Keikka portsarit

sivusta seurannut

Hiukan on yli-intoisia nuo Villin keikka poket. Heti ollaan raudoittamassa ja niputtamassa , kun ei vaan jossain vaiheessa kävisi niin, että "osuu juhaa leukaan".

48

782

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • !..

      Sama huomattu. Yksi näistä on tosi väkivaltainen ja aivan väärällä alalla.

    • ex asiakas

      Itse lopetin Villin "vakioasiakkuuden" vuosia sitten. Palkkasi jämijärveläisen nappivillen ovelle joka sai hallitsemattomia kohtauksia jo aiemmissa työpaikoissaan. Kävi myös ilmi että villin kemaliomistaja tykkäsi portsareista jotka poistivat ongelma-asiakkaat hyvin epäasiallisesti retuuttamalla, tiedän varmaksi sanoa koska kysyin häneltä henkilökohtaisesti ja kehui tämän jämijärveläisen nappivillen maasta taivaaseen, samoin hänen työmetodinsa. Vaihtakaa porukalla mestaa, iskemällä rahahanoihin voi karvakäden käsitys hyvästä portsarista muuttua.

    • ei paikkakuntalainen

      Muutama vuosi sitten tuli oltua Villissä ja joku tuli mulle aukomaan poskeaan niin tappeluhan siitä seuras. Ei mennyt kauaakaan kun kolme kaappikellon kokoista järkkäriä säntäs kimppuuni, yksi väänsi käsiäni sijoiltaan ja yksi painoi maanaani parkettia vasten sen mitä voimat riitivät ja yhdeltä tuli potkua ympäri kehoani, mm kylkiluu murtui. Ollessaan maassa niin joku järkkäreistä vielä kysyi että "vittuiletko vielä?" Sitten nämä kolme pokea kantoivat minut ulos ja tyyliin heittivät minut asfalttiin. en ole sen jälkeen astunut kyseiseen paikkaan. Vaikuttivat etteivät he olleet täysin veten jäljiltä...

    • teret33

      Ihan turha alkaa itkemään yhtään mitään, jos menet baariin niin käyttäydyt siellä sen mukaisesti....älä hajota paikkoja, älä lyö ketään... noilla pääset jo pitkälle...ei ne portsarit ilman syytä heitä ihmisiä ulos tai "laita" rautoihin.....thats it....oppia ikä kaikki mut jälkee päi turha itkeä jos itse on ollut apina.

      • ex asiakas

        Sinäkö et ikinä ole ollut vierestä seuraamassa kun portsari antaa mielestäsi väärän tuomion. Minäpä olen, lisäksi noille vähä-älyisen ammattikunnan edustajille saattaa olla viikon huipennus kun saa lain suomin valtuuksin retuuttaa jotakin kännistä ruipeloa, joten voimaa saatetaan käyttää enemmän kuin tilanne vaatii. Voin myös kuvitella että raudoittamisesta saa lisäkiksejä.


    • terot33

      ihan oikein tollasille nykynuorille jotka ei osaa muuta ku housut polvissa vitt**uilla ja käyttäytyä ylimielisesti.....maan pinnalle saa palauttaa näitä henkilöitä jotka on idiootteja muille ihmisille ja epäreiluja mm omille ystävilleen. KUNNIOITUSTA JUMA**UTA KYLLÄSTYTTÄÄ!!!

    • Lumipallomies

      Tämä tietenkin kuulostaa epäuskottavalta, mutta kerran en päässyt selvinpäin Villiin, koska portsarin mielestä olin liian kännissä. En ollut portsaria ikinä nähnytkään, mutta oletan että hän sekoitti minut johonkin henkilöön josta hän ei syystä tai toisesta pidä.

      Pidin malttini, mutta lopuksi rauhallisesti kysyin voisiko portsari hakea johtajan tiskin takaa tarkistamaan tilanteen, koska kuten sanoin, niin olin vesiselvä. Eipä portsari siihen suostunut. Eipä ole Villissä tullut pahemmin sen jälkeen käytyä.

      Kenties pieni syy olla menemättä (koska vika oli portsarin, ei niinkään itse paikan), mutta kun Americano on lähtökohtaisestkin usein houkuttelevampi vaihtoehto, niin ei se suurta syytä tarvitsekaan.

    • da0000

      en tajua edes minkä takia jengi menee villiin....siel ylihintasia drinkkejä ym vittumaisia pällistelijöitä, portsarit ja myyjätki tuntuu feikeiltä /teeskentelijöiltä. caanossa sentään on mukavempi olla kun myyjätki aukasee suutansa ja juttelee mukavia ne käyttäytyy AIDOSTI... eikä ole niin VIT** tärkeitä niinku siellä toises mestas. en tajua miksi americaanoa on sabotoitu ja haukuttu...kateelliset PAS**at..

      • absolutisti silti

        hahah, caanos kalliimmat juomisey ku villis


      • Tero vaan

        Meme sinä vain kaanoon ei siellä o kun mustilaiset portsarit ei uskalla mennä tappeluihin mukaan jos mustlaiset mukana


    • Osa pokeista

      on kyllä täysiä paskoja kusipäitä !!!

    • Villiin villiin

      Onko täällä kaikki americanon henkilökunnasta puhumas muista paskaa? Caanos vasta huono palvelu on. Pomo haukkuu omat työntekijät ja mitään ei osata. Kpääläiset juntit kun eivät osaa käyttäytyä kun saavat viinaa niin tottakai ne ulosheitetään.

      • lol

        tää on kyllä totta että omistaja haukkuu työntekijänsä!!!


    • Minä osaan

      Älä marise jos et ole osannut olla sivstyneesti :)

    • helle9000

      vidun mociot esim t., a. daa paa DD::D:D:D TEIN EILEN KAKS HAGARIII NYT ON HYVÄ FIILIS MEEN KREAKAAKAO JÄLKKEE NQQQQ =DDD nukkukaa ny ittenne tosta jutusta pois mis elätte :)

    • ei kankaanpäästä

      Miksi edes pitää viettää aikaa jossain tuppukylän juottolassa. Paskamaha ja jenkkakahvat kasvaa. Seuraa löytää muualtakin jos sitä hakee. Käykää kylässä, tehkää ruokaa etc. Seurustelkaa porukassa, jossa tahdotte olla. Miksi mennä ihmisten keskelle, joista joku haastaa aina, tai testopallon nöyryytettäväksi pakkaseen, kun ei heti mahdu sisälle....en tiedä. Kertokaa. Itse en käy baareissa. Pari olutta voin juoda hyvässä seurassa. Liikunnan parista olen mimmejä saanut:)

      • Antitylsimys

        Haista sinä mursu paska ja työnnä suksisauva perseesees. Sama kun perustelisi kannata pitää milloinkaan hauskaa koska onhan meillä urheilu.


      • jrvenei
        Antitylsimys kirjoitti:

        Haista sinä mursu paska ja työnnä suksisauva perseesees. Sama kun perustelisi kannata pitää milloinkaan hauskaa koska onhan meillä urheilu.

        Jos tuo vastaa hauskan pitoa niin säälin teitä.
        Vertailkaa missä kalja on euron halvempi ja juoskaa sen perässä. Palvelusta on Suomessa turha edes mainita,,,,,sitä kun ei ole, vielä vähemmän pikkupaikkakunnalla Pohjois-Satakunnassa.
        Oletko kännissä kirjoittanut lauseen yritelmäsi. Jatka vaan onanointiasi.


      • Antitylsimys
        jrvenei kirjoitti:

        Jos tuo vastaa hauskan pitoa niin säälin teitä.
        Vertailkaa missä kalja on euron halvempi ja juoskaa sen perässä. Palvelusta on Suomessa turha edes mainita,,,,,sitä kun ei ole, vielä vähemmän pikkupaikkakunnalla Pohjois-Satakunnassa.
        Oletko kännissä kirjoittanut lauseen yritelmäsi. Jatka vaan onanointiasi.

        En ollut kännissä, mutta toisella kädellä onanointi haittasi kirjoittamista ja luovuutta.

        Olen edelleen samaa mieltä, noin tylsällä jätkällä tuskin on mitään annettavaa tähän keskusteluun.


      • boibvyvbo

        Vitun hinttari, kuulostat siltä ettet ole koskaan naista saanutkaan ja vaikket sitä itse olekkaan huomannut niin vaikuttaa siltä enemmän kiihottaa karvasten miesten punttisaliperseet.


    • Pillukatee

      Vieläkö siellä Villissä mahmed panee työntekijöitä?

      • Mahmed

        Kylla mina panna myos asiakas jos tule tilaisuus


    • Kuipe kangas

      Ketjun näköjään alottanut semmonen joka on heitetty uutenavuonna ulos ja muut kaverit komppaa.. Pysykää kotona.

      • todistusaineistoa...

        Satuin vaan näkeen koko touhun ja kuvasin kameralle. Ei ihan mennyt pykälien ja ohjeistuksen mukaan.


      • Hyvän asian puolesta
        todistusaineistoa... kirjoitti:

        Satuin vaan näkeen koko touhun ja kuvasin kameralle. Ei ihan mennyt pykälien ja ohjeistuksen mukaan.

        Uhrilta lupa tai sumennus naamaan ja Youtubeen


    • Minä

      Jos kaikki osais käyttäytyä suht fiksusti baarissa, eikä alkais tappeleen tai rikkoon paikkoja, niin tuskin ketään laitettais pihalle. Kertokaa jos olen väärässä?
      Baareissa olen useasti käynyt jo vuosia eikä mua oo ikinä heitetty pihalle saati raudoitettu. En kyllä ole tapellutkaan enkä rikkonut peilejä tai wc-pönttöjä, enkä edes tahallaan rikkonut tyhjiä laseja lattiaan. Järjestyksenvalvojat valvovat järjestystä ja jos tulee järjestyshäiriöitä niin tietysti toimitaan. Jos baareissa ei järkkäreitä olis niiin olis kyllä aika turvaton olo...

    • allu003

      Mun mielestä on lapsellista toimintaa se että näinkin pienessä kaupungissa on baareilla varaa tapella toisistaan että kummalla menee paremmin. Mua ei henkilökohtaisesti itseä vitt***akaan kiinnosta kuka saa ja parhaiten ja mitä saa ja paljoko saa....kaikkien kanssa koitan asiakkaana tulla toimeen.....terveisin A.

    • Äimänkäki

      Ei tässä ny baarit toisistaan tappelee vaan niiden asiakkaat näköjään... Toinen tykkää äidistä, toinen tyttärestä. Hyvää Keskiviikkoa kaikille.

    • ttooope

      hyvä vitsi juntin suusta

    • Nykyajan poket

      Ei voi kun ihmetellä nykyajan portsarien töykeää ja riidanhakuista käyttäytymistä, eikä kunnioiteta lainkaan maksavaa asiakasta, pahimmassa tapauksessa pari sataa euroa kapakkaan tuonut asiakas saa illan vieton päätteeksi turpiinsa tai heitetään hankeen !!! Siinä vasta asiakaspalvelua !!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • Turha rutista

        Hahah, eiköhän se mene aivan toisin päin. Eli nykyään portsareita ei kunnioiteta vaan haistatellaan vain, harvemmin pokessa vika on, toki on tapauksia ketkä eivät todellakaan sovi siihen työhön.! Kaikkihan ne ketä pihalle heitetään on "viattomia" ja kun sen takia menee 1 baari ilta piloille niin haukutaan henkilökunta!
        Mieti, heittäisitkö esim omista bileistäsi riehujan/pahantekijän pihalle, kyllä ne baarin kalusteet ym muut joku omistaa ja maksaa sillekki.
        Eli vaikka paikka on vain baari ja kännissä ollaan, silti pitää käyttäytyä asiallisesti tai toinen vaihtoehto on riehumisen jälkeen alkaa vielä ulosheitettäessä ottaa voimankoitos poken kanssa ja ihmetellä vähän päästä miksi makaan kadulla raudoissa???


    • Jokkeri Porista

      Tekeekö Lanne, Jupi, Allu ja Charlie vielä poken hommia Kpääs ???

      • En tod. Tiedä

        Ei lanne ainakaan, muista en tiedä


      • Kuulopuhe
        En tod. Tiedä kirjoitti:

        Ei lanne ainakaan, muista en tiedä

        Kuulemma myy nykyään persettään (miehille) tampereella.


      • Hautapena

        Entäs Hautamäen Pena? Oli Kestituvan ovella aikoinaan..


    • Asiakas aina joskus

      Aika selvästi baarien henkilökunta keskenään tää mollaa toista ja sitten on koko suku tykkäämäs et sais muka kannatusta kommentit.. hemmetin pehmeet

    • pekxi

      itse käyn missä huvittaa, kaikki on mielestäni ihan kivoja mestoja......mun mielestä naurettavaa on se (kokemusta on) että kun menet villiin, niin americanon henkilökunta on vittuuntuneita siitä, mut kun meet villistä americanoon niin taas villin henkilökunta vittuuntuu....... onko sillä vitunkaan väliä missä käyn

    • Jasca.

      Kyllä portsari koulutuksessa pitäisi myös olla jonkinlainen palikkatesti, että umpiluut eivät saisi poken papereita !!!

    • oooooooooooooooo

      Ei noilla kaikilla villin pokeilla ole kyllä järkkäri korttia ja lupia. Pizzan vääntäjiä osa jne. Ei se auta, että on "lipunmyyjän tittelillä", jos kuitenkin poka hommia tekee ja ottaa ns. fyysisen kosketuksen. Sama homma kaanossa. Kyl poliisin pitäs puuttua hommaan ja tarkistaa kortit, työluvat ym.

      • mehmetti

        Caanon järkkärit on x- secin työntekijöitä, joten on järkkäriluvat kunnossa


      • dddddddddddd

        ...ja ooooooooooo:n kannattaisi tarkistuttaa Smolinilla päänsä....


      • Tiinataina
        mehmetti kirjoitti:

        Caanon järkkärit on x- secin työntekijöitä, joten on järkkäriluvat kunnossa

        Joopa joo....???


      • oooooooooooooooo
        dddddddddddd kirjoitti:

        ...ja ooooooooooo:n kannattaisi tarkistuttaa Smolinilla päänsä....

        Oli meinaan 16 eikä 11 , jos osaisit laskee...heh.heh. Kuvittele ja laske vaikka omenoilla, mikäli kirjaimet ja numerot tuottaa ongelmia...


    • eikösääntöjä

      Tuo stage/villimies, kumpi nyt onkaan, jäi erään välikohtauksen jälkeen väliin silloin ja sen jälkeen lopullisesti. Minulta sekä seurueeseeni kuuluvilta. Saimme vierestä todistaa kun poke hyökkää ulkopuolella olevan ihmisen luo ja syytää kaasuja kasvot täyteen. Oli tuo uskomatonta katsottavaa. Siinä tuon syyttömyyden huomasin kun toisesta paikasta sinne siirryimme ko. henkilön edellä. Tuohon kaasutukseen(nimeä en tiedä) otti osaa mielestäni vain yksi "portsari" En ole ilmeisesti sisäistänyt tuota kpään tapaa toimia "ovilla". Onko omien ongelmien purkaminen pokelta sallittu asiakasta kohtaan, Tai se että asiakas on humaltunut, kyllähän tuo on syy evätä sisäänpääsy mutta luulin että siitä kerrottaisiin ensin suullisesti. Onkohan tuo tapaus poikinut rikosilmoitusta koska sitä joku kuvasi puhelimella nauhalle, Omalla kohdalla olisin tuon käräjille vienyt, todistajien ja nauhan kera, koska molempia oli, ulkopuolisetkin sanallisesti tuohon "puuttuivat". Itse kyllä vain jähmetyin ihmetyksestä ja mietin että täytyykö kaljalla alkaa käydä kaasunaamari päässä. Miten muuten laki sanoo tuosta että, saako portsareiden nimeä mainita tämänkaltaisessa yleisessä keskustelussa.

      • näinonvaa12

        Kuvata sai ainakin oven ulkopuolella, se on yleinen tila!


      • tottakaiseonäin11

        Eikös ole sisätilakin?? Kyllä siellä kuvata saa.


      • 5432184

        caanon entinen portsari sai itseltään pomomieheltä potkut kun piti pomosta kiinni asiakkaan käydessä kiini yrittäjään...


    • Heku69jeah

      Paska paikka!!!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1886
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe