vaimo pettää

harmi1

mitä tehdä?

18

418

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Odota vähän

      Älä tee mitään, niin kauan kun et tiedä aivan varmasti, mitä tehdä.Lue täällä muiden juttuja, vaikka.

      • vzssjsj

        Anna nyrkkiä.


    • harmi1

      lähti risteilylle-yksin

    • pataan vaan

      Käyt tietysti vetämässä pataan sitä vierasta miestä. Vietellyt sun viattoman ja sinisilmäisen vaimon ihan tuosta vaan. Lirkutellut mukavia asioita, kehunut kauniiksi ja ihanaksi.

    • harmi1

      kun olisi jotain todisteita-nyt vaan tuntuu siltä että sillä on toinen

      • pettänyt nainen

        Onko vaimosi käytös muuttunut erilaiseksi vai mistä moinen epäily?


    • harmi1

      jotenkin varauksellinen kaikkiin asioihin, kimmastuu herkästi kun jutellaan, moittii minua eri asioista-ei juttele istuu vaan tietokoneella tai somessa, seksiä 1-2 kk/kk

      • Faktat pöytään

        Tuossa tilanteessa on pakko keskustella ja vaatia vaimolta totuus. Pyydä, että näyttää puhelimesta viestit ja puhelutiedot todisteeksi viattomuudestaan. Uskottomien puolisoiden täytyy olla tällaisissa asioissa avoimia. Jos hän ei suostu näyttämään puhelimensa sisältöä, on se epäilyttävää. Jos puoliso kuljettaa puhelinta ihan joka paikkaan, jopa suihkuun, on sekin merkki epärehellisyydestä. Oma exäni piti puhelinta äänettömällä kotona, ettei joutuisi vastaamaan tai olemaan vastaamatta minun läsnäollessa, jos kakkonen olisi sattunut pirauttelemaan.

        Eli vaadi vaan se vaimo puhumaan suu puhtaaksi. Myös valehtelusta kiinnijääminen viittaa muihin rötöksiin ja niiden peittelyyn. Valehtelu pilaa avioliiton.


      • Keskustelun jalous

        Voisiko vaimosi olla pelkästään turhautunut suhteenne tilaan. Puhumattomia asioita? Seksiä on myös aika vähän, pitäisikö makuuhuoneen puolella kokeilla jotain uutta? Seksi lähentää. Tosin seksi joka on kaavamaista eikä tuo tyydytystä on turhauttavaa.


      • Netta Maskotti
        Keskustelun jalous kirjoitti:

        Voisiko vaimosi olla pelkästään turhautunut suhteenne tilaan. Puhumattomia asioita? Seksiä on myös aika vähän, pitäisikö makuuhuoneen puolella kokeilla jotain uutta? Seksi lähentää. Tosin seksi joka on kaavamaista eikä tuo tyydytystä on turhauttavaa.

        Nuorilla on vähän jos on seksiä 1-2 krt/kk, mutta 50 se on jo jopa ruhtinaallista!

        Minusta on outoa näissä epäilyiskeskusteluissa, kun aina mainitaan myös seksin vähyys! Se on huono mittari, kun vähentynyttä tai olematonta seksiä voi olla parisuhteessa muistakin syistä. Harvoin se pelkästään pettämisestä johtuu!


      • Seksi ON tärkeää
        Netta Maskotti kirjoitti:

        Nuorilla on vähän jos on seksiä 1-2 krt/kk, mutta 50 se on jo jopa ruhtinaallista!

        Minusta on outoa näissä epäilyiskeskusteluissa, kun aina mainitaan myös seksin vähyys! Se on huono mittari, kun vähentynyttä tai olematonta seksiä voi olla parisuhteessa muistakin syistä. Harvoin se pelkästään pettämisestä johtuu!

        Vähäinen seksi parisuhteessa ei ehkä johdu pettämisestä, mutta vähäinen seksi on monen uskottomuuden takana. Kyllä seksuaalisuus on oikeasti tärkeätä suurimmalle osalle ihmisistä. Jos seksiä ei saa kotoa tai seksi ei tyydytä määrällisesti/laadullisesti, niin kyllä se on peruste salasuhteen syntymiselle.


      • Peruste!?
        Seksi ON tärkeää kirjoitti:

        Vähäinen seksi parisuhteessa ei ehkä johdu pettämisestä, mutta vähäinen seksi on monen uskottomuuden takana. Kyllä seksuaalisuus on oikeasti tärkeätä suurimmalle osalle ihmisistä. Jos seksiä ei saa kotoa tai seksi ei tyydytä määrällisesti/laadullisesti, niin kyllä se on peruste salasuhteen syntymiselle.

        Seksin puute ei saa olla peruste pettämiselle, mutta erolle se saa olla peruste.


    • harmi1

      kiitti-tuo oli hyvä vinkki

    • surffani

      vaimo on syytön!on vaan niin herkkä että joku törkimys saanut siltä pään sekaisin

    • peukkuja

      Minä kannan puhelintani aina mukana, jopa suihkussa koska kuuntelen musaa. Mutta annan kuitenkin mieheni vastata puhelimeeni jos joku soittaa tai laittaa viestin. Joskus jätän sen pöydälle ihan hänen viereensä. Erityisesti jos odotan tärkeää puhelinsoittoa. Jos ei anna edes koskea puhelimeen vaan selvästi hätääntyy ja yrittää napata puhelimen pois on se selkeämmin huolestuttavaa. Olen itse ollut pettäjän tiellä ja siksi olen nyt mahdollisimman avoin ihan kaikesta mitä teen jotta saan luottamuksen rakennettua takaisin. Mutta oudot pikaiset häipymiset puhelimen kanssa, yhtäkkiä salasanan käyttäminen tietokoneessa jos on oma kone. Useammin "menoja" kuin ennen. Sellainen haaveileva katse välillä. Ja tuo että löytää kaikki mahdolliset viat sinusta koska sen toisen täytyy vertaillessa näyttää paremmalta että pettämisen voi perustella itselleen hyväksyttäväksi. Jos kysyt että missä oli ja saat vastaukseksi joko epäselvää mutinaa tai kiukkuisen no kaupassa missäs muualla. Ihminen käy kiukkuiseksi js puolustelevaksi tavallisista kysymyksistä. Tietysti jos kuulostaa tenttaukselta on eri asia. Monet ärtyy siitä jos puoliso epäilee vaikka olet syytön. Mutta itse tiedän rttä minun on epäilyt kestettävä koska olrn itse sen epäilyn aiheuttanut omalla virheelläni. Sillon oikea keino on vaan olla avoin vaikka joskus tuntuisikin etteikö tuo ikinä lopeta. Toivotaan että hänellä on vain hiljainen kausi parisuhteessa eikä muuta. Paras olisi kuitenkin yrittää jutella. Mutta en minä ainakaan myöntänyt ennenkuin sitten olin ovesta lähdössä. Mutta onneksi järki tuli takaisin pöähän ja muistin että oma mies on se tärkeämpi ja rakkaampi ihminen. Joskus tarvitaan typeryyksiä ymmärtämään että miksi sitä alunperin meni yhteen rakkaansa kanssa. Mutta monet eivät pysty antamaan anteeksi, on se sen verran kova pala. Minä en fyysisesti pettänyt enkä tavannut miestä joten ehkä siksi helpompi antaa anteeksi. Mutta henkinenkin pettäminen on todella iso kiila suhteessa. En suosittele. Jos ihastuu duhteen aikana toiseen olisi parasta kertoa se puolisolle. Se tosin pelottaa mutta jos puoliso on tarpeeksi ymmärtäväinen voitto päästä kriisin yli ennenkuin se johtaa pettämiseen. Ja niille joiden puoliso ihastuu:se tarkoittaa etyä puoliso kaipaa muutosta elämässään, joko itsessään tai teissä yhdessä. Olkaa avoimia jos toinen rehellisesti kertoo ihastuneensa toiseen muttei halua olla sitä. Sillin on hyvät lähtökohdat vielä muuttaa asioita. Ja ihastumisen julkitulo auttaa pääsemään siitä yli. On myös käynyt itselle ja kerroin miehelle sillä kerralla ennenkuin mitään vahinkoa ehti tapahtua. Saimme asian puhutuksi. Minulla on vaikeuksia itsetuntoni kanssa ja luulen helposti ihastumisen johtuvan siitä.

      • peukkuja

        Niin sitä vielä että äkillinen käytöksrn muutos juuri puhelimen käytön ja muutenkin salailun suhteen on epäilyttävää. Myös uusien "kavereiden" ilmestyminen kuvioon.. voivat tosin olla oikeitakin. Minulla oli myös yksi myrkyllinen kaveri joka koko ajan toitotti että minä ansaitsen parempaa kuin mieheni. Eli hän yritti aivopestä minua. Jos suhde on muutenkin heikoissa kantimissa sellainen kaveri voi onnistua puolisoa katsomaan kultaansa kriittisemmin. Kun lopulta huomasin mitä hän yritti tehdä, katkaisin välit. Jos puolisosi on tavannut tällaisen ihmisen ja kertonut hänelle vaikka että on hieman tylsistynyt teidän suhteessa tms normaalia asiaa nämä kaverit kääntävät
        asian niin juuri että hänen pitää lähteä ja että hänen pitää elää itseelleen ja muuta sellaista löpinää.. älkää antako kenenkään manipuloida itseänne puolisoanne vastaan


    • Hanki kotiisi papukaija.Jos vaimo pettää sinua jonkun kans teidän kotona sillä aikaa kun olet pois kotoasi papukaija voi todistaa tämän.Papukaijat paljastaneet monet salasuhteet kun ovat alkaneet hokea joitain lauseita.Kaikki papukaijarodut eivät yhtä viisaita eroja roduissa.

    • aina-aina

      joka kerran pettää niin on aina pettäjä! Vaikka olis kertakin!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1620
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe