Osta netistä

yksjukkis

onkohan kukaan ostanut täältä ja onko kaikki krääsää, hinta nyt ei paha ole mutta ihan kelvotonta ei viitsi ostella, esim. http://ostanetista.net/elektroniikka/valvontakamerat-ja-muut-turvallisuustuotteet/valvontakamera-ulkokayttoon-36ir-vari
tää tarvii kortin, laturin, johdon, vielä ennenkun alkaa pelaamaan. Kortti n 13e laturi n 5e ja johto samanverran sitten kaikki eripaketissa, ja jokaiseen postimaksu.
Hintaa alkaa olemaan 50e vaiheilla.

24

3957

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Havainnoitsija

      Eipä ole kokemusta, mutta luulisin, että vastaavat tavarat löytyy Ebaysta halvemmalla ja ilman postikuluja. Tuo yritys on vain turha välikäsi, kun voit itse tilata tavarat suoraan Hong Kongista. Mitä laatuun tulee, niin eipä kai tuon hintaisilta vehkeiltä voi ihmeitä odottaa.

      • yksjukkis

        Jeps kun kyseessä on alle 50 ekee, on se sellainen hinta, että kaupan luotettavuus on parempi kuin hinta, jokainenhan laittaa hintaan lisää, sillä ei kukaan viitsi ilmaiseksi tuotaa tavaraa sieltä sun tuolta. Kyllä ebay on halvempi, mutta jos tarvii muutamia erillisiä on kaikki tilattava eripaikasta lähes.
        Nykin tarviin ditointikortin pari virtalähdettä ja kaks nettikameraa, vaikka sais 20% halvemalla en viitsis niitä kaikkia tilata eripaikasta.
        Eim toi digikortti se maksaa 12e- 48e ja kyseessä on ihan sama, täällä osta netistä se on 12e, eli kýseessä on ihan pikkuostokset.


      • Havainnoitsija
        yksjukkis kirjoitti:

        Jeps kun kyseessä on alle 50 ekee, on se sellainen hinta, että kaupan luotettavuus on parempi kuin hinta, jokainenhan laittaa hintaan lisää, sillä ei kukaan viitsi ilmaiseksi tuotaa tavaraa sieltä sun tuolta. Kyllä ebay on halvempi, mutta jos tarvii muutamia erillisiä on kaikki tilattava eripaikasta lähes.
        Nykin tarviin ditointikortin pari virtalähdettä ja kaks nettikameraa, vaikka sais 20% halvemalla en viitsis niitä kaikkia tilata eripaikasta.
        Eim toi digikortti se maksaa 12e- 48e ja kyseessä on ihan sama, täällä osta netistä se on 12e, eli kýseessä on ihan pikkuostokset.

        Niin sehän on ihan jokaisen oma asia mitä pitää tärkeänä kaupan teossa, itselläni se vaan sattuu olemaan hinta, eikä minua haittaa parin viikon tai kuukauden odottelu tavaran saapumisessa. Kymmeniä kertoa olen Ebaysta ostanut, joka kerta tavara on perille tullut ja säästöä suomihintoihin on kertynyt jo satasia. Eipä sillä, tilaan itsekin joskus suomalaisilta nettikaupoilta (joilla on se hong kongin tavara jo varastossa), jos tarvitsen jotakin nopeammalla toimitusajalla.


    • yksjukkis

      NYt tulla jytkähti kamerat ja muut osta-netistä kaupasta, hyvin pakattuna ja postin mukana, että 2viikon toimitusaika,jos on hätäsempi, ostaa kotimaasta ja maksaa puolet enemmän. Se että välittäjä ottaa ns kiinan hinnasta 20% 30% ei ole suuri kun tavara on halpaa. Ja eipä kukaan viitsi ihan lahjoitusperiaatteella tehdä kauppaa.

    • Chinadeal

      Ikävintä noissa on ettei myyjä itsekään tiedä mitä sieltä on tulossa eli kaikki on Kiinan poikien varassa. Samalla vaivalla tosiaan tilaa itse halvemmalla ja odottelee sen pari viikkoa, toki sitten kun tuolta tilaa nin jos/kun ongelmia tulee niin tämän Suomessa olevan pitäisi (kait) olla vastuussa.

      • kiinastapa

        Pitäkää varanne tämän jobbarin kanssa::: hän tilaa ihmisille suoraan dealextremestä eikä varmasti toimi takuut yms.


    • yksjukkis

      juu aikaa kuluu, mutta jos ei ole kiirettä, niin mikäs siinä, suoraan ostamalla kuluu myös aikaa kun kauko-idästä tulee,minulle on tullut juuri sillä hinnalla kun on ollut sopimus, että tämä toimittaja ainakin toimii, ja se että joku toimittaa ja saa siitä palkkion ei ole mikään maailmanihme vaan kuuluu kaupan asioihin.
      Nyt taas yhdet liittimet kestää tulla aika kauan no noita tulee 4 sillä hinnalla kun kotimaassa yksi. Sillai varovasti pitää tilata,koska ei voi tietää mitenkauan toimittaja on pelissä mukana

      • Chinadeal

    • ariv6

      ostanetistä on taas yks jobbari lisää joka tilaa ihmisille tavaraa suoraan dealextremestä ja ebaystä. tää kaveri asuu suomessa. älkää menkö halpaan

      • arvidiitti

        Joo ja kun tulee ongelmia, niin takuu ei toimikaan. Että se siitä.


    • yksjukkis

      Jos ostaa jotain halpaa, ei viitsi tilata ebaystä, koska pitää itse selvittää mikä on liitännät ja sopivuudet, noi vaikka jobbarit, niiden sivulla on mitä muuta vaaditaan esim johtoja, liittimiä ja vaikka laturi, niiden erikseen ostaminen on turhan hankalaa, ja suuria ei tuosta kaupasta jää myyjälle, vaikka ilman sais, siitä ei kannata olla kateelinen, ostamisessa on muutakin perusteita, kuin vain hinta.
      Ja asuu vaikka hevonkuusessa, kaveri on vastannut viesteihin ihan asiallisesti. ja jos tilaa, pitää ymmärtää, että kestää.
      Jos hankii jokun kalliimman ja yksittäislaitteen, silloin jokin ebay tai vastaava, halpaa ostaessa on tieto siitä mikä mihinkin sopii tärkeempi kuin hinta.
      Varmin paikka on mennä kotimaan kauppaan ja kysyä myyjältä, eikä myyjää sanota jobbariksi. En halua puolustaa näitä nettikauppiaita, mutta eivät ne ihan hyödyttömiä ole.

      • EiTodellakaanJObbari

        Jos sinua noin kovasti pelottaa liitäntäjen yhteensopivuudet ja tuleeko kaikki samassa paketissa, niin hoidan nämä asiat puolesta vain 5 per tilaus 1e per tuote käsittelykuluja ja posteihin menee 5e per tuote. Ja vastaan kyllä viesteihisi. Maksutapoina käy käteinen tai WesternUnion.


    • juha meillä

      Jaa, mää tilasi ja vielä sain oikeen halavan nexus 10 32 gb jostakin kiinasta se lähti. mutta sitte se joki kuriiri muttei ei se dhl ollu toi sen mulle kotia ja ei se maksanu yhteensä ku 450 eurua visalla maksoon. Naapuri kehuu sitä kovasti ja ihimetteli ku eimaksanu niinklu suomes.
      joku verkkofirma suomalainen halus siitä melekeen 590 eurua. On siinä mun mielestä isoo ero. Hyi ruokotoon sitä suomalaasta, meinaa saara itte kaikki voitet ittellensä. Sai se kkiinalaane varmaan omat rahansa pois ku kumminki myi tuolla hinnalla.

    • yksjukkis

      Joo ei tullut yksi kortti tietsikkaan, laiton postia niin lähettivät samanlaisen kun tuote oli lopussa, se siitä asiakaspalvelusta, jos tilaa epämääräisestä paikasta netinkautta, rahat voivat mennä sen siliän tien, en halua tätä mainostaa, mutta se on selväpiirteinen juttu tilata täältä.

      • Fiksua?

        Sanot ettet halua mainostaa mutta jatkat silti melkein yksin täällä jutustelua...
        Huuto.net on niin täynnä näitä välittäjiä nykyään ettei mitään järkeä antaa rahoja niille. Hommahan toimii niin että ilmoittavat Huuto.netiin kohteen minkä näkevät jostain eBaysta tai muualta, odottavat että ihmiset huutavat sen "heiltä" ja tilaavat sen sillä rahalla sitten verkosta. Selvää veronkiertoa ja helposti voi laskea että puhutaan tuhansista euroista.


    • älkää tilatko

      ÄLKÄÄ TILATKO MITÄÄN. paska huijarifirma. ihan sama heittää rahat kaivoon kuin tuonne firmaan. sama lopputulos, rahat menee ja mitään ei kuulu eikä näy. ovelia paskiaisia, jättävät tahallaan huomiotta tietyn prosentin tilauksistaan vetoamalla "kansainvälisen lentorahdin ongelmiin" ja "vaikeuksiin josta eivät voi olla vastuussa" ja kierrättävät rahasi latvialaisen tai italialaisen pankin kautta kiinaan.

    • h.s.j

      varo! oma laturi jäi saamatta tältä kauppiaalta!
      tutkin herraa enemmän ja näyttää että pankkitili on baltianmaissa mutta mies asuu suomessa ja rahastaa ostamalla summittain ebaysta ja dealextremestä asiakkaidensa nimellä! eli ei edes näe myymiänsä tavaroita koskaan!

    • asdfg1

      En suosittele. Ainakaan kalliiden tavaroiden ostamiseen.
      Tilasin n.20e tavaran. sain väärän tuotteen.
      Olen yrittänyt saada yhteyttä yritykseen, mutta en saa mitään vastausta.
      Puhelimellakaan ei kukaan vastaa.

    • evvk

      Älkää ostako mitään tästä paska firmasta. Rahat meni

    • Temi0001

      Kirjaoitan tässä yleisesti välitysfirmoista:
      Se, että verkkosivu on suomenkielinen ei tarkoita, että se olisi suomalainen yritys.
      Verkkokaupan palvelimet voivat olla vaikka kiinassa ja yrittäjä vaikka nigeriasta
      Ulkomaisiin yrityksiin ei päde suomalainen kuluttajansuoja.

      Itse tilaan suoraan ebaystä ja luotettavista verkkokaupoista.
      Ebayssä on palautejärjestelmä, jolla voi arvioida myyjien luotettavuutta.

      • Anonyymi

        Juuri näin! Compurus. De on juuri tuollainen nettikauppa. Jos tilaat paidan saat feikki aurinkolasit. Jos tilaat kengät saat feikki aurinkolasit. Kamat tulevat Kiinasta. Suomalaisille suunnattu sivut. Luulin tätä saksalaiseksi nettikaupaksi. Lähettivät viestin, että korona aikana sijaiset ovat pakanneet tavarat ja sotkeneet lähetyksen. Rahoja ei saa takaisin. Siis ei mitään ko nettikaupasta. Hälytyskellojen olisi pitänyt minullekin soida kun merkkituotteet olivat puoleen hintaan. VAROKAA!


    • zzz1

      Ostin maailman tehokkaammaksi mainostetun taskulampun tästä firmasta. Lamppu toimi kymmenen minuuttia ja valoteho ei mielestäni ollut läheskään luvattua 8500 lumenia.
      Lamppua ei voi palauttaa vaan se pitäisi lähettää Englantiin korjattavaksi omalla kustannuksella. Ensimmäinen ja viimeinen ostos tästä firmasta.

    • Moneenmenoon

      Kiitos hyvistä neuvoista. Jäi laturi hankkimatta täältä. Onneksi vastaavan laturin sain tilattua valmistajalta ja vieläpä takuunalaisena täysin ilmaiseksi. Piste.

    • jutapio

      Minä ostin MP3 soittimen. Ensin tuli viallinen ja kuulemma lähettivät uuden. En koskaan saanut postista ilmoitusta ja siksi en voinut sitä hakea. Nyt tuote Suomesta paluupostina takaisin, mutta nyt taas sinne sitä ei ole tullut ja siksi eivät toimita uutta. Ensimmäinen tuli kirjeellä ja toinen pakettina, syytä en tiedä miksi ei toinenkin ei tullut kirjeellä. EN VOI SUOSITELLA.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1876
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe