahansa muu lisää tuotetta myyntiin jos kysyntää riittä. Mutta tällaisessa tapaamisessa siinä pitää kuitenkin pitää kohtuus määrällisesti. Koska jos sinne tapaamiseen tulee montasataa ihmistä, niin siitä ei sillon tule mitään.


    • Hiiri

      No, ei tietenkään kenenkään ole pakko ostaa VIPpejä, se on selvä. Silti hupaisaa, että tiedotteensa jälkeen fanit puhuvat ja huhut leviävät, ja ainoa, mihin NW ottaa kantaa, että meillä on teille VIP-lippuja... Kyllähän se kertoo bändin painatuksista & arvoista jotakin.

      • Se kertoo bändin

        kiireestä keretä hoitaa tiivistahtinen konserttikiertue. Ei ehkä ole aikaa syynätä kaikkia foorumeita, että miten ihmiset oikein ovat käsittäneet bändin ilmoitusten sisällön. Varmaan aika iso osa faneista on käsittänyt asiat ihan oikeinkin eikä vaahtoa sekavia yleisönosastoilla.

        Kiertueen jälkeen varmaankin tulee haastatteluja, joissa jenkkilän tapahtumia valotetaan enemmän. Silloinkin moni jättää ne lukematta/kuuntelematta, mutta silti "tietävät" miten asiat oikein menivät.


      • Viestinnän pulmia
        Se kertoo bändin kirjoitti:

        kiireestä keretä hoitaa tiivistahtinen konserttikiertue. Ei ehkä ole aikaa syynätä kaikkia foorumeita, että miten ihmiset oikein ovat käsittäneet bändin ilmoitusten sisällön. Varmaan aika iso osa faneista on käsittänyt asiat ihan oikeinkin eikä vaahtoa sekavia yleisönosastoilla.

        Kiertueen jälkeen varmaankin tulee haastatteluja, joissa jenkkilän tapahtumia valotetaan enemmän. Silloinkin moni jättää ne lukematta/kuuntelematta, mutta silti "tietävät" miten asiat oikein menivät.

        Eiköhän se kerro bändin eettisistä periaatteista. Joku lainasi osuvasti Tarja-katastrofiin liittyen "korvaus kaikesta" -sanontaa. Mielestäni noinkin tunnetun bändin tulee hallita paremmin viestintä faneilleen, viestinnän tulee olla avointa ja läpinäkyvää, ja faneja tulee arvostaa. Sos.media asettaa vielä enemmän odotuksia viestinnälle. Vuorovaikutus fanien kanssa on samalla imagon hallintaa. Se on vähän kyseenalaista Tompalla ja kumppaneilla.


      • Smalltalk-tuomas
        Viestinnän pulmia kirjoitti:

        Eiköhän se kerro bändin eettisistä periaatteista. Joku lainasi osuvasti Tarja-katastrofiin liittyen "korvaus kaikesta" -sanontaa. Mielestäni noinkin tunnetun bändin tulee hallita paremmin viestintä faneilleen, viestinnän tulee olla avointa ja läpinäkyvää, ja faneja tulee arvostaa. Sos.media asettaa vielä enemmän odotuksia viestinnälle. Vuorovaikutus fanien kanssa on samalla imagon hallintaa. Se on vähän kyseenalaista Tompalla ja kumppaneilla.

        tuomas sanoi fanille "anna rahaa tai saat potkut" !


    • rairaimcdddddd

      Tuomaksella taitaa olla rahat lopussa.

    • Nimimerkille "Viestinnän pulmia": Nightwish julkaisi tällaisen tiedotteen Facebook -sivullaan (reilut 3 miljoonaa tykkääjää) :
      ==================
      Dear people and fans!

      As a way to thank you for sticking with Nightwish, we've decided to add more VIP meet & greet occasions for the rest of the US tour.

      This means that for every tour date till the end of the US tour there will be a limited amount of VIP tickets available. This also applies to the already earlier sold out meet & greet events, which now have additional VIP tickets on sale

      People with normal tickets have now a possibility to upgrade to VIP tickets.

      As said: We're grateful for the faith you've shown to us. We're grateful for the two brilliant shows with Floor at the helm already. And we're grateful for the chance to continue this tour for us all! Thank You!

      Here's the list for the new and upgradeable venues with VIP meet & greet tickets:
      this offer only lasts while the tickets are available ...

      Oct 3, San Francisco, CA, The Warfield - VIP tickets are now onsale through the Warfield box office. The upgrades for tonight are available all day at the box office for the people who already bought regular tickets.

      Oct 5, Anaheim, CA, The Grove - VIP tickets are now back onsale through Enterthevault.com. Later today the upgrades will be available at the Grove box office for the people who already bought regular tickets.

      Oct 6, San Diego, CA, House of Blues - VIP tickets are now onsale through Enterthevault.com. Later today the upgrades will be available at the House of Bues box office for the people who already bought regular tickets.

      Oct 7, Tempe, AZ, Marquee Theater - VIP tickets are now onsale through Enterthevault.com. Later today the upgrades will be available at the Marquee box office for the people who already bought regular tickets.

      Oct 9, Ok City, OK, Diamond Ballroom - VIP tickets are now onsale through Enterthevault.com. Later today the upgrades will be available at the venue box office for the people who already bought regular tickets.

      Oct 10, Austin, TX, Emos - VIP tickets are now onsale through Enterthevault.com. On the showday the upgrades will be available at the venue box office for the people who already bought regular tickets.

      Oct 11, New Orleans, LA, House of Blues - VIP tickets are now onsale through Enterthevault.com. Later on the upgrades will be available at the venue box office for the people who already bought regular tickets.

      Oct 13, Ft Lauderdale, FL, Revolution - VIP tickets are now onsale through Enterthevault.com. Later on the upgrades will be available at the venue box office for the people who already bought regular tickets.

      Oct 14, Lake Buena Vista, FL, House of Blues - VIP tickets are now onsale through Enterthevault.com. Later on the upgrades will be available at the venue box office for the people who already bought regular tickets.
      ==================

      Tuolla äskeisellä viestillä oli äsken tsekattuani 1986 tykkääjää ja viestissä oli peräti 476 kommenttia.

    • $Roope setä$

      Rahastusta ei voi lopettaa.

    • Muut bändithän

      konsertoivat muutamalla dollarilla ja tämän tästä ihan ilmaiseksi. Roudarit ja muu henkilökuntakin tekee hyvin mielellään talkootyötä vaikka kellon ympäri. Ja eihän semmoisesta kuukauden rundista rapakon toisella puolella juuri mitään muitakaan kuluja kerry...

      Erään nuoren herran nimeltä J. Bieber VIP-paketti Hartwall Areenalla maksaa vain vaivaiset 380 euroa. Sillä saa kenttälipun ja sekalaista fanisälää. Mutta eihän tässä yhteydessä voi puhua mistään rahastuksesta...

      • Lisäys

        Fanitapaaminen tietysti kuuluu hintaan myös. Ja ne tavis-liputkin maksavat vain naurettavat 75 - 145 euroa.


    • Realistinen387483

      Voi taivas ja vielä tämä piti lukea. Ei riitä että konserteissa on toista mitä on luvattu vaan siitä peritään oikein VIP-hinta :( oksettaa.

      • Luetun ymmärtäminen

        on joillekin mahdoton laji. VIP-lippu on täysin erillinen ja vapaaehtoisesti ostettava ylimääräinen palvelu niille, jotka siitä ovat kiinnostuneet.

        Konserttiin menevät tietävät kyllä, että solisti on vaihtunut. Monikohan kuitenkaan haluaa rahansa takaisin? Uusi laulaja tuntuu päin vastoin herättävän paljon kiinnostusta ja on saanut innostuneen vastaanoton.


      • Tavallisesta lipusta
        Luetun ymmärtäminen kirjoitti:

        on joillekin mahdoton laji. VIP-lippu on täysin erillinen ja vapaaehtoisesti ostettava ylimääräinen palvelu niille, jotka siitä ovat kiinnostuneet.

        Konserttiin menevät tietävät kyllä, että solisti on vaihtunut. Monikohan kuitenkaan haluaa rahansa takaisin? Uusi laulaja tuntuu päin vastoin herättävän paljon kiinnostusta ja on saanut innostuneen vastaanoton.

        saa myös VIP-lipun maksamalla lisämaksun.


    • ei taas ymmärrä

      Mitä hel vetin väliä oikeastaan on meille täällä. paljonko jostain lipuista nyhdätään jossain jenkeissä. Voishan niistä oikeastaan pyytä tuplat lisää.
      Kysymyshän on yleensä hinta ja laatusuhteesta. Jos ihmiset on valmiita maksamaan
      niin fyrkat pois vaan kotimaahan päin. Kauppatase on muutenkin miinuksella.
      Miksette kohise tulevan areenan VIP-lippujen myynnistä. Enemmän ne koskettaa
      meitä. Ovat ihan kohtuulisen hintaisia tarjontaan nähden.

    • Rapu_89

      Jos NW:llä olisi muitakin arvoja kuin rahan nyhtäminne, olisivat varmasti odottaneet keikan pari, että Anette on kunnossa. Nyt tilattiin uusi solisti Hollannista pikaisesti.

      • SairasSairauslomalle

        Lukekaa Anetten blogia. Sieltä näette, että Anettelta löydettiin maksakysta. Ei voinut luottaa siihen, että kysta on vaaraton, vaan Anetten piti lähteä Ruotsiin lisätutkimuksiin. Anettella oli myös kummallisia oireita, kuten voimakkaita vatsakipuja ja oksentelua, joiden vuoksi hän joutui kahdesti ensiapuun USA:ssa. Yhdessä vaiheessa epäiltiin oireiden aiheuttajaksi virtsatiekiveä. Tätäkin oireilua oli aihetta selvittää Ruotsissa. Anetten flunssa oli muuttunut kurkunpääntulehdukseksi USA:ssa, hänellä ei ollut ääntä, ei kuullut oik. korvallaan ja aloitti antibioottikuurin. Lääkärit antavat puhetyöläisille ja laulajille viikon, tarvittaessa pitemmänkin, sairausloman, kun heillä on kurkunpääntulehdus. Anette jäi sairauslomalle, jonka pituutta ei voinut 1.10.2012 määritellä tarkasti, ja lähti Ruotsiin. Ihan varmasti Anette ei olisi ollut kunnossa keikan - parin päästä.


      • Voi kun asiat

        hoituisivatkin noin yksinkertaisesti kuin nuoret ja kokemattomat ihmiset luulevat! : )
        Mutta kyllä se "Siperia" vielä opettaa...


    • Hih-hih...

      Joku hakee Anetten aikaisia postereita. Hei, kierrätetään ne NW:n kautta, niin jää jotakin heidänkin kassaan... : )

    • Torkkuva täkki

      Siitähän me puhutaan, mitä meitä kiinnostaa. Uupunut Fani nosti mielenkiintoisen aiheen esille, aiheen, josta ei kaikkien mielestä tulisi puhua. - Sinänsä jo nimimerkki on niin kiintoisa, että tätä on pakko lukea ja kommentoida.

    • Money-money

      Bändi on iso kone, ei sitä yksi pieni ihmistaimi hetkauta. Ainahan voi tilata uuden tätin paikalle. Kiire, kiire, pitää takoa RRRRRRAHAA.

    • kukasseahneonkaan

      Tuomas on sitä mistä hän syytti cabuleita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1896
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe