Intohimoinen rakastaja

Maijju li

Kertokaa mitä pitäisi ajatella. Tapasin miehen kävimme treffeillä, tykästyin, päädyimme jatkojen kautta asunnollenin ja sänkyyn. Juu kyllä tiedän, ensitreffeillä sänkyyn. Ei yhtään minun tapaistani, mutta niin siinä vaan pääs käymään.
Seksi oli aivan ihanaa, mutta minua jäi vaivaamaan yksi asia. Seksi ei ollut pelkkää seksiä vaan sanoisin, että se oli intiimiä rakastelua. Ja siis eihän ensitreffeillä voi vielä rakastella. Vai voiko?
Mies oli älyttömän intohimoinen ja herkkä, ei mitään aristelua tai sellaista ekan seksikerran varovaisuutta. Se jäi minua hieman vaivaamaan, että miksi pystyi heti ensi kerralla noin intohimoiseen suoritukseen.
Minä kyllä nautin ja olin täysillä mukana, vaikka en itse kyllä noin vahvaan intohimoon heti ensikerralla. Minun täytyy saada tottua ja tutustua. Entä sitten seuraava kertaa ja sitä seuraava. Vaikea kuvitella, että tästä enää paljoakaan paremmaksi voi laittaa. Eihän se kiva ole ajatella, jos tästä suhde kehittyisi, että se eka yhteinen kerta sängyssä on ollut se kaikkein paras.
Tiedän, että siellä joku ajattelee, että oisit vain tyytyväinen kun olet saanut hyvää seksiä ja niin olenkin, mutta kun tuollainen jää vaivaamaan niin minkäs sille voi.

57

6996

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mies täältä.

      Onneksi olkoon! Olet löytänyt hyvän miehen, jolle yhdyntä ei ole pelkkää panoa, vaan intohimoista ja intiimiä rakastelua :-) Ja kyllä, myös ensitreffeillä voi jo rakastella! Mutta seuraavat kertanne tulevat olemaan vieläkin parempia :-) Koska rakastelussa fyysisen ja henkisen nautinnon rajaa ei kertakaikkiaan ole!
      Siispä voit ajatella: Minkä lottovoiton sainkaan :-)

    • Mithrandir(

      Kuulostaa lupaavalta mutta pidä kuitenkin terve varovaisuus. Jos joku vaikuttaa heti liian hyvältä ollakseen totta, se voi olla valhe.

    • Maijju li

      Lupaavalta kyllä kuulostaa ja tuntui myös ;)
      Todellakin odotan jo seuraavaa kertaa innokkaasti, että millaista nautinoa on luvassa.
      Ensi torstaina mahdollisesti näämme. Mutta tosiaan pienellä varauksella etenen ja tarkkailen tilannetta. Mä vaan oon tällänen vähän varautunut.

      • miest

        Ho.ro


    • muuankommentoija

      Yleensä jos kaksi ihmistä toisilleen sopii kaikki voi jopa loksahtaa lähes itsestään paikoilleen. Omasta mielestä ei ole vääriä tapoja edetä mitä seksiin tulee, se on tietysti vain oma mielipiteeni, kuka hitaasti kuka nopeammin jos hyvältä tuntuu. Kuvittelujen varaan tuskin kannattaa jättää. Se oli ekalla kerralla hyvää, miksi et kuvittelisi sen olevan toisella ja kolmannella vielä parempaa, tutustuessahan se yleensä paranee, kun oppii toista tuntemaan paremmin. Tietysti erillaisia kokemuksia on yhtä paljon kuin kokeilijoita tai pareja ja tämäkin on omamielipide/kokemus ja vain yksi näkökanta asialle.

    • partyp**per

      Yleensä jos jokin on liian hyvä ollakseen totta, se sitä myös on.
      Itselläni kokemusta vastaavasta tilanteesta/henkilöstä.
      Ja kuten ensimmäisellä rivillä kerroinkin..
      Ettei nyt sitten ole "puoliammattilainen".
      Älä joudu nalkkiin, se "rakastelu" ei ole sitä, toinen voi vaan olla taitava, tietää mitä nainen haluaa, ja saa sen antaessaan omat kiksinsä. Muutoin voit olla aivan ilmaa.
      Sorry, mutta kaikki katastrofin ainekset ilmassa.

      • no jopas on

        häijy kannanotto


      • Varoitin,
        no jopas on kirjoitti:

        häijy kannanotto

        koska olen sen itse kokenut.
        Toipuminen ollut pitkä ja kivulias tie.
        En sellaista haluaisi kenenkään muun kokevan.
        Itse kuulun sinisilmäisiin, haluan siis varoittaa toisia kaltaisiani, ettei aivan mennen tullen hyväksikäytetä, ja hylätä..


    • Zosse

      On sulla ongelmat

    • kaenkky_girl

      Kyseessä täytyi olla ulkomaalainen ihana mies!
      Meillä oulussa niistä saa nauttia mutta lisää vain kiitos kyllä minuu.. eiku siis tänne mahtuu...
      Tirsk!

    • exi6

      Toisten kanssa vain menee sängyssä paremmin kuin toisten. Ole onnellinen! :) Pieni varoituksen sana kuitenkin, että älä sekoita intohimoa välittämiseen, ihastumiseen tai rakastumiseen/rakkauteen ennenkuin suhde muuten siltä näyttää. En itse edes harkitsisi suhdetta miehen kanssa jos sängyssä ei natsaa riittävän hyvin alusta alkaen. Hyvin harvoin sähläriä/passiivista/itsekästä saa muutettua ja jos suhteessa myöhemmin tulee vaikeampia hetkiä niin toimiva seksi auttaa mielestäni eteenpäin. ;)

      • lady4

        Voi myös olla toisin päinkin eli sängyssä vain natsasi, muuten ei niin juurikaan. Miksi jatkaa suhdetta jos seksi on ainoa asia josta kunnolla nauttii? Jos kaikki muut asiat sen kyseenomaisen ihmisen kanssa tökkii.. Mä en halua olla suhteessa jossa joko seksi toimii loistavasti ja muu ei tai päinvastoinkin.. Jos suhde voi hyvin, mut seksi ei tyydytä niin ei sekään ole kivaa. Kun asiat vois olla niin että kumpikin puoli toimisivat..


    • No huh

      Ei ollut mun rakas.

    • Ihanaa oli

      Täytyy sanoa, että noin ei ole käynyt, muuten kuin kaveripohjalta tutustumalla, siitä on vaan sitten ajauduttu...

      • Kaveri on tylsäkin

        Kaveripohjalta ei nyt kyllä mitään kovin ihmeellistä ole odotettavissa ellette sitten ole teinejä.


    • Tuntemuksissa on ero

      Vahingossa aloin lukea tätä palstaa ja täytyy todeta omana huomiona se suuri ero mikä on seksin ja rakastelun erona.
      Seksiä harrastaessaan, haluaa vain itselle tyydytystä
      Rakastellessaaan haluaa vain kumppanille parasta.

    • Tätönen

      Tosi hyvin sanottu: seksiä harrastaessa haluaa vain itselle tyydytystä, rakastellessa toiselle.

      Ja hei sinä alkuperäinen: Kyllä jotkut miehet (heitä on harvassa) osaavat rakastella ihanasti jo heti ensi kerrasta. He ovat tajunneet sen, mitä seksi parhaillaan voi olla: nimenomaan lempimistä, rakastelua, kaunista leikkiä joka tuo molemmille tyydytyksen.

      Ole siis iloinen löydöstäsi :) Ei tuollaisia miehiä joka oksalla kiiku :) Minä olen jo nelikymppinen "täti", ja ensimmäisen tuollaisen ihanan miehen kohtasin vasta kolmenkymmenen ikävuoden paremmalla puolella.

      Kivoja treffejä teille seuraavallekin kerralle! :)

    • ............

      On taas valituksen aiheet...liian hyvä mies.

      • niunaueki

        No sää sen sanoit. Jätä se sika!!


      • niimpäniin

        Hän osaa naida ja miellyttää naista. "Minä rakasta sinä, sinä ihana naine".
        Veikkaan ,että sitä kestää muutaman kuukauden ja sitten löytää tai jatkuvastikkin nai myös muita ihana nainen. Monellakin naisella on hyvä ja kiimainen pilu.


    • Mies25v.

      Koen itseni aika intohimoiseksi rakastelijaksi. Haluan olla hyvä rakastaja. Naiset ovat intohimoni, eivät vain vastakkaisen sukupuolen edustajia, joiden kanssa pariintua. Suhtaudun seksiin tosissani. Haluan tuottaa toiselle nautintoa, kuulostella, mitä toinen haluaa ja heittäytyä mukaan kunnolla. Seksi voi olla mahtavaa niin oman pitkäaikaisen kumppanin kanssa kuin lähes ventovieraankin. Kyse on vain toisen kohtaamisesta ja herkkyydestä antautua tilanteen vietäväksi.

      Sanoisin, että itsevarmalla, terveen itsetunnon omaavalla ja toisen huomioonottavalla ihmisellä on hyvät edellytykset olla hyvä rakastaja. Tekniikat seuraa perässä ;)

      • siis ootappa..

        Ja oot 25v. ? oikeasti ?


      • Mies25v.
        siis ootappa.. kirjoitti:

        Ja oot 25v. ? oikeasti ?

        Kyllä, mitä iässäni on niin ihmeellistä?

        Vielä muuten sellainen asia, että kyllä sen huomaa sängyssä tosiaan, ketkä ovat tyytyväisiä omaan kehoonsa ja ketkä eivät niinkään. Kyllä sitä kehoaankin liikuttelee ihan eri tavalla, kun pitää itseään jotenkin viehättävänä.

        Naisten kohdalla toivoisi kyllä enemmän aloitteellisuutta. Sitä kyllä minä ja varmasti muutkin miehet suuresti arvostavat ;)


      • lady4
        Mies25v. kirjoitti:

        Kyllä, mitä iässäni on niin ihmeellistä?

        Vielä muuten sellainen asia, että kyllä sen huomaa sängyssä tosiaan, ketkä ovat tyytyväisiä omaan kehoonsa ja ketkä eivät niinkään. Kyllä sitä kehoaankin liikuttelee ihan eri tavalla, kun pitää itseään jotenkin viehättävänä.

        Naisten kohdalla toivoisi kyllä enemmän aloitteellisuutta. Sitä kyllä minä ja varmasti muutkin miehet suuresti arvostavat ;)

        Harmi kun olet 15 vuotta nuorempi.. muuten kyl olisin aloitteellisempi sun suhteen..


      • ihan normaalia
        lady4 kirjoitti:

        Harmi kun olet 15 vuotta nuorempi.. muuten kyl olisin aloitteellisempi sun suhteen..

        Normaalia "lätinää".......


    • IHOJLAKSFD

      OTITKO PERÄREIKÄÄN ?????

      • 34+234

        Eiköhän tuo ottanu...


      • lolororolo
        34+234 kirjoitti:

        Eiköhän tuo ottanu...

        otti varmaa nii että ruskee roisku pitkin tapetteja


    • nähnyt tuon

      On tutun tuntuista, alan ammattilainen, mistäs sait tuon treffikumppanin, hän on harjoitellut, minkä ikäinen? Täältäkö treffeiltä? Niin alaln ammattilainen, että sai sinutkin heti suostumaan, huomaatko? Millä etunimi alkaa

    • Kullervo Kalske

      Ja taas sama pohjavire asioissa. Mies siis saattaakin olla, hyvällä tuurilla, taitava rakastaja. Ja niitä on harvassa, ja kaikkien miesten tulisi oppia rakastelemaan hyvin, mutta ei liian hyvin???
      Naisetko tämän taidon osaavat syntyissään? Ja naisista ei huonoa rakastelijaa löydy? Sekö riittää kun lahnana makaa ja odottaa valmista partnerilta?
      Pitkän elämäni aikana olen törmännyt aika moneen naiseen, ja hyvät rakastelijat ja toisen huomioon ottajat ovat aika harvassa. Samaa valittavat naisetkin meistä miehistä. Mutta kaikki vaatimus kehittymisestä ja oppimisesta kohdistuu aina ja vain meihin miehiin.

    • vaalea Leijonanainen

      Hei luin noita kommentteja Rakastelun taidoista,niin täytyy sanoa että itselläni sellainen avomies joka osaa Rakastelun taidon ja ottaa huomiooon kumppaninsa aivan satasella, että sinulle joka kehuit sitä hyvää rakastajaa niin kyllä niitä on, mutta varmaankin aika harvassa! Saadaan olla onnellisia että olemme sellaisen löytäneet. Olen sentaään jo keski-ikäinen nainen ja nautin sexistä täysillä ja intohimoa riittää tää ikä on huippu! :)

    • caprielisore

      Oisit ihan vaan tyytyväinen jos sait mahtavaa seksiä. Ei kaikkea pidä lähteä analysoimaan ja nyt jälkikäteen "tarkkailemaan" miestä.
      Olen itsekkin ollut se mahtavan seksin antaja miehelle. Ei siinä mitään sen kummempia syitä ollut, kuin että muutaman drinksun jälkeen estot hävisi, mies oli hottis, peli oli hyvä ja minulla takana selibaattijakso. Oli niin hirveet himot että ja halu ottaa kaikki irti :)
      Torstainahan voit sinäkin ottaa uusintakierroksen.

    • Tosi jyystäjä

      Ei siinä sen kummempia ku PARRU VAAN PERSEESEEN
      eikä mitään hemmetin romansseja.

    • mare2

      Rakkaus on aina sama mutta kohteet vaihtuu!!

    • caprielisore

      En nyt mitenkään halua mollata viestin aloittajaa, mutta tuohon sänkyyn menemiseen ekoilla treffeillä...
      Miksi niiiin monet toitottavat tuota "ei ole oikeasti yhtään tapaistani"- mantraa?
      Jos sen tekee, niin se on sinun tapaistasi ja entäpä sitten jos niin on?
      Tekeekö se ihmisestä paremman jos ei anna vaikka panettaa, kun muut tuomitsisi, vaikka itse haluaisin hypätä nyt justiinsa sänkyyn?
      Minä annan jos siltä tuntuu ja haluttaa.
      Mistä sen tietää vaikka jäisi viimoseksi lemmenhetkeksi miehen kanssa?

      • Totta, ja miksi

        seksitarpeiden tyydyttämiseen suhtaudutaan niin pirun estoisesti soimaten kyräillen, jos miettii vaikka syömistä tai muita fyysisiä tarpeita, niin harva on "No ei nyt vielä..."


    • Tuntemuksissa on ero

      Laitappa tänne pientä kertomusta myös seuraavasta kerrasta torstaina. Oliko vielä yhtä kuohuvaa? Vai oliko jo tasaantunut?
      Mielenkiinnolla odotan. Toivon, että ei ole tasaantunut.

    • anteeks vaan,

      perseeseenpanemisessa ei mitään intohimoista eikä suurenmoista, eikä taitavaa. Pornoteollisuuden luoma iluusio, että naiset siittä nauttisivat. Lisäksi se voi olla hyvinkin vammauttava akti, et kykene enää ikinä pidätteleen pierua sen paremmin kuin paskaakaan.

      • Saat anteeksi.

        Kyllä se naisestakin voi hyvältä tuntua, erityisesti jos saa samanaikaisesti molempiin.


      • sisar valkoinen..
        Saat anteeksi. kirjoitti:

        Kyllä se naisestakin voi hyvältä tuntua, erityisesti jos saa samanaikaisesti molempiin.

        Mutta vammautumisen riski on todellinen...Joskin harvinaisempaa


      • mikä sinutkin
        Saat anteeksi. kirjoitti:

        Kyllä se naisestakin voi hyvältä tuntua, erityisesti jos saa samanaikaisesti molempiin.

        saa himoamaan työntää sitä tikkuasi sinne paskan sekaan????? Ja ei voi olla ajattelematta, että tollaset miehet, jotka tykkää alistaa naisensa persepanolla, tykkää homostelusta erityisen paljon!!!!!!!!


      • Saat anteeksi.
        mikä sinutkin kirjoitti:

        saa himoamaan työntää sitä tikkuasi sinne paskan sekaan????? Ja ei voi olla ajattelematta, että tollaset miehet, jotka tykkää alistaa naisensa persepanolla, tykkää homostelusta erityisen paljon!!!!!!!!

        Olen kylläkin nainen.


    • hartsa73

      kyllähän siitä persepanosta kaikki naiset nauttii. Ei siinä mitään riskiä ole höpöhöpö puheita

      • hyi hitto

        tekee raivon kipeää ;(


    • rairai11

      Olen reilu nelikymppinen nainen ja aina nauttinut seksistä; hellyydestä, himosta, heittäytymisestä seksiin. Sängystäni ei ole koskaan noussut miestä, joka ei olisi halunnut uusintaa. Yhdenillan jutuissa pitää tietysti kokea toinen viehättäväksi, jotta voi heittäytyä, muuta siihen ei välttämättä vaadita. Suutelen miehet ennen aktia, koska siinähän sen intohimon tason huomaa. Huonon suutelijan kanssa en lähde mihinkään.

      Niin, pointtini on siis se, että rakkautta ei tosiaan kannata mietiä ensimmäisenä. Jos on intohimoinen, on intohimoinen.

      Toki minäkin osaan rakastaa ja silloin seksiin tulee vielä lisää "jytyä" ajan kanssa.

      Se, mistä moni kirjoittaa täälläkin, että rakastelussa on eroa panemiseen verrattuna sillä tavoin, että toisen tyydytys nousee tärkeämmäksi kun oma, tätä en allekirjoita. Rakastelun ero panoon verrattuna on tunnetasossa omassa päässä. Rakastellessa kokee yhtyvänsä toiseen kaikilla tasoilla, aktista tulee myös hyvin henkinen ja kokee pääsevänsä eri atmosfääreihin. Panossa haet orgasmia itsellesi ja toiselle ja voit siinäkin olla hyvin toisen huomioonottava, hellä ja intensiivinen. Se ei kuitenkaan henkisesti tyydytä vaan pelkästään fyysisesti.

    • Maijju li

      Hui!
      Onpas tämä viestini saanut paljon kommenttia. Osa tosi hyviä. Minulla itsellä on ollut aina sellainen ajatus, että seksi jonkun kanssa kehittyy pikkuhiljaa, että ihkaensimmäisellä kerralla ei voi olla vielä niin voimakkaita tunteita, että seksi voisi olla noin intohimoista. Jännityksellä kyllä odotan seuraavaa kertaa, ehkä minunkin pitää yrittää muuttaa ajatusmallia ja vaan heittäytyä intohimon valtaan.

    • Tuntemuksissa on ero

      tollaset miehet, jotka tykkää alistaa naisensa persepanolla, tykkää homostelusta erityisen paljon!!!!!!!!


      Homostelu on aivan muuta. Rakastelussa miehen ja naisen välillä kaikki on sallittua, kunhan vain molemmat huomioivat toisensa ja nauttivat tekemisestään. Eivätkä aiheuta toisilleen kipua tai pahaa oloa. Itse harrastan naiseni kanssa kaikkea kivaa, mutta ikinä ei mieleeni ole tullut, että se voisi olla esim. homostelua.
      Mukavaa päivää myös Sinulle vaikka oletkin valmis leimaamaan ihmisiä vain omien käsitystesi mukaan. Aloittaja ei mielestäni ole missään vaiheessa puhunut "peppuseksistä"

    • Maijju li

      Joku täällä pyysi vielä kommenttia kuinka tokalla kerralla kävi.
      Voi hitsi!
      Kyllä vaan oli mies edelleen ihana, ei ainakaan vielä ollut otteet muuttuneet. Vaan yhtä intohimoinen rakastelija kuin ensimmäisellä kerralla.
      Ja nyt minäkin osasin osaksi täältä saamieni kommenttien takia rentoutua ja olla ajattelematta liikoja.
      Tää tytteli on ihan myyty. Sanokaa mitä sanotte ja varotelkaa mitä varottelette, mä meinaan tän miehen tsekata ihan kunnolla. Tuosta on varaa vähän seksin hiipuakin, mutta voi taivas jos se vielä paranee...

      • mies täältä.

        No niin, mitäs minä sanoin :D Tuollaisen miehen kanssa seksi vain paranee ajan mittaan, kuin laatuviini ;-) Toivon teille nautinnollisia tutkimusretkiä ja paljon uusia kokemuksia yhdynnän rajattomista mahdollisuuksista!


      • Avoin mieli
        mies täältä. kirjoitti:

        No niin, mitäs minä sanoin :D Tuollaisen miehen kanssa seksi vain paranee ajan mittaan, kuin laatuviini ;-) Toivon teille nautinnollisia tutkimusretkiä ja paljon uusia kokemuksia yhdynnän rajattomista mahdollisuuksista!

        Olet niin oikeassa. Ja jos molemmilla säilyy halu tutkimusmatkailla, seksi on upeaa kolmenkymmenen vuoden päästäkin.


    • kyllävaan

      Ihanaa, että oli hyvää myös toisella kerralla :) Mutta mäkin haluaisin varoittaa oman kokemukseni perusteella: tapasin miehen, jonka kanssa myös seksi toimi täysin heti ekasta kerrasta alkaen. Tuntui, että mies tiesi tasan tarkkaan, mistä tykkään ja miten minua tulisi koskettaa vaikka en sitä ääneen sanonut. Ja mies koki ilmeisesti samoin kanssani, ainakin puheista päätellen.
      No, homma jatkui näin useita kuukausia. Lopulta kuitenkin tajusin, että olen miehelle pelkkä pano. Kaikesta huolimatta. Menin ihastumaan, koska minusta toista ei kosketeta sillä tavoin, jos välitetään toisesta. Ei nukuta käsikkäin ja pidetä sylissä. Ei suudella otsalle ja tuijotella silmiin hymyillen mitään sanomatta. Kuitenkin näin näköjään toimitaan joissain tapauksissa.

      Seksi oli täydellistä enkä varmastikaan koskaan tule kokemaan mitään vastaavaa. Kuitenkin olin pelkkä pano. Se tuntui pahalta. Mutta en halua masentaa ja olen ehdottomasti sitä mieltä, että kaikki kortit on katsottava ennakkoluulottomasti ! Jos seksi toimii, niin se on jo iso plussa ja semmoista juttua ei todellakaan kannata noin vain heittää menemään. Joissain tarinoissa on varmasti onnellinen loppu :P

      • mies täältä.

        "toista ei kosketeta sillä tavoin, jos välitetään toisesta." Pitäisiköhän olla: "toista kosketetaan sillä tavoin, jos välitetään toisesta."

        Sanot olleesi miehelle "pelkkä pano". Kuitenkin oikea kunnon mies ilmaisee ajatuksensa, tunteensa ja välittämisensä parhaiten rakastelemalla naista tavalla, joka saa naisen kohoamaan nautinnon rajattomiin sfääreihin. Eli kyllä tuollakin miehellä on varmaan ollut sinua kohtaan tunteita. :-)


      • kitty kat
        mies täältä. kirjoitti:

        "toista ei kosketeta sillä tavoin, jos välitetään toisesta." Pitäisiköhän olla: "toista kosketetaan sillä tavoin, jos välitetään toisesta."

        Sanot olleesi miehelle "pelkkä pano". Kuitenkin oikea kunnon mies ilmaisee ajatuksensa, tunteensa ja välittämisensä parhaiten rakastelemalla naista tavalla, joka saa naisen kohoamaan nautinnon rajattomiin sfääreihin. Eli kyllä tuollakin miehellä on varmaan ollut sinua kohtaan tunteita. :-)

        Sitäpaitsi toisesta ihmisestä voi kyllä välittää, helliä häntä, pussailla ja halia, vaikka mitään nk. vakavaa ei olisikaan menossa eikä tulossa. Itse olen spontaani ja tunteellinen niille keneen luotan ja kenestä pidän. Miespuolinen panokaveri ei tätä välttämättä ymmärrä, vaan luulee minun ihastuneen vakavassa mielessä. Mulle seksiin kuuluu ilman muuta helliminen ja hyvä olo, en osaa olla robotti. Harmi jos sellaisesta tulee aikuisten kesken väärinkäsityksiä.


      • mies täältä.
        kitty kat kirjoitti:

        Sitäpaitsi toisesta ihmisestä voi kyllä välittää, helliä häntä, pussailla ja halia, vaikka mitään nk. vakavaa ei olisikaan menossa eikä tulossa. Itse olen spontaani ja tunteellinen niille keneen luotan ja kenestä pidän. Miespuolinen panokaveri ei tätä välttämättä ymmärrä, vaan luulee minun ihastuneen vakavassa mielessä. Mulle seksiin kuuluu ilman muuta helliminen ja hyvä olo, en osaa olla robotti. Harmi jos sellaisesta tulee aikuisten kesken väärinkäsityksiä.

        Niinpä juuri! Eihän seksi ole satunnaisissakaan jutuissa pelkkää mekaanista sisään-ulos panoa :-D Helliminen, suukottelu ja hyväily (naisen rinnat huomioiden) kuuluu ilman muuta rakasteluun :-) Mieluimmin jatkan sitä kunnes kuulen naiselta pyynnön, miltei vaatimuksen: tule jo sisääni :-)


    • Tuntemuksissa on ero

      No Maijju Ii
      Vieläkö se elämä jatkuu yhtä auvoisena vai jopa parempana?

    • uteliasnainennj

      Olipa kiva ketju. Mitenköhän aloittajalle kävi miehen kanssa?

    • Anonyymi

      Juu kyllä voi rakastella ekoilla treffeillä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe