Valikko
Etsi

Wlanin signaalin vahvistus??

Asun kaksikerroksisessa omakotitalossa, alakerrassa on hyvä yhteys ja yläkerrassakin paitsi että mulla toimii musiikinkuuntelussa Iphone joka on yhteydessä airplaylla vahvistimeen, spotifystä lataan musiikin, nyt on ongelma että tahtoo pätkiä tuon Iphonen ja vahvistimen välinen yhteys joten varmaan auttas että saisin vahvistettua WLANI signaalia alakerrassa? käytössä on Elisa viihteen boxsit alakerrassa, yläkertaan en voi niitä laittaa koska alakerrassa katson elokuvat jne

Tämä keskustelu on suljettu
Ilmianna
Jaa

7 Vastausta


siis ylhäällä ei niin kovin hyvä yhteys ;)

Ilmianna
Jaa

Laitapa vaikka google "wlan-toistin" niin löytyy ratkaisuja. esimerkiksi Gigantissa Netgear Wlan-toistin WN2000RPT saat kasvatettua langattoman verkkosi peittoaluetta. Samalla saat liitettyä lankaverkon laitteita langattomaan verkkoon. Täräytät tämän sinne yläkertaan jonnekin missä on hyvä yhetys (mittaa yhetyden laatu vaikka puhelimella)

Ilmianna
Jaa

tai sit hubilaite jossa paikka ulkoiselle antennille

Ilmianna
Jaa

alakerran wlan: in voi vahvistaa kattilan kannella. se toimii suunta antennina eli ottaa siltä puolelta wlan antennia wlanin pois, jolla se kattilan kansi on ja siirtää päinvastaiselle puolelle kaikki wlan: it, jotka eivät mene silloin hukkaan esmes naapuriin. iponeen pitää laittaa myös kattilankansi alakerrasta katsottuna katon puolelle, koska siitäkin menee älyttömän paljon wlan: ia ihan vika suuntaan esmes naapuriin ja sit se pätkii

Ilmianna
Jaa

Pudota WLAN verkon nopeutta, niin yhteys pelaa vaikka kenttävoimakkuus olisi pienempi. Musiikin toistamiseen ei tarvita mitään kymmenien megojen WLAN-verkkoa, ja ulos internettiin päin todennäköisesti on myös rajoittavana tekijänä kuitenkin sinun ADSL:n nopeus.

Esimerkki: meillä on myös 2 kerroksinen puurakenteinen omakotitalo. WLAN alakerrassa. Purkin Pitäisi pudottaa nopeutta automaattisesti kun kenttä on heikko, mutta ei tee sitä tarpeeksi nopeasti vaan yhteys pätkii. Kuten teillä, ei toiminut yläkerrassa....

Sitten laitoin WLAN kiinteäksi nopeudeksi 1 megan. Luit oikein;) Internettiin meidän nopeus on myös pelkkä 1 mega, joten ei sanottavasti muuta lopputulosta nopeuden suhteen. Eikä kotona WLAN-verkossa katsota kotiserveriltä mitään videoita. Nyt oma verkko kantaa hyvin koko taloon ja erilliseen saunarakennukseenkin.

Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:

Sä tarotit varmaan yksi Gt ja nopeudet yleensä sanotaan hertseissä!

Ilmianna
Jaa

Tuossa vehe jossa on "repeater" ominaisuus, sen voi viedä minne tarvii, töpseli pitää löytyä. Löytyy sitten kalliimpiakin ja ehkä parempiakin.

http://www.verkkokauppa.com/fi/product/9624/cjgcx/Netwjork-150Mbps-WLAN-tukiasema-valkoinen

Elikkä tämä yläkertaan ja synkataan sen alakerran wlanin kanssa. Luulisi että ohjeet löytyy.

Ilmianna
Jaa

Tämä keskustelu on suljettu

Voit yhä lukea viestiketjua, tykätä kommenteista ja ilmiantaa asiattomuuksia. Halutessasi voit aloittaa uuden keskustelun samasta aiheesta.

Aloita uusi keskustelu