Tiina Jylhä

annal2

Minusta on kamalaa kuinka täällä netissä käydään keskusteluja Tiina Jylhästä negatiiviseen sävyyn. En lähtisi haukkumaan ihmistä pelkkien kuulopuheiden takia tai julkisuuden. Julkisuus voi olla ankaraa ja se voi näyttää ihmisestä kaikki ne huonot puolet eikä niitä hyviä.

Mitä tähän velkaan tulee josta täällä on kiivas keskustelu, niin mietin että onhan meillä jokaisella nykypäivänä enemmän tai vähemmän velkaa. On asuntolainat, autolainat jne. Luulen että meistä jokaisella on nykypäivän Suomessa enemmän tai vähemmän velkaa, eikä se meistä tee huonompia ihmisinä vai tekeekö?? Tiinaa arvostellaan kovin sanoin velkojen takia, minusta se on väärin.

Häntä en ihmisenä tunne, mutta uskon että meistä kaikki on pohjimmiltaan hyviä ihmisiä. Eikä meistä kukaan ansaitse haukkuja ja arvosteluja.

32

489

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suu kiinni

      Tunnen Tiinan ja hän on aito ja hyvä ihminen. Tiina sai karmean velkataakan niskaan luottaessaan nuorena entiinseen mieheensä, joka huijasi Tiinaa. Monelle muullekin on näin käynyt.

    • höpötystä

      Totta turiset. Olen tuntenut myös vuosikaudet ja aina on ollut reilu ja auttavainen. Kateellisten marinaa ei kannata noteerata.

    • Ennen maa repee

      Mistä kukaan olisi Jylhälle kateellinen? Siitäkö että on maanpaossa velkojaan ? Täysi fiasko bisnesnaisena. Kohta 20 konkurssia takana, kaikki työntekijät vaihtuneet, ystävyyssuhteet perustuvat hyötymiseen jne. Kerro mistä pitäisi olla kateellinen.

    • asutko Utsjoella

      Lukuisat suomalaiset ovat hankkineet kakkosasunnon Tallinnasta ja heillä on siellä myös yrityksiä kirjoilla. Urheilijoista ainakin Jari Litmasella ja muistaakseni Mika Häkkiselläkin on siellä asunnot yms. Ei kukaan lähde "velkoja pakoon" tai minkäänlaiseen maanpakoon(ja käy koko ajan Suomessa) jonnekin Tallinnaan ja Viroon, on pikkuisen liian lähellä, Tallinnahan on lähinnä naapurikaupunki samassa ryppäässä kuin HKI-ESPOO-Vantaa. Minä n ainakaan sano Tallinnassa käytyäni, että olen ollut ulkomailla, tuskin enää moni muukaan suomalinen!

      • 500mk laaki

        On pikkaisen eri asia hankkia kakkos- tai kolmosasunto Tallinnasta, kuin olla puoli milliä ulosottovelkainen Suomessa ja siitä johtuen pakkomuuttaa Tallinnaan. Siellä sitten muka ostetaan asunto, vaikka totuus oli, että olivat vuokralla ja kun eivät maksaneet vuokriaan, nii heitettiin pihalle. Jylhän suhteen on aivan turha yrittää kertoilla mitään prinsessasatuja, tämän henkilön todellinen luonne on ainakin monille Tamperelaisille hyvin tuttu.


    • tosiasioita

      On tämä hauskaa ja samalla surullista lukea, kun niin tietäväisenä kirjoitetaan, vaikka ei ole mitään faktoja tiedossa häädöstä tms. Juorujen perusteella arvostellaan, asiassa kuin asiassa. Tärkeintä tuntuu olla mahdollisimman pahansuopa. Niin suomalaisten tapaista.

      • revippä siitä

        Tiina Jylhä-Valkonen valehteli taas
        Hän väittää 20.3.2012 haastattelussa ostaneensa Tallinnasta 350 neliöisen talon. Täältä Viron kiinteistörekisteristä selviää nimellä hakemalla, ettei Tiina eikä hänen miehenä omista Virossa yhtikäs mitään.

        https://kinnistusraamat.rik.ee/detai...g/Avaleht.aspx

        Kyseinen talo on vain vuokrattu ja se selviää taloa vuokranneelta väkitystoimistolta, kun vähän googlettelee netissä.


    • kesä ja kaikki

      Onpas joillakin köyhä sielunelämä ja muutenkin omassa elämässä kaikki tylsää, kun jaksetaan kesälläkin päivystää täällä ja arvostella sekä googletella julkisuuden ihmisten asioita päivästä toiseen. Minulle on ainakin ihan sama, miten kukakin asuu tai haluaa asua. Keskityn omaan mielenkiintoiseen elämääni. The Lookin palveluja olen käyttänyt akselilla Helsinki, Tallinna, Tampere ja olen enemmän kuin tyytyväinen.

      • Harmaatataloutta

        Minä taas käytän rehellisten yrittäjien palveluja. Mutta kukin hakeutuu kaltaistensa seuraan ja kokee yhteyttä samanhenkisten ihmisten kanssa.


      • t o t u u s

        Kesä ja kaikki on asianomainen itse nostamassa mainettaan. Turhaan.


    • niuhotusta

      Minuakaan ei kiinnosta muu kuin paras palvelu ja paras tulos, siksi olen käynyt Lookissa ja käyn vastakin.

      • Nikita 4

        Palvelu on ainkin leikkaustoimenpiteissä surkeaa. Edes puhelimeen ei vastata sen jälkeen kun olet maksanut. Haluavat kai sillä varmistaa ettei voi perua. Soitin kymmenien turhien soittoyritysten jälkeen poikaystäväni kännykästä ja heti vastattiin ! Peruin leikkaukseni, koska firma on konkassa ja leikkaus olisi pitänyt maksaa tuntemattoman yksityishenkilön tilille ! Menin muualle konsultaatioon ja leikkaukseen. Konsultaatiokin oli toisessa paikassa paljon parempi. Ehkä ne osaa piikittää ja laittaa hiuksia, mutta niin osataan muuallakin. Jylhän firmoihin en enään astu jalallanikaan.


    • en usko

      Minä olen soittanut Lookin päivystysnumeroon mm. klo 23 sunnuntai-iltana koskien tulevaa implanttileikkausta, ja heti vastattiin ystävällisesti ja kiireettömästi.. Ihan käsittämättömiä nämä negat täällä!

      • viksu valinta

        Onnea leikkaukseen. Kun seuraava konkurssi tulee, voit pyyhkiä takuilla persettäsi.


      • Blaahh

        Jokaiseen puheluun mullekin on vastattu aivan normaaliin tapaan.. Hassua kyllä miten negatiivisia ihmiset jaksavat olla..


    • näin se menee

      Tiina Jylhä on ollut alalla pitkään verrattuna muihin Suomesta Viroon leikkauksia järjestäviin tahoihin. Jos takuiden kanssa olisi ollut ongelmia, työt olisivat loppuneet kuin seinään. Eipä ole vastaani tullut muita takuu-asioista huutelijoita, kuin todennäköisesti kilpailijoiden tikusta keksimät kitinät täällä. Itse tiedän, että takuu on The Lookin, eikä taustafirmalla ole merkitystä.

    • jankuti jankuti

      The Lookin (Tiinan ja itse The Lookin) takuut pitävät. Yhä odotan julkisuuteen niitä faktoja valittajan omalla naamalla, että takuukorjaus on jäänyt hoitamatta. Syyksi tosin ei riitä, että narisijan omasta mielestä tuloksessa on jotain vikaa/väärin, vaan mukaan ulkopuolisen lääkärin lausunto. En The Lookin monivuotisena asiakkaana jaksa ymmärtää tätä taustafirmoista jankuttamista. Käyn itse The Lookissa toimenpiteissä, enkä missään pitkissä OY- nimivirityksissä. taustafirmat eivät huuliani ja tissejäni operoi, vaan taitavat lääkärit, ihana henkilökunta kaikkinensa ja THE LOOK:

    • hyvin menee

      Sinä itse puhut kaiken aikaa taustafirmoista. En ymmärrä mitä sillä tarkoitat. Konkkaan meni emoyritys, osoite Abrahaminkatu 6. Oletko tosiaan noin yksinkertainen mitä kirjoituksesi antaa ymmärtää ? Se pitkä nimiviritys on kuules se virallinen nimi.

      Tosin vaikuttaa siltä että olet itse henkilökuntaa. Toiveesi julkisuuteen tulevista valittajista tullaan palkitsemaan...

      Voi voi, taitaa leikkaustoiminta olla hiipunut minimiin. Suosittelijanne Martina Aitolehtikin lähti juuri Turkkiin korjauttamaan teillä muutama vuosi sitten leikatut rintansa.

      • +3½dl

        Pakko vastata sinulle"hyvin menee".Ei taida oikein hyvin mennä,nimität erästäkin kirjoittajaa yksinkertaiseksi ja omassa kirjoituksessasi selvität Aitolehdon leikauksesta,entä mitkä ovat sinun omat henkilökohtaiset kokemukset The Lookista?Uskallan arvata ettei niitä ole ja mietittyäni taas kerran naisten kateutta toisiaan kohtaa niin en ihmettele miksi Tiina Jylhä lähes revitään rekaleiksi näillä katkeran sävyisillä kirjoituksilla,onhan hän upea menestyvä nainen,vahva persoona,kaunis nainen ja ennenkaikkea tyylikäs työnsä osaava kuten henkilökunta.Olen vasta käynnyt leikkauksessa ja en todellakaan voi moittia mitään!!
        Löytyi ammattitaitoa kärsivällisyyttä ja joustavuutta.Jatkossa aion käyttää The Lookin ja Tiina Jylhän palveluita ja voin suositella lämpimästi niitä muillekin operaatioihin suunniteleville naisille toki myös miehille. Toivon kaikille hyvää kesää ja vähemmän kateutta.


      • höynäytettävät
        +3½dl kirjoitti:

        Pakko vastata sinulle"hyvin menee".Ei taida oikein hyvin mennä,nimität erästäkin kirjoittajaa yksinkertaiseksi ja omassa kirjoituksessasi selvität Aitolehdon leikauksesta,entä mitkä ovat sinun omat henkilökohtaiset kokemukset The Lookista?Uskallan arvata ettei niitä ole ja mietittyäni taas kerran naisten kateutta toisiaan kohtaa niin en ihmettele miksi Tiina Jylhä lähes revitään rekaleiksi näillä katkeran sävyisillä kirjoituksilla,onhan hän upea menestyvä nainen,vahva persoona,kaunis nainen ja ennenkaikkea tyylikäs työnsä osaava kuten henkilökunta.Olen vasta käynnyt leikkauksessa ja en todellakaan voi moittia mitään!!
        Löytyi ammattitaitoa kärsivällisyyttä ja joustavuutta.Jatkossa aion käyttää The Lookin ja Tiina Jylhän palveluita ja voin suositella lämpimästi niitä muillekin operaatioihin suunniteleville naisille toki myös miehille. Toivon kaikille hyvää kesää ja vähemmän kateutta.

        Kateellinen Jylhälle :) Mistä ? Miehestä jolla on kolme ehdollista tuomiota tälläkin hetkellä päällä? Omaisuudesta, jota ei ole? Kaikki on vuokrattua ja kun vuokrat jää maksamatta, pariskunta "päättää muuttaa".. Ammattitaidosta? Jylhällä ei ole minkäänlaista terveydenhoitoalan koulutusta. Tyylikäs? Kaunis? Jätän nuo arvioimatta. Esiintyminen on tosiaan kuin linnanrouvalla. Se ei kuitenkaan herätä kateutta, vaan lähinnä hilpeyttä. Konkurssi seuraa toistaan ja ulosottovelat kasvavat kasvamistaan. Jylhä kerää rahat pois hölmöiltä jotka uskovat maireaan ulkokuoreen. Kuitenkin tämän henkilön koko historia kertoo jatkuvista petoksista. Luuletko tosiaan että on muuttunut :)


    • korttitalo4

      Kukaan ei ole Jylhälle kateellinen. Kulissielämää päivästä toiseen. Ei rahaa mutta leikitään rikasta.

    • ihmetystä

      Olen tuntenut Tiinan vuosikaudet, hän on aina ollut vilpitön ja auttavainen ystävä. En tajua yhtään näitä pahoja puheita.

      • Vilpitön äiti teresa

        On varmaankin vaikea ymmärtää oikeuden päätöksiä tai lukea viranomaissivuja. Auttaisiko jos olisi tavuviivat tai kirjoitettu tikkukirjaimilla ?


    • Hyviä vai?

      " mutta uskon että meistä kaikki on pohjimmiltaan hyviä ihmisiä"
      - Jammu-setä?
      - Taksikuski-Jens?
      - kymmenen aikuisen miehen pedo-rinki, joka jäi juuri kiinni?
      - WinCapita-roistot, jotka saivat piilotettua kymmeniä miljoonia huijattujen rahoja?
      - nigerialaiskirjeiden kirjoittajat?
      - Viiltäjä-Jack?

      • 20+20

        Mitenköhän nämä leikkaukset kuuluu kauneudenhoito-palstalle? Eikö parempi olisi jokin narsisti-, eheydy leikkauksesta tai leikkauspotilaidenhoitopalsta?


      • ilman koulutusta...
        20+20 kirjoitti:

        Mitenköhän nämä leikkaukset kuuluu kauneudenhoito-palstalle? Eikö parempi olisi jokin narsisti-, eheydy leikkauksesta tai leikkauspotilaidenhoitopalsta?

        Kauneusyrittäjä Tiina Jylhä nousi julkisuuteen perustamansa seuralaispalvelvelun myötä 90-luvun alussa. Yritys kuopattiin vuonna 1997. Sittemin Tiina on perustanut muutamankin kauneusalan yrityksen niin Suomeen kuin Viroonkin.


    • pätevä konsultti

      Osaa hommansa ja tietää asioista. Kaikkea ei opita koulun penkillä ja eihän Tiina itse asiakkaitaan leikkaa!

    • lopettakaa jo tuo

      Ei knnata haukkua toisten luonnetta, kun ei henk.koht tunne. Tiina on hyvä ihminen.

      • printsessa-63

        Minä tunnen Tiinan liiankin hyvin. Olen tuntenut 20 vuotta. Hän on edessäpäin mairea ja takana haukkuu. Monet ihmiset pettänyt ja täysin arvaamaton. Voisin parhaiten kuvailla häntä sanoilla patologinen valehtelija. Hauskaa että olet vielä siinä vaiheessa jossa ajattelet hänen olevan hyvä ihminen. Kyllä minäkin käyn hänellä piikitettävänä koska saan alennusta, mutta en koskaan luottaisi häneen.


    • ttuu1z

      Hänen ammattitaitonsa on kyseenalainen nähin toimenpiteisiin!

    • lilian1959

      Uskomatonta mitä soopaa. Mitä väliä jos Tiina ei ole plastiikkakirurgi, eihän hän kai itse leikkaakaan. Ja mitä väliä, jos hänellä on verovelkaa, eikös meillä jokaisella ole velkaa. Ja mitä väliä, jos hän on mokannut, niin ollaan me muutkin mokanneet. Antaa yrittäjän yrittää. Suurin osa meistä tyytyväisiä asiakkaita, jotkut tyytymättömiä, so?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1856
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe