Nokkoskäsittelyn odotuksessa.

Mies1512

Kesä tulee vauhdilla Viime vuonna annoin terskalle kunnon nokkoskäsittelyn 8.5.. Toivottavasti pääsee tänä vuonna aloittamaan aikaisemmin. On mahtava tunne, kun terska on lähes nahaton useiden käsittelyjen jälkeen. Varsinkin rautanokkoset antavat aluksi kunnon turvotuksen. Ks. Peniksen käsittely

57

4672

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vanha ketju

      Katso edelliset jutut aiheesta.

    • tuhmuri1

      vaikuttaako nokkosenpolte pitkään? itse tykkään piiskaleikeistä ja oon pitkään haaveillut kunnon kurituksesta mihin liittyisi nokkosilla piiskaus, mut en oikeen uskalla kokeilla. olis kiva tietää aiheesta enemmän.niikuin miltä tuntuu pepussa nokkonen.naisena en osaa verrata eroavaisuutta peniksen ja takapuolen välillä.

      • M1512

        Sietokyky on jokaisella erilainen ja myös vaikutuksen kesto. Kannattaa aloittaa parilla iskulla. muutaman minuutin tauko ja lisätä iskuja. Sitten tunnin tauko ja taas uudestaan. Jos tuntuu mukavalta, antaa palaa. Itse ainakin nautin nokkospiiskauksesta varsinkin penikseen


      • polttavat lehdet

        Jos sulle tuhmuri laitettaisiin pikkuhousuihin nokkossen lehtiä ja sitten käveltäisiin lenkki niin tunne sulla olisi varmasti muikea jota varmaan masokistina osaisit arvostaa:) Miehelläkin kun housuissa on nokkosia ja esinahka takana tunne on ihanan kamala:)


      • sub.koulutettava23bo
        polttavat lehdet kirjoitti:

        Jos sulle tuhmuri laitettaisiin pikkuhousuihin nokkossen lehtiä ja sitten käveltäisiin lenkki niin tunne sulla olisi varmasti muikea jota varmaan masokistina osaisit arvostaa:) Miehelläkin kun housuissa on nokkosia ja esinahka takana tunne on ihanan kamala:)

        Nokkosilla piiskaus (tai housuihin tungettuna) terska paljaana, on kiihottava, EI kamala kokemus. Nokkospiiskaus myös pakaroille, reisille, kiveksille ym. on polttava nautinto - totuttelua tietysti vaatii.
        Kamalista kokemuksista en viitsi tässä edes avautua.


    • Nokkonen

      Vautsi ton käsittelyn nokkosilla haluisin kokea mieheltä itsekin mies keskisuomesta 48,hoikka mies olen

    • MUISTA KARJUA

      KUNNOLLA SIELLÄ PASKAISESSA ULKOHUUSSISSA, KUN NOKKOSLÄTKÄLLÄ BALLSEJASI "LÄÄKITSET", ETTÄ TIETÄVÄT OHIKULKIJAT "SUHTAUTUA".
      KOVASTIKO ON TURVOKSISSA JO VEHKEET?
      HULLU SEKOPÄÄ! FUCKING NUTCASE!

    • kumiorja

      Mun terskaa ja vartta on sivelty nokkosilla. Välillä puristeltu nokkosten sisällä.
      nokkosen vaikutus häviää melko pian jos siitä ei jää niitä pieniä piikkejä kiinni ihoon. Anusaukko on myös alue jota kannattaa hieroa nokkosilla.
      Valtiattareni on joskus hieronu vehkeitä hammastahnalla joka tuntuu kylmältä ja heti perään nokkosia jollain alkaa polttelee. Tämä tekee sanoin kuvaamattoman tunteen.

    • beltmän

      Nokkosia ja kylmägeeliä - käsistä kun laittaa kaverin vielä roikkumaan, saunaan tai ulkovajaan /ym). Kyllä vinkuu" ja nauttii ja jatketaan riittävän pitkään. Vaatii tietty vähän "harjoitusta" ensin. Mutta toimii. Ja sitten voidaan jatkkaa vaikka remmillä tai raipalla...

      • Antsulle

        014/äänekosken seudulla ois halukas nuorekas 48,187,75,mies nokkos,kylmägeeli piiskaus sessioon sitoa saa paikka on ja vaki käsittelijää haen txttil nopea yhteys 046 550 36 19


    • PiisKuri

      Kannattaa kokeilla nokkosia ensin varovasti,varsinkin jos käsitellään sukuelimiä. Tämä vain siltä varalta,että onkin jollain lailla allerginen niille. Meillä nokkoset on kesäisin vakiojuttu... Oikein mukava lisä kivun tuottamiseen masokistille emännälle,ensin nokkosia stringien etumus täyteen,ja päälle kunnon piiskaus koivuvitsoilla. Pillun turvotus/punoitus loppuu yleensä parin tunnin sisällä.

    • nokkoskeiju

      Nokkosilla voi piiskata tai sitten vaikkapa istua niiden päälle, silloin vaikutus on suurempi. Itselläni nuorempana kirvely ja kihelmöinti jatkui pitkälle iltaan (useita tuntea), toisaalta koko ajan myös panetti.
      Nykyään kun joudun käyttämään antihistamiinia, niin kirvely ja kihelmöinti on parissa tunnissa ohitse, toisaalta pettymys.
      Suosittelen kokeilemaan ja jos yhdistää piiskaamiseen, niin mieluimmin piiskaa ensin ja nokoset lopuksi.

    • kevättäällä

      Mökillä: rautanokkosia löytyi jo - tästä tuleekin ......mielenkintoista.

    • Mies1512

      Kateeksi käy. Meillä päin ovat nokkoset ovat vasta hieman näkyvissä

      • Kippari-Kalle

        Nokkosia saa luonnosta jopa ILMAISEKSI.


    • nokkosmän

      9.7.2011 tuolloin aloitetulle "penijksen käsittelyä" ketjulle hyvää jatkoa tämä.

    • Lerppa

      Outoa lukea, että joku muukin on "löytänyt" nokkosista saatavan tunteen.
      Olen käsitellyt nokkosilla terskaani, kiveksiäni ja välilihaani vuosien ajan, aina kun niitä kesällä löytyy.
      Joskus laitan nokkosen lehtiä pvc boksereiden sisälle ja kävellen nautinnollisesti pikku lenkin.
      vaimo ei ole vielä uskaltanut kokeilla , mutta häntäkin kiihoittaa minun harrastukseni.

    • subboy

      Nokoset on kansanperinteessä käytetty, satojavuosia. Kipulääkinnässä, miten lie tehonnut, nokkosvihdadalla vihtominen tehonnut.

      Mutta erityisesti kansanlääkinnässä miesten impotenssin hoitoon - joten ei mikään uusi juttu.
      Nyt viimevuosina vain yleistunyt, SM leikeissä ym. muissa pikku" fetisseissä.

      Itse olen sub koulutuksessa ja jos viimekesäinen toistuu (ja toistuuhan se,,, :/) rautanokkosen lehtiä laitetaan esinahan alle ja sitten tiukat juoksutrikoot päälle ja niiden sisään tungetaan rautanokkosia, melkoisen kohtuullinen määrä..ja sitten juoksulenkille. Master tietenkin määrää vauhdin ja jos vikinää ilmenee, tulee avokämmentä, ympäri korvia ja lenkinjälkeen, kunnon remmitys. Viimekesänä yhden kerran onnistuin puremaan hammasta ja olemaan valittamatta..mutta se olikin se ainoa kerta, muut kerrat tiesin valittaneeni. Mitenhän käy tulevana...

    • RAUTANOKKONEN-

      Hyvää tekstiä - kaikille lerppakulleille on tiedossa kohta luonnon "viakraa" ei tarvitse rahojaan kantaa apteekkiin, seuraavaan neljäänkuukauteen.
      L.ei tarvitse olla edes minkäänlainen fetissi, kun apu löytyy luonnosta.

    • Lasten touhua

      Pöh, lasten lälläritouhua.

    • valinnanvapaus

      Ai - no hae ne potessipilleris sitten apoteekista.

    • ekekakerta

      tulipa kokeiltua, mahtava tunne ei kestänyt ku 1 tai 2 minuuttia, hieroin ja puristelin,
      onko nokkoset viel liian pienii, oli n. 5-10cm korkeita, saaks isommista paremmat säkärit.

    • Mies1512

      Rautanokkoset ovat tehokkaammat. Kannattaa odottaa isompia nokkosia

    • Mies 1512

      Tänään vuonna pääsi rautanokkosia kokeilemaan 12.5., Pieniä vielä olivat, mutta tunne oli mahtava. Rautanokkoset ja kylmägeeli ennestään kovia kokeneessa terskassa, Seuraavaksi kokeilen näiden lisäksi jotakin erittäin polttavanmakuista maustetta. Ensin nokkoset, sitten esim chili ja sitten kylmägeeli

    • ira3

      Yllättävää että moni leikki nokkosilla omatoimisesti. Miksikäs ei. Minunkin pihalla jo nokkoset pilkistävät. Loppukesästä ne onkin kartanon pihalta kokonaan käytetty, hyviin tarkoituksiin ;)

    • Mies1512

      Nokkosetkin ovat kasvaneet niin paljon, että pystyy antamaan alapäälle kunnon käsittelyn. Tänäänkin olen antanut pari kertaa parin minuutin rautanokkoskäsittelyn. Pari käsittelyä pitäisi vielä antaa, Käsittelyaikoja pitää jatkossa pidentää

    • Nokkoselle antautunu

      Kävin vaihtamassa autoon öljyt tallilla ja rautanokkosia oli valtavasti.
      Tuli siiinä öljytkin vaihdettua,mutta kyllä vai aikaa.

      Annoin terkalle parin tunnin hoidot ja pussi tyhjenei perin pohjin.

      Joutu äsken kokmtona oikein mittailee mauserilla kullin pään halkaisijaa, vaikei enään varsinaisesti seissyt näytti halkaisija molenmin päin 48mm.
      Täytys oikein kuva ottaa. On se vaan niin komee ja ihana kihelmöinti jatkuu.
      On vaan niin arka ettei enään kestä runkata. Alkais varmaan heti seisoon jos kokeilis oikein liukkaalla rasvalla.
      Täytyy varmaan mennä huomenna alan kauppaa.

      Tallilla meni jalat alta, kun käsivoiteen kanssa vetelin, mitä kovenpaa puristeli voiteen kanssa sen vaikeenpaa oli olla huutamatta.

      Taidan mennä huomenna vaihtaan autoon pakkasnesteet
      sen luikasteen kanssa.

    • Nokkonen3

      Ensimmäisen kerran kokeilin tuota.

      Vaikutus ei ollut ihan niin voimakas kun odotin. Ajattelin, että tulisi voimakas pistos kun nokkosella hivelee kalua mutta kipu oli selvästi pienempi kuin odotin. Ei oikeastaan mitenkään terävä vaan enempi sellainen tylpempi ja hitaammin syttyvä.

      Eikä pelkästän hivelemällä edes tapahdu mitään kun se ei ole tarpeeksi jotta nokkosen polttiaiskarvat rikkoutuisivat ihoa vasten, täytyy painaa enempi.

      Pitemmällä ajalla tuosta jäi ihan mukava kuumotus ja pistely. Tuntuu vähän samalta kuin olisi puutunut. Se oli joitankin tunteja ja sitten hiljakseen häipyi, ehkä suihkussa käynnillä oli jotain vaikutusta.

      Ihan hauskaa kuitenkin loppujenlopuksi vaikka odotukset eivät ihan täyttyneetkään. Aion kokeilla tuota toistekin.

      Kertokaas asiantuntija, että:
      -minkälaisilla nokkosilla saa minkäkinlaista tuntemusta aikaan, lyhyt pitkä, vanha nuori.
      -Mikä aika kesästä on parasta, vai vaikuttaako se mitään
      jne.. jne..

      • tereska

        Ei tarvi ku 4-6 nokkosen lehteä. Laita keittiön tiskille niin et piikit on ylös päin purista munasta ja käännä terska tiskiä päin ala paukuttaa lehden vierestä tiskiä ja siirrä sit lehdelle niin uppoo piikit kunnolla takuulla tuntuu.


    • Sysmäläinen

      Ootsä Sysmästä ?

    • Nokkonen3

      No en.

    • Metsänpeikkomenninkäinen

      Kesä ja nokkoset. Tänään kokeilin ensi kertaa nokkosilla hyväilyä. Kaikki tapahtui jotenkin vaistomaisesti kun olin hieman kiihottunut. Keräsin pihalta nokkosen, menin kontalleen ja piiskasin sillä pyllylle.
      En oikein muista edes mistä moinen mieleeni pulpahti. Ehkä luonto viekoitteli minut siihen kun olin vastaanottavassa tilassa.
      Kiihottava tunne kieltämättä, jatkuu pitkään sykkivä ihanan poltteleva tunne pakaroissa. Minusta tuli nokkosseksin ystävä kerralla.
      Huomenna kerään pienen kimpun ja pidän hieman pidemmän session. Ehdottomasti takaapäin ja pyllylle läpsytellen. Aah, en malttaisi odottaa huomista. Ulkona sataa, kiihottaa ajatella olevansa viileässä alkukesän sateessa, alasti kontallaan ja tuntea nokkosten polte pepulla. Tämä kesä voi olla tutkimusmatka omaan luonnosta lähtöisin olevaan puoleen, hetkeksi on ihana unohtaa oma ihmisyys ja mennä luonnon syleilyyn syntymäasussa. Kesä ja luonto on ihania asioita.

    • Metsänpeikkomenninkäinen

      Kesä ja nokkoset. Tänään kokeilin ensi kertaa nokkosilla hyväilyä. Kaikki tapahtui jotenkin vaistomaisesti kun olin hieman kiihottunut. Keräsin pihalta nokkosen, menin kontalleen ja piiskasin sillä pyllylle.
      En oikein muista edes mistä moinen mieleeni pulpahti. Ehkä luonto viekoitteli minut siihen kun olin vastaanottavassa tilassa.
      Kiihottava tunne kieltämättä, jatkuu pitkään sykkivä ihanan poltteleva tunne pakaroissa. Minusta tuli nokkosseksin ystävä kerralla.
      Huomenna kerään pienen kimpun ja pidän hieman pidemmän session. Ehdottomasti takaapäin ja pyllylle läpsytellen. Aah, en malttaisi odottaa huomista. Ulkona sataa, kiihottaa ajatella olevansa viileässä alkukesän sateessa, alasti kontallaan ja tuntea nokkosten polte pepulla. Tämä kesä voi olla tutkimusmatka omaan luonnosta lähtöisin olevaan puoleen, hetkeksi on ihana unohtaa oma ihmisyys ja mennä luonnon syleilyyn syntymäasussa. Kesä ja luonto on ihania asioita.

    • säää336
      • Kiimaaaaaa

        Uuuu mulla seisoi koko ajan kun katsoin tota


      • akkkkk

        Ois nussinu ampiaispesää saman tien... meitä on moneen junaan ja osa jää asemalle


      • mnon

        Oispa kesä


    • Panetusta

      Tänään kunnnon nokkos hoito.
      Rautanokkosilla painelin että tuli kymmeniä reikiä joista tihku hiukan veri ulos.
      Töstä puokentuntia ja polttomuurahaisia pitkän malliseen kaljatuoppiin. ( koukkasin lasin reunalla pesästä polttiaisia, neulasia ja munia ym.) Kulli lasiin, tiivisti lasinreuna kiinbi ettei päässeet pois. Odotusta, ravistelua, hiukan painelya lasilla että sain muurahaisiin eloa.
      Yhtä mittaan tuntu ihana nipistys. Odotin näin noin 5 min.
      Ihana polte alko pikkuhiljaa täyttään koko kullin.
      Lähdin sisälle kahville. Kuuma polte parani. Kahvia ei pystynyt istuvaltaan juomaan. Oli pakko kävellä huonetta ympäri.

      Ihana polte jatku, ei kärsinyt runkata.
      Panetti aivan sairaasti.
      Lykkäsin paksun sauvan anukseen ja kohta lensi pelkällä eturahasen stimuloinila etanan mittainen mäiske metrin päähän. Runkkasin persettä kiihtyvälä voimalla. Minnutin välein sama toistu 6 kertaa. Nämä mäiskeet vaan otin joka kerta talteen toiseen käteen ja nautin näistä.
      Tämmöistä en ollut ennen kokenut.
      Yritin vielä runkata, vaan liian arka ja pahin himo hellitti.
      Nyt on aikaa pari tuntia. Kylli ollut vähintään puolivelttona koko ajan.
      Polte loppu yhtä äkkiä kuin alko. Kesti vajaan tunnin.
      Nyt ofotelen jos vaimo hoitelis aran vehkeeni illalla lepokuntoon.
      Täytyy varmaan viedä vaimon tyynyn alle nokkosia, niin hän tietää mitä mies on vailla.

    • hetkivielä

      Kohta niitä RAUTAnokkosia alkaa löytymään ja kunnon kesäleikit voi alkaa.........

      • nius

        Kokeillut jo muutaman kerran rautanopkkosilla. Keräsin pussiin melko paljon ja menin Espoon Hyljesaaren kallioille, jossa käsittely auringonpaisteessa ja pienellä jännityksellä mahdollisista ulkoilijoista, mutta valitettavan vähän liikenteessä.
        Tähän voisi lisätä myöhemmin hyttyset ja nokkoskäsittelyn vuoron perään.


    • Mies1512

      Laitoin tämän viestiketjun aikanaan liikkeelle. Nykyään käsittelen vehkeitäni nokkosilla seuraavalla tavalla. Ensin ajelen kaikki karvat alapäästäni. Tämän jälkeen työnnän kylmägeelillä voidellun nokkosenvarren mahdollisimman syvälle virstaputkeen. Tämän jälkeen aloitan noin viisi minuuttia kestävän nokkoskäsittelyn. mieluummin rautanokkosilla.

      Tuntemus on aika voimakas, mutta hammasta purren hoidan käsittelyn loppuun. Tämän jälkeen kylmägeelikäsittely ja nokkosenvarsi kullin sisästä pois.

      Vaikutus menee melko nopeasti ohi ja uuden käsittelyn voi aloittaa vaikka välittömästi. Minulla on tapana ottaa 5-6 käsittelyä päivässä, mutta nokkosenvartta en työnnä kullin sisään joka päivä.

      Viikossa tulee käsittelylle immuuniksi, eikä nokkoset tunnu miltään. Terskakin tuntuu lähes nahattomalta. Parin viikon tauon jälkeen voi aloittaa taas uudestaan.

      Se ei ole mies. joka ei kestä kunnon nokkoskäsittelyä

      • Olis.kivaa

        Tehkää perässä


    • hyvätkamut

      Nyt rautanokkoset parhaimmillaan ja tulisimmallaan. Oltiin kundi kaverini kanssa eilen koulunloppumista juhlimista ja siinä ohessa. annoimme toisillemme kunnon nokkoskäsittelyn - molempia se vierättää. Nyt kulli ja pallit kummaltakin, turpeina ja pienillä rakoilla. mutta hyvää teki . leikki kun sen tosissaan ottaa. ja ehdittiin siinä muutakin touhuilla.....

    • nius

      Tänään jälleen rautanokkosten käsittelyssä ulkona Espoossa.
      Tällä kerralla otin viidentoista minuutin session ja muutaman minuutin tauko jonka jälkeen jälleen uusi käsittely. Tunnin käsittelyn jälkeen ilmavirtakin sai pienen irvistyksen kasvoille.
      Tuloksena tuskallisesta nautinnosta oli melkein pysyvä panetus, joka kesti useita tunteja.
      Turvotus on ja oli mahtava kestäen uskomattoman kauan. Päivän parin tauko jotta herkkyys palautuu ja sitten uudella innolla jälleen.

    • BiMike48

      Minä olen vasta nyt kokeillut nokkosia ja kyllä: tartuin koukkuun heti ja aion jatkaa tätä. Kaikki alkoi siitä kun luin Herkku.net tarinoita. Siinä eräs nainen kertoi kuinka "piiskasi" ja hieroi pilluaan nokkosilla, ja millaiselta se tuntui. Kiinnostuin ja aloin miettiä miltä se tuntuisi kyrvän varressa. Kiitos tämän palstan sain hyviä vinkkejä.
      Menin ulos katsomaan jos vielä näin syksyllä löytyisi niitä. Kyllä löytyi oikein terhakoita tuoreita nokkosia. Riisuin itseni, laitoin kumihanskat käsiin ja laitoin oksan tiskipöydälle. Kyrpäni seisoi jo mahtavasti ja vedin hitaasti terskan paljaaksi. Tein erään neuvon mukaan niin että taputtelin terskaa pöytää vasten ja siirryin kohti nokkosen lehteä. Aluksi hieman säikähdin koska terskan alapintaan selvästi sattui, mutta se muuttui nopeasti erikoisen kihelmöiväksi tunteeksi.
      Tästä rohkaistuneena jatkoin painelemalla ja hieromalla lehtiä pitkin kyrpäni vartta ja terskaa, pusseja ja välilihaa. Viimeiset mehut puristin oksista vielä pakaroiden välissä.
      Harmi vaan että tämä ihana punoitus ja kihelmöinti ei kestä kovin kauaa, johtuukohan nokkoslajikkeesta.
      Mutta hyvältä se tuntuu.

    • Näätiskelija

      Ekakerran tänäkesänä kokeilin nokkoskäsittelyä. Mahtavakokemus viiveisenkerran marraskuun 15 päivä olivat kyllä aika anemisia nokkosia, olivat kyllä yllättävän reheviä mutta tehottomia. Mutta koukussa loppuelämän.

    • Anonyymi

      Kokeilin semmosta että laiton nokkosenlehtiä wc-pytyn reunalle siihen kapealle posliinireunalle, terska siihen päälle ja sitten puotin kannen ja renkaan alas. Ne ovat vähän vanhemmantyylisiä eivätkä liian raskaita mutta kiva täsmäisku tuli nokkosenpiikestä frenulumiin ja teki pahaa pidättäytyä runkkaamasta, kun mlekin tunsi tulevan pelkän pistelyn takia. nämä olivat siis sellaisia huhtinokkosia vasta, pienenpieniä mutta psitäviä tuonne aurinkoisiin paikkoihin jo ilmestynyt kun pari päivää ollut plus kolmeaatoista

      • Anonyymi

        Vain seitsemän vuoden odotus...


    • Anonyymi

      Kiva päästä taas hieromaan terskaa nokkosilla kun käy lenkillä. Esinahka voi kyllä turvota välillä ja sitä pitää piilotella rouvalta kun saunassa ollaan. onneksi se yleensä laskee parissa tunnissa.

    • Anonyymi

      Harrastanut jo useita vuosia ja jatkan mielelläni edelleen se tuoman euforisen tuntemuksen takia. Runkkailu saa uuden ulottuvuuden nokkosten avulla.
      Ehdottomasti rautanokkosen parempia kuin isonokkoset ja teho eri luokkaa.

      • Anonyymi

        Niinku seitsemän vuotta?
        Kasvasit jo aikuiseksi.


    • Anonyymi

      Joko on nokkosia?

      • Anonyymi

        Ota ne kuivuneet vuoden 2014 nokkoset käyttöön.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ota ne kuivuneet vuoden 2014 nokkoset käyttöön.

        Keksitkö itse tuon?


    • Anonyymi

      Eilen löysin ekat nokkoset tosin melko pieniä, mutta tehoa riittää jo tuntemuksiin.

    • Anonyymi

      "Ks. Peniksen käsittely"
      Onkos tuo Wikipediasta vai mistä?
      Jos tältä foorumilta, niin haku noin kaukaa estetty.

    • Anonyymi

      Nyt metsän laitaan sopivaan paikkaan nokkospöheikön tuntumaan. Saadaan tuoretta nokkosta joka iskulle.

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1241
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1130
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1124
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1115
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe