Mies ei uskalla olla raju

Kurita mua

Olen alle 30v nainen ja tykkään kovista otteista sängyssä. Kevyt kuristaminen, läpsiminen, sitominen ja muutenkin varmat ja määrätietoiset otteet seksiä harrastaessa kiihottavat todella paljon. Olen kuitenkin naimisissa miehen kanssa, joka ei uskalla olla raju. Hän haluaisi mieluummin että minä alistaisin häntä, istuisin kasvoille ja ratsastaisin jos on oikein villillä päällä. Olen tällaista tehnytkin, mutta ei se oikein sytytä. Olen muutenkin voimakastahtoinen nainen ja haluaisin, että miehessä olisi haastetta, ja etenkin seksissä haluaisin että hän laittaisi minut ruotuun. Useimmiten mieheni kuitenkin hoitaa homman niin, että esileikiksi riittää hetken nylkytys, sitten hän kokeilee olenko jo märkä, jos en, niin nuolee hätäisesti ja hoitaa lastinsa perille noin viidessä minuutissa, kun minä vasta alan lämmetä. Orgasmia en hänen kanssaan ole koskaan saanut.

Ennen kuin aloin seurustella mieheni kanssa, sain kokea mielettömiä hetkiä sellaisten miesten kanssa, jotka todella osasivat ottaa naisen. Miten saisin miestäni rohkaistua, vai onnistuuko se ensinkään? Nyt meillä ei ole seksiä oikeastaan ollenkaan. Osittain varmaan johtuu siitä, että haluamme eri asioita. Mitähän tässä voisi tehdä? Löylykauhakirjoittelijalle terveiset, että pistetään harkintaan, kiitos vain.

8

357

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • masokistimies

      Minä olen mies joka halua sama kuin sinä!Nainen joka kurittaa minua!

    • Kahden vuiden suhde

      Ota uskovainen muslimimies. Tekee taatusti kaikkee rajua!

    • nainen minun makuuni namm

    • ehdotuksiani

      Noh. Jos naimisissakin jo olette, niin ujostelu ei pitäisi enää kovin vahvaa olla. Mutta silti, jokainen saattaa kaivata välillä vähän rohkaisua. Oletko tuonut asian ilmi miehellesi? Kaikilla mikään masterointi ei tule luonnostaan, mutta suurimmasta osasta miehiä kuitenkin löytynee se puoli joka tykkää välillä viedä naista sängyssä. Aloittakaa vaikka silleen, että esim. lähetyssaarnaajassa viet kätesi miehesi käsien alle, siten että hän pitää sinua kiinni ja pyydä panemaan lujaa tms. Ja kun mies pitää kunnolla kiinni, niin väännä vähän vastaan. Voit myös viedä miehesi käden kaulallesi, mutta ottakaa varovasti. Ennemmin semmoista kevyttä painoa vaikka tuohon lapaluun päälle, kuin kaulalle, jos mies ei ole aiemmin sitä tehnyt. Jos taas sinä olet päällä, niin vie miehesi kädet esim. pakaroillesi ja käske esim kouria pakaroita / rintoja oikein kunnolla. Ja osoita se kun tekee hyvää. Pikkuhiljaa viet sitä "rakastelua" vähän fyysisempään suuntaan. Pääasia että homma on molemmille mieluista ja tuskin ukkosikaan nyt pahastuu jos sitä kivaa jatkuu vähän pitempään, erillaisten kosketteluiden ja leikkien muodossa.

      Kerro myös että sitominen kiihottaisi sinua. Eli tyyliin "haluan että joku kerta sitoisit mut kiinni ja koskettelet" Apuvälineeksi vaikka dildo, jos sellainen löytyy. Tai voithan sä vaikka suoraan iltapuuhista mennä esim. kylpytakissa miehen eteen, avata sen ja vetää vyön ulos lenkeistä, ja esittää toiveen. "pistä mut nippuun ja pane..." Tai miten nyt haluatkaan tehdä. Ekat kerrat ei välttämättä ole ihan sujuvia, mutta jos mies asiasta pitää, niin kyllä se jaksaa hommaa kanssasi treenatakkin. Keskustelkaa asiasta.

    • vaihtoehtoja

      Voitahan sä vetäistä myös itsesi käsiraudoilla kiinni sänkyyn ja sanoa miehellesi, "TEE MITÄ HALUAT!" Toki voi olla että sen jälkeen mies lähtee kavereidensa kanssa kaljalle. :D

    • Dunkel

      Itse olen 33 v ja mieheni pari vuotta vanhempi. Olen vaivihkaa vuosien varrella opettanut mieheni rajumpiin otteisiin koska vaikka tykkään olla hallitseva osapuoli useimmiten niin melko usein haluan myös että minua riepotellaan. Itsellenikin tämä kuvio on selvinnyt vähitellen, joten voisi sanoa että olemme opettaneet toisiamme vaikka minä sitä enemmän dominanssivivahteita seksiini kaipaankin.

      Aluksi lähdin ihan siitä, että testailin mihin ideoihin mies vastasi seksin aikana innostumalla. Keskustelemalla etukäteen on joskus vaikea sanoa mikä sitten oikeasti hetken huumassa kuitenkin kiihottaa joten aluksi esim. pyysin miestä puristamaan pakaroitani kovaa, siitä etenimme kevyeen läpsimiseen ja kuristamiseen ja nyt olemme jo hyvin samalla altopituudella rajuuden suhteen.

      Minä ehkä haluaisin hiukan enemmän nöyryyttää miestä kuin mihin hän on valmis, mutta nettiporno tarjoaa minulle ihan riittävästi virikkeitä sillä saralla.

    • ScoupleM

      Tiedän että oma vaimo tykkää joskus kovista otteista tai alistamisesta. Vaikeinta tietysti on toteuttaa se niin että se tuntuu hänestä todelliselta eikä esitykseltä.
      Olen yleensä odottanut että tilanne olisi yllättävä hänelle jolloin hän ei voi odottaa et nyt sattuu jotain. Monesti hän kumminkin itse osoittaa miten hän haluu että hänet otettaisiin rajusti, vaikka puremalla minua pyllystä. Yleensä huomaan miten hän kiihottu jos paikka on yllättävä ja en anna hänelle mahollisuutta vaan otan hänet väkisin. Viimmeksi otin hänet takaapäin tullessamme ulkoa iltaa viettämästä kerrostalomme rappukäytävässä ja tietysti itekkin kiihotuin jos vaikka naapuri olisi tullut samaan aikaan, no mutta lopputulos oli että pakotin vaimon siivoamaan lattian hänen stringellä.

    • Tieman2015

      Kyllä minua kiinnostaa esim. sitominen nimenomaan seksiin väriä tuovana, mutta turvallisena asiana. Joten luotettava kumppani siinä täytyy olla. Jos vaikka itse alistun sidottavaksi, niin haluan toki tuntea oloni hyväksi ja kiihottavaksi leikkien aikana. Olen mies ja minulla on ollut kaksi naispuolista kumppania, kenen kanssa ollaan asian "ytimeen" päästy. Suhteet on kaatuneet ihan muihiin asioihin kuin seksiin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1600
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe