Mellilän 101

Tietämåtönnnnn

Mikä tuo paikka on? Onko tosi että se on nuorison ryyppäys paikka? Olen kuullut juttua että nuorisolla on siellä bileitä ja alkoholilla ja kaikenlaisilla muilla päihteillä asiaa? Onko tämä totta?

18

1956

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ku,,ku,kuui,

      Kun olet kuullut, niin se lienee silloin totta, eikö niin, vai keksitkö?

      • Kdkfifocooc

        Ku,,ku,kuui, olet aika lapsellinen! Saa sitä ihminen kysyä jos hän haluaa tietää! Ihan asiallisesti aloittaja kysyi.


    • Isä, joka näkee

      Nuorisotilan takapihalla saa siireriä ja lonkkaa kokeiluunsa. Tupakkaa imee 14-15 vuotiaat paskasäiliöiden vierellä ja huutelee aikuisille. Autolla liikkuvat loimaalaisset tiedetään tyrkyttävän itsekäärittyjä hasissätkiä a'25 euroa.

      Hyvin menee, kun päästiin Loimaan takapihaksi. Kukaan ei muuten välitä, kuin omista kakaroistaan. En minäkään enää, kun näpistelijäpojan äiti haukkui lapsiin sekaantujaksi. Poika oli väittänyt äidilleen minun "käräyttäneen" hänet kauppiaalle.
      Loput kakarat luuhaa puoleen yöhön pitkin kylää etsimässä ikävyyksiä ja sitä huumettaan.

      Vien miluummin poikaani muihin harrastuksiin kolme kertaa viikossa, vaikka se maksaa ja ottaa ajan käytön suunnittelua. En välitä nähdä häntä 17 vuotiaana jo Mellilän rikollisjoukkiossa heilumassa ulkomaalaisvahvistuksien seassa.

    • juuri näin

      Ai siitäkö tässä olikin kysymys? "Loimaan takapihaksi" ??
      mielestäni tuo ongelma on täysin teidän omanne. Isä joka näkee on oikeassa, olisiko aika tehdä teidän niille lapsillenne jotakin, ennen kuin tosiaan sossu puuttuu isolla kädellä.
      Poliisiakin täällä on samasta asiasta moitittu, oletteko te tosiaan niin munattomia, ettette saa omia penskojanne kuriin. Kyllä joka kylässä, pienemmässäki aina kaksi kolme kovaa kaveria on olevinaan. Eikös teillä ole siellä kyläyhdistyskin, tehkää nuortenkin eteen jotakin, että jää muutakin jälkipolville mellilästä kuin pelkkä historiikki.

      • äöolkijuhyt

        Oletko väkivaltainen mielipuoli? Kenties tämä poliisikurssilta poisheitetty pakettiautokuski?


      • ha haaaaaaa dre
        äöolkijuhyt kirjoitti:

        Oletko väkivaltainen mielipuoli? Kenties tämä poliisikurssilta poisheitetty pakettiautokuski?

        Pakettiautokuskihan esiintyy kuin olisi vieläkin poliisialkeiskurssilla Siwan pihassa. He heee hee ............


      • 565657899999999654433333
        ha haaaaaaa dre kirjoitti:

        Pakettiautokuskihan esiintyy kuin olisi vieläkin poliisialkeiskurssilla Siwan pihassa. He heee hee ............

        Eihän alaikäisenä saa edes käyttää alkoholia tai tupakkaa. Miksei kukaan soita poliisille? Viimeviikolla kuulin pojaltani ku hänen liikuntaryhmässä olevat pojat olisi puhunut kun oli sattunut jotain ku joillain pojilla oli pää veressä oli kuulemma ollu tappelu! Eikö vanhemmat pidä kuria??


      • o8ik7ujyh6gtrfe
        565657899999999654433333 kirjoitti:

        Eihän alaikäisenä saa edes käyttää alkoholia tai tupakkaa. Miksei kukaan soita poliisille? Viimeviikolla kuulin pojaltani ku hänen liikuntaryhmässä olevat pojat olisi puhunut kun oli sattunut jotain ku joillain pojilla oli pää veressä oli kuulemma ollu tappelu! Eikö vanhemmat pidä kuria??

        Kuka nuokkarin takapihalla mitään valvoo? Eihän sinne uskalla ohiajavat poliisitkaan. Tuijottavat sillä kohtaa mittareitaan vaan kiireellä. Sieltä voisi sukulaispoikia paljastua kännissä traktoreillaan.


    • ie melliläfani

      Muistaakseni Melliläntie 101 on tehty ainakin yksi miestappo (tutkittiinko lihapullaan tukehtumisena?). Yksi siinä tappoi itsensä ja pari raiskausta ja oli jo lapsuudessani viinan myyntipaikka 1980-luvulla.
      Hyvä historia ja menneisyys Mellilän pilteille ja räkänokille.

      • tgrytr5

        Eikös sen omistanut "vanhurskaiden liikeihmisten" suku? Kuis siellä sellaista puuhattiin ja omistajat kirkon etupenkissä synnittömyyttään kerskuivat?


      • kuio,luikyumijk
        tgrytr5 kirjoitti:

        Eikös sen omistanut "vanhurskaiden liikeihmisten" suku? Kuis siellä sellaista puuhattiin ja omistajat kirkon etupenkissä synnittömyyttään kerskuivat?

        Kyllä sen Koivistot ainakin omistivat.


    • haistakaa ny...

      Mitäpä jos te munattomat vanhemmat otatte niitä omia kullinmurujanne niskasta kiinni ja laitatte ne ojennukseen. Vai ettekö te pärjää enää omille mukuloillenne. On niitä viinanmyyntipaikkoja ja epämääräisiä paikkoja ollu ja on muuallakin loimaalla, eikä niihin poliisia tarvita! Vai putkakasvatustako te odotatte, että saatte itse maata sohvanpohjalla!

    • Entine asukas

      Kyllähän ne alkuperäisetkin Melliläläiset tekevät kolttosiaan mutta tottakai heitä taputetaan päähän koska ovat niin vitusti parempia ihmisiä kuin 101:n asukit Mellilän muut asukkaat itse provosoivat kaytöksellään sitä että 101:n Asukit hermostuvat mutta eihän niitä "sossupummeja" Kukaan usko. Ja itse talossa asuessani kohtasin myös työtä tekeviä ihmisiä mutta heidäthän leimattiin silti sosiaalipummeiksi koska asuvat kyseisessä talossa. Melliläläiset taitavat olla niin yksinkertainen kansa että he eivät pysty sulattamaan ulkopaikkakunnilta muuttaneita ihmisiä. Ei muutakun aidat ympärille ja antaa näiden junttien elää keskenään niin harmoonista ja melliläistä elämää. Onhan se ymmärrettävää että on vaikea sulattaa näin pienessä kylässä ulopaikkakuntalaisia mutta heitä ei tarvitse leimata asuintalonsa perusteella,koska jos joku muuttaa esim. Turusta Mellilään niin mistä tämä Turkulainen voi tietää että minkälaisesta talosta on kysymys jos muuttaa Melliläntie 101:een

    • Mitenonasia

      Onko tämä vielä nykyään samanlainen kaatopaikka mitä kommentit antavat ymmärtää?

    • Lehtitietotutkimus

      Koko Mellilä on sossuihmisten asuttama. Puolet saa sossutukea ja loput maksaa sitä niille! Kymmenvuotiaat huutaa kello yksi yöllä pihoissa äitiään, tai vittua. Kaksinaamaisuus loistaa ihmisistä päivällä kuin aurinko. Poliisin saa paikalle, jos odottaa pari tuntia Auran ABC:ltä ne syömästä korruptioruokaa ja muuta ei kylässä ole kuin avuttomuutta.

    • asukas101

      Mä oon asunut 101 talossa 8 vuotta.onhan siellä ollut laidasta laitaan asukkaita.Itse en ole juoppo,enkä narkkari enkä myöskään sosiaalipummi.Duunareita asuu tällä hetkellä jonkin verran.mutta asukkaiden vaihtuvuus on kovaa.Mutta olen niin vähän kotona etten tiedä mitä siellä tapahtuu.Onhan se hurjan näkönen talo ulkoapäin mutta siel on melkeen joka kämppä rempattu,mullekkin tehtiin reilu vuos sitten täys vessaremppa.ja mun asunto on tosi nätti sisältä.
      Toivon tietty et ois kunnon sakkia jotka on hiljaa öisin,mut ei toi talo pahasta maineestaan varmaan koskaan pääse irti.Ja muuten,siellä kummittelee.

    • Kaa1eppi

      Ai siis se Osuuspankkia vastapäätä oleva talo, toisella puolella Melliläntietä? Vakituisesti en Mellilässä asu mutta usein tulee siellä vietettyä aikaa enkä ole huomannut että ko. talon pihalla mitään ihmeellistä tapahtuisi. Kovin on hiljainen koko paikkakunta myös viikonloppuisin. Mukavaa vaihtelua pk-seudun vilinälle.

    • Anonyymi

      Täähän on taas tapetilla

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1225
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1198
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe