AVOIN KYSYMYS OJAREKSELLE JA TV7:LLE

Kysyvä

TV7 on järjestämässä kansallista paasto- ja rukouspäivää toukokuulle. Aikaisemmin Martti Ojares on ilmoittanut selkeästi, että Suomessa on alkanut kansallinen herätys, josta todistuksena on mm. David Herzogin vierailu maassamme.

- Toivooko Martti Ojares, että nyt kaikki seurakunnat rukoilisivat Herzogin "voitelun" ja toiminnan kaltaisen vaikutuksen syvenevän ja laajenevan maassamme?
- Tarkoittaako Ojares vetoomuksellaan, että rukoilisimme maahamme tuon kaltaista "herätystä", jossa esiintyvät kultapaikat, kultapöly, shofariin puhaltamine ja erityinen "kirkkauden aika", jossa "vapautamme" enkeleitä toimimaan
- Herzogin kokoussarja on taas tulossa. Vamistaako Ojares rukouskampanjallaan maaperää tuolle tapahtumalle, jonka näkyvyyttä Ojares ja TV7 ovat sitoutuneet tukemaan koko arsenaalillaan?

Martti Ojares on kertonut, että Hersogin toimintaa kristisoivat ja vastustavat ovat "ulkokultaisia ja ovat uskonnollisuuden hengen vallassa." Itse hän kertoo oivaltaneensa, että herätystä vastustavat kirkkokuntien ja herätysliikkeiden johtajat. Ei siis ihme, ettei Ojares kuulu mihinkään seurakuntaan, ja luottaa ainoastaan omaan arvostelukykyynsä.
Eikö kuitenkin ole jokseenkin arveluttavaa, että tällainen seurakuntaa vailla oleva mies julistaa itse itsensä hengelliseksi johtajaksi, jolla on valta johtaa suvereenisti koko maamme hengellistä kenttää ja sen seurakuntia?

TV7 on ilmoittanut, ettei se ole kutsumassa Herzogia maahamme. Se on myös siistinyt kotisivuiltaan pois Herzogin näkyvimmät mainokset ja ne ovat vaihtuneet rukouskampanjan mainoksiin. Onko suhtautuminen Herzogin oppiin muuttunut, vai onko kyse tarkoitushakuisesta sumutuksesta, jolla näennäisesti hyvällä kampanjalla peitetään todelliset tavoitteet - ja saadaan koko kansa polvilleen Herzogin kokouskampanjan puolesta?

33

745

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Talousluvut
    • vastauksia odottava

      Olihan hyviä kysymyksiä. Haluaisin myös kuulla niihin vastauksia. Hyvä havainto myös se, että yhdellä henkilöllä on niin suuri valta päättää suurista asioista.

    • OjaresJantunen

      http://www.gne.fi/
      Järjestäjät: Good News For Everyone, David Herzog Ministries

      Mukana järjestäjinä ja yhteistyössä: TV7, Näky magazine, King´s Ministries, Pääkaupunkiseudun kristityt järjestyksenvalvojat ry,
      Cityseurakunta-Helsinki, Elävä Sana Yhteys -seurakunta, Apua Haitille ry, Ermot Auttaa ry, Kohtaamispaikka (Metrocenter-srk), Toivon lähde -seurakunta ja Polvijärven pastoritiimi Piipponen & Hartikainen.

      • uskoa vaiko eikö

        siis Piipponen ja Hartikainenkin mukana. Voi tätä maailmata, en pysty käsittämään.


    • Kyseenalaista

      Seurakuntien vastuunkantajille tänään tullut kirje osoitti: siitä oli juuri kysymys. Paasto- ja rukouspäivän takana olikin Herzogin kokoussarjaa puuhaava ryhmä yhdessä Ojareksen kanssa.
      Moniko seurakunta meni ansaan?

    • Mielensä pahoittanut

      Sainpa saman viestin. Se slitti kaiken. Ensin kehotettiin rukoilemaan j paastoamaan Suomen puolesta. Sitten paljastui, että kyseessä onkin yritys saada seurakunnat mukaan omaan, kyseenalaiseen kampanjaan.

    • Siunausta vaan

      Ojares on aina kompannut uskonliikettä lähellä olevia tahoja. Ei siis mitään uutta, saati sitten omista ajatuksista lähtenyttä. Tällainen superusko -vaihe ilmeisesti kuuluu karismaattisuuteen, kunnes kupla puhkeaa tavalla tai toisella. Toivottavasti pohja kestää myös silloin, kun ei ole antaa vaihdossa hienoja sankaritekoja armon alttarille.

    • Ei enää ahdistusta

      Tuntien jonkin verran Ojareksen kaltaisten retoriikkaa sanoisin, että uskonnollisuudella tarkoitetaan vakiintuneita seurakuntia, joissa keskitytään enemmänkin Raamatun tekstiin eikä niinkään ihmeisiin ja merkkeihin. Markkinarako on siinä, että ihmiset keskimäärin haluavat elämäänsä ihmeen ja kun joku sellaista tarjoaa, ollaan valmiita sen toivon perässä juoksemaan. Näissä piireissä on taipumusta uskoa omaan uskoon eli suurin piirtein niin, että jos onnistuu vakuuttamaan itsensä siitä, että ihme tapahtuu niin, silloin tähän vastataan ihmeellä. Uskoa ei enää olekaan Jeesuksen jumalallisuuden kirkastuminen, vaan oma onnistunut suoritus. Epäuskoa ei ole se, että selvittää itselleen kiihkottomasti ja rehellisesti, onko profetiat toteuneet, onko sairaudet todella väistyneet, onko huhuissa perää ja onko Jumalasuhde muuttunut paremmaksi.

    • Löpi

      Herzog nyt viimeiseksi herätystä on tuomassa. Mokoma helppoheikki vedättää uskovia samalla tavalla kuin Conchita Wurst euroviisukansaa.

    • ....:)

      Kovaa touhua!

      • uuvutustaisto

        ei OJARES tiedä TOTUUTTA; MITÄ on tapahtunut ENNEN PIIPPOSEN avioitumusta AULIKKINSA kanssa,,,luuletteko että 1o vuoden yhteiset matkat ovat päivänvalon kestävät ???uuvutus taisto


      • valheita

        yhteiset matkat israeliin antoivat jo kanssa matkustajien nähdä. missä suhteessa avopari eli !!


    • -Vesa-

      Polvijärven pastoreissa Hartikainen kertoi venäläisten havainnoista, että jos on oikealla taajuudella maan kanssa, niin voi puhua asioita olevaisiksi.

      • Kukkisrukkis

        Eikös tuo ole sitä Herzog-oppia?


      • Yarmo-Ceppo Betteri
        Kukkisrukkis kirjoitti:

        Eikös tuo ole sitä Herzog-oppia?

        on, ja se taas lähentelee new agea, mutta en tiedä onko puhdasta oppia vai onko siihen sekoitettu jotain parapsykologiaa, kundalinivoimia tms.

        Mutta Jumala siitä ainakin on hyvin kaukana.


      • Herzog on eksyttäjä
        Yarmo-Ceppo Betteri kirjoitti:

        on, ja se taas lähentelee new agea, mutta en tiedä onko puhdasta oppia vai onko siihen sekoitettu jotain parapsykologiaa, kundalinivoimia tms.

        Mutta Jumala siitä ainakin on hyvin kaukana.

        Mutta Herzogin oma jumala eli raha on sitäkin lähempänä…..ainakin Herzogin taskua…


      • Pöyristynyt

        Höpön höykky ja löykky! Milloinkahan näiden Tv7:n "pastoreiden" silmät avautuvat sokeudelta, saanen kysyä?


    • Esoteeriaa

      Herzogin ja esoteeristen liikkeiden yhtymäkohtia:

      http://www.uskonnot.fi/uskonnot/view.php?religionId=41

      "Korrespondenssiopilla tarkoitetaan pyrkimystä etsiä näkyvän ja näkymättömän universumin eri osatekijöiden välisiä vastaavuuksia, korrespondensseja. Ikivanha käsitys makrokosmoksen ja mikrokosmoksen välisestä yhteydestä on tästä klassinen esimerkki. Universumi nähdään esoteriassa kaikenkattavien keskinäisten vuorovaikutuksien ja riippuvuuksien kudelmana, joka ei kuitenkaan paljastu puhtaalle aistihavainnolle. Yhtäläisyydet ovat siis luonteeltaan osin kätkettyjä ja niiden löytämiseksi tarvitaan tulkinnan apuvälineitä. "

      -> vrt. Herzogin puheet subatomisista hiukkasista ja väitteet puheen vaikutuksesta materiaan.

      "Esoteerisessa perinteessä luonto nähdään kokonaisuutenaan elävänä ja moniulotteisena todellisuutena, josta voidaan oppia paljon. Luonto onkin esoteerisessa ajattelussa harvinaisen keskeisellä sijalla verrattuna muihin eurooppalaisiin ajattelun perinteisiin. Luonto koetaan rikkaana ilmoituksen lähteenä; sitä voidaan lukea ja tulkita kuten kirjaa. Luonto nähdään usein "kätketyn valon" tai "tulen" läpitunkemaksi."

      -> vrt. Herzogin oppi "kirkkaudesta"

      "Esoterian erottaa selkeimmin muusta mystiiikasta kiinnostus erilaisiin välittäjiin näkyvän ja näkymättömän maailman välillä. Ne voivat olla rituaaleja, mielikuvia, symboleja, mandaloita tai välittäjäolentoja. Tällaisten välittäjien käyttö on riippuvaista mielikuvituksen voimien kultivoinnista. Mielikuvitus nähdäänkin esoteerisessa perinteessä eräänlaisena "sielun aistielimenä", jonka kautta voidaan saavuttaa yhteys näkymättömään maailmaan." -> vrt. Herzogin oppi muinaisista portaaleista (paikat, kalenterin ajat) yhteytenä taivaaseen/tuonpuoleiseen.

      ""Transmutaatio" puolestaan on alkemiasta lainattu termi, jolla viitataan sisäiseen muodonmuutokseen, jossa tiedon, gnosiksen, ja sisäisen kokemuksen välillä ei enää ole eroa. "

      -> vrt. Herzogin opetukset seinien läpi kävelemisestä, ruumiin "kirkastumisesta".

      "Esoterian perimmäinen päämäärä on henkinen uudestisyntyminen "illuminaatio", joka mielletään jälleenyhtymiseksi Jumalaan.

      Tämä tie vaatii pääsyä salaiseen, tai kätkössä olevaan pelastavaan tietoon eli gnosikseen. Tieto voi koostua yleisesti tunnetuista symbolisista järjestelmistä kuten astrologia, kabbala tai tarot-korttien symboliikka. Niiden lisäksi on olemassa salaisia tai tarkoin vihkiytymättömiltä varjeltuja tekniikoita, kuten sisäinen alkemia tai teurgia, enkelten invokaatio. "

      -> vrt. Herzog kutsuu/komentaa enkeleitä tekemään asioita.

    • ALERT
      • Pöyristynyt

        Höpön höykky ja löykky! Milloinkahan näiden Tv7:n "pastoreiden" silmät avautuvat kaiken maailman "Hörtsökkien" suhteen, saanen kysyä?


    • egnneg

      Ojarekselle, Piipposelle ym. TV7 väelle saa esittää avoimia kysymyksiä, vastauksia ei tule. Liekö lukevat koko palstaa. Eivätkä välitä, kun ovat mielestään "oikeassa".
      Miten voikin ns. kristillinen kanava levittää kaikenlaisia harhaoppeja? Onko niin, että kunhan rahaa tulee, niin Jumalan Sanasta ei niin väliä.

      • Pöyristynyt

        Toivottavasti rahan tulo lakkaa!


      • Kymmenykset

        Miten voit toivoa että rahan tulo evankeliumin julistamiseen lakkaa?
        Raamatussa kehoitetaan antamman kymmenykset!


      • Pöyristynyt
        Kymmenykset kirjoitti:

        Miten voit toivoa että rahan tulo evankeliumin julistamiseen lakkaa?
        Raamatussa kehoitetaan antamman kymmenykset!

        Harhaoppeja ei saa tukea.


      • Kymmenykset

        Kerro ne oikeat opit ja opettajat!


      • Pysähtykää.hetkeksi

        Ei ole olemassa oppia tai opettajaa, joka kelpaisi kaikille. Ja joku opettaja oppinsa kanssa nauttisikin hetken suosiota, niin sitten äkkiä ja ennalta arvaamattomasti karahdetaan kiville oikein kunnolla.

        Ns vapaat suunnat ovat suurta teatteria ja sirkusta. Kirsikkana kakun päällä on ihmisten mielenterveydellä leikkiminen sekä lahjoitusten kerääminen ahneuden kiilto silmissä.

        En.lut. seurakunnat edustavat vakautta ja vastuullisuutta. Ne eivät kaikille kelpaa, vaan etsitään voimakkaanpia elämyksiä. Ja hetken päästä syytetään eksytyksestä ja ollaan kaaoksen tiellä.

        Uskonnon harjoittaminen edellyttää vakautta ja selkeää johtamista. Huutamalla ja melskaamalla sekä ihmeiden perässä juoksemisella on seurauksena ennemmin tai myöhemmin kaaos. Miettikääpä tätä asiaa edes hetki, niin saatatte välttyä monilta pettymyksiltä.


      • Pöyristynyt
        Kymmenykset kirjoitti:

        Kerro ne oikeat opit ja opettajat!

        Raamattu, Jumalan sana on oikea oppi. Kirjaintakaan siihen lisäämättä tai pois ottamatta. Se on oikea oppi.
        Ei se, että esim. Heidi Baker julistaa ja saarnaa omia tekojaan ole oikein. Ei Jumalan Sanaa tarvitse sihistä taikka suhista! Ei se, että Maldonado pirun riivaamana huiskii lapsia puolikaaressa maahan. Ihme ettei tuollaisella lennättämisellä murru jo niskat!
        Jumalan Sanaa pitää julistaa niin kuin se on kirjoitettu!
        Raittiit Jumalan Sanan julistajat ovat laskettavissa yhden käden sormilla! Näin valitettavasti on TV7:ssa.
        Mietippäs itsekkin, keitä nämä voisivat olla?


      • Pysähtykää.hetkeksi
        Pöyristynyt kirjoitti:

        Raamattu, Jumalan sana on oikea oppi. Kirjaintakaan siihen lisäämättä tai pois ottamatta. Se on oikea oppi.
        Ei se, että esim. Heidi Baker julistaa ja saarnaa omia tekojaan ole oikein. Ei Jumalan Sanaa tarvitse sihistä taikka suhista! Ei se, että Maldonado pirun riivaamana huiskii lapsia puolikaaressa maahan. Ihme ettei tuollaisella lennättämisellä murru jo niskat!
        Jumalan Sanaa pitää julistaa niin kuin se on kirjoitettu!
        Raittiit Jumalan Sanan julistajat ovat laskettavissa yhden käden sormilla! Näin valitettavasti on TV7:ssa.
        Mietippäs itsekkin, keitä nämä voisivat olla?

        Et itsekään kertonut keitä nämä yhden käden sormin laskettavat ovat. Viisaasti toimittu, sillä itsekin tiedät saavasi välittömiä ja jyrkän eriäviä mielipiteitä valintasi johdosta.

        Ihan jokaisella lahkolla ja suuntauksella on omat fanaattiset kannattajansa. Ja ihan yhtä fanaattisesti he vastustavat kaikkia muita "vaihtoehtoisia totuuksia".


    • Pöyristynyt

      Ja kyllä lukevat ko. palstaa. Se on luettavissa Martin ja Mirjan ohjelmien rivien välistä!

    • Aloittaja:

      en tiedä, en katso tv7 enkä suosittele sitä kellekkkään

      Rukoillaan me vaan Jumalan tahdon mukaisia asioita

      • seiskakasvaajakasvaa

        Jos et katso TV7 kanavaa, miten sitten et voi suositella, ethän edes voi tietää minkälaisia ohjelmia sieltä lähetetään. Perehtyisit nyt ensin asiaan ennenkuin alat varoittelemaan.
        Seiska on suosittu kanava ja suosio vaan kasvaa joka vuosi.


      • seiskakasvaajakasvaa kirjoitti:

        Jos et katso TV7 kanavaa, miten sitten et voi suositella, ethän edes voi tietää minkälaisia ohjelmia sieltä lähetetään. Perehtyisit nyt ensin asiaan ennenkuin alat varoittelemaan.
        Seiska on suosittu kanava ja suosio vaan kasvaa joka vuosi.

        Kanavan suosioko on syy katsoa sitä?


      • tutkiälähutki

        Jos arvostelee on syytä katsoa.
        Tällä palstalla monet sanovat tietävänsä että TV7 on konkurssin partaalla,
        vaikka se ei pidä paikkaansa. Katsojaluvut ovat kasvaneet koko ajan.
        Pitää ensin tutkia, sitten vasta hutkia!!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1356
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe